Hirdetés
Fórum
- Kukorica terményárak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- gaspardo vagy agrion új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Talajélet! Miért fontos? Mit ad neked? Mivel tudod serkenteni? új
Cikkajánló
Támogatott tartalom

Mutatjuk, milyen támogatásra számíthat, aki erdőt telepít
Indul az Erdőtelepítés és fásítás támogatása pályázat.
Sajtóközlemény

3489 hozzászólás
Válasz #385. hozzászólásra
Fax se tudja miket kevernek...
Furcsáltam én is a bélyeget. Hogy ez miféle újítás... erre a falugazdász elkezdett esküdözni hogy ez mindig is kellett. Mondom én még sose fizettem ilyet... erre azt mondja majd vissza keresi... aztán szól hogy visszanézte a korábbi éveket... mindegyik kérelmemen rajta a bélyeg.
Válasz #384. hozzászólásra
Falugazdász ad egy papírt arra. Meg alá kell írni. Aszem az a kérelem hogy fizessék vissza a jövedéki adót.
Válasz #386. hozzászólásra
Az asszony csinálja,nemtudom mi alapján lett kész,mert a falugazdász is küldött(azt nem láttam) valamit.Amúgy köszi.
Válasz #384. hozzászólásra

Te tudtad használni amit küldtem? Vagy megkaptad egyáltalán? Nem kaptam semmiféle visszaigazolást
Válasz #383. hozzászólásra
Egyébként tényleg, hová, vagy mire kellett a bélyeg? Mert nálunk meg az nem kell
Mintha nem is ugyanabban az országban élnénk
Majd drukkolunk
Válasz #382. hozzászólásra
Bélyeg hová kell?
Válasz #381. hozzászólásra

Remélem majd holnap este is ezt mondjátok ha elmenet a VPOP.
Válasz #381. hozzászólásra
Nógrád.
Ja és még kellett 2000ft illetékbélyeg is.
Válasz #380. hozzászólásra
Egyébként ez melyik megye, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Mázlista
Válasz #379. hozzászólásra
Milyen nyomtatvány? Én nem vittem neki semmiféle nyomtatványt. Ő adott egy egyoldalast amire ráírtam hogy minden melléklet szerint. Ée csatoltam hozzá a számlajegyzéket a földek listáját. Ő adott rá egy iktatószámot a központból és kész.
Válasz #378. hozzászólásra

De jó neked! Nekem még mindig agonizál a falugazdász h nem jó a nyomtatvány, amit vittem neki. És hogy leghamarabb csak a jövő héten lesz jó nyomtatvány,és hogy akik már beadták eddig, azokét visszautasítják, és hátráltatni fogja a nav. És legyünk türelmesek.
Ilyet, bazzzz.........
Ma telefonáltak a VPOPtól hogy holnapra készítsek össze minden papírt a gázolaj a jövedéki adójával kapcsolatban. Jönnek ellenőrizni.
Kb egy hete adtam be az igényt ügyfélkapunk keresztül.
Válasz #376. hozzászólásra
arra nem
Üdv. mindenkinek! Érdeklődnék,hogy belterületre is igényeltetek-e vissza jövedéki adót? Van kb.6 ha belterületen található szántóm amire területalapú támogatást is igényelek, a falugazdász szerint ezeket nem vehetem fel a listára mivel ezek nem szerepelnek a földhasználati lapon.
Válasz #318. hozzászólásra
Elküldenéd nekem is a kutyalaci@76citromail.hu ra?
Válasz #373. hozzászólásra

na így már máris oké köszi szépen
Válasz #372. hozzászólásra
Nem kell az összes területet külön felsorolni csak azokat amelyek nem voltak mind a 12 hónapban a használatodban.Ha minden területet teljes évben használtad az egészet egysorba beírod összesítve a hónapokhoz meg beírod hogy 12 és kész.
fiuk egy kérdés töltöm ki a j04 es nyomtatványt de a területek nem férnek rá több mint 13 van nem tudok egy másolatot csinálni hogy kell megoldani hogy több parcella is felférjen. a többi lapnál van lehetőség másolatot késztíteni de itt nem ajánlja fel SOS
fiuk egy kérdés töltöm ki a j04 es nyomtatványt de a területek nem férnek rá több mint 13 van nem tudok egy másolatot csinálni hogy kell megoldani hogy több parcella is felférjen. a többi lapnál van lehetőség másolatot késztíteni de itt nem ajánlja fel SOS
Válasz #342. hozzászólásra
Válasz #318. hozzászólásra
Üdv!
Megtennéd, hogy nekem is elküldöd a mellékleteket?
MARK1219@vipmail.hu
Előre is köszönöm!
T.:Márk
Válasz #364. hozzászólásra

Válasz #360. hozzászólásra

Na bakkker! Hozzámj meg egy kedélybeteg csávó simsonnal...
Válasz #364. hozzászólásra

Válasz #356. hozzászólásra

ment a mail koma

Minden zsákra ,külön-külön beszéljen rá,akkor jöhetne minden este .
Válasz #362. hozzászólásra

Elhiszem.
Válasz #361. hozzászólásra

vannak dolgok, amiket nem bánok

A marketing része... a beetetéses módszer...
Válasz #359. hozzászólásra

hozzám is folyamatosan jönnek az üzletkötők. ma egy hölgy jött a dekalbtól, nagyon csinos volt. ő jöhetne gyakrabban is
Válasz #358. hozzászólásra

Igen zab alá azt szeretnék ha mard rá keret. DE tavaly felmérgesítet nagyon a phylazonitos csávó... tapad mint a pióca. Mnodom neki hogy nem kell mert nincs rá keret. Jó akkor majd a jövőhéten még rákérdez... mondom neki hogy NINCS RÁ KERET a jövő héten se lesz.... de azért még felhívott vagy 4x. És ideállított személyesen is. Mikor látta hogy már anyázás következe akkor nem hívott csak smseket küldött.... vérszívók!
Válasz #357. hozzászólásra
Majd veszünk baktériumot.
Most küldtem be ügyfélkapun. A falugazdász rendes volt 4 nap alatt elintézte az MVH-s iktatószámot úgy hogy abba volt szomb-vas. is. Kezdem várni a csodát, elméletileg 30nap az átfutási ideje. A területalapúmat se fizették ki normálisan még, a műtrágya ára meg mászik felfelé rendesen.
Válasz #349. hozzászólásra
küldheted, köszönöm!
zsomborka@freemail.hu
Válasz #354. hozzászólásra

Még jó, hogy igyekeznek csökkenteni a bürokráciát. Most képzeld el, ha nem így lenne!
Válasz #353. hozzászólásra
Ez nekem is idei újdonság, hogy be tudnak tekinteni az ingatlan nyilvántartás eme részébe. De csak ellenőrzés céljából. Oly formában nem, hogy azt mi használhassuk is.
Válasz #343. hozzászólásra
Azzal tisztában vagyok, hogy kell földhasználati lap, olyat nem hallottam még, hogy a faulgazdász kéri ki. Nálunk ez így nem müxik.
Válasz #351. hozzászólásra
Az odáig rendben van, hogy az a dolga, de miből gondolja, hogy hamis földhasználatit viszek be neki? Lényegtelen, csak igazolnák már le...
Válasz #347. hozzászólásra
még jó, hogy leellenőrzi a földhasználati lappal. az a dolga és mivel aláírja, ezért nevét adja hozzá
Válasz #348. hozzászólásra
Most beszéltünk vele,minden megy csak zaklatottan.Ma postázzuk az anyagot.
Válasz #345. hozzászólásra

küldjem a nyomtatványt adj egy email címet azt megy is én múlt héten adtam be exelbe megcsinálod kinyomtatod aztán mehet a falugazdászhoz csak 2008 as exelt használj
Válasz #346. hozzászólásra
Mióta? A múlt 7en a falugazdász sem tudott semmit, és a NAV sem, hogy megváltozik-e a nyomtatvány vagy sem. És nem tudja a falugazdász leigazolni az mgszh-s területkimutatást és a földhasználati lapot. A földhasználatit, állítólag ingyen megkapjuk.
Válasz #341. hozzászólásra

Nálunk tutira mentek, mert ugyan be is vittük a papír alapút, ott is hagytuk, de mint kiderült utóbb, összevetették a földhivatali nyilvántartással a mi példányunkat, és a nyomtatványon szereplő adatokat. Hogy ennek mi értelme volt, gőzöm sincs
Nem tudom mennyire pesszimista hozzáállás a falugazdász részéről, de azt mondta múlt héten pénteken, hogy egy hónap mire kapunk iktató számot a papírra
Ebből így március végére sem lesz pénz
Válasz #345. hozzászólásra
De van nyomtatvány.
és hogyan tovább, mert a falugazdásznál még nincs nyomtatvány.
Válasz #343. hozzászólásra
Igen a falugazdász nem adja a kezedbe, csak belső használatra jut hozzá!
Válasz #342. hozzászólásra
Igen, a falugazdászhoz nem kell,de a VPOP ha jön ellenőrizni az kérheti, két külön cég.... Kiváltottam.
Válasz #341. hozzászólásra

No, még ilyet nem is hallottam...
Válasz #338. hozzászólásra
Földhasználati lapot már nem kell vinni, legalábbis nálunk, azt a falugazdász kéri ki. Volt ahol már tavaly is így ment, erre kérdezz rá szerintem mielőtt kiváltod, mert manapság már nem 2 fillér, főleg ha sok hrsz van.
Válasz #337. hozzászólásra

Arról sem feledkezz meg ,hogy---Ha sok a hrsz. akkor mellékletet kell készítened mert nem fér rá a falugazdászos papírra ,és ezt a földhasználati lap alapján töltsd ki mert mindennek egyezni kell -alrészlet- művelési ág -aranykorona a hrsz-on belül mert most ezt fésülik össze a N.V.hivatalban!!!!!!!!!!!