Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A tej locsolás az jól néz ki a sajtóban, de milyen szép lett volna 10 trágyaszóró érett tehén trágya az utcákon! Brüsziben! Legközelebb ha itt nálunk , esetleg??? lesz is valami hasonló, ingyen bocsájtom rendelkezésre az alapanyagot felrakást megoldom!
Meg lehet nézni, hogy milyen gépekkel mentek ki azok a gazdák tüntetni! Kiemelt támogatást kapnak és még így is nagyobb a tej felvásárlási áruk mint nálunk.
Van még lemaradás nálunk rendesen. Több okunk lenne a panaszra.
sose felejtem el mikor skandálta a tömeg hogy "Német Imre gyere ki!!"
röhögtük is magunkban de hogy van az itt valamelyik pesti fürdőben pancsolnak oszt röhögnek rajtunk!
egy idő után valaki kinyitott egy ablakot mire a tömeg oda orditota hogy "takarodj be"
na szóval egy színház volt az egész!!nekem ez a meggyözödésem
az volt én ott voltam a minisztérium ajtaja előtt a rendőrsor előtt!!
de kérdem én minek mentünk fel Pestre?
én azt mondom akinek nem tetszik a mostani rendszer és nem volt, most menjen fel Ő!!!!
Mi miért nem vagyunk ott?Ilyent nem szabadna kihagyni és ott kellene lenni az itthoni tejeseknek is...vagy talán csak nem az van hogy az itthoni "tejesek" lassan száz százalékban "fejesek"(é?) akik igazából csak a "tízmillió magyar marha" "lefejéséhez" értenek?
AR-s : egyébként meg még annyit, hogy felhívnám a figyelmedet, hogy ez egy fórum ahova bárki beírhat, még ha hülyeségeket ír is. ( pl. én is sokszor. ) ha ez zavar és csak az a célod, hogy belekössél másokba, meg köpködd őket akkor ez nem a te helyed. akkor csinálj egy saját topicot ahová csak te írogatsz. Jó szórakozást!
de félretéve a viccet:: miért érzed bajnak ha leírom azt, amit a környékünkön tapasztalok? ez miért zavar téged? szerinted minden rendben van az országban a mezőgazdaságban?
drága barátom! vigyázz az egészségedre! ha ilyen ideges vagy, akkor az könnyen agyvérzéshez vezethet. engem ez nem fenyeget, mert én már elittam () egyébként én nem mondtam, hogy kötelező lesz az eladás az örökösöknek. én a jelenlegi helyzetet írtam le. visszaolvasható...
Miért dumálsz és miért nem cselekszel, nyomd fel a gazos földeket a földhivatalban, vagy a parlagfű miatt tegyél bejelentést az illetékes hatóságnál, név nélkül!!
most is fel kell az államnak ajánlani az eladó földet, csak jelenleg nem hallottam olyanról, hogy megvenné a 1-2 hektárocskákat. de ez az én tapasztalatom, biztos jön rögtön ellenpélda.
felénk néhány nagybefektető kezébe került a földek zöme, és gaz, meg gaz ja és gaz ami azokon terem.(na jó, tudom, a területalapú a gyomos földre is jár ...- a parasztnak meg marad a kevés de méregdrága föld, ami makulátlanul tiszta. (persze tisztelet a kivételnek, van olyan nagybirtokos aki profin műveli a birtokait.)
de az a lényeg amit írtál! ne lehessen földet venni befektetésnek, miközben csak a gaz nő rajta és aki meg dolgozni akarna a földel az meg nem tud venni. ez van nálunk is- nógrád megye déli része.
Mi lenne itt,ha minden föld az állam kezében lenne???
A Torgyán mondaná: EL A KEZEKKEL A FÖLDTŐL FIUK!!!!!!
Egyébként a fejlesztési pénzeket is pályáztatással osztják. Tehát finoman szólva is lejt a pálya. Az objektív elemeket, szubjektív elemek is tarkítják. Ez érvényes az AGK programra is.
Az alanyi jogon járó támogatások, tényleg a széles kört elérik és ez szolgálja a közjót.
miért, én mit mondtam? igazad van, és én sem a műkörmös szekerét szeretném tolni. vagy mit írtam ami félreérthető? vidéken élek, állatokat tartok és jelenleg csak 3 hektáron tudok gazdálkodni. ebből megélni? ugyan már... a közelben nem volt NFA-s föld. de ami a pályázatok körül folyik az vérlázító.
3870 hozzászólás
Válasz #215. hozzászólásra
"Gőgös szavai nem fognak rajtad okosítani semmit..."
Mivel neki itt nincs helyismerete így az infot Márkustól várom, aki elnyerte a MJ területét,
Vagy tévedek?
Az NFA eredményeit is ismered?
Válasz #213. hozzászólásra
Ott voltál személyesen???
19:30-kor, és Gőgös elvtárs lesz a hirtv stúdióban, Márkus László meg telefonon. Csak a pontosság kedvéért...
Válasz #215. hozzászólásra
Én Ángyán-ra gondoltam, de lehet hogy neked van igazad.
Az azért tény, hogy vannak nyertesek, akik nem a közelben laktak ezidáig és a jövőben?
Az is tény, hogy Roccó mindenét bukja, ha nem változik.
Van még egy pár,akit megingat ez eredmény.
Biztos, hogy 10 évre nagy beruházást nem terveznék, mert jönnek a Feketék, vagy a zöldek és akkor elkezdődik egy másik ......
Válasz #201. hozzászólásra
Igazat szóltál, de hogy bírnak itt még téged?
Válasz #214. hozzászólásra
Vagyishát azt akartam érzékeltetni veled Radócz, hogy Gőgös szavai nem fognak rajtad okosítani semmit...
Gőgöstől sohasem leszel okosabb, - ilyennek maradsz, amilyen vagy...
Tibi bácsi!
Láttalak a mai tüntetésen.
A HÍR TV-n 20 órakor a mai tüntetés szervezője találkozik a volt államtitkárral.
Talán okosabbak leszünk.
Válasz #211. hozzászólásra
Azért az irány nem változott,de a negatív növekedés is növekedés szerintük
Válasz #210. hozzászólásra
A kisországunk így lesz tejben vajban fürdő kánoán.
Válasz #209. hozzászólásra
Egyenlőre nyugalom van,és jövőre már nem fognak szívatni senkit,ha már osztogatani nem tudnak.
Válasz #208. hozzászólásra
Ha adnának elfogadnám mint mindenki pár 100ha !!
De ha menikel seminek nem vagyok az elrontója!
Válasz #207. hozzászólásra
A következőre már nem mész? Vagy megszórtak párszáz hekivel téged is?
Emlékeim szerint nagyon ide tetted az x-et
Válasz #198. hozzászólásra
Én 3 7 -ig voltam pesten 1 jd vel a gazda tüntsen!! Menyit fagyoskotunk a kurv életbe!!!
A tej locsolás az jól néz ki a sajtóban, de milyen szép lett volna 10 trágyaszóró érett tehén trágya az utcákon! Brüsziben! Legközelebb ha itt nálunk , esetleg??? lesz is valami hasonló, ingyen bocsájtom rendelkezésre az alapanyagot felrakást megoldom!
"http://www.origo.hu/itthon/20121210-az-elte-tarsadalomtudomanyi-karanak-epuletenek-egy-reszebe-csak-elteseket-engednek.html"
Anno, amikor 3-4 autóbusszal voltunk a Kossuth téren, annyit közölt a királyi TV, hogy 50 csőcslék őgyelgett a Földműlesügyi Minisztérium előtt.
Haza fele megtöltöttünk 4 autóbuszt.
Akkor mennyi is az ötszáz??
Amit én láttam a TV-ban az többnek látszott.
Talán be kellen segíteni a "gyerekeknek"
"jó tett helyébe jót várj." alapon.
Alkalomadtán, majd eggyel mi is többen leszünk.
Jól mondom Kedves ARES?
Még mindig meg vagy elégedve a ló színével?
Válasz #196. hozzászólásra
Meg lehet nézni, hogy milyen gépekkel mentek ki azok a gazdák tüntetni! Kiemelt támogatást kapnak és még így is nagyobb a tej felvásárlási áruk mint nálunk.
Van még lemaradás nálunk rendesen. Több okunk lenne a panaszra.
Válasz #202. hozzászólásra
Válasz #201. hozzászólásra
Kedves ARES!
Tudod-e, hogy:
" a lónak van pofája, meg a hozzá hasonlónak."
CSAK A POFÁJUK JÁR ITT!!!
IGEN HA NEM TETSZIK A DOLOG MENJENEK CSAK!!
sose felejtem el mikor skandálta a tömeg hogy "Német Imre gyere ki!!"
röhögtük is magunkban de hogy van az itt valamelyik pesti fürdőben pancsolnak oszt röhögnek rajtunk!
egy idő után valaki kinyitott egy ablakot mire a tömeg oda orditota hogy "takarodj be"
na szóval egy színház volt az egész!!nekem ez a meggyözödésem
Válasz #186. hozzászólásra
az volt én ott voltam a minisztérium ajtaja előtt a rendőrsor előtt!!
de kérdem én minek mentünk fel Pestre?
én azt mondom akinek nem tetszik a mostani rendszer és nem volt, most menjen fel Ő!!!!
Miénk a magyar föld - tüntetés és korszellemváltás a Kossuth téren! December 16, 15:00
A Facebook esemény is ezzel a címmel található meg.
Válasz #194. hozzászólásra
Mi miért nem vagyunk ott?Ilyent nem szabadna kihagyni és ott kellene lenni az itthoni tejeseknek is...vagy talán csak nem az van hogy az itthoni "tejesek" lassan száz százalékban "fejesek"(é?) akik igazából csak a "tízmillió magyar marha" "lefejéséhez" értenek?
Válasz #193. hozzászólásra
191 hsz-ben meg egy rövid video róla. Ezeknek van vér a pucájukban...
Válasz #193. hozzászólásra
Itt van.
http://galeria.index.hu/kulfold/2012/11/27/elszabadult_a_tej_brusszelben/?openwith=3575828
Válasz #190. hozzászólásra
A baj nem az, hogy mi nem tudjuk a helyes utat.
A baj, hogy megszabnak egyet és vagy elindulsz, vagy megállsz.
De miért nem hagynak több utat?
Ezt kerettörvaényekkel lehetne.
A brüsszelio locsolást nem láttam a TV-ben.
Látta közületek valaki??
Mikor történt?
Válasz #189. hozzászólásra
Szabó Rebeka és Morvai Kriszta együtt? nem volt cicaharc?
http://www.youtube.com/watch?v=MIMB6NsQMEQ&feature=player_embedded
Válasz #189. hozzászólásra
Egyre inkább azt veszem észre hogy nem tudom mi a helyes...lépés(e ez?)
Válasz #184. hozzászólásra
2012.dec.1. 16 óra Kajászó Műv. Ház. Felszólal: Rácz Sándor, Morvai Krisztina,Magyar Zoltán,Szabó Rebeka, Bene Gábor, Tatár József,Hetzmann Róbert,
Válasz #187. hozzászólásra
Szolidaritási Nagygyűlés
Válasz #185. hozzászólásra
Ez 2004-es kép és cikk, hát azok a gépek ott az FM előtt nem semmi látvány volt!!! Kemény harc volt akkor ez az egész tüntetés!!
Gazdatüntetés?
Volt, van, lesz?
http://www.agroinform.com/files/usergal/agroinform_20121004092245_36511_348_tuntetesszoveggel.jpg
Inkább így
Mit tegyenek "szegények",már az elejétől kezdve "eszeveszetten" próbálkoznak...
Válasz #182. hozzászólásra
ha ésszel nem megy!
Hány hekinként kell 1 munkakerülőt alkalmazni majd ????
(Teremtünk 1 millió új munkahelyet.........................erőből !!!!!!)
AR-s : egyébként meg még annyit, hogy felhívnám a figyelmedet, hogy ez egy fórum ahova bárki beírhat, még ha hülyeségeket ír is. ( pl. én is sokszor. ) ha ez zavar és csak az a célod, hogy belekössél másokba, meg köpködd őket akkor ez nem a te helyed. akkor csinálj egy saját topicot ahová csak te írogatsz. Jó szórakozást!
de félretéve a viccet:: miért érzed bajnak ha leírom azt, amit a környékünkön tapasztalok? ez miért zavar téged? szerinted minden rendben van az országban a mezőgazdaságban?
drága barátom! vigyázz az egészségedre! ha ilyen ideges vagy, akkor az könnyen agyvérzéshez vezethet. engem ez nem fenyeget, mert én már elittam () egyébként én nem mondtam, hogy kötelező lesz az eladás az örökösöknek. én a jelenlegi helyzetet írtam le. visszaolvasható...
Válasz #176. hozzászólásra
Ezt az öröklési Ptk-ban fogják beletenni....
az aztán bátor dolog lenne...
Válasz #175. hozzászólásra
Miért dumálsz és miért nem cselekszel, nyomd fel a gazos földeket a földhivatalban, vagy a parlagfű miatt tegyél bejelentést az illetékes hatóságnál, név nélkül!!
Válasz #174. hozzászólásra
BAKKER HÁNYSZOR ÍRJAM MÉG LE A GYENGÉK KEDVÉÉRT, HOGY NEM LESZ KÖTELEZŐ AZ ELADÁS, NEM EZ VAN A TERVEZETBEN!!!
most is fel kell az államnak ajánlani az eladó földet, csak jelenleg nem hallottam olyanról, hogy megvenné a 1-2 hektárocskákat. de ez az én tapasztalatom, biztos jön rögtön ellenpélda.
felénk néhány nagybefektető kezébe került a földek zöme, és gaz, meg gaz ja és gaz ami azokon terem.(na jó, tudom, a területalapú a gyomos földre is jár ...- a parasztnak meg marad a kevés de méregdrága föld, ami makulátlanul tiszta. (persze tisztelet a kivételnek, van olyan nagybirtokos aki profin műveli a birtokait.)
Válasz #170. hozzászólásra
"az ne vegyen földet bizniszre, "
Mindenki azt tesz a pénzével, amit akar.
Én lakást és kocsit vettem.
Most már nem fussa ennivalóra sem.
De nem is a vásárlással van a baj, hanem az örökös eladási kötelezettségével.
Na meg ha végig gondolod, azt hogy költözés után kialakult helyzet.
de az a lényeg amit írtál! ne lehessen földet venni befektetésnek, miközben csak a gaz nő rajta és aki meg dolgozni akarna a földel az meg nem tud venni. ez van nálunk is- nógrád megye déli része.
Mi lenne itt,ha minden föld az állam kezében lenne???
A Torgyán mondaná: EL A KEZEKKEL A FÖLDTŐL FIUK!!!!!!
Egyébként a fejlesztési pénzeket is pályáztatással osztják. Tehát finoman szólva is lejt a pálya. Az objektív elemeket, szubjektív elemek is tarkítják. Ez érvényes az AGK programra is.
Az alanyi jogon járó támogatások, tényleg a széles kört elérik és ez szolgálja a közjót.
miért, én mit mondtam? igazad van, és én sem a műkörmös szekerét szeretném tolni. vagy mit írtam ami félreérthető? vidéken élek, állatokat tartok és jelenleg csak 3 hektáron tudok gazdálkodni. ebből megélni? ugyan már... a közelben nem volt NFA-s föld. de ami a pályázatok körül folyik az vérlázító.