Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát nekem olyat csinál h vagy folyamatosan felfelé emel vagy felemelem megtartja és 1 kis idő múlva elejti a felemelt dolgot. Hogy melyik álásba azt nem tudom mert el van törve a kis pecse amibe az útja lenne neki
Válasz #1328. hozzászólásra
Két csavarható van.Az egyik ahogy már írva volt nyomáshatároló a másik ami három állású az un. útszelep.Ezzel lehet kiválasztani,hogy mit vezérelsz a karokkal.
olyat szeretnék még kérdezni h van az a csavarós állító a hidraulika vezértömbön és hát annak pontosan mi lenne a szerepe? mert néztem már német oldalakat de ez a net nemtudja rendesen lefordítani Van egy semleges, egy alsó, meg egy felső állása
Be vált, m1 veszettül, olyan 1.5xös most a traktor teljesítménye, de ez még nem a tető, bár szerintem ennyi elég.De kell pár átalakítás, az üzembiztossághoz.
A közbetétről kellene nekem inkább kép.
Helló sziasztok. Na a zt-be átnéztem mindent minden csatlakozás és test érintkezése átlett csiszolva a párhuzam kapcsoló jó, de ugyanaz nem változott semmi valószínüleg az önindító unta meg a szolgálatot, most valószínüleg tudok szerezni 1 másikat remélem faszányos lesz.
És bevált? Nincs róla képe hogyan rendezte el Vagy leírása hogyan valósította meg, nagyon érdekelne és megköszönném ha lenne. Tapasztalata mennyivel jobb?
Igazából fel van ajálva nekem egy 6 hengeres ifamotor ami fel van újítva most egy 323-asba dolgozik és eléggé bevált a srácnak, ő most valamilyen teherautó motorra akarja kicserélni a 6-ost
Beszéltem egy illetővel aki tett a 323-asra egy cristal turbot és azt mondta hogy jó lett. Tőlünk 30 km-re is van egy turbos már készültem megnézni de még nem jutottam el odáig. Én annak is örülnék ha egyszer olyan motorom lenne hogy ne kéne állandóan hengerfejezni, megállna benne a víz. Én a motorcsere gondolatáig jutottam.
Milyen talaj van arra? De inkább lazítót vegyél mert a gruber inkább laza de legrosszabb esetben középkötött talajon jó. Viszont ha nem volt mostanába lazítva ott nem tudsz gruberozni.
A zt utan inkabb a grubber jobb 40 cm-en, vagy egy melylazito 50-cm-en?
Azert kerdem, mert kellene valami lazito a zt utan, es erdeklodok, hogy melyiket lenne erdmesebb megvenni. Nalunk soha nem voltak lazitva a foldek. Elsolepesnek egy grubber es miutan fel vannak gruberezve utana lenne jobb a lazitas ?(persze nem ugyan abban az evben)
Koszi a segitseget!
4185 hozzászólás
Válasz #1330. hozzászólásra
Miről szeretnél pontosan képet?
Válasz #1332. hozzászólásra
Hát nekem olyat csinál h vagy folyamatosan felfelé emel vagy felemelem megtartja és 1 kis idő múlva elejti a felemelt dolgot. Hogy melyik álásba azt nem tudom mert el van törve a kis pecse amibe az útja lenne neki
Válasz #1333. hozzászólásra
Napelem a tetejen?
Válasz #1331. hozzászólásra
Alakul
Két csavarható van.Az egyik ahogy már írva volt nyomáshatároló a másik ami három állású az un. útszelep.Ezzel lehet kiválasztani,hogy mit vezérelsz a karokkal.
Válasz #1329. hozzászólásra
Levego szuro?
Nem tudnatok feltenni, ha van valakinek fulke belsejerol kep? Koszi elore is!
Az nyomáshatároló, de ha engem kérdezel akkor az dísznek van
Válasz #1327. hozzászólásra
olyat szeretnék még kérdezni h van az a csavarós állító a hidraulika vezértömbön és hát annak pontosan mi lenne a szerepe? mert néztem már német oldalakat de ez a net nemtudja rendesen lefordítani Van egy semleges, egy alsó, meg egy felső állása
Válasz #1326. hozzászólásra
Keréksújt nem használok nincs rá szükségem mert jobb ha 1 kicsit slippel decemberben is kettétörtem a ruszki ekének a vonótengelyét
Válasz #1325. hozzászólásra
Köszi!
Akkor keréksúlyt nem is használsz? M.mint szimpla keréknél.
Ez még pont el fér a mot.háztető alatt, de hidd el ez a legkisebb probléma.
Válasz #1322. hozzászólásra
Ja és kösz a turbósítás képet, olyanod nincs amin rajta van h oldottad meg a motorháztetőt mert gondolom azon is alakítani kellett
' kicsit sáros bocs h csak most de agész nap szarakodott nekem az agroinform
Válasz #1321. hozzászólásra
Ok,előre is köszi.
Nyomok én is egy képet neked a turbósításhoz:
Válasz #1320. hozzászólásra
Jólvan lefotózom, most jó mer olvad kiverem belőle a sarat és látni is fogsz belőle valamit
Válasz #1316. hozzászólásra
Be vált, m1 veszettül, olyan 1.5xös most a traktor teljesítménye, de ez még nem a tető, bár szerintem ennyi elég.De kell pár átalakítás, az üzembiztossághoz.
A közbetétről kellene nekem inkább kép.
Válasz #1313. hozzászólásra
El, de még nagyon sovány, nézegesd :)
Válasz #1317. hozzászólásra
Én megmondtam....
Helló sziasztok. Na a zt-be átnéztem mindent minden csatlakozás és test érintkezése átlett csiszolva a párhuzam kapcsoló jó, de ugyanaz nem változott semmi valószínüleg az önindító unta meg a szolgálatot, most valószínüleg tudok szerezni 1 másikat remélem faszányos lesz.
Válasz #1315. hozzászólásra
És bevált? Nincs róla képe hogyan rendezte el Vagy leírása hogyan valósította meg, nagyon érdekelne és megköszönném ha lenne. Tapasztalata mennyivel jobb?
Válasz #1314. hozzászólásra
o is turbositotta a zt323-massat
Válasz #1312. hozzászólásra
Nem TKP7 orosz?? Te már láttál ilyet vagy csináltad vagy honnan lehet ezt tudni h melyik jó rá???
Válasz #1312. hozzászólásra
Szeva, eltalaltam a valtoztatasokat?
Válasz #1311. hozzászólásra
Tkr-7es 1 csatornás.
Válasz #1310. hozzászólásra
És akkor milyen turbó lenne jó rá?
Válasz #1307. hozzászólásra
A cristal-é nem a legjobb rá, csak ha külön leömlőt csinálnak hozzá, és ez elég ritka.
Válasz #1306. hozzászólásra
Igen, érdemes.
Válasz #1307. hozzászólásra
Igazából fel van ajálva nekem egy 6 hengeres ifamotor ami fel van újítva most egy 323-asba dolgozik és eléggé bevált a srácnak, ő most valamilyen teherautó motorra akarja kicserélni a 6-ost
Válasz #1306. hozzászólásra
Beszéltem egy illetővel aki tett a 323-asra egy cristal turbot és azt mondta hogy jó lett. Tőlünk 30 km-re is van egy turbos már készültem megnézni de még nem jutottam el odáig. Én annak is örülnék ha egyszer olyan motorom lenne hogy ne kéne állandóan hengerfejezni, megállna benne a víz. Én a motorcsere gondolatáig jutottam.
Szeintetek 1 4-es ifa motort érdemes lenne feltúrbózni vagy ezzel 1ütt egy intercooler-t is rátenni?
Válasz #1304. hozzászólásra
Fekete kotott a tobbsege a foldeknek.
Válasz #1298. hozzászólásra
Milyen talaj van arra? De inkább lazítót vegyél mert a gruber inkább laza de legrosszabb esetben középkötött talajon jó. Viszont ha nem volt mostanába lazítva ott nem tudsz gruberozni.
Vagyis itt
Na itt van:
Válasz #1298. hozzászólásra
A gruberel/kultivátoral nem tudsz 40cm-ig menni. Szerintem neked a ZT után egy két késes lazító lenne az igazi.
Válasz #1297. hozzászólásra
Még most van olyan képem amin a traki ikerkerékkel van rajta de akk még nem volt renbeszedve.
De majd mindjárt átmegyek és készítek 1 párat
Válasz #1297. hozzászólásra
Az ikerkerékről??? Készítek persze ha arra gondoltál
A zt utan inkabb a grubber jobb 40 cm-en, vagy egy melylazito 50-cm-en?
Azert kerdem, mert kellene valami lazito a zt utan, es erdeklodok, hogy melyiket lenne erdmesebb megvenni. Nalunk soha nem voltak lazitva a foldek. Elsolepesnek egy grubber es miutan fel vannak gruberezve utana lenne jobb a lazitas ?(persze nem ugyan abban az evben)
Koszi a segitseget!
Válasz #1296. hozzászólásra
Készítenél nekem néhány közeli fotót róla?
Válasz #1294. hozzászólásra
Az ikerkerék tartómhoz ikerkerék is van és használom nagyon jó magágykészítésnél ugyanis nem marad süppedés a nyomba
Válasz #1293. hozzászólásra
Remdben van köszi
Válasz #1292. hozzászólásra
Engem az ikerkerék tartód érdekelne!!
Válasz #1292. hozzászólásra
És ha véletlen habozna, akkor itt vagyok én!
Válasz #1291. hozzászólásra
Értem akkor ha azt mondom neki 15e még baráti és elfogadható
Válasz #1286. hozzászólásra
Nekem több éve közel ennyiért rakja fel a hegesztő.
Válasz #1289. hozzászólásra
most érne szerinted annyit?
Válasz #1287. hozzászólásra
Értem! Egyszer úgy 5-6 éve elszalasztottam egyet ami kicsit kopott volt de még jó állapotba, és azt akkor adták volna 15e ft
Válasz #1286. hozzászólásra
420e volt két éve és a képen egy picit látszik a pálcás tömörítő széle.
Válasz #1282. hozzászólásra
Az az igazság itt kéne 1 emberkének nekem meg nincs rá szügségem de nagyon jó állapotban ven nincs megkopva