Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2311. hozzászólásra Remélem Jössz az Anyósodékhoz! Gyere be a zt kuplung összehúzó csavarokért és egyéb kisebb alkatrészeiért! Több ,mint egy éve kikészítettem. Tulipán u.8/5
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy fortschritt 323 A traktorral és 210- es fűkaszával kaszált-emárvalaki és a traktor nemtaposta-e a rendet? A választ elöreis köszönöm
Udv mindenkinek.
Erdelybol vagyok es informalodni szeretnek , van egy Fortschritt ZT 303D traktorom es eltorott a nyomolapja valami segitseget esetleg tudnek kapni hogy honnan lehetne ilyet beszerezni
Szétb.. az ideg.Délelőtt szántottan,és egyszer csak leállt a traktor.Kuplung ki,motor indít,engedem rá,motort megfogja.Eke le,haza húztuk.Lekaptam a váltó tetejét,és az alsó tengely ami a szivattyút hajtja megszorult.Szivattyú le a tengely nem mozdul,még csőfogóval sem.Oké,akkor a tengelyt kihúzom,mert nehezen de kilehet csalogatni.Igen ám,de egy állat aki előttem szerelte a seeger gyűrűt nem rakta fel,hanem rápöttyintett hegesztővel,hogy a fogaskerék ne tudjon elmozdulni.Holnap szedhetem szét az egész kócerájt,hogy az a kib...t tengely kijöjjön valahogy.Csak azt nem értem,hogy mi a bánatos fogta meg annyira a tengelyt,hogy a motor sem tudja megforgatni.Ha jól tudom,ott hengergögrős csapágy van,lehet,hogy az fordult keresztbe.
szia, elvileg ha jol tudom a robur jó bele. ha esetleg van esztergályos ismerösöd meg lehet nezni nem e tudja felszabályozni es raksz bele egy méretes karmantyut. sikerült elérni a bontóst?
szia, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ő az mert azt a telefonom ellopták amiben benne volt.
kérdezd meg Lackó Bertalant. ő is Szécsényben kereskedik használt mg gépekkel. ha nem is ő az biztos útba tud igazítani. :) remélem ez segít. ha esetleg nem ő az de meglesz a jó szám esetleg megoszthatnád. :) http://laczkogep.mindenkilapja.hu/contact/20492961/render/elerhetosegeim
Válasz #2304. hozzászólásra
Üdv!
Az IFA népszerü a teherautók körében??? Valahol itt keresd a megoldást.
Ismerem a ZT-t évekig javítottam,és dolgoztam velük,akkor nem volt másra lehetőségem,többre tartottam mint egy orosz-t,de most már nem kellene egy sem soha többet.Még egy Weimar-om van ami NDK,azt egyenlőre megtűröm az udvaron,de semmi több keleti csodát.
Szerintem azért nem szeretik, mert az ifa motor azért nem olyan igazi traktorba, meg amikor ezek bekerültek először az országba a traktorosok mtz-hez voltak szokva és ezekkel is úgy bántak. azt meg nem szerették. elterjedt róluk, hogy nem jó. meg ugye a váltója meg javítása bonyolultabb volt mint az mtz és ezért sem szerették. meg ez az olajos levegős rendszer ami szerintem sokakat visszatart.
Ma mentem egy ilyen géppel, van benne erő nem egy kisgép. Kicsit nagyobbat kell vele fordulni, csendes a fülke, nincs agyonforgatva a motor, nem füstöl teszi a dolgát.
De miért van, hogy régen és most sem annyira népszerű?
Én zalában közepes kötött, kötött talajon húzok 4 fejes B200 ekét olyan 30 centi körül. A második csoportról sajna nem tudok nyilatkozni, mert az nincs meg. még nem szántam rá magam, hogy széthúzzam. Én országúti egyben szoktam szántani. olyan 1700-1800 körüli fordulaton.
Van ZT traktorhoz egy nagyon jó állapotu alsó vonóhorgom,és egy szintén alig használt pótkocsivonófejem a hátsó konzollal együtt ha valakit érdekel!!!!
06 20 945-1159
Köszönöm a hozzászólást! Igen segített, mid a 2 lötyög + még a ricni is kopott abba tettünk néhány fúrószárat, a gömbfej meg a királycsap is tervbe van véve
Válasz #2296. hozzászólásra
a gömbfejeket meg a királycsapot nézd meg. ha a gömbfejek ok, akkor a királycsap van kikopva. ki kell kapni az első hidat a tartókonzollal együtt és megperselyezni. remélem segít az infó.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a zt323 traktorral kapcsoltban. A probléma az hogy szitál vagy tapsol (ki hogy nevezi) az eleje és erre kérnék valami ötletet hogy mit nézzünk át rajta,mi lehet a baja, a segítséget előre is köszönöm
4185 hozzászólás
Sziasztok Fortschritt zt 323 traktornál el ment az olajnyomás hol keresem a hibát
Válasz #2334. hozzászólásra
Az ilyen fanatizmus? Vagy már az őrültség határát súrolja !
Válasz #2329. hozzászólásra
Van aki többet is.
Válasz #2331. hozzászólásra
Üdv, Mancs. Köszi a linket ! Olvasgatom, de lehet leteszek róla én is.
Sziasztok!
Nem tud valaki hathengeres zt.-t eladót?
a link lemaradt:
http://users.atw.hu/trucktrialfans/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=32&sid=cf429ec71ef6191192fb7e34252c8e2a&start=600
Válasz #2329. hozzászólásra
Üdv:
itt olvasgathatsz ifa motor turbósításról. gondolkoztam rajt én is de letettem róla.
ZT 303-ra rakott valaki turbót ?
Válasz #2326. hozzászólásra
Köszönöm a gyors választ! Egyik barátomé a gép,és ezt nem tudtuk pontosan,illetve csak sejtettük.Köszönöm!
Válasz #2326. hozzászólásra
Ja, nekem is ez volt a tippem
Válasz #2324. hozzászólásra
Szia!
ZT 303- as traktornál ezek a kardán kapcsoló karok
Válasz #2324. hozzászólásra
Egy kicsit távolabbi képet is kérhetnénk, hátha úgy könnyebb...
Mit kapcsol ez a két kar?
Válasz #2322. hozzászólásra Meg lesz! Várlak!
Válasz #2321. hozzászólásra
Tiszteletem! na most nagyon szégyellem magam. februárban megyek legközelebb. ha addig még meglesz akkor elhozom. nagyon köszönöm addig is!
Válasz #2320. hozzászólásra Mancsnak írtam az előbbi felhívást!!
Válasz #2311. hozzászólásra Remélem Jössz az Anyósodékhoz! Gyere be a zt kuplung összehúzó csavarokért és egyéb kisebb alkatrészeiért! Több ,mint egy éve kikészítettem. Tulipán u.8/5
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy fortschritt 323 A traktorral és 210- es fűkaszával kaszált-emárvalaki és a traktor nemtaposta-e a rendet? A választ elöreis köszönöm
Válasz #2314. hozzászólásra
szecsenybe bisztosan kapsz , mas nyomolap nem paszol.
0748698636
az alábbi cimen érdeklödhet a nyomólap után ztalkatresz@gmail.com
az alábbi cimen érdeklödhet ztalkatresz@gmail.com
szerintem nézd meg interneten itt biztos van sok helyen olyan,nem tudom a teherautóé egyezik e vele.
Udv mindenkinek.
Erdelybol vagyok es informalodni szeretnek , van egy Fortschritt ZT 303D traktorom es eltorott a nyomolapja valami segitseget esetleg tudnek kapni hogy honnan lehetne ilyet beszerezni
Szétb.. az ideg.Délelőtt szántottan,és egyszer csak leállt a traktor.Kuplung ki,motor indít,engedem rá,motort megfogja.Eke le,haza húztuk.Lekaptam a váltó tetejét,és az alsó tengely ami a szivattyút hajtja megszorult.Szivattyú le a tengely nem mozdul,még csőfogóval sem.Oké,akkor a tengelyt kihúzom,mert nehezen de kilehet csalogatni.Igen ám,de egy állat aki előttem szerelte a seeger gyűrűt nem rakta fel,hanem rápöttyintett hegesztővel,hogy a fogaskerék ne tudjon elmozdulni.Holnap szedhetem szét az egész kócerájt,hogy az a kib...t tengely kijöjjön valahogy.Csak azt nem értem,hogy mi a bánatos fogta meg annyira a tengelyt,hogy a motor sem tudja megforgatni.Ha jól tudom,ott hengergögrős csapágy van,lehet,hogy az fordult keresztbe.
igen sikerült köszönöm szépen!!!!
Válasz #2310. hozzászólásra
szia, elvileg ha jol tudom a robur jó bele. ha esetleg van esztergályos ismerösöd meg lehet nezni nem e tudja felszabályozni es raksz bele egy méretes karmantyut. sikerült elérni a bontóst?
Még anyi kérdésem lenne h a hátsó kerékfékhengert esetleg miennel lehet helyettesiteni mert a gyári nagyon ritka és drága is!!!!!!!
okés köszi az infot
szia, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ő az mert azt a telefonom ellopták amiben benne volt.
kérdezd meg Lackó Bertalant. ő is Szécsényben kereskedik használt mg gépekkel. ha nem is ő az biztos útba tud igazítani. :) remélem ez segít. ha esetleg nem ő az de meglesz a jó szám esetleg megoszthatnád. :)
http://laczkogep.mindenkilapja.hu/contact/20492961/render/elerhetosegeim
Sziasztok valaki letudná nekem irni a Szécsényi zt bonto telefonszámát????
elöreis köszi.
Válasz #2304. hozzászólásra
Üdv!
Az IFA népszerü a teherautók körében??? Valahol itt keresd a megoldást.
Ismerem a ZT-t évekig javítottam,és dolgoztam velük,akkor nem volt másra lehetőségem,többre tartottam mint egy orosz-t,de most már nem kellene egy sem soha többet.Még egy Weimar-om van ami NDK,azt egyenlőre megtűröm az udvaron,de semmi több keleti csodát.
Szerintem azért nem szeretik, mert az ifa motor azért nem olyan igazi traktorba, meg amikor ezek bekerültek először az országba a traktorosok mtz-hez voltak szokva és ezekkel is úgy bántak. azt meg nem szerették. elterjedt róluk, hogy nem jó. meg ugye a váltója meg javítása bonyolultabb volt mint az mtz és ezért sem szerették. meg ez az olajos levegős rendszer ami szerintem sokakat visszatart.
Ma mentem egy ilyen géppel, van benne erő nem egy kisgép. Kicsit nagyobbat kell vele fordulni, csendes a fülke, nincs agyonforgatva a motor, nem füstöl teszi a dolgát.
De miért van, hogy régen és most sem annyira népszerű?
Válasz #2301. hozzászólásra
3 fejessel közepes mélységben szerintem bírja az 1/4 -et is ha nem akkor 3/1 (országúti 1 ahogy a kolléga mondta) mi 1500-as fordulaton szántunk
Válasz #2301. hozzászólásra
Én zalában közepes kötött, kötött talajon húzok 4 fejes B200 ekét olyan 30 centi körül. A második csoportról sajna nem tudok nyilatkozni, mert az nincs meg. még nem szántam rá magam, hogy széthúzzam. Én országúti egyben szoktam szántani. olyan 1700-1800 körüli fordulaton.
Tanacsotokat kernem. Szantaskozben mennyi az idealis motorfordulatszam es mondjuk egy joalapotu zt 323 hanyas sebeseg fokozattal birja haromfejes ekevel kozepes nehezsegu talajon? Elore is koszonom
Üdv!
Van ZT traktorhoz egy nagyon jó állapotu alsó vonóhorgom,és egy szintén alig használt pótkocsivonófejem a hátsó konzollal együtt ha valakit érdekel!!!!
06 20 945-1159
Válasz #2298. hozzászólásra
Köszönöm a hozzászólást! Igen segített, mid a 2 lötyög + még a ricni is kopott abba tettünk néhány fúrószárat, a gömbfej meg a királycsap is tervbe van véve
a gömbfejeket meg a királycsapot nézd meg. ha a gömbfejek ok, akkor a királycsap van kikopva. ki kell kapni az első hidat a tartókonzollal együtt és megperselyezni. remélem segít az infó.
van ZT323 ? nem csak ZT323/A van külön?
Sziasztok!
Mik a főbb különbségek a Zt323 és Zt323/A között?
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a zt323 traktorral kapcsoltban. A probléma az hogy szitál vagy tapsol (ki hogy nevezi) az eleje és erre kérnék valami ötletet hogy mit nézzünk át rajta,mi lehet a baja, a segítséget előre is köszönöm
.
Válasz #2287. hozzászólásra
itt van egy de ez nem tudom hogy 160 lovas
Válasz #2287. hozzászólásra
Ha adsz 4millát adunk érte egy 323-A at és egy 303-D t
Válasz #2290. hozzászólásra
Nem ismerem ,de az IFA-é nem ugyanaz?
Sziasztok!
Zt 303- as traktorhoz keresek kuplung szelepet. Nincs véletlenül valakinek eladó?
Válasz #2287. hozzászólásra T 150K nem jó? Az nekem van 1 eladó
Válasz #2287. hozzászólásra Az apróhirdetésnél keresd keresd!
keresek eladó zt 323