Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ermike #608. hozzászólásáraEngem eddig csak a jó isten nem vert meg!
Ha megyek bizti nem ezzel a névvel.Mindenhol ott vok. Radócz mellett ülés nekem megtiszteltetés!!!!!
Válasz drenthe evo #599. hozzászólásáraDeszép is amikor elképzelsz embereket az írásai és az avatarja alapján aztán élőben meg BÁMM, tök más. Jártam már így párszor
Válasz Diesel Tibor #583. hozzászólásáraKomolyan akarod? Van egy 3/4-ed is belőle alkatrésznek... Mindkét eszköz alatt zsír új gumik vannak. A hiányos annyiban hiányos, hogy hiányzik alóla egy tag, meg a hidraulikus rendszer gumicsövei.
Válasz csoppika #592. hozzászólásáraAz első év, amikor nem kell a melóhelyemen dolgozni...elvileg, bár túlóra itt is van...fogy az eke, 800 tervezett helyett 960 fog kimenni idén...
Válasz drenthe evo #581. hozzászólásáraszabit akartam szögre tenni a második találkozón de megúszta mert voltak szekuricsik úgyhogy jó ötlet lehetsz a kidobo!
1437 hozzászólás
Válasz .MAN. #636. hozzászólására
Válasz .Szabi. #635. hozzászólásáraNyet. Hozzászólásokat nem moderálunk előzetesen. Csak utólag tudjuk.
Válasz .MAN. #634. hozzászólásáraValami tört magyarral írt , hitelajánlat, amit valaki moderálás nélkül átengedett.
Válasz .Szabi. #633. hozzászólásáraEz meg itt mi volt?
Válasz latongomton #632. hozzászólásáraEgy moderátort picsán kéne rúgni
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-12-08 06:16:07
Válasz kori01 #626. hozzászólásáraGyere, szívesen látunk.
Időpontjas 2018 január 18 (csütörtök)
15-16 óra közt AKG-soknak lesz.
2017 évi ellenőrzésekkel kapcsolatos tapasztalatok. Nébih, vagy MVH bevonásával.
16- 20 ig.
50 perces előadások, 10 perc szünetekkel.
Vacsora és sör nélkül.
Igény esetén új helyszínen ki-ki tudja folytatni, de az Egyetem területét el kell hagynunk.
Bővebben privátban.
70/453-688három
Válasz .MAN. #619. hozzászólásáraFeco.
szanberg
Zoli63 +1
apuci +1
bobo77 +1
Vénkabi
Vmisi
Bárány +1
lala1 +1
argyelan1994 +1
+1 meglepi
Válasz Sk Laci #620. hozzászólásáraNem, sajnos. Legalább is, nem ezen a néven jelentkezett, hanem eredeti nevén. De ki tudja...
Válasz ATIS78 #625. hozzászólására2018. február 13.
Idén volt, aki úgy esett be, hogy nem számítottunk rá.
Válasz ATIS78 #625. hozzászólásáraNeked az utolsó pillanat is jó csak gyere!!!
Válasz Radocz #622. hozzászólásáraoda én is mennék
Mi az utolso hatarido a jelentkezeshez?
Válasz -Moncsi- #623. hozzászólására
Válasz ermike #332. hozzászólására"ha gondoljátok egy talajjavitos topik találkozót szervezhettek poroszlora! hatha jó buli lesz?!!!!"
Az ötlet meghallgatásra került.
Poroszló helyett Debrecenben lesz.
Válasz Sk Laci #620. hozzászólásáraRemélem inkáb michelle wild
Válasz .MAN. #619. hozzászólásáraHeci?
Eddigi jelentkezők, első lista:
Feco.
szanberg
Zoli63 +1
apuci +1
bobo77 +1
Vénkabi
Vmisi
Bárány +1
lala1 +1
+1 meglepi
Válasz .MAN. #617. hozzászólásáraKöszi!
(Sokba lesz ez nekem... )
Válasz apuci #616. hozzászólásáraIgen! Egyetlen kikötésem, hogy akárhogy helyezkedünk is, Lehetőleg Szabi legyen a kupac alján.
Amúgy a 16-os szoba Bárányéknak lefoglalva.
Csak 6 ágyatok van?
Válasz Bárány #614. hozzászólásáraJa bocsánat ,most esett le,hogy Ő AZ ISTEN! Na majd .....
Válasz nagypistivagyok2 #612. hozzászólásáraNem értetted, mire írtam.
Válasz .Szabi. #611. hozzászólásáraMi a baj? A radócz? vagy mi?
Válasz Bárány #609. hozzászólásáraJó lenne mi? birka beeee
Válasz nagypistivagyok2 #610. hozzászólásáraAkkor van baj
Válasz ermike #608. hozzászólásáraEngem eddig csak a jó isten nem vert meg!
Ha megyek bizti nem ezzel a névvel.Mindenhol ott vok. Radócz mellett ülés nekem megtiszteltetés!!!!!
Válasz ermike #608. hozzászólásáraInkább verd meg!
Válasz nagypistivagyok2 #607. hozzászólásáraMegvert már téged a jó isten, nem kell nekem!
Nekem csak a szám nagy!!!
Jelentkezhetsz nyugodtan!
Legfeljebb Radócz mellé ülsz büntiből!
Válasz .MAN. #606. hozzászólásáraÉn nem merek mert ERMIKE megver.
Jelentkezés a jobb felső sarokban.
Kámóóón!
Most épp egy mocsok nagy szervezésben vagyunk, de szerdától beindul a biznisz.
Jelentkezéseket addig is várjuk, hogy kialakuljon egy kép az érkezők mennyiségéről.
JELENTKEZÉS
Válasz drenthe evo #581. hozzászólásáraSzámítunk rád
Válasz drenthe evo #601. hozzászólásárana persze én se bántotta, megúszta
Válasz drenthe evo #601. hozzászólásáraEeeez teljesen igaz!
Válasz bandigh #600. hozzászólásáraNa igen , én is csak lestem , egész más a valóság.
Válasz drenthe evo #599. hozzászólásáraDeszép is amikor elképzelsz embereket az írásai és az avatarja alapján aztán élőben meg BÁMM, tök más. Jártam már így párszor
Válasz ermike #589. hozzászólásáraPont Szabit ? Fő az önbizalom....
Válasz Diesel Tibor #596. hozzászólásáraKései újszerűek, a váz bírja még. A csapágyak meg ugye kimennek olykor
Válasz Diesel Tibor #596. hozzászólásáraAkkor keress meg privátban...
Válasz antoni.antonek #595. hozzászólásáraigen
Válasz Diesel Tibor #583. hozzászólásáraKomolyan akarod? Van egy 3/4-ed is belőle alkatrésznek... Mindkét eszköz alatt zsír új gumik vannak. A hiányos annyiban hiányos, hogy hiányzik alóla egy tag, meg a hidraulikus rendszer gumicsövei.
Válasz csoppika #593. hozzászólásáraJa tényleg máskor írtad a munkahely miatt nem tudsz jönni!!!
De hol is melyik régió?
Válasz csoppika #592. hozzászólásáraAz első év, amikor nem kell a melóhelyemen dolgozni...elvileg, bár túlóra itt is van...fogy az eke, 800 tervezett helyett 960 fog kimenni idén...
Válasz apuci #591. hozzászólásáraNe próbálj a lelkiismeretemre hatni...mert az nincs...
Válasz csoppika #590. hozzászólásra
Én az utóbbi 5-ön voltam de nem volt soha semmi affér,különben a legtöbbet itt tartózkodónak illő ott is ott lenni!!!!!
Válasz ermike #589. hozzászólásáraErős emberek közé nem is megyek...
Vagyis akik nem bírják(idegekkel) a kritikát...
Válasz drenthe evo #581. hozzászólásáraszabit akartam szögre tenni a második találkozón de megúszta mert voltak szekuricsik úgyhogy jó ötlet lehetsz a kidobo!
Válasz Zoli 63 #587. hozzászólására516az nagyon nagy,meg nagyon bonyolult,a találkozó bármikor jó lenne nekem is de az a hét pont nem.