Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1880. hozzászólásra
Üdv!
Nekem annó volt hozzá két MTZ hátsó kerekem,aminek a közepe át volt hegesztve hogy felmenjen a ZT-re,előre meg két IFA kereket tettem 900-20-as gumival,így lehetett vele kukoricát vetni,és utána gond nélkül bemehettél a sorok közé is vele.
meg lehet oldani! a hátulját tutira! ha nagy felni van alatta a tömör, át kel rakni a bal oldalit jobbra és a jobb oldalit balra! nekünk a crystalon van így de a lyukelosztás ugyanolyan a 2 gépen!
Csak felni cserével lehet megoldani a nyomtáv állítást elől, van olyan traktor amelyiknek a hátsó felni állítható, de azt gyárilag csak mezitlábasokra rakták régi 303-as kerekekkel befér a kukorica sortávba, ha az a célod.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném,hogy nem-e tudnátok nekem szerelőt ajánlani akivel feltudnám újíttatni a zt-met!?A segítségeteket előre is köszönöm!!
a kormányom működött rendesen. azóta sikerült megoldanom a problémát. a jobb oldali akkunál, a fékrásegítő alatt van egy szelep, azzal volt a baj. ki lett tisztítva és egyből jó lett.
Üdv mindenkinek!
Egy nagy kérésem lenne a ZT tulajdonosok számára. Azt szeretném tudni, hogy mikor van a ZT-n úszó helyzet a függesztő karokon. A kezelői utasítás elég felületes és értelmezhetetlen. Gyakorlott emberek tapasztalatait szeretném kérni!
Előre is köszönöm, ha kell linkelek be ábrákat az elosztó tömbről.
Köszönöm
meg a kormány sem működik? lelevegősödött a szervószivattyú amikor megbontottad a szívóágat,a szivattyúnál lazítsd meg a nyomóágat,indítsd el,járasd addig amíg ki nem nyomja a levegőt
helló mindenkinek. tegnap öntöttem olajat a váltóba, aztán mikor elindítottam a gépet nem volt kuplung rásegítés, és a fék is nehezebb lett. ha valaki tud okosat, akkor írjon. köszi.
Igaza van az előttem szólónak. Vagy a szivattyú teljesítménye kevés, vagy a munkahengerrel lesz gond. Kb ugyanakkora teljesítményű szivattyúval rendelkező géppel teszteljétek, mert lehet,hogy ott a gond
Jár már valaki úgy hogy, 4-es ekét nem fordítja rendesen a gép, azt hittük a munkahengerrel van baj, de nem másik gépen fordul rendesen, a csatlakozókat kicseréltük a gépen és az ekén is de nem lett jó, a 3-as ekét fordítja szépen a 4-esnél az utolsó háromnegyed résznél szinte megáll. Előre is köszi a segítséget.
4185 hozzászólás
Üdv!
Nekem annó volt hozzá két MTZ hátsó kerekem,aminek a közepe át volt hegesztve hogy felmenjen a ZT-re,előre meg két IFA kereket tettem 900-20-as gumival,így lehetett vele kukoricát vetni,és utána gond nélkül bemehettél a sorok közé is vele.
meg lehet oldani! a hátulját tutira! ha nagy felni van alatta a tömör, át kel rakni a bal oldalit jobbra és a jobb oldalit balra! nekünk a crystalon van így de a lyukelosztás ugyanolyan a 2 gépen!
Mi a helyzet ZT-téren, mindenkinek mükszik a sárkány?
Válasz #1882. hozzászólásra
Vetnie kéne a ZTnek
Válasz #1881. hozzászólásra
Igen az lenne a cél.
Csak felni cserével lehet megoldani a nyomtáv állítást elől, van olyan traktor amelyiknek a hátsó felni állítható, de azt gyárilag csak mezitlábasokra rakták régi 303-as kerekekkel befér a kukorica sortávba, ha az a célod.
Nyomtáv állítás nem lehetséges a ZT-n? Össze felé kéne tenni elejét-hátulját.
Köszönet mindenkinek! A Wartburg gyújtáskapcsoló (bontóból) tökéletesen működik a zöld sárkányban.
Válasz #1875. hozzászólásra
Még a kormányzár is ugyan az, és úgy működik.
igen, a kulcsal indítózok. minden gond nélkül mükszik vele. rendesen van gyújtás állás, meg indítózás.
Igen a gyújtáskapcsolóval is indit ami bent van.
Válasz #1872. hozzászólásra
és a gyujtás kulcsal indítózól? szerintem nem,a gyáriban nem ment tovább a kulcs indítózáshoz,de persze bele lehet tenni a trabiét
Válasz #1866. hozzászólásra
Akkor amikor a müködtetö kar alatti kis kar vizszintesen van, és nem fölfelé.
Válasz #1869. hozzászólásra
Teljesen ugyan az!
sziasztok,
en trabi gyujtaskapcsolot tettem bele, es mukodik.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném,hogy nem-e tudnátok nekem szerelőt ajánlani akivel feltudnám újíttatni a zt-met!?A segítségeteket előre is köszönöm!!
Válasz #1869. hozzászólásra
formailag hasonlít,de nem ugy működik,az ifá-é olyan int a zt-é
Üdv mindenki. lehetséges, hogy Wartburg gyújtáskapcsoló passzol a ZT-be?
Válasz #1864. hozzászólásra
a kormányom működött rendesen. azóta sikerült megoldanom a problémát. a jobb oldali akkunál, a fékrásegítő alatt van egy szelep, azzal volt a baj. ki lett tisztítva és egyből jó lett.
helló. csinálj képet a tömbről, és elmagyarázom, hogy hova kell tekerni a szelepet. ha lehet minden része legyen rajt.
Üdv mindenkinek!
Egy nagy kérésem lenne a ZT tulajdonosok számára. Azt szeretném tudni, hogy mikor van a ZT-n úszó helyzet a függesztő karokon. A kezelői utasítás elég felületes és értelmezhetetlen. Gyakorlott emberek tapasztalatait szeretném kérni!
Előre is köszönöm, ha kell linkelek be ábrákat az elosztó tömbről.
Köszönöm
Válasz #1863. hozzászólásra
Aki jót akar magának azt a szerelőcsapatot gyorsan verje ki a fejéből!!!!!
Válasz #1861. hozzászólásra
meg a kormány sem működik? lelevegősödött a szervószivattyú amikor megbontottad a szívóágat,a szivattyúnál lazítsd meg a nyomóágat,indítsd el,járasd addig amíg ki nem nyomja a levegőt
Válasz #1862. hozzászólásra
helló. olvass vissza néhány oldalt, mert korábban valaki írta, hogy egy szerelő csapat foglalkozik zt-ek feljavításával.
Jó napot!
olyat szeretnék kérdezni,hogy ki vállal teljes zt 323 illetve 323/a felújítást?
Sürgős lenne...
Előre is köszönöm..
Szép napot!
helló mindenkinek. tegnap öntöttem olajat a váltóba, aztán mikor elindítottam a gépet nem volt kuplung rásegítés, és a fék is nehezebb lett. ha valaki tud okosat, akkor írjon. köszi.
Válasz #1858. hozzászólásra
Sok IFA áll forgalombol kivonva,azokbol,vagy hoztam már ocskavastelepröl is motort,dupla suly ocskavasért
Válasz #1857. hozzászólásra
dugattyús.radiáldugattyús
Válasz #1854. hozzászólásra
Na ilyen hol van?
Válasz #1856. hozzászólásra Ha nem fogaskerék szivattyú akkor milyen ...nem hinném ,hogy centrifugál lenne!
Válasz #1850. hozzászólásra
nincs fogaskerék benne
Válasz #1853. hozzászólásra 100eft
Válasz #1853. hozzászólásra
60-70e
Elmondásra jó állapotú Ifa motor (mai tételezzük fel, hogy jó is) kompletten hűtővel együtt mennyit érhet meg?
Köszönöm a válaszokat, egy MTZ 820-assal próbáltuk, mert zt nincs a környéken.
Válasz #1849. hozzászólásra
Igaza van az előttem szólónak. Vagy a szivattyú teljesítménye kevés, vagy a munkahengerrel lesz gond. Kb ugyanakkora teljesítményű szivattyúval rendelkező géppel teszteljétek, mert lehet,hogy ott a gond
Válasz #1849. hozzászólásra Másik Zt-vel próbáltátok? Biztosan nem tud annyit a hidralika szivattyú vagy kopottak a szivattyú fogaskerekek!
Jár már valaki úgy hogy, 4-es ekét nem fordítja rendesen a gép, azt hittük a munkahengerrel van baj, de nem másik gépen fordul rendesen, a csatlakozókat kicseréltük a gépen és az ekén is de nem lett jó, a 3-as ekét fordítja szépen a 4-esnél az utolsó háromnegyed résznél szinte megáll. Előre is köszi a segítséget.
Válasz #1847. hozzászólásra
oks köszi szépen, mert az egyik helyen láttam egy nagyon lepukkantat és lehet megpróbálom megvenni, még egyszer köszi
36kg/db
sziasztok zt 323 ra van egy új hardi tárcsám ha érdekel valakit írjon megalodus@gmail.com
Hello, a ZT-ken hány kg-os az orrsúly lamellák darabja??
Helló ha van tegyél fel róla képet.:)
Helló mindenkinek. Lassan egy hónapja hazaért a zt-m. Sanyee a tiéd hogy szuperál?
Válasz #1841. hozzászólásra
Akkor ezt a ZT-nek vinni kéne mint a rakéta .
Nem traktor, de Fortschritt és új gyártmány.
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan visszaírtátok!
Válasz #1838. hozzászólásra
hát ,egyre bénábbak kapnak moderátori opciót,csak mi nem
Már bocs, de melyik gyogyós írta át a
Fortschritt ZT 323 traktorok
topic címét erre, hogy Fortschritt ZT 323 kombájnok?
Válasz #1836. hozzászólásra
Ha lenne rég nem kérdeznék ilyet.
Szóval nem csak érdeklődöm, hogy milyen.