Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.05 FtUSD391.85 FtCHF443.26 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Énis inkább egy 303-ast ajánlanék a mezítlábas az csalódás lesz a 82-eshez képest egy 4x4-es komolyabb nekem is 303-as van itt alázom az mtz-ket csak simogatni kell de ha van gazdája meghálálja
A 303-as a az elsohajtasos. a tankja asszem 120 liter.
Ezek eredetileg 100 lovasok (ha 79-es kiadas).
A sima 300-as szerintem sokkal tobbet nem tud mint a 82 mtz, annyi hogy a sulya sokkal nagyobb.
En most vettem egy 323-ast, lehet egy kicsit dragan, 950 ezerert.
az melyik?,az patent állapotban van,újszerű gumik új akksi,le van festve ,piros rendszám igaz,lejárt műszaki,annyi baja van hogy a fék csak gyengén fog,de -12 fokba indítotuk beindult,és jó hangja van,meg olcsó,mert 400.000ft és ennyibe házhoz hozza meg teli van tankolva ,mert mondta télen tele szokta tankolni ,de nem köcsög és nem szívja le,amúgy mennyi ennek a tanktérfogata?az igazság az hogy nagyon sokkal többet nem akarok beleölni épp azért is ,mert kb évi 100 órát menne ,kb 35 hektár szántás ,meg tárcsázása,és a 82 esmet akarom így kímélni.
fortschritt zt 300 trakrtorról érdeklődnék,érdemes -e ilyet venni ,mennyi bele az alkatrész stb.én kinéztem egyet,1979es ,400.000ért,nekem szánteni és tárcsázni kéne ,hozzá való munkagépeim amik megvannak ,b125ös eke,3 fej,meg lekó,3.7mes tárcsa,82essel húztam ezeket ,de ki szeretném ezzel váltani ,szerintetek ,jó ötlet vagy nem,persze megmradna a 82 es is,csak a célból veszem hogy hamarabb megcsinálja a feladatot ,és kevesebb gázolajból ,mindössze 25 hjektár szántóról van szó,meg kb 10 hektár bérmelóról.
Szerintem ez nem nagyon fog menni, illetve csak erős szelektálódás után.
1 dolog hogy itt van mindannyiunknak közös témája, azért még sok egyén egymástól külön társaságú, ha érted mire gondolok.
No igen,nyomatéknövelő a hivatalos neve.Szántásnál próbáltam,de örültem,hogy ki tudtam jönni a barázdából.Ep=elektro pneumatikus.Arra gondoltam,hogy egy IFA-difizár szelepet rakok be helyette.
Mi az az EP???
Én csak a pedál alatti szeleppel szívtam, mert 1x beragadt és nem engedett fel a kuplung.
Legjobb ha nem használod a nyomatéknövelőt, abból nem lehet baj
Volna egy kérdés az EP-szelepes felezőről.Kétszer jártam úgy,hogy bekapcsolás után nem tudtam kivenni sebességből.Le kellett állítani és áramtalanítani,csak úgy tudtam kivenni.
Igen, koszi, de ha lenne meg egy keped a taso ulesrol es hattamlarol, megkoszonnem, az nincs az enyuemben es megneznem, hogy hogyan tudnam megcsinalni. Elore is koszi!
én megmondom őszintén nekem akármit csinálok vele mindíg letesz mindent sőt azért is kérdezném mert valamiért folyamatosan engedi le a munkaeszközt nem túl gyorsan de egyfolytában enged hacsak nem emelem fel teljesen és a bal oldali karral nem rögzítem
4185 hozzászólás
Válasz #1385. hozzászólásra
Mondtam, én , nem kontakt hiba
Nem olyan vészes pénz 1 bontott, de mondom, ha találsz elfekvőben bendixest, azt szerezd meg sokkal tartósabb!
Válasz #1384. hozzászólásra
Június Cézár képzeld nekem meg az önindítónak összeégett a forgó része az a baja ami tudott kiolvadt belőle
Válasz #1379. hozzászólásra
Ha nem túl kötött földjeid vannak, akkor elboldogulsz átóhajtással is.
Válasz #1382. hozzászólásra
Énis inkább egy 303-ast ajánlanék a mezítlábas az csalódás lesz a 82-eshez képest egy 4x4-es komolyabb nekem is 303-as van itt alázom az mtz-ket csak simogatni kell de ha van gazdája meghálálja
Válasz #1380. hozzászólásra
ja ja,állítólag 101 lóerős,gyári ifa motoros,4x4 es az jobb lenne,dez drágább jóval
dobj egy kepet rola.
A 303-as a az elsohajtasos. a tankja asszem 120 liter.
Ezek eredetileg 100 lovasok (ha 79-es kiadas).
A sima 300-as szerintem sokkal tobbet nem tud mint a 82 mtz, annyi hogy a sulya sokkal nagyobb.
En most vettem egy 323-ast, lehet egy kicsit dragan, 950 ezerert.
Válasz #1378. hozzászólásra
az melyik?,az patent állapotban van,újszerű gumik új akksi,le van festve ,piros rendszám igaz,lejárt műszaki,annyi baja van hogy a fék csak gyengén fog,de -12 fokba indítotuk beindult,és jó hangja van,meg olcsó,mert 400.000ft és ennyibe házhoz hozza meg teli van tankolva ,mert mondta télen tele szokta tankolni ,de nem köcsög és nem szívja le,amúgy mennyi ennek a tanktérfogata?az igazság az hogy nagyon sokkal többet nem akarok beleölni épp azért is ,mert kb évi 100 órát menne ,kb 35 hektár szántás ,meg tárcsázása,és a 82 esmet akarom így kímélni.
Válasz #1377. hozzászólásra
Inkabb egy dupladifist ajanlok...
fortschritt zt 300 trakrtorról érdeklődnék,érdemes -e ilyet venni ,mennyi bele az alkatrész stb.én kinéztem egyet,1979es ,400.000ért,nekem szánteni és tárcsázni kéne ,hozzá való munkagépeim amik megvannak ,b125ös eke,3 fej,meg lekó,3.7mes tárcsa,82essel húztam ezeket ,de ki szeretném ezzel váltani ,szerintetek ,jó ötlet vagy nem,persze megmradna a 82 es is,csak a célból veszem hogy hamarabb megcsinálja a feladatot ,és kevesebb gázolajból ,mindössze 25 hjektár szántóról van szó,meg kb 10 hektár bérmelóról.
Válasz #1374. hozzászólásra
A feleert en is odaadom az enyemet!!!
Válasz #1374. hozzászólásra
Nem szabad otthagyni
Válasz #1373. hozzászólásra
Tényleg 13 milla lenne???
Sziasztok ezt sasoljátok:
http://www.traktorpool.co.hu/details/traktorok/Fortschritt-ZT-323A/953334
Válasz #1361. hozzászólásra
csak ritkán használd mert ilyenkor a nyomcsapágy folyanatosan ki van nyomva
Válasz #1370. hozzászólásra
Akkor nem tévedtem
Válasz #1354. hozzászólásra
1-es jetta
Válasz #1353. hozzászólásra
sajna nincs és már nem is tudok csinálni róla,próbáld meg natibalit itt a fórumon ő vette meg
Válasz #1367. hozzászólásra
Mire akarod használni,mikorra kell,rendszám?Nekem van egy,de még nem fejeztem be a szántást.Ha érdekel fojtatjuk.
nem tud v.ki egy 323 as traktort az állapot mindegy olyan 700000-ig
Válasz #1365. hozzászólásra
Szerintem ez nem nagyon fog menni, illetve csak erős szelektálódás után.
1 dolog hogy itt van mindannyiunknak közös témája, azért még sok egyén egymástól külön társaságú, ha érted mire gondolok.
Válasz #1364. hozzászólásra
Ne baxd má !
Válasz #1363. hozzászólásra
Nem az én világom
Válasz #1362. hozzászólásra
Jössz talira ??????
Válasz #1361. hozzászólásra
Jó 5let, utána nem lesz gondod vele.
csak majd azzal kell kuplungolj is a tlt-hez.
Válasz #1360. hozzászólásra
No igen,nyomatéknövelő a hivatalos neve.Szántásnál próbáltam,de örültem,hogy ki tudtam jönni a barázdából.Ep=elektro pneumatikus.Arra gondoltam,hogy egy IFA-difizár szelepet rakok be helyette.
Válasz #1359. hozzászólásra
Mi az az EP???
Én csak a pedál alatti szeleppel szívtam, mert 1x beragadt és nem engedett fel a kuplung.
Legjobb ha nem használod a nyomatéknövelőt, abból nem lehet baj
Volna egy kérdés az EP-szelepes felezőről.Kétszer jártam úgy,hogy bekapcsolás után nem tudtam kivenni sebességből.Le kellett állítani és áramtalanítani,csak úgy tudtam kivenni.
Válasz #1357. hozzászólásra
tobbre nem jottem ra, mondjuk eleg gyenge minosegu a kap, szabad a gazda....
Válasz #1356. hozzászólásra
Wartburgé jó rá 1:1.
Válasz #1355. hozzászólásra
Be kell gyüjtenem valamilyen utánpótlást mert vedlik az én kormányom.
Válasz #1354. hozzászólásra
Sztem 1es golf.
Válasz #1352. hozzászólásra
Szia! Ez milyen kormánykerék?
Válasz #1350. hozzászólásra
Igen, koszi, de ha lenne meg egy keped a taso ulesrol es hattamlarol, megkoszonnem, az nincs az enyuemben es megneznem, hogy hogyan tudnam megcsinalni. Elore is koszi!
Válasz #1351. hozzászólásra
mert az elektromosban nem bíztam
Válasz #1350. hozzászólásra
Miért van 2 hőfokmérő benne?
Válasz #1337. hozzászólásra
ez jó lessz?
Válasz #1347. hozzászólásra
Lehet még a munkahenger is.
Válasz #1347. hozzászólásra
Nem tudom, még előtte vagyok a hidraulika javításnak.
Valaki írt valami szelepről, de aztán nem folytatta :(
Válasz #1346. hozzászólásra
És szerinted a vezértömb hazudik? Vagy hát mondjuk más nem is nagyon játszhat ilyenben hibás szerepet
Válasz #1344. hozzászólásra
Az már nem beállítási gond lesz, az enyém is csinálja újabban :((((
Válasz #1342. hozzászólásra
Igen.
Válasz #1343. hozzászólásra
én megmondom őszintén nekem akármit csinálok vele mindíg letesz mindent sőt azért is kérdezném mert valamiért folyamatosan engedi le a munkaeszközt nem túl gyorsan de egyfolytában enged hacsak nem emelem fel teljesen és a bal oldali karral nem rögzítem
Válasz #1342. hozzászólásra
Az a helyzetszabályzó.Ha nem teszed alapra nem tudod leengedni az eszközt.
Válasz #1341. hozzászólásra
de most nem értem miért jó az ha magától emel??? Az lenne a antislip ??
Válasz #1335. hozzászólásra
Jobb hátsó kart told hátra ha emel magától!
Válasz #1335. hozzászólásra
Az enyém jelenleg középállásban van,így tudom használni az úszót,helyzetszab.,hátsó kivezetések.
Válasz #1338. hozzászólásra
Válasz #1337. hozzászólásra
ja olyat nem tudok
Válasz #1336. hozzászólásra
a 323-as muszerfal, kezeloservek, ....