Hirdetés
Fórum
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Juhtenyésztés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
1451 hozzászólás
Válasz Mf-es? #444. hozzászólásáraaz itt levők tudnak erről?
Hóhelyzet az van, de olvad. Itt bugactól 8km-re. +3,2 fok. Csak 8-10 cm hó esett. A főutakat takarítják. Ha szeretnétek elmegyek megnézni, hogy az 54-es főúttól milyen a helyzet a Bucka szállóig. Igaz a főúttól a szállóig egy kis hátizsákos túrával biztosan pillanatok alatt elérhető
Válasz Bárány #448. hozzászólására
Úgy legyen.
Ermike vajon kerülő úton érkezik?
Válasz szanberg #433. hozzászólásáraNa oké, mivel nélküled nincs találkozó, ezért most úgy lesz, hogy ma Bugac, aztán reggel átmegy a csapat hozzád. (a potyázós része mindenképp)
Válasz Mf-es? #446. hozzászólásáraSok sikert kívánok!
Válasz .Szabi. #445. hozzászólásáraKell a pénz a könyvnyomtatásra.
Válasz Mf-es? #444. hozzászólásáraAz más kategória! Se tökmag,se ingyen vacsora!
Aki lemarad,az bepótolhatja a II. Kukutyini találkozón.
Válasz bobo77 #436. hozzászólásáraItt nálunk Bácsba(Tiszakécske) 10-15 cm esett.
Még zöldségért is művészet elmenni nem hogy messzebbre.
A jelentkezési lapot én is kitöltöttem,de ide a forumra nem irtam be magam, azonban egészségügyi okokból sajnos nekem is le kell mondanom.
Aki útnak indul vigyázzon magára és érezzétek jól magatokat!
Majd legközelebb.
Válasz Diesel Tibor #441. hozzászólásáraDe megyünk.
Itt ennyi hó esett
Válasz .Feco. #434. hozzászólásáraEgy városból jönnétek Pöttingerrel,ha esetleg még mem is mernétek egymást,akkor itt az ideje hisz Úgyis együtt fogtok haknizni a Kökényródshón!
.Man
szanberg
Bárány 2fő
apuci+3 fő
Vmisi
Lala+1
Zoli63+ Nyél /csak vacsora/
Czanik Sanyi +1
norbi6330 +1fő
Szabó-Bátor Tamás
Berko +1fő
bobo77 +1
.Feco.
Kutyalaci +1 fő
Diesel Tibor +1fő+2reggeli+1szoba(2fős)
vénkabi
-bandigh HÓHELYZET
Válasz bobo77 #436. hozzászólására Csak óvatosan ha jöttök.JÓ UTAT.
Válasz bobo77 #436. hozzászólására Itt talán 10cm de itt is az a helyzet mint felétek nem sietek a takarítással. Üdv:Bács-Kiskun ból.
Esetleg valaki friss útinfó Bács-Kiskun ból?Nálunk 5 cm esett de sikeresen megvárták mìg jéggé taposták.
Válasz .Feco. #434. hozzászólásáraItt nem túlzás, 40centis hó van.
csizmaszárig ér
Válasz .Szabi. #432. hozzászólásáraÉn is ezen gondolkodom, 350 km-re lakunk, tegnap 5 centi esett és elakadtak a kamionok a pályán, itt már vagy 20 centi van most és szakad... meg átgondolom de esélyes hogy én is le kell, hogy mondjam...
Válasz kutyalaci #430. hozzászólásárabajvan
Épen most írtam volna, hogy nézzünk körül milyenek az útviszonyok mert nekem a 333km száraz úton is 3-3,5órát jelent hajtva is.
Errefel kapom a telefont, hogy a levezető elnökünk bentragadt a településen ahol él, nemtud jönni, terepjáróval kell érte menni ahogy tudunk, így új felállás szerint délben kezdődik a földtulajdonosi közgyűlés, alap helyzetben akkorra végeztünk volna és utána indultam volna.
Ha minden jól is megy és 3-fél4-re végeznénk elvileg de a letolatlan útakon akkor én már nem fogok elindulni az a helyzet, akkor már tényleg estére érkeznék ha meg valami gixer van baleset akármi ott ülhetek a pályán éjjelbe menően.
Ha valami változik jobb irányba akkor megyek, de jelenlegi helyzet szerint nem tudok résztvenni a fórumtalálkozón sajnos.
Válasz Pöttinger #431. hozzászólásáraFogadd meg
Válasz kutyalaci #430. hozzászólásáraAzt mondta a televízió, "akinek nem fontos ne induljon útnak."
Útviszonyokról lehet vmit tudni?
Itt Heves megyébe elég pocsék.
Ha mi így végeznénk a dolgunkat éheznének az emberek!
Válasz bandigh #428. hozzászólásáraez a lista nem hivatalos lista, csak mindenki felírja magát a végére... másold ki, írd be magad a végére és után rendben lesz
Válasz apuci #426. hozzászólásáraCsak azért kérdezem mert kitöltöttem a google-os űrlapot a jelentkezéshez de úgyfest h nem ért oda
Szeged környékéről megy valaki?
Válasz bandigh #424. hozzászólásáraÍgy!!!!
Válasz bandigh #424. hozzászólására.Man
szanberg
Bárány 2fő
apuci+3 fő
Vmisi
Lala+1
Zoli63+ Nyél /csak vacsora/
Czanik Sanyi +1
norbi6330 +1fő
Szabó-Bátor Tamás
Berko +1fő
bobo77 +1
.Feco.
Kutyalaci +1 fő
Diesel Tibor +1fő+2reggeli+1szoba(2fős)
vénkabi
Résztvevői lista hogy áll?
Jó szórakozást és hasznos eszmecserét nektek holnapra!
Válasz vénkabi #421. hozzászólásáraJa.
"Ha nincs ....."
Válasz Adorex #419. hozzászólására"Ugye hogy jó az öreg a háznál!"
Válasz Pöttinger #401. hozzászólására
"Egy kg pirított tökmagot és is szeretnék venni."
A mondat helyesen:
Egy kg pirított tökmagot én is szeretnék venni!
Szeva srácok,a tökmagprobléma megoldva,semmiben sem szenvedtek hiányt,jó szórakozást!
Válasz VMisi #405. hozzászólásáraSajnálom,nem tudok menni.:-(
Válasz vénkabi #416. hozzászólásáraDezső bátyám egy fotó most leltem.
Válasz Adorex #411. hozzászólásáraHa Budapest - Ferihegy és még elér ez az üzenet akkor +36309442707.
Válasz VMisi #414. hozzászólásáraValtrára talán nem kerestél tavaly... letákosat tavaly is kár volt cipelni.....stbstb úgyhogy ezekhelyett...
Válasz *** HM *** #413. hozzászólásáraOtt minden gramm cipelni valóra figyelek! Prosiból is csak a lényegeset hurcolom.
Válasz VMisi #412. hozzászólásáraMajd kapsz a masson max csak ne legyé mán a halálodon no.....
Válasz .Man #407. hozzászólásáraElég szoros az idő!
Ha netán bevállaljátok, akkor én kérek 5 nagy csomag vegyeset.
Válasz .Man #407. hozzászólására...írtam mailt, csak nem válaszoltál, holnap reggel 8:30 -kor indulok a reptérre, ha vlkinél ott tudom hagyni, szivesen leviszem, de reggel 8 ig kérem jelezzen vlki telefonszámos elérhetőséggel....
Válasz VMisi #405. hozzászólásáraHa ennyire tökmagozni szeretnétek, lehet tudok szerezni egy ismerőstől. Persze nem ígérhetem, hogy olyan finom lesz, mint Adorex termékei.
Mindenkinek azt kívánom,hogy érezze jól magát!
Válasz atisgyulai #406. hozzászólásáraMelyikben? Errefelé azt a mag nem kapható!
Válasz Adorex #398. hozzászólásáraSzombat reggel honnan lehetne elhozni? Vácról esetleg?
Válasz VMisi #405. hozzászólásáraTESCO!
Válasz .Man #404. hozzászólásáraNem jön valaki Vác környékéről? Jamo?
Jó lenne valahogy megoldani a tökmag igényeket. Tudtok benne segíteni?
Válasz Pöttinger #402. hozzászólására!!!! EZ A TAVALY ELŐTTI TALÁLKOZÓ NÉVSORA !!!!
1. Csípi a szeme a +1 fő :D
3. Radocz + 3fő (két két ágyas) és nem kaptam írásos visszaigazolást, ami nem hiányzik.
6. Bárány + 1fő (vacsora,reggeli)
8. Zoli 63 (vacsora)
9. lala1
10. Man (vacsora,reggeli)
11 mgportal
12. Domokos-804 + 1fő
14. BNC (vacsora,reggeli)
15. Apuci + 2fő
18. Diesel Tibor + Hella (vacsora,reggeli)
20. Adorex +2fő (gondolom vacsora,reggeli)
23. vénkabi + 1fő (vacsora)
25. Bán Zsolt (vacsora)
26. szanberg
27. ermike
28. Vmisi (Vacsora,reggeli)
29. Czanik Sanyi + 1fő(másik sofőr)
31. Feri
32. Hús Futár + -Moncsi-
Válasz Pöttinger #401. hozzászólásáraJah vacsit nem írtam:
Fácán leves
Vadpörkölt
Méteres sütemény
A reggeli általában svédasztalos szokott náluk lenni.
Ezen felül viszünk mi is egy kis csemegét némi szalámi és kolbász formájában.
A két évvel korábbi találkozóhoz hol találom meg a névsort?