Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #979. hozzászólásra
én is sokat küzdöttem ilyennel,aztán találtam 1 srácot aki maga készít tömítéseket,azt raktam bele,na azzal már elballagott 1,5-2 évet
Válasz #962. hozzászólásra
Volt rá eset hogy nem húztam utána de úgy is detto. Jó a ventillátor kapcsoló is és a vízhőfokot is jó tartományba tartja. Ja a vízhőfokmérő óra is jó
Utána szoktad húzni a henger fejet egy pár üzemóra után? jó a vizhőfokméröd a trakiba? mert ha egyszer kétszer megfőzöd és nem veszed észre attol is kimegy a tömités
11 év alatt tudod hányszor megtettem? Mennyi síkolás, süllyesztés , hézagolás,van már mögöttem! De a teflonkarikát még kipróbálom. Ha nem lesz az sem jó akkor tuti motor csere.
Válasz #934. hozzászólásra
Már az összes színű és fajtájú hfej tömítést kipróbáltam. Én is ujítottam fel hfejet és felújítottat is tettem már rá,de nem jó
4185 hozzászólás
Válasz #982. hozzászólásra
Vele össze tudnál hozni?
Válasz #982. hozzászólásra
És az miben különbözött?
Válasz #980. hozzászólásra
Hát az nagyon bölcs választás volt :)))
Válasz #979. hozzászólásra
én is sokat küzdöttem ilyennel,aztán találtam 1 srácot aki maga készít tömítéseket,azt raktam bele,na azzal már elballagott 1,5-2 évet
Válasz #978. hozzászólásra
Na jó, de nemtok fogni zsír újat!
Mondjuk a komáé mennyit, ha tenne bele másik motrot?
Láttam egy 323-ast az expressen rába 6 hengeres motorral egy kicsit meg kellett emelni a motorháztetőt .
Válasz #976. hozzászólásra
Már hívtam telefonon egy emberkét akinek vannak eladó léghűtéses bontott motorjai, csak nem papírosak
Válasz #977. hozzászólásra
5000?
Fogok 1 zsír új 323ast...
Mennyi órát bír melózni, h.
NE
KELLJEN
BENNE
KOTORÁSZNI??????????????
Válasz #974. hozzászólásra
A múltkor láttam valahol 1 6hengeres léghűtéses dajcmotorost, na az tuti nem nyomja ki a vizet
Akkor passz
Válasz #972. hozzászólásra
Ezért csak egy lehetőség maradt! MOTORCSERE! Vagy új ifa moci vagy valami jól beépíthető nyugati
Válasz #971. hozzászólásra
Én sem értem. De ha minden elkövetett "majd most jó lesz" javítást leírnám , biztos bele mennénk a 2000. hozzászólásba...
Válasz #971. hozzászólásra
Lassan sík hülyék lesztek ennyi szereléstől......
Válasz #970. hozzászólásra
nem értem, hogy ha sík minden, akkor miért gondolod, hogy nem jó, illetve ha nem jó, miért hiszed hogy minden sík?
Válasz #969. hozzászólásra
Igen csigavonalba húzom le 20-21 kilo val pár üzem óra után pedig ráhúzok. Kék fedeles két kötetes (ábrás+Írás) javítási könyvből dolgozok én is
Mennyivel huzod le a hengerfelyet a gyári 180 NM É 210-el huztam. Van 1 ifás könyvem abban körkörösen van lerajzolva a meghuzási sorrend
Válasz #967. hozzászólásra
szerintem em, de a igen nekem is kéne!
Szerintetek lehetne még valahonnan gyári új motort szerezni? Pl Németországból vagy M zároltat...
Válasz #963. hozzászólásra
Én is tettem rá vacos újat (sajna csak kínait kaptam ujjat) és másfél év után a lefogató csavarjainál repedt el.
Válasz #962. hozzászólásra
Volt rá eset hogy nem húztam utána de úgy is detto. Jó a ventillátor kapcsoló is és a vízhőfokot is jó tartományba tartja. Ja a vízhőfokmérő óra is jó
Válasz #963. hozzászólásra
Én is arra tippelnék, de látod, hogy írta, hogy leélvonazózta, és nem most csinál ilyet először..
A havernak az IFa-n volt uilyen.A hengerálványokat kicseréltük és megy mint az ankeróra.
Utána szoktad húzni a henger fejet egy pár üzemóra után? jó a vizhőfokméröd a trakiba? mert ha egyszer kétszer megfőzöd és nem veszed észre attol is kimegy a tömités
Válasz #956. hozzászólásra
Nemtudsz.
Lelépett az is.
Volt.
Nincs.
Az eddigieket köszönöm! Most megyek aludni mert holnap megint fárasztó nap lesz. De este ismét leszek! Jó éjt mindenkinek!
Válasz #958. hozzászólásra
Nagy csodát ne várjál!
Csak védi a melegtől a tömítést.
Válasz #957. hozzászólásra
11 év alatt tudod hányszor megtettem? Mennyi síkolás, süllyesztés , hézagolás,van már mögöttem! De a teflonkarikát még kipróbálom. Ha nem lesz az sem jó akkor tuti motor csere.
Válasz #955. hozzászólásra
Szerintem vegyél 1 élvonalzót és előbb nézd át a hengerállványt meg a hfejet.
A star-motoros zt-s ki volt? Tudnék vele véleményt cserélni?
Válasz #954. hozzászólásra
Ezt kipróbálom! Most sem jó a gép csak most még nem állhatok meg javítani. Holnap is mennék szántani.
Válasz #953. hozzászólásra
Amit az mtz-khez adnak a tömítésbe az acélkarikába kell tenni.
Meg a többi részé bekenem vékonyan fbs-sel (tudom kókány, de ennek ez kell)
Válasz #952. hozzászólásra
? teflonkarika, kicsit részletesebben lehetne?
Válasz #951. hozzászólásra
Nekem a tömítéssel sosincs gondom, meg van az előállás, meg szoktam rakni teflonkarikát is.
Válasz #950. hozzászólásra
Multkor a tömítést úgy lötte ki hogy pont bele dolgozott a karterba a szelepemelő rudaknál.
Válasz #949. hozzászólásra
Javított?
Nekem se bírja
Kokányoltak :(
Válasz #948. hozzászólásra
Tettem már fel lenyomáspróbázott (garanciális) hfejet is fél évnél az sem bírta tovább
Válasz #947. hozzászólásra
Gátas?
Válasz #944. hozzászólásra
Legtöbbször a kiegyenlítőtartályon keresztül
Válasz #945. hozzászólásra
igen, 1re gondolunk
Válasz #942. hozzászólásra
az a hüvely túl állása
Válasz #935. hozzászólásra
"Itt vagy ott"
Konkrétan hol?
Válasz #941. hozzászólásra
Tényleg!
Válasz #939. hozzászólásra
Az sok. lehet h az a baj!
0.06-0.15 agyári adat.
Válasz #938. hozzászólásra
Star motoros volt neki
Válasz #938. hozzászólásra
Kinek?
(hatos ifa?)
Válasz #937. hozzászólásra
0.2
A mútkori gyereknek mi volt a ztjébe rakva???
Válasz #936. hozzászólásra
Henger előállás, hogy áll?
Már az összes színű és fajtájú hfej tömítést kipróbáltam. Én is ujítottam fel hfejet és felújítottat is tettem már rá,de nem jó