Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz bandigh #1341. hozzászólásárasimán eltarthat évekig, egy normális oltóanyagot amire biztonságosra letesztelnek az több év. Aki most beoltatja magát elsők között az nagy kockázatot vállal. Elvileg úgy lesz az oltás is hogy beadás után fél órát még várni kell a rendelőbe mert több egyén oltás után 10-15 perccel összerogyott mint egy zsák. Szerintem első pár körbe nem sokan fogják beoltatni magukat.
Válasz bandigh #1341. hozzászólásáraHa lehet pecázni én elvagyok... De a zasszony hozzá van szokva a kultirális eseményekhez...meg az utazgatáshoz... Városon meg mi mást csinálsz?
Válasz Sk Laci #1326. hozzászólására"...Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között rendezik meg, az eredetileg tervezett januári időpont helyett...."
Legalábbis ez a terv. Aztán ember tervez..........
Válasz BNC01 #1323. hozzászólásáraMegengedik, vagy betiltsák az Agromash Expot?
A Fehovát meg reklámozták a TV-ben mult héten. Vagy vslamilyen riportban.
Egyeztettem a bugaci Bucka szállóval és 2021. január 16 – 17. ami szabad hétvége náluk. Így maradunk akkor ennél. Átírom a fórum topic címét is.
Ami még jó hír, hogy jövőre az AGROmashEXPO - Agrárgépshow 2021. január 27 – 30 között lesz.
1451 hozzászólás
Lesz még ilyen valaha?
Válasz Bobo77 #1346. hozzászólásáraMost semmi infóm.
Ha lesz, akkor igyekszek ott lenni. Bár kicsit kaotikus lesz a januárom, de hátha.
Válasz Bobo77 #1346. hozzászólásáraHátha nem!
Csak ne 15-ére essen,mert akkor programom van! ????????????
Válasz Bobo77 #1346. hozzászólásáraHátha nem!
2022 ben is elmarad?
Egy jóideje nem vagyok túl proaktív, de azért felhozom ezt a témát. Biztos, ami biztos....
Van erre másik topic, légyszi, legyen elég ott! Köszi, és boldog karcsonyt!
Válasz bandigh #1341. hozzászólásárasimán eltarthat évekig, egy normális oltóanyagot amire biztonságosra letesztelnek az több év. Aki most beoltatja magát elsők között az nagy kockázatot vállal. Elvileg úgy lesz az oltás is hogy beadás után fél órát még várni kell a rendelőbe mert több egyén oltás után 10-15 perccel összerogyott mint egy zsák. Szerintem első pár körbe nem sokan fogják beoltatni magukat.
Válasz bandigh #1341. hozzászólásáraHa lehet pecázni én elvagyok... De a zasszony hozzá van szokva a kultirális eseményekhez...meg az utazgatáshoz... Városon meg mi mást csinálsz?
Válasz Bobo77 #1340. hozzászólásáraÉvekig csak nem húzódhat, aki normális az is bekattan, aki meg a munkáját elvesztette, előbb utóbb kiveri a balhét
Válasz Bárány #1339. hozzászólásáraCsak egy kérdés volt. Azért kétségünk ne legyen hogy ez sajnos évekig fog húzódni...
Válasz Bobo77 #1338. hozzászólásáraKiszámíthatatlan, hogy mi lesz a következő hónapokban.
Jó lesz az a 2022.
Válasz BNC01 #1337. hozzászólásáraVagy évközben?
Sziasztok!
Igen, inkább a 2022-es fórum találkozó időpontot egyeztetem tovább januárban
Ilyen az élet, ja nem a vírus
Válasz Pilátus" #1335. hozzászólásáraNem mondom, hogy nincs az a pénz, mert van, de az biztos, hogy nem adnád meg.
Válasz Bárány #1334. hozzászólásáraHozd elő gyorsan a grubert!! Kipróbáljuk!!
Válasz Pilátus" #1333. hozzászólásáraA mikrofonra meg tessék maszkot tenni, mert a vírus átmegy az 5G-n! Is!
Ide mindenki! Fórumtalálkozo is csa neten lex már de így stilszerűbb lenne!?
Aratás van"!! Heéé!!https://youtu.be/3awfRHh4wH0
Válasz rilex #1329. hozzászólására
Válasz Adorex #1327. hozzászólásáraKöszi!Írtam.
Válasz rilex #1329. hozzászólásáraHura na bravo
Válasz Sk Laci #1326. hozzászólására"...Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között rendezik meg, az eredetileg tervezett januári időpont helyett...."
Legalábbis ez a terv. Aztán ember tervez..........
Válasz BNC01 #1323. hozzászólásáraKíváncsi leszek hol tart akkorra a vírus mizéria...
Válasz VMisi #1325. hozzászólásáraadorex@centrum.sk
Válasz BNC01 #1323. hozzászólásáraMegengedik, vagy betiltsák az Agromash Expot?
A Fehovát meg reklámozták a TV-ben mult héten. Vagy vslamilyen riportban.
Adorex! Mi az email címed?
Válasz BNC01 #1323. hozzászólásáraAkkor most foglald le a 2022-es fórumtalira, hátha szabad lesz még a hamarabbi hétvége!
Sziasztok!
Egyeztettem a bugaci Bucka szállóval és 2021. január 16 – 17. ami szabad hétvége náluk. Így maradunk akkor ennél. Átírom a fórum topic címét is.
Ami még jó hír, hogy jövőre az AGROmashEXPO - Agrárgépshow 2021. január 27 – 30 között lesz.
Válasz Bán Zsolt #1320. hozzászólásáraAkkor a fejléc így megtévesztő, át kell írni, mert van akinek már most bekell terveznie, hogy ráérjen .
Válasz Zoli 63 #1319. hozzászólásáraJanuár 9. lesz jövőre úgy készülj
2021.01.16-17. Zoli 63 + Tamás
Köszönjük a szervezést! Ismét egy jó kis csapat gyűlt össze!
Válasz BNC01 #1310. hozzászólásáraKöszönjük a lehetőséget!
Válasz Diesel Tibor #1313. hozzászólásáraÉs megnéztétek hazafelé a Duna vízállását is ?
Köszönjük, hogy ott lehettünk.
Válasz BNC01 #1310. hozzászólásáraKöszönjük! Mindenkinek pacsi!
Haza gurultunk
Nem sikerült mindenkitől elköszönnöm, nekik küldeném: Helló!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki eljött idén, 2020-ban Bugacra!! A csoportképet is felteszem ide nemsokára
A következő eseményt 2021 január 9 - 10-re tervezzük, véssétek be a digitális, vagy papíros naptárba
Köszönöm, hogy köztetek lehettem ! Jót beszélgettünk !
Van kis nyers pálinka viszek abból. Meg sört.
Sokat inni nem lehet, reggel 5-kor indulunk haza szigorúan.
Válasz Adorex #1306. hozzászólásáraJó hogy mondod
Válasz szanberg #1305. hozzászólásáraMondjuk magadat ne hagyd otthon!
Válasz BNC01 #1304. hozzászólásáraMit vigyünk???
Ez hagyományokhoz híven batyus ugye?
Meg ha valakinek kérdése van a találkozóval kapcsolatban hívjon ezen a számon 06203145377
Hajrá holnap
Várunk mindenkit!! Ajándékok bekészítve
Válasz F-A-R-M-E-R \ #1301. hozzászólásáraMáma okostelefonnal kell csajoznyi nem bárpultnál....