Hirdetés
Fórum
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Poénok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
195 hozzászólás
Válasz Gergő_53838 #144. hozzászólásáraVenni akarsz frontot?
Sziasztok !
Érdeklődnék,hogy van e valakinek jd 6r trakin zuidberg f hidraulika?
Válasz .Ropi #142. hozzászólásáraMilka körül
Mennyibe kerülhet egy Zuidberg fronthidraulika, kardánnal az 5400-as Fergusonra?? Esetleg van más értelmes gyártmány?
Válasz *** HM *** #140. hozzászólásáralegtöbb géphez van kardán fordító is ha szükséges.
ha jól tudom -ami spec most nem biztos- akkor egyezik a forgásiránya a hátsóéval.
Előre gépek kardán forgásiránya milyen irányú többnyire?
Vagy mindig, vagy majdnem mindig...
Válasz #135. hozzászólásra
Ezt már néztem töbször. Múlkorába volt fent egy jd-é rozsdásak voltak mh.szárai 400eróért. Mire ráértem volna foglalkozni vele elvitték.
Válasz #131. hozzászólásra
Nekem zt hez csináltak profi lett
Válasz #136. hozzászólásra
nézz rá facre
Válasz #134. hozzászólásra
Az kéne neked amit én szerkesztettem a fergimre, 1.5t-s frmagágykészítővel eljátszogat, de nekem kellene frontkardán is és az meg egyszerűbb lenne akkor már gyárilag hidraulikàstul mindenestül egyben. Csak sajnos idén már csúnyán kiköltekeztünk, nem fér bele már a csere.
Válasz #134. hozzászólásra
ITT nézz körül szállításban tudunk segíteni
Üdv!
Esetleg nem tud valaki vagy nincs valakinek valami levedlett fornthidrója amit a fergámra fel tudnék szögelni? Sérült, hiányos is érdekelne. Vettem egy 5m-es függesztett vrm magágykészítőt (2to) nincs front súlyom és alig bírok vele közlekedni. legkisebb gázadásra is levegőben van a traki első kereke, kanyarodni csak félfékkel tudok. Ha találnék valami fronthidrótt arra már tudnák sulyt aggatni.
file:///C:/Users/Bori/Desktop/Vide%C3%B30004.3gp
front kombinator vetéssel egymenetben!
Válasz #130. hozzászólásra
Nekem ők adták az ajánlatot,nincs nekik landinihoz sablonuk.Kijönnek,felmérik és megtervezik.Azért lett volna olyan drága!A hidraulika körödet pedig egy homlokrakodó vezértömbbel is megtudod oldani,vagy a másik amit az előbb írtak.
Válasz #127. hozzászólásra
háát nézegettem a Bohr-os cuccokat is, de van náluk, ami lehet, hogy olcsó, de nem túl meggyőző, meg van persze 2 munkahengeres komolyabb is, de az gondolom már alapból jóval drágább... Konkrétan még nem kérdeztem rá, de állítólag még sablonuk sincs minden traktorhoz, csak mtz, meg Landini-hoz, a többi márkához meg külön kell tervezniük... Az úgy meg nem biztos, hogy olyan egyszerű, és olcsó...
Válasz #126. hozzászólásra
Csak kettő sajnos.
Válasz #95. hozzászólásra
Helló !
Egyedül csináltam az elejétől a végéig. Sajnos pár apróbb hibát el is követtem. :D Remélem még tavasszal tudok rajta javítani, meg végre kész lesz a homlokrakodó is rá.
Válasz #125. hozzászólásra
Bohrtrac-nál kérdezted a fronthidrót? Ha csak kettő kihelyezett van még tudsz rá tenni egy kört mert annyival sorolható a vezértömböd elméletileg. Az én landinimen is pluszba van rácsavarozva egy.
Válasz #125. hozzászólásra
Hány köröd van?
Válasz #124. hozzászólásra
Én is így oldottam meg, csak az a probléma, hogy nekem kellene egyszerre a két hátsó hidraulikakör is a fronthidróval egyideüleg. Ezen agyalok, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni...
Válasz #123. hozzászólásra
Igen,nagyon drágán csinálják.Én rendeltem egyet,indultunk 200-rol és még ebben benne is lettem volna,de a vége 500 lett.Na itt szakadt el a cérna és így csináltam meg saját gyártásban.A hidraulika pedig egyszerűen csak hátra egy cső a vázhoz felfogatva,ott pedig gyors csatlakozóval bedug és kész.
Válasz #121. hozzászólásra
Te a kezelését hogyan oldottad meg, hogyan csatlakoztattad a hidraulikát a trakeszhoz?
Válasz #121. hozzászólásra
Nekem is az a legnagyobb bajom, hogy egyszerűen nincs időm pöcsölni ezzel, ráadásul nekem még normális műhelyem sincs, ahol lehetne csinálgatni. Amit én csináltam, az csak egy leszerelt fronthidró volt, igazából csak azt alakítottam át a trakimra. De a tied jóval komolyabban néz ki. Az a baj, hogy ezekkel a gyári fronthidraulikákkal nem érdemes foglalkozni, mert olyan áruk van, hogy nem hozza be egyhamar az árát. Pedig egy teljes garnitúra frontszerelvényre (hidraulika+TLT) szükségem lenne egy kis 70 lovas Valtrára, de ilyen árakat mondanak, hogy 1.5 milka + áfa, meg hasonlót.
Válasz #120. hozzászólásra
Köszönöm!Sajnos idő hiányában nem igazán jó,/meg ahhoz kellene a gép is nekem/ pedig jól elszórakoztam vele!Az ötletet pedig innen kaptam!Köszi Neked és a többieknek!
Válasz #118. hozzászólásra
Nem vállalsz ilyen készítést? Nagyon fain lett!
Válasz #115. hozzászólásra
Ezek MTZ orbit munkahengerek/ C-50/.
Válasz #116. hozzászólásra
Kb 1hét alatt elkészül,ha meg van hozzá minden anyag.Itthon csináltam, és 150 volt összesen.
Válasz #114. hozzászólásra
Kb 2 hétvége alatt elkészült a tartó és a tartály.
Válasz #107. hozzászólásra
Hát igen, ez a fronthidro se piskóta, ez otthon készült? Mennyibe van 1 ilyen készítése???
Válasz #107. hozzászólásra
Mire is jók a T-16 billentő munkahengerek!!
Válasz #113. hozzászólásra
Megnéztem fotókat, nagyon szuper lett,
Mennyi ideig készült
Válasz #112. hozzászólásra
90 lovas a traktor.
Átküldtem a képeket, remélem meg tudod nézni őket.
Válasz #111. hozzászólásra
Ha vén még fotóid róla, átküldhetnéd a nagyat@vipmail.hu-ra.. Köszi..És hány lovas a traktor???
Válasz #110. hozzászólásra
Szevasz! Nekem le vannak szedve a súlyok, úgy van felakaszva a tartály. ha visszanézel felraktam a tartó képét, kb 15 e-böl kijött. Van egy 1000es permetezöm azt egészítem ki permetezéskor, grúberezéskor-tárcsázáskor baktérium trágyát juttatok ki belöle, van keret elöre, sorközmüveléskor lombrágyát, a fúvókák a kultin vannak. Nem volt probléma a súlyozottsággal ha üres a tartály akkor sem.
Válasz #109. hozzászólásra
Szervusz!
Isten ments hogy 1300 literest rakjak fel, helyesbítek mert 1 db 300 literesre gondoltam, csak egybe olvastad,de közben változtattunk tervezeten és 400 literest próbáljuk meg a súlyokra lessz téve, ami 5.5 mázsa, plussz a tartály tartalma úgy négy mázsa+ kb. 1 mázsa a szerkezet, kijuttató stb,
Neked a súlyok helyére van a tartály, és mit szórsz vele.?? Ha kifogy az anyag nem lessz könnyü eleje??
Válasz #99. hozzászólásra
Szia! Az 1300 liter is zavarni fog a kilátásban és az már tartályostól kb1500-1600 kiló amit ha felteszel a súlyokra derékba töri a traktort. A 2 t-ás fronthidrňkat is már kimerevítik a fülke alá. Kivéve ha 200 lovas gépen van. Nekem 600 literes van az elején és az is elég jól takar és belengeti a traktort ha vonulsz.
Válasz #101. hozzászólásra
Ha hosszútávon gondolkodsz fronttartály használatában,akkor megéri beruházni egy fronthidróra,hasznos dolog.Nekem van az mtz-n,meg a fergán is.A fergára most csináltam egy fronttartályt permetezéshez,így többet le tudok nyomatni egy adaggal
Válasz #105. hozzászólásra
Talán most!
Válasz #105. hozzászólásra
Küldöm a képeket!
Válasz #104. hozzászólásra
Okés Kösszi..
Válasz #103. hozzászólásra
Igen,holnap küldök.
Válasz #102. hozzászólásra
Tudnál esetleg fotókat lőni róla?? Mekkora tartályt raktál rá?? Mekkora trakeszra???
Válasz #101. hozzászólásra
Én most csináltam egyet kb. 2hét alatt lett kész,pont ilyen célra.
Válasz #100. hozzászólásra
Jaja a súlyokra akarnám, nincs fronthidro
Válasz #99. hozzászólásra
Szerintem nagyobb tartály is feltehetsz,csak erősnek kell lennie a fronthidraulikának.Mire akarod feltenni a fergára?
A súlyokra szeretnék 1 300l tartályt rakni, vagyis ennél nagyobbat nem ajánlottak! Szerintetek lehetne nagyobbat vagy az már nagyon zavarna kilátásban, meg nem beszélve a súlyról
Válasz #97. hozzászólásra
Küld át az e-mail címed és átküldöm a többi képet. Milyen traktorra szeretnéd?
Válasz #93. hozzászólásra
Érdekelne pontos megoldása a tartály felfogatásának a landini orrán, mivel
én is ilyen tartályt vettem baktérium trágya kijuttatáshoz.
érdekelne a tartály megoldás a landini orrán