Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.53 FtUSD389.41 FtCHF429.55 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #2460. hozzászólására90 körül vette meg a céget ahol dolgoztam az Amerikai General Electric, kérdést intéz hozzánk a munkaorvos alkoholt mennyit fogyaszt,őszinte válasz, hetente 2-3 sör , beírás alkoholfüggő. a jó édes anyád az!
Válasz lala #2462. hozzászólásáraA csehek még a lengyeleket is leverik a polcról, a statisztikát is Ők vezetik, ha jól emlékszem. A sörük világbajnok, aláírom, magam is csak cseh barnát fogyasztok, ha sör. Na de a Becherovka, meg a boróka szörnyűségeik már nem fehér embernek valók.
Válasz lala #2455. hozzászólásáraEgészségügyi szempontból, ha mindennap(ezen van a hangsúly) megiszol egy stampót és egy pohár bort, alkoholista vagy. Ez a hivatal vélemény. Ebből következtetve a polgárság nem kis hányada szétissza az agyát.
Válasz Gandhy #2454. hozzászólásáraHol élsz nem tudom,de ez baromság.Az utolsó sorokban vannak igaz dolgok is,de szerintem ott is van kis változás,sok szervezet segít nekik de akinek nem kell a háló azt el kell engedni.Sőt kezdik maguk közül is kiutálni a söpredéket.
Válasz lala #2453. hozzászólásáraVidéki vagyok, de sokat éltem Pesten, már csak ingázó vagyok. Bizton állíthatom, hogy vidéken és Pesten, a polgárok jelentős hányada elitta az agyát. Nem véletlenül vagyunk a statisztikák(alkohol) élharcosa. Viszont van változás is azért, mert aki nem issza el, az szétcsapja droggal. No, persze van a tisztes kivétel, de számuk egyre csökken.
Persze árnyalja a számokat a cigányság exponenciálisan növekvő száma. Amelyik nem iszik, az drogozik, vagy iszik és drogozik. Ellenben náluk az agy és értelem hiánya már akkor jelentkezik, amikor a világra xarják őket az ellő nőstények. Nem akartam pejoratív kifejezést használni(persze, hogy akartam), de ez a rögvalóság.
Válasz Joco7211 #2438. hozzászólásáraMindig ugyanaz a duma.Mi sosem léptünk be a TSZCS-be ,gerinc megvolt akkor is és ma is megvan.Hosszú éveken keresztül pár társammal közösen szervezgettük az inputanyag beszerzéseket,de nálunk is van pár hasonló gazda a ki mindig csak kukacoskodni okoskodni tudott és miattuk lassan elhalt az összefogás.Mára már én is öregedtem kicsit és bele is fáradtam,hogy harcoljak a magad fajtákkal.teszem a dolgom néha még adok egy két tanácsot kollégáknak,de aki 5-20 után sem tanulta meg a dolgokat,azok mennek most csődbe.Internetről próbálnak gazdálkodni elhisznek mindet amit olvasnak.Ja és miért is jut eszedbe hogy vidéken mindenki elitta az eszét,valahol mintha már halottam volna ezt.HOL IS????????
Válasz ttetudod #2444. hozzászólásáraSzia, de ez Magyarország itt nem az a jó ha előre haladsz hanem az ha a kolléga nem tud vagy nem is akar előre lépni akkor te se tedd. Az ő tehetetlensége a te bűnöd.
Válasz lala #2413. hozzászólásáraHa érdekel, én elmondom mi van a szomszéd Horvátországban...vannak ott is érdekeltségeim, a többiről nem tudok. Ez is egy csatlakozási tárgyalás eredménye!
Válasz TeljesenMindegy #2442. hozzászólásáraAzon már hiába kesereg bárki még az átmentett tsz vagyonokkal is kibékülnék ha most rendben mennének a dolgok. Csakhogy ha valaki megnyer 1 nyomorult pályázatot azt hiszi megfogta az isten lábát a többi meg megfojtaná mert azt hiszi annak több jutott.
Semmi nem jár ingyen. Ha valakitől sajnálják úgy kell csinálni mint az.
Hűűűűűű de okos voltam.
Válasz lala #2432. hozzászólásáraArra a vagyonra gondolsz, amit évszázadok alatt, születési előjogként, a jobbágyság sanyargatásával harácsoltak össze?
Válasz mtz1221 #2429. hozzászólásáraHa hiszed ha nem, az usában volt mát olyan ciklus, amikor egy ilyen “fáról lemászott” volt az elnök, és senki nem mondja azt utólag hogy a legrosszabb volt, sőt a nyíltan idegengyűlölő mai magyarországon is egy kisebbsègi a főnők màr 14 éve és a “legnagyobb” szélsőjobboldaliak is felállva tapsolnak neki, ahelyett hogy lehánynák a tükröt és kútbaugranának.
A kollégának igaz van. Nem belém kellene kötni meg másokba, nem is ismersz. Helyette közösen kellene tennünk azért, hogy egy szebb országot építsünk gyerekeinknek. A múltban a gazdák összefogtak, tüntettek. Az kommunizmus alatt is kényszeríteni kellett öregapáinkat a kolhozokba, nem ment mindenki birka módjára. Ma meg ez a szardobálás megy, amit te is csinálsz.
Mondjuk lehet te is olyan ember vagy a valóságban, akire itt a faluban is csak legyintenek és azt mondják "Ez is elitta az eszét" és szóba sem állnak veled.
Válasz medikus #2436. hozzászólásáraEgy tsz elnök palánta az előb elkezdett
SértegetniÉn nemsértettem meg.
Aztán visszaolvastam a hozzászólásait
Mostmár mindent értek.
De én békejobbot nyújtok neki!!!
Itt mindenki a másikat szidja? Nem azzal kellene foglalkozni hogyan jut előbbre mindenki?
Nincs egyenlőség , nincs igazság és nem is lesz . Mindenkinek mások a lehetőségei , az adottságai , a prioritása. Miért kell kötözködni. ???????????????????
Mint a bezárt állatok ha kevés a hely.
Válasz rtamas76 #2423. hozzászólásáraTöbbszázezer termelővel együtt, mind ugyanazt a kemény munkát örököltük. Mindig a parasztnak a zsírján sütögettek az urak, de hiszem hogy nem lesz ez mindig így. A gyerekeimnek én egy szebb és jobb jövőt szánok. Szép álmokat!
Azt gondolom hogy több jószágot megnevelek, homlokonlövök és levágok/eladok mint te.
Tudom, hogy miből áll az élete egy állatnak.
És ha azt mondanák nekem, csak akkor tarthatom a kikúrt tehenemet láncraverve hízni, ha kiviszem néha futni, ha már nem tudok neki kifutót biztosítani, akkor kivinném futni egy fix körbezárt helyre, vagy bezárnék a faszba.
Ez a kettő lehetőség van, nincsen több, lehet tüntetni 5 év múlva, mert ennyi idő van rá.
Mint mondam, régen a néger is láncon volt, mégis mindenki boldog volt, őrajtuk kívül. Ma, visszasírja ezt bárki?
Azt az egyet sajnálok apám nemvolt tsz elnök
Most biztos balszemmel nézném a világot.
Csak a csóriság meg asok munka jutott .
De nembánom. Jólvanez így ,nyugottabban alszom! És élek!
Válasz Gandhy #2419. hozzászólásáraJa ökmár ebédre jobbat tudzak lehozni
mint 3/2 éjfélig. Akkor mivel akarták a szemünket kiszúrni?
A semmitől a 40% is több.
"Merjünk kicsik lenni"(Kovács László)
Ja nemvagyok fideszes
3870 hozzászólás
Válasz kulakman #2469. hozzászólására
Válasz Gandhy #2460. hozzászólására90 körül vette meg a céget ahol dolgoztam az Amerikai General Electric, kérdést intéz hozzánk a munkaorvos alkoholt mennyit fogyaszt,őszinte válasz, hetente 2-3 sör , beírás alkoholfüggő. a jó édes anyád az!
Válasz rtamas76 #2467. hozzászólásáraVöröset tisztán, így igaz, fehéret szódával, nyáron frissítőnek.
A bort csak tisztán.
A pálinkát piszkosul szeretem .
Mondom én aki évente kb2-3lpálinkát iszom
Igaz 2-3 alkalommal veszem magamhoz.
Válasz Gandhy #2465. hozzászólásáraEzzel nem lehet vitatkozni.
Válasz lala #2462. hozzászólásáraA csehek még a lengyeleket is leverik a polcról, a statisztikát is Ők vezetik, ha jól emlékszem. A sörük világbajnok, aláírom, magam is csak cseh barnát fogyasztok, ha sör. Na de a Becherovka, meg a boróka szörnyűségeik már nem fehér embernek valók.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Gumóka #2463. hozzászólásáraÉrdekes egy ország az biztos.
Válasz lala #2462. hozzászólásáraMájus 3. Vasárnapján Szerbiában Oromhegyesen rendezik a traktorfesztivált.
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Érdemes elmenni, a traktorba csak úgy figyelnek a rekesz sörök.
Válasz Gandhy #2460. hozzászólásáraLátnád a lengyeleket.Na ott aztán megy a szeszkó.Meg is látszik rajtuk.
Válasz Gandhy #2459. hozzászólásáraBort csak pincéből és hordóból.
Válasz lala #2458. hozzászólásáraLehet, hogy hülyeség, de a hivatalos egészségügy vélekedés szerint ez már alkoholizmus.
Válasz Gumóka #2457. hozzászólásáraAz alkohol tartósít, ebben nincs vita.
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
Je suis alkesz. Vacsorához kékfrankos, még a halhoz, csirkéhez is.
Válasz Gandhy #2456. hozzászólásáraHülyeség amit írsz.Ismersz öreg bácsikat,fölég vidékieket?Rendes pálinka és bor egészséges mértékkel fogyasztva.
Válasz Gandhy #2456. hozzászólásáraStampót nem minden nap, de bort igen.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Véralkesz vagyok
Dédi mindennap bevette a stampót is, meg gurultak a fröccsök, szép 102 évet élt meg
Válasz lala #2455. hozzászólásáraEgészségügyi szempontból, ha mindennap(ezen van a hangsúly) megiszol egy stampót és egy pohár bort, alkoholista vagy. Ez a hivatal vélemény. Ebből következtetve a polgárság nem kis hányada szétissza az agyát.
Válasz Gandhy #2454. hozzászólásáraHol élsz nem tudom,de ez baromság.Az utolsó sorokban vannak igaz dolgok is,de szerintem ott is van kis változás,sok szervezet segít nekik de akinek nem kell a háló azt el kell engedni.Sőt kezdik maguk közül is kiutálni a söpredéket.
Válasz lala #2453. hozzászólásáraVidéki vagyok, de sokat éltem Pesten, már csak ingázó vagyok. Bizton állíthatom, hogy vidéken és Pesten, a polgárok jelentős hányada elitta az agyát. Nem véletlenül vagyunk a statisztikák(alkohol) élharcosa. Viszont van változás is azért, mert aki nem issza el, az szétcsapja droggal. No, persze van a tisztes kivétel, de számuk egyre csökken.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Persze árnyalja a számokat a cigányság exponenciálisan növekvő száma. Amelyik nem iszik, az drogozik, vagy iszik és drogozik. Ellenben náluk az agy és értelem hiánya már akkor jelentkezik, amikor a világra xarják őket az ellő nőstények. Nem akartam pejoratív kifejezést használni(persze, hogy akartam), de ez a rögvalóság.
Válasz Joco7211 #2438. hozzászólásáraMindig ugyanaz a duma.Mi sosem léptünk be a TSZCS-be ,gerinc megvolt akkor is és ma is megvan.Hosszú éveken keresztül pár társammal közösen szervezgettük az inputanyag beszerzéseket,de nálunk is van pár hasonló gazda a ki mindig csak kukacoskodni okoskodni tudott és miattuk lassan elhalt az összefogás.Mára már én is öregedtem kicsit és bele is fáradtam,hogy harcoljak a magad fajtákkal.teszem a dolgom néha még adok egy két tanácsot kollégáknak,de aki 5-20 után sem tanulta meg a dolgokat,azok mennek most csődbe.Internetről próbálnak gazdálkodni elhisznek mindet amit olvasnak.Ja és miért is jut eszedbe hogy vidéken mindenki elitta az eszét,valahol mintha már halottam volna ezt.HOL IS????????
Válasz ttetudod #2444. hozzászólásáraSzia, de ez Magyarország itt nem az a jó ha előre haladsz hanem az ha a kolléga nem tud vagy nem is akar előre lépni akkor te se tedd. Az ő tehetetlensége a te bűnöd.
Válasz medikus #2443. hozzászólásáraIlyen. De nyugi akkor nem írok, úgyis jobban tudtok mindent.
Válasz ttetudod #2410. hozzászólásáraA valószínűnek tartom, hogy a nemzeti kiegészítő, vagy plusz támogatás nem csekély rész...
Válasz lala #2413. hozzászólásáraHa érdekel, én elmondom mi van a szomszéd Horvátországban...vannak ott is érdekeltségeim, a többiről nem tudok. Ez is egy csatlakozási tárgyalás eredménye!
Válasz medikus #2447. hozzászólásáraEz még jobb. Lopott kerozint önt a dieselbe hogy bírja a mínusz 40et.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
https://youtu.be/dKWsXsQNWFg
Válasz mtz1221 #2445. hozzászólásáraJó,mikor menet közben karburátort cserél,mert nincs levegő!
Válasz mtz1221 #2445. hozzászólásáraGazella![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Bassátok meg, ezek a szerencsétlenek többet mosolyogtak 40 perc alatt, mint a német tüntetők az összes videón.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz TeljesenMindegy #2442. hozzászólásáraAzon már hiába kesereg bárki még az átmentett tsz vagyonokkal is kibékülnék ha most rendben mennének a dolgok. Csakhogy ha valaki megnyer 1 nyomorult pályázatot azt hiszi megfogta az isten lábát a többi meg megfojtaná mert azt hiszi annak több jutott.
Semmi nem jár ingyen. Ha valakitől sajnálják úgy kell csinálni mint az.
Hűűűűűű de okos voltam.
Válasz Gumóka #2441. hozzászólásáraIlyen mikor valamibe belepofázik,de nem tudja miről van szó!
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz lala #2432. hozzászólásáraArra a vagyonra gondolsz, amit évszázadok alatt, születési előjogként, a jobbágyság sanyargatásával harácsoltak össze?
Válasz hashtag #2424. hozzászólásáraVedd már a lapot b+...![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ha meg ennyire bele vagy keseredve ebbe a fórumba, inkább ne írj, én nem szájkaratés okostojás vagyok...
Válasz mtz1221 #2429. hozzászólásáraHa hiszed ha nem, az usában volt mát olyan ciklus, amikor egy ilyen “fáról lemászott” volt az elnök, és senki nem mondja azt utólag hogy a legrosszabb volt, sőt a nyíltan idegengyűlölő mai magyarországon is egy kisebbsègi a főnők màr 14 éve és a “legnagyobb” szélsőjobboldaliak is felállva tapsolnak neki, ahelyett hogy lehánynák a tükröt és kútbaugranának.
Válasz rtamas76 #2437. hozzászólásáraFelesleges!Nem lesz jobb vele! Ha akar úgy is beléd áll!Ezek ilyenek!Ha reagálsz kitiltat! Ne vedd figyelembe!
Válasz lala #2434. hozzászólására"Aki sokat néz a múltba, seggel megy a jövőbe." - ősi dakota közmondás
A kollégának igaz van. Nem belém kellene kötni meg másokba, nem is ismersz. Helyette közösen kellene tennünk azért, hogy egy szebb országot építsünk gyerekeinknek. A múltban a gazdák összefogtak, tüntettek. Az kommunizmus alatt is kényszeríteni kellett öregapáinkat a kolhozokba, nem ment mindenki birka módjára. Ma meg ez a szardobálás megy, amit te is csinálsz.
Mondjuk lehet te is olyan ember vagy a valóságban, akire itt a faluban is csak legyintenek és azt mondják "Ez is elitta az eszét" és szóba sem állnak veled.
Válasz medikus #2436. hozzászólásáraEgy tsz elnök palánta az előb elkezdett
SértegetniÉn nemsértettem meg.
Aztán visszaolvastam a hozzászólásait
Mostmár mindent értek.
De én békejobbot nyújtok neki!!!
Válasz rtamas76 #2404. hozzászólásáraHát persze! Ha nem úgy volna,összetaposná a zászlót,nem lobogtatná! Vagy felgyújtaná!
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Joco7211 #2425. hozzászólásáraAz összeszerelő soron!
Válasz ttetudod #2433. hozzászólásáraEgyszer talán az is eljön,csak a történelem nem felejt.
Itt mindenki a másikat szidja? Nem azzal kellene foglalkozni hogyan jut előbbre mindenki?![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Nincs egyenlőség , nincs igazság és nem is lesz . Mindenkinek mások a lehetőségei , az adottságai , a prioritása. Miért kell kötözködni. ???????????????????
Mint a bezárt állatok ha kevés a hely.
Válasz Joco7211 #2431. hozzászólásáraTifajtátok ölte meg a grófokat és ráült a vagyonukra is,lelkiismeret?na az nektek nincs
Válasz lala #2427. hozzászólásáraMárpedig te vagy a kommunista, azt mondod: "Merjünk kicsik lenni."
Ellenben én gróf Széchenyi Istvánnál értek egyet: "Merjünk nagyok lenni"
Válasz Joco7211 #2425. hozzászólásáraÁmen
Válasz hashtag #2424. hozzászólásáraMinden amerikai.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz Csavarkulcs #2409. hozzászólásáraGame Over nekik is. 10 év kellett de lefektették őket. 100 évente így járnak.
Válasz Joco7211 #2425. hozzászólásáraTiszta kommunista blabalaaaa
Válasz hashtag #2424. hozzászólásáraViccelt.
Válasz rtamas76 #2423. hozzászólásáraTöbbszázezer termelővel együtt, mind ugyanazt a kemény munkát örököltük. Mindig a parasztnak a zsírján sütögettek az urak, de hiszem hogy nem lesz ez mindig így. A gyerekeimnek én egy szebb és jobb jövőt szánok. Szép álmokat!
Válasz Gumóka #2406. hozzászólásáraA legmélyebb tisztelettel kérdezem, hogy te miről beszélsz?
Azt gondolom hogy több jószágot megnevelek, homlokonlövök és levágok/eladok mint te.
Tudom, hogy miből áll az élete egy állatnak.
És ha azt mondanák nekem, csak akkor tarthatom a kikúrt tehenemet láncraverve hízni, ha kiviszem néha futni, ha már nem tudok neki kifutót biztosítani, akkor kivinném futni egy fix körbezárt helyre, vagy bezárnék a faszba.
Ez a kettő lehetőség van, nincsen több, lehet tüntetni 5 év múlva, mert ennyi idő van rá.
Mint mondam, régen a néger is láncon volt, mégis mindenki boldog volt, őrajtuk kívül. Ma, visszasírja ezt bárki?
Azt az egyet sajnálok apám nemvolt tsz elnök
Most biztos balszemmel nézném a világot.
Csak a csóriság meg asok munka jutott .
De nembánom. Jólvanez így ,nyugottabban alszom! És élek!
Válasz Joco7211 #2420. hozzászólásáraTe nagyon oksika vagyogatol.De az aláírás számít.
Válasz Gandhy #2419. hozzászólásáraJa ökmár ebédre jobbat tudzak lehozni
mint 3/2 éjfélig. Akkor mivel akarták a szemünket kiszúrni?
A semmitől a 40% is több.
"Merjünk kicsik lenni"(Kovács László)
Ja nemvagyok fideszes