Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudna valaki tanácsot adni hol tudok egyszeűen kitölthető gazdákodási naplót beszerezni? A gazdaexpresszt telepítettem de ez szerintem nem jó. Nem kezeli a blokkazonosítókat. És iszonyú sok idő kitölteni, nincs benne másolási funkció.
Találtam még a hagyományos nyomtatott exceles változatot amit a gépen ki lehet tölteni aztán nyomtatni.
A bogarasiféle 100ha ra 45e+fa. Ennyit most nem tudok rászánni.
Válasz #4. hozzászólásra
Nemigen maradok ,mert a tetvek megint elkezdik a műsort,de a normálisoknak szívesen segítek.
Géza!
Nekem ezek be szoktak jönni,de ha nem ,akkor felhívom (10 ft/percért) a minisztériumot.
2019 hozzászólás
Válasz #17. hozzászólásra
akkor már itt az ideje
Válasz #17. hozzászólásra
Nem a gazdálkodási naplóra gondoltál?
Válasz #16. hozzászólásra
Én még soha nem küldtem el.
Válasz #15. hozzászólásra
Ugyan oda mint tavaly.
Válasz #14. hozzászólásra
Hova kell küldeni?
igaz, hogy mivel okt 31 szombat és munkaszüneti nap, ezért hétfőn van a beadási határidő?
Üdv!
Tudna valaki tanácsot adni hol tudok egyszeűen kitölthető gazdákodási naplót beszerezni? A gazdaexpresszt telepítettem de ez szerintem nem jó. Nem kezeli a blokkazonosítókat. És iszonyú sok idő kitölteni, nincs benne másolási funkció.
Találtam még a hagyományos nyomtatott exceles változatot amit a gépen ki lehet tölteni aztán nyomtatni.
A bogarasiféle 100ha ra 45e+fa. Ennyit most nem tudok rászánni.
Van még más lehetőség vagy ennyi?
Bogarasi féle gazdálkodási napló,és táblatörzskönyvnél,mely adatokat kell kitölteni?A későbbi nyomtatás végett.
Válasz #9. hozzászólásra
Hajrá, én is ezen nyüglődök.
Válasz #8. hozzászólásra
azokat a tetveket rühellem én is
Válasz #6. hozzászólásra
köszi
tehát oda ahova tavaly, csak hosszabb lett a neve
már megírtam az első lapot
elöttem az éjszaka!
Válasz #4. hozzászólásra
Nemigen maradok ,mert a tetvek megint elkezdik a műsort,de a normálisoknak szívesen segítek.
Géza!
Nekem ezek be szoktak jönni,de ha nem ,akkor felhívom (10 ft/percért) a minisztériumot.
már nem irom meg.
Válasz #1. hozzászólásra
Mezőgazdaság Szakigazgatási Hivatal Központ, Növény- Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság, 1118 Budapest, Budaörsi u. 141-145.
Válasz #1. hozzászólásra
ha bejön a honlap megirom
Válasz #2. hozzászólásra
Szia kertész már hiányoztál.
Válasz #2. hozzászólásra
sajna nekem a mobilon magasabb a percdíj
amúgy nem hívom öket, mert soha nem tudnak semmit
Válasz #1. hozzászólásra
Az MVH,FVM,falugazdász tutira megmondja.(EGY 20 FORINTOS TELEFON)
hova kell beküldeni?