Gázolaj árak 652 Ft Benzin árak 637 Ft EUR 407.83 Ft USD 391.39 Ft CHF 431.41 Ft GBP 487.09 Ft

Fórum

Gazdatüntetés

Létrehozta: BNC , 2009-11-05 15:16:59

Kedvencekhez Segítség

3870 hozzászólás
Nincs profilkép
#2670 TYLLA
2024-01-25 10:15:16

https://www.vadhajtasok.hu/2024/01/24/alakul-a-buli-parizst-akarjak-blokkolni-a-francia-gazdak

Válasz Ohaza63 #2649. hozzászólásáraLehetne a helyszín Tiszapüspöki, ahol nem ismerik a magyar kukoricát!!!

Nincs profilkép
#2668 mihaszna
2024-01-25 06:37:41

Válasz rtamas76 #2642. hozzászólásáraErre Én azt mondom hogy nincs 256 vagy még több felé ember. Mint ahány felé nemzet van.
Csak két féle van:
- Jó ember
És
- Rosz ember
A többi csak mellé beszéd, hogy a politikusok 256 féle emberen tudjanak élősködni. 256 féle embert tudjanak egymásnak uszítani

Nincs profilkép
#2667 mihaszna
2024-01-25 03:06:52

Válasz ttetudod #2640. hozzászólásáraA gazda tüntetés is egy háború.
Háború Brüsszel ellen.
Háború Soros ellen.
Háború Gyurcsány ellen
Háború a migránsok ellen.
Úgyhogy jó helyen jársz.

Nincs profilkép
#2666 mihaszna
2024-01-25 02:48:28

Válasz Ohaza63 #2656. hozzászólására"Azt nem értem, hogy a hokoloknál miért nem vett még 1-2 millió hektárt."

Mert ezek csak nálunk tudnak jampiskodni. Ott rögtön meg b@sznák a száját a kis kö¢sögnek. Csak itt nagy fiú mert a miniszterelnök veje. Ott f@szra húznák mind a kettőt

Nincs profilkép
#2665 mihaszna
2024-01-25 02:29:48

Válasz Ohaza63 #2649. hozzászólásáraAkkor menjen csak Nagy István

Válasz Ohaza63 #2656. hozzászólásáraKeress rá, hogy van-e kint olyan cég, hogy KRJN Kft., na az lesz az!!! smile laughsmile laughsmile laugh

#2662 Csavarkulcs
2024-01-24 18:31:40

Válasz hashtag #2660. hozzászólásáraUhhh b...meg ! Kirázott a hideg ! smile laugh

#2661 Ohaza63
2024-01-24 18:27:00

Válasz Csavarkulcs #2659. hozzászólására60 évesen már én is tudom, hogy hova kellett volna, de 18 évesen másik ésszel gondolkodik az ember.smile thumbupsmile thumbup
Viszont a nején nagyon látszanak a fajta jellem vonások.

Nekem apósom csak egy kézfogást adott.
Viszont a pálinkámat ugyanúgy megissza, mint a nevezett úr apósa.smile thumbup

Nincs profilkép
#2660 hashtag
2024-01-24 18:03:34

Válasz Csavarkulcs #2659. hozzászólásáraRánézett ràhel fényképére, megcsóválta a fejét és így szólt: Viktor, sokba fog ez neked kerülni!
-Nekem aztán nem.. smile devil

#2659 Csavarkulcs
2024-01-24 17:59:22

Válasz Ohaza63 #2656. hozzászólásáraTudta hova kell tenni a cerkát .smile laugh

Nincs profilkép
#2658 hashtag
2024-01-24 17:59:00

Válasz Ohaza63 #2656. hozzászólásáraMegdolgozott minden forintért. smile thumbup

Nincs profilkép
#2657 hashtag
2024-01-24 17:56:13

Válasz rtamas76 #2654. hozzászólásáraIgen, egyre nagyobb latifundiumok vannak, a néhai kiskirályok, csákmáték csak álmodozhattak ilyen vagyonról. Ettől nem leszünk nagyobbak, csak a kicsi parasztok, mégkisebbek. A terület ugyanis adott. És a seggnyaló hazaárulókból amúgy tényleg elég lenne kevesebb is, de ez csak álom, mert gombamód szaporodnak.

#2656 Ohaza63
2024-01-24 17:55:56

Annak csak örülni kell, hogy a doktorminiszterelnökúr/patás kedvenc veje 37 évesen sikeresen megvett Somogyban egy 5200 Ha birtokot egy kastélykával, meg uradalommal a piszkos, burzsuly, vérszívó, olasz kapitalistától, aki annak idején a rablóprivatizációkor fillérekért jutott hozzá.smile cursing

Hajrá, ismét nőtt a magyar gazdák földterülete.smile thumbupsmile surrender

Azt nem értem, hogy a hokoloknál miért nem vett még 1-2 millió hektárt.
Lehet hogy vett, csak Black-Rock néven. smile innocent

Én is gondolkodtam, hogy veszek 1-2 millió hektárt náluk, de megkopott az oroszom, ukránul meg nem is tanultam, így csak mutogatni tudnék szegényeknek, ezért lemondtam a tervről.smile thumbupsmile thumbup

#2655 rtamas76
2024-01-24 17:55:08

Válasz rtamas76 #2654. hozzászólásáraAkinek nem inge nemveszi magára!smile pimp

#2654 rtamas76
2024-01-24 17:47:17

Válasz hashtag #2652. hozzászólásáraLatifundium Sokkal jobb mint a "merjünk kicsik lenni"megalkuvók seggnyalók hazaárulók egyesületének.
Világ proletárjai kapjátok be.

#2653 Gepi
2024-01-24 17:27:59

Válasz Ohaza63 #2649. hozzászólásáraJaaaj ne, megint megcsináljasmile laugh. Aztán majd a csapból is ez folyik hogy "hhuuu micsoda kemény munka volt de kiálltunk a gazdákért"smile wacko.

#2651 rtamas76
2024-01-24 17:17:26

Válasz Ohaza63 #2649. hozzászólásáraIndulhatunk!!!
Támadáááááás!!!!!!!!!!

#2650 Csavarkulcs
2024-01-24 17:16:00

Válasz Ohaza63 #2649. hozzászólásáraKiviteli stopp(bejáratott piacok vesztése) Majd tranzitot hozunk létre az átutazó gabonának. Miből sikerült csippenteni. smile laugh Itt nem lesz nagy tünti.

#2649 Ohaza63
2024-01-24 17:10:05

Fotel forradalmárok figyelem!!!!!!!
Nagy István hadba szólít. Körbe hordták a véres kardot.
"Itt az idő, most vagy soha."

https://www.tiktok.com/@magyarkormanytiktok/video/7327601817209048352?_r=1&_t=8jIpHFV2Rvd&social_sharing=1

#2646 Csavarkulcs
2024-01-24 16:14:24

Válasz hashtag #2622. hozzászólásáraNem kívánok én senkinek ilyet. Egyszerűen hejzet jelentést adhatnál. Attól hogy napi 100 szor leírod ide hogy vonuljon ki.... nem fog változni a helyzet. Kelettől-Nyugatig. Északtól-Délig. Mindenki tisztában van vele, Hogy nem fog kivonulni. Sem a szakadár területekról..pláne nem Krímből. Ukrajna pont annyi segítséget kap hogy lassan kivérezteti magát. Mindennap pénzért rimánkodik. Ha kap is azt is szakaszosan tervezik majd folyósítani. (Kicsit túltolták a nemlétező korrupciót. Pentegon bevallása szerint legalább 1 milliárd dolsi értékben tünt el nyomtalanul modern technológia). sok pémz elment már ot a levesbe. Mint mondtam a befektetők előbb uutóbb az aztalhoz últetik a vezetést. Az elejétől kezdve Ukrajnának nem oszttottak lapot. Ez a nagyfiúk játéka. Az ki a nagyfiúk játékában ribancnak áll..az így jár, Igyekezz jó szomszédi viszont ápolni akkor nem kell háborúzni.

Nincs profilkép
#2645 mihaszna
2024-01-24 15:58:50

Válasz rtamas76 #2644. hozzászólására"De azért Isten őrizzen az árnyékszék kormánytól!"
Az melyik?

#2644 rtamas76
2024-01-24 12:50:41

Válasz TeljesenMindegy #2643. hozzászólásáraVannak dolgok amik nekemsem tetszenek!
De olyan nincs ,hogy minden sz@r.
Ez a mindenszarizmus!
De azért Isten őrizzen az árnyékszék kormánytól!

#2643 TeljesenMindegy
2024-01-24 11:26:12

Válasz rtamas76 #2642. hozzászólásáraKöszönd ezt is az államnak, illetve az azt képviselő kormánynak, akik folyamatosan uszítják, heccelik egymás ellen az embereket.

#2642 rtamas76
2024-01-24 11:23:26

Válasz TeljesenMindegy #2641. hozzászólásáraPélda: románban magyarvagy ,magyarban román. Te hogyérznéd magad? Élni kell csak nem mindegy hogy.

#2641 TeljesenMindegy
2024-01-24 11:09:58

Válasz mihaszna #2624. hozzászólásáraMi több, trianon után is éltek tovább az emberek, az utakat, földeket, hegyeket sem taligázta el senki a helyükről. Annyi különbség történt, hogy másik állam zsigerelte tovább a pórnépet.

Nincs profilkép
#2640 ttetudod
2024-01-24 08:44:50

Bocs eltévedtem. Azt hittem a Gazdatüntetésre lépek be de ez a Háborús politika.smile blink

Nincs profilkép
#2639 .Richard.
2024-01-24 08:16:55

Válasz .Richard. #2638. hozzászólásáraJut eszembe, Amerika szerint új szerelősorokat ès munkaerőt lehet beállitani, mert az Ukránok felhasználták a kacatjaikat,újakat kell gyártani. Jó bevètel. Ennyi erővel az esőre is kirakhatta volna megsozva akkor is eltűnik,de senki nem hal bele. Ezt nyilatkozva olyan, úgy tüntetik el az embereket, mint fanyesèskor a kis gallyakat.

Nincs profilkép
#2638 .Richard.
2024-01-24 08:14:09

Válasz rtamas76 #2626. hozzászólásáraMiért? Mert támogatják. Gyönyörű egy háboru ahol a lövèszárokban a sárban fetrengve 4ember puffogtat párszáz mèterre másik nègyet, drónnal meg dobálják a fejüket. Ezt akarja Zelenszki megnyerni? Nem tudom mit adhattak a sárban fekvő embereknek, de mèg az a csoda,hogy ennyi halott után nem álltak át, vagy adja meg magát mind. Ez simán csak ember lètszám csökkentèsnek tűnik. Biztosan hosszutávon így lehet az Ukrán nèpet lecsökkenteni. smile wacko

Nincs profilkép
#2637 hashtag
2024-01-24 07:06:40

Ja így már leesett hogy miért akartál engem odaküldeni. Hát én nem úgy értettem, hogy te menjél, kivéve ha nem vagy hivatásos katona, akit a nato vezényelhet. Sőt pont arról volt szó, hogy senki ne menjen háborúba, hanem mindenki forduljon vissza, mert nem hiányzik egy hódító hàború senkinek. És egy kezdeti gyors reakció talán megelőzte volna a többszázezer ember elvesztését okozó állóháborút. Jó igazad van, nem a mi dolgunk, oldják meg maguknak. De a nagypolitikát sosem így kezelték, meg nem is így fogják soha. Én is lezártam, majd úgyis meglátjuk mi lesz a vége.

#2636 rtamas76
2024-01-24 06:57:22

Jóreggelt mindenkinek!
Azért pukkant el az agyam mert ilyet hallani
Hogy ezét kelletvol na bevonulni ukrajnába mert az orosz orrára keletvolna kopintani.
Menjen oda Ő vigye oda a gyerekét harcolni és meghalni.
Nem orbánért és nem gyurcsányért hanem a hazámért és a családomért bármikor.
Aztsem tudja miaz ahazaszertet!
És mivel járhat egy háború!
Biztos nem annyiból ,hogy menjetek előre
Énmeg háturról majd agy bottal piszkálom a z ellenséget! Hála Istennek nem így lett!
Részemről befejeztem a témát.

Nincs profilkép
#2635 mihaszna
2024-01-24 03:38:03

Válasz Praetor #2633. hozzászólásáraFigyeld meg!
Amerikában azt mondják félni kell az Oroszoktól mert atombomba így meg úgy.
Közbe az igazság az hogy Amerika területén egyetlen Orosz atombomba se robbant még. Amerikai annál több!
Az Oroszokra ugyan ez igaz. Azt mondják félni kell az Amerikaiaktól mert Amerika atombomba ez meg az.
Miközben a világ történelem legnagyobb atombombát (hidrogén bombáját) az Oroszok nem egy másik nemzetre dobták hanem saját magukra.
Az Amerikaiak a történelem első atombombáját nem egy idegen országba robbantották fel hanem saját maguknál. Alig pár kilométerre Las Vegastól egy többmilliós lakosú amerikai várostól. Akkor kinek kell félni kitől? Nem biztos hogy a másiktól kell félni. Az Oroszok még nem robbantottak atombombát amerikába. Ellenben az amerikaiak már robbantottak atomot amerikai nagyváros mellett. Ennyit érnek az emberek mind a két ország, meg úgy általában a föld összes országának a vezetőinek a szemében.
De ez már tényleg nem gazda tüntetés....
Bocs az offért

Nincs profilkép
#2634 mihaszna
2024-01-24 01:35:45

Válasz rtamas76 #2626. hozzászólására"Gyáva népnek nics hazája!"
Ezt tudod ki mondta?
Egy bizonyos (Sajó Sándor) politikus.
Tőle lopta Petőfi (költő).
Költő, politikus, mind egy kutya.
Egyik se dolgozott. Csak a száját járatta mind.
Én inkább olyan idézetet, bölcsességet, akarok megtanulni, és tovább adni amit itt valamelyik fórum társtól olvasok.
Itt akik kommentelnek azok szerintem mind gazdálkodnak , tehát dolgoznak.
Nem egy naplopó költő bölcselkedésére vagyok kíváncsi. Semmibe nem nézem azt aki nem dolgozik, csak okoskodik a világba. Talán volt valamiféle tanársegéd meg jegyző egy ideig. Pár hónapig. Hogy hasra ne essek tőle. Lehet hogy nem volt nem tudom , nem is érdekel. A Wikipédiából csak annyit szűrtem le hogy egy csavargó volt. És kerülte a munkát. Aztán erről neveznek el utcát, iskolát.
Amibe jó volt az az hogy sikeresen uszította az embereket ,az "értelmiséget" (mert ők különbnek tartják magukat Tőlnk) a Habsburgok ellen. Ezért viselik még 200 év elteltével is utcák, terek, iskolák a nevét. Semmi másért.
Úgyhogy Én tőletek olvasnék szívesen valami bölcseletet. És azt hogy "gyáva népnek nincs hazája" inkább tegyük vissza a fiókba.
Szerintem meg hülye népnek nincs hazája.
Attól nem gyáva egy nép hogy nem akar azokért meghalni akik szét lopták az országát.
Engem még nem is zavarna hogy lopnak. Lopjanak! Lesz@rom!
De utána ne mondják hogy menjek meghalni értük, ahelyett hogy a kisfiammal játszanék a karácsonyfa alatt.

Nincs profilkép
#2633 Praetor
2024-01-24 01:00:35

Válasz rtamas76 #2626. hozzászólásáraÉrtékelem az elszántságodat, de többet érsz a nemzetnek élve, mint halva. A háborúban nemzeteket és népeket nyomorítanak meg eszmék és érdekek miatt. Ezek az eszmék és érdekek pedig valójában nem a te és családod érdeke, hanem az elité. Teljesen értelmetlen ezért akár egy magyart is agyonlövetni.

Nincs profilkép
#2632 Praetor
2024-01-24 00:54:04

Válasz mihaszna #2624. hozzászólásárasmile thumbupcool Ez nagyon így van. Nemzetét védje az ember, ne egy rezsimet.

Nincs profilkép
#2631 mihaszna
2024-01-24 00:05:39

Válasz rtamas76 #2621. hozzászólására"Sok a duma. Jönnél velem harcolni az országért?"
Miért gondolja sok ember hogy akkor tesz jót a hazával ha meghal?
Sokkal többet tehetsz a hazáért ha fel találsz olyan dolgot ami hasznos az emberiségnek. Teller Ede nem azt mondta hogy beáll százezredik golyófogónak a sorba , hanem feltalálta az atom mag hasadást (az már mellékes hogy az akkori "mentsük meg a hazát mert ez lesz meg az lesz" politikusok rögtön fegyvert csináltak belőle). Szentgyörgyi Albert, Neumann János, Pollack Mihály, Rubik Ernő, Irinyi János, Bíró László József, Goy Andor...csak néhány név. Tudósok, orvosok, építészek, feltalálók.
Ők mind sokkal többet tettek a hazáért az emberiségért mint aki beáll százezer plusz egynek a sorba, hogy meg öljön valakit. Ne adj Isten, őt öljék meg.
Egy leszel a több százezerből, utána a hazaáruló politikusok persze kijátszák szépen az országot a sok katonának meg a nevét se fogja tudni senki akinek azt mondták milyen jó buli meghalni a hazáért.
De ha Te nem vagy se tudós se feltaláló, hidd el , akkor is többet teszel a hazáért ha élelmiszert termelsz az embereknek. Esetleg annyi búzát amiből egy kissebb város lakosságának elég kenyeret sütnek, sokkal több haszna van mint annak hogy azt mondod mész megölni valakit.
Rá adásul lehet hogy az akit le lősz egy nagyon rendes ember. Csak neki is azt mondták hogy meg kell halnia az Ő hazájáért.
A politikusok mindig fognak találni valami okot a népnek hogy miért haljon meg.
A keresztes háborúk idején a vallásért (igaz hogy most üresek a templomok úgyhogy ezt már hanyagolták)
A királyságok idején a királyért , a szultánért, a császárért kellett meghalni.
A köztársaságok idején a hazáért kell.
Van olyan fanatikus futball szurkoló amelyik a futball csapatáért is kész meghalni.
Én azért remélem hogy egy ember élet ennél többet ér. És hogy az embereknek több eszük van ennél.
Ha ennyire tenni akar a hazáért valaki akkor találjon fel olyat ami az emberek hasznára válik. Állítson elő élelmiszert. Aki egy vagon búzát megtermel sokkal hasznosabb mindenkinek mint a lövészárokban a katona. Ha az a katona hasznos lenne nem küldenék oda hogy meghalljon. Hanem testőrökkel védenék mint az elnököt.
De a hazának nem fontos az a katona. Ezért nem védik.
Lehet kicsit bonyolultan fogalmaztam.
És nem is a gazda tüntetéshez tartozik.
Egyébként azért harcoltatnak annyira minket , mert a másik hatalom irányítása alatt jobban élnénk. Az Ukránok is jobban élnének az Orosz irányítás alatt. Az Orosz is jobban élne valószínűleg a Német, az Amerikai vagy akármilyen irányítás alatt.
Ezért mondják az embereknek hogy harcolni kell mert akkor kiderülne hogy a másik az sokkal jobb.
Annyi hogy akkor az elzavart uralkodói kör szájából ki esne a csöcs. Ezért volt a két világháború.

Nincs profilkép
#2630 hashtag
2024-01-23 23:50:33

Válasz d-032a #2629. hozzászólásáraSajnos ennyire nem látom összetettnek. A provokálás nyilván az volt, hogy az ukránok nem kértek tovább az orosz érdekszférába tartozásból, ami egyébként simán hihető, ezen nincs is mit magyarázni. Aztán ugye nyíltan elhangzott, hogy közeledne az unió felé is, meg esetleg a nato tagság se lenne rossz, ugye nehogy szétcsessze őket az orosz hadsereg. Ők meg úgy voltak vele, hogy ezt nem várják meg, aztán támadnak. Egyébként tényleg van benne logika. Egy nyugati védelem alá eső ukrajnától nem lehetett volna területeket elcsatolni, szóval jókor léptek.

Nincs profilkép
#2629 d-032a
2024-01-23 23:32:58

Válasz hashtag #2623. hozzászólására"Van itt bàrmi logika az emberekben? "
Hogyne lenne. Csak te nem vagy rá vevő.
-----
A nyugat azt mondta, hogy az orosz a Gonosz Birodalma.
Tegyük fel, ez igaz. Akkor, aki a gonosz, vagy a maffia szomszédjában lakik, akkor az beengedheti-e a házába a rivális maffia embereit, vagy provokálhatja-e szomszéd maffiát?
Hát persze, hogy igen, ha azt hiszi, hogy a szomszédban a maffia gyenge, és lefogja tudni győzni.
Csakhogy, akkor van baj, ha a szomszédban a maffia erősebb mint ahogy várható volt, és a rivális maffia sem segít ellene annyit, mint amennyi előzetesen várható volt.

Nincs profilkép
#2628 hashtag
2024-01-23 23:27:59

Válasz rtamas76 #2625. hozzászólásáraMost azt kell válaszolni, hogy igen, szivesen belelövetném magam a térdig érő sárba, a lövészárokban, a hazámért. Most jó? Egyébként szivesen elbeszélgetnek erről az emberek, amíg le nem viszi egy lövedék a fél arcát, utána főleg írásban lehet megvitatni. A második világháború nagy vívmánya az volt, hogy rájöttek az emberek hogy lehet hogy nem is kéne ilyen hatalmas öldöklő háborúkat vívni mert csak mindenki elveszít mindent, értelmetlen. Nosza kötöttek is egy csomó egyezményt, meg elhatározást, hogy ne legyen a jövőben ilyen. Ha jól megnézed, azóta nem is igazán volt ilyesmi, vagyis elenyésző töredéke volt csak a régi időkhöz képest. Az átlagembet számára ma már egy háború csak rosszat jelent, elveszíti mindenét, a családját, a vagyontárgyait, jó eséllyel a saját életét is. Az emberek döntő többsége ma màt nem tudna fegyvert fogni, vagy nem is akarna, ezt hozta a viszonylagos biztonság, a háborúmentes évtizedek. Ezért olyan fontos, hogy erős katonai szövetségek létezzenek, és egymást megvédve, elrettentő erőt mutatnak azok számára, akik megtámadnák. Hogy senkinek ne kelljen fegyvert fogni, elég legyen a hivatásos állomány jelenléte, és a többi ország igérete, hogy megvédenek ha bajba kerülsz. Ma egy ilyen tagság konkrétan élet-halál kérdés, főleg olyan ország számára akik nem tudják önmagukat megvédeni. Mi sem azért vagyunk biztonságban, mert van egy jelképes haderőnk, hanem azért mert egy nagy egység része vagyunk, az ő katonai védelme alá esünk. Az eddig független svédek is belátták, hogy jobb ha valakihez betársulnak, mert nem jó a két tömb közé szorulni. Most miután a törökök is jóváhagyták a csatlakozásukat, csak mi vagyunk akik gátoljuk őket ebben, ez azthiszem megint szép teljesítmény részünkről. Azért fontos ez nekik, mert ukrajna példája megmutatta: ha téged megtámad az orosz, a nato nem akar beleszólni, tehát ha akar, akkor szép lassan megyéről megyére el is foglalhat, senki nem szól hozzá érdemben semmit. De visszatérve, ha ittlennének az utcában az oroszok, nyilván fegyvert fognék, és védeném a családomat a végsőkig, de ha nem lenne muszáj elpusztulni egy értelmetlenül kirobbantott, tök fölösleges háborúban, akkor lehet keresnék egy olyan helyet, ahol van esélye békében felnőni a gyerekemnek.

#2627 rtamas76
2024-01-23 23:14:47

Válasz hashtag #2623. hozzászólásáraVan mert az ukrán már rég nem saját érdekét védi. Földönfutók a saját főldjükön. Csak még nemtudják.

#2626 rtamas76
2024-01-23 23:06:47

Válasz mihaszna #2624. hozzászólásáraGyáva népnek nics hazája!
Nincs megalkuvás!
Az ukrán miértnem adja meg magát ?
Ők már éltek együt!

#2625 rtamas76
2024-01-23 23:03:24

Válasz hashtag #2623. hozzászólásáraMég mindég sok a duma !
Jönnélvelem harcolni az országért?

Nincs profilkép
#2624 mihaszna
2024-01-23 23:02:10

Válasz rtamas76 #2608. hozzászólására"De ha nemlessz magyarország?"
A Római Birodalom is megszűnt.
Az emberek azóta is köszönik, jól vannak. Csak most nem a Római Birodalomért kell meghalni nekik hanem egy másik országért.
Kartágo az akkori kor egyik katonai nagyhatalma volt. Megszűnt. Az emberek köszönik szépen azóta is jól vannak. Tunézia pedig egy turisztikai paradicsom (ugye az egykori kartágoi birodalom)
A Porosz királyságot az első világháború megszüntette. Az emberek akik a mai napig ott laknak köszönik szépen jól vannak.
Meg kell halni Poroszországért, mert ha megszűnik akkor ez lesz meg az lesz.......
Semmi nem lesz.
Mindenki él nyugiba tovább.

Nincs profilkép
#2623 hashtag
2024-01-23 23:01:21

Válasz rtamas76 #2621. hozzászólásáraUkrajna saját magát védi meg, ezt fikázzátok naphosszat, meg hogy meg kéne adnia magát. Van itt bàrmi logika az emberekben?

Nincs profilkép
#2622 hashtag
2024-01-23 22:59:09

Válasz Csavarkulcs #2617. hozzászólásáraTudom hogy a halálba kívánsz, de talán ez már így erős kicsit. Te is ott állnál a lövészárokban, ha jönne a szomszéd ország? Vagy csak lököd a rizsát?

#2621 rtamas76
2024-01-23 22:58:37

Válasz hashtag #2620. hozzászólásáraSok a duma. Jönnél velem harcolni az országért?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
Egyes területeken a cirok lehet a jövő kukoricája
Egyes területeken a cirok lehet a jövő kukoricája
Gazdaságosabban termeszthető gyengébb adottságú területeken is.
Lehet, hogy egy újabb világjárvány küszöbén állunk
Lehet, hogy egy újabb világjárvány küszöbén állunk
Egyre nagyobb veszélyt jelent a madárinfluenza: akár az emberekre is...
Permetező
Permetező

250.000 Ft

Eladó Oros Sun napraforgó adapter
Eladó Oros Sun napraforgó adapter

3.999.990 Ft

Szárzúzót keresek megvételre
Szárzúzót keresek megvételre

1.000 Ft

Szarvasmarha-kezelő kaloda eladó
Szarvasmarha-kezelő kaloda eladó

240.000 Ft