Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
923 hozzászólás
Válasz #222. hozzászólásra
A múlthétvégén ellenőriztem a pálinkát amit a találkozóra is vinnék. Akarok menni, csak várom a fix időpontot, és a helyszint.
Válasz #221. hozzászólásra
Joco nem nagyonjelentkezel a fórumtalira ,hiányoznál
Válasz #219. hozzászólásra
Terra Vari-hoz van egy angolnyelvü gépkönyvem. Ha adsz egy e-mail címet elküldöm.
Üdv.
Keresek Claas Rollant 250-es körbálázóhoz gépkönyvet ha lehet elektronikus formában, de könyv is érdekelne.
válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
Üdv!
Terra Vari kis traktorhoz keresek bármilyen könyvet.
Akinek van kérem jelezze.
Előre is köszönöm.
Sziasztok
tudna e valaki rajtam segiteni? ZT 323 traktorhoz keresek szervizkonyvet ha van valkinek elktronikus formatumban vagy tudna rajtam segiteni nagyon halas lennek .... koszonom szepen
Üdv
vtz 2048-hoz keresek bármilyen műszaki kiadványt.(gépkönyvet,kezelési utasítást)
Üdv Mindenkinek!
Ezt a kiadványt keresem: Függelék az 1,2 és 4 KVD 8 SVL javítási kézikönyvhöz
Nem gondolom, hogy pénzt kellene adnom érte, inkább csak egy szemtől-szemben KÖSZÖNÖM -öt.
Ha ezért nem megy, akkor majd egy jóindulatú gazdára lelve leszek boldog birtokosa a könyvnek! Beszkennelném, ha volna mit.
T-25 TRAKTOR GÉPKÖNYEI.
1db Műszaki leirás és üzemeltetési utasitás.
1db Alkatrész katalogus . alkatrész cikkszámos.
Eredeti OROSZ,(nem fénymásolat) nagyon jó állapotuak eladó. T:06204215281
Üdv!
Rába 15-höz keresek Gépkönyvet!
(egyhengeres)
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Ismerős valakinek ez a pótkocsi? Milyen típus lehet?
Állítólag egy 3-4 m3-es vas tartály volt rajta, de nem szippantó.
Számomra érdekessége, hogy ráfutófékes, de ez bowdenes.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm.
Válasz #209. hozzászólásra
Van 10-6200 vetőgép alkatrész-katalógusom.
Udvozletem,
Renault Nectra 12054 traktorhoz keresek gepkonyvet vagy szerelesi utmutatot.
Segitseget elore is koszonom
robi
Üdv mindenkinek!
Egy matuzsálemhez, Zetor 25-K hoz keresek gépkönyvet vagy karbantartási utasítást.
E-mail: balogh.attila71@gmail.com
Előre is köszönöm!
Szevasztok!
IH 6200 vetőgéphez keresek gépkönyvet, az sem baj ha elektronikus formában lenne.
Köszi
Helló mindenki.
Keresnék gépkönyvet,kötési rajzot Hanomag R217S-hez.
Válasz #201. hozzászólásra
Üdv mindenkinek! Valahogy közzé tudnád tenni a beállításokat?
Bocs, a vetéstáblázat topikot hol találom??
A stegsted vetőgép topikot hol találom??
Esetleg ha valakit érdekel, van Csepel teherautóhoz (D566, D344) alkatrész katalógusom!
Válasz #202. hozzászólásra
Stegsted vetestablazat nevu topikban megtalalod. Elvileg jo a tiedhez is...
Hello!
Stegted vetőgéphez 3 m, 25 soros, Norton szekrényéhez a vetési táblázata kellene. Ha tud vki segíteni írjon ide: marancsiklaci@freemail.hu.
Köszönöm
Válasz #189. hozzászólásra
Helló! Nekem van magyar nyelvű gépkönyvem a SUP 21 Vetőgéphez!
Válasz #199. hozzászólásra
Adj egy villanylevél címet, szerintem nekem meglesz valahol .pdf-ben archiválva.
Egy rakat ilyesmit fordítottam, a 151 és 152 biztosan megvan.
kuhn vari master 150 ekem vam amit most vettem, es nem akar dolgozni a behuzas aforditas kinyitasi ciklus azaz a nyitva marad az eke tud e valaki ebben segiteni,lehet hogy abban a hidraulika dobozban van a baj ami az eken van?? esetleg van e valakinek gepkonyve???
Válasz #196. hozzászólásra
Ha nedves volt az alja,ráragadt a gerendára.Homokon lehet jó de itt nem vált be.A korongos kasza észre se vette.
Válasz #196. hozzászólásra
Gondolom kikopotatta növényt a talajból.
De ez nálam nem volt gond. Mekem most is hasonló rendszerű cseh kaszám van. Ez jó. Ebbe kúpkerekek vannak. Szépen halkan megy. De az a BCS brrr... hátam közepére se!
Válasz #195. hozzászólásra
Mit jelent, hogy papucsolt?
Válasz #194. hozzászólásra
Nekem is volt tárcsás kaszám,csak nem ilyen(Mörtl).Nagyon jó volt nem zúgot egy kicsit se,de az is ment a portáról,mert a gerenda papucsolt rögtön,ha nem volt száraz az alja
Válasz #191. hozzászólásra
Szia! Nekem volt régen egy ilyen kaszám. Rengeteg gond volt vele. Bár eléggé lestrapált darab volt... de akkor is. Legnagyobb baja az volt hogy a rengeteg homlokfogaskerék és csapágy iszonyúan zúgott benne. Zajvédőben kellett kasszálni de úgy is meg lehetett süketülni. Ha van rá módotok szabaduljatok tőle.
Mtz 952. gépkönyvet keresek.
Üdv.
T-16m traktorhoz keresek gépkönyvet.
ha valaki tudna küldeni nagyon megköszönném.
email címem: mzvill@freemail.hu
Üdv Zoli.
Sziasztok!
Tudna valaki Vogel&Noot BCS 405-ös tárcsás fűkasza gépkönyv beszerzésében segíteni? Előre is köszi
rs 09/gt124-es magyarnyelvű szerelési utasítást keresek, ha valaki tud segítsen. köszi!
Szép jó estét mindenkinek!
Vettem egy SUP 21 es vetőgépet de nincs hozzá semmilyen leírásom gépkönyvem, ha valakinek meglenne kérném írjon a sajtosjo@freemail.hu ra!
Nagyon kellene
keresek hesston körbálázó gépkönyvet/5800/-as,ha van valakinek ide küldje:blacus68@gmail.com,vagy a címemre BIRÓ LÁSZLÓ KAPOSVÁR 7400 LISZT FERENC U 7
Ha valaki tud gépkönyvet, vagy egyéb leírást Mitsubishi MT18 kistraktorhoz értesítsen a marki.zoltan@freemail.hu címen. Első érdemi segítő jutiban részesül
1. hozzászólás, singsz küldte be 2010-11-25 18:28:09-kor Sziasztok! Szükségem lenne egy monosem ng 6 plus vetőgép műtrágya beállítási/szórási táblázat, rajz...!
Előre is köszönöm
Keresnék claas colombus hoz bármilyen gépkönyvet,műszaki leirást,robbantott ábrákat.
válasz erre >> | #1. hozzászólás, kismihok küldte be 2010-11-10 08:23:39-kor Űdv: keresek terra t20 hoz gépkőnyvet esetleg letőltési helyet. válasz kismihok1@hotmail.com cimre előre is kőszőnőm
Universal (UTB)SV-445 lánctalpas román kistraktorhoz keresek magyar nyelvű szerelési, kezelési, karbantartási kézikönyvet.
Szevasztok!
Steyr 8180a típushoz keresek gépkönyvet, ha tud valaki segíteni kösz!
Üdv!
Fortschritt K-442 bálázóhoz valahonnan tudok rendelni, vagy letöteni gépkönyvet?
Köszi!
Tommy_
Üdv mindenkinek! Nekem szükségem lenne a ZETOR120-11 traktor gépkönyvére vagy valami hasonlóra. Sürgősen kellene nem tudom befejezni a szántást vetést!!!! Az is elég ha fénymásolt vagy cd-n van.
hozzászólás, Juhász Gyula küldte be 2010-09-20 19:55:08-kor Sziasztok!
Légyszi valaki elküldené nekem az E512-es gépkönyvet.
Köszi szépen, nagy segítség lenne!
email: jgyuszko77@citromail.hu
Köszi
Válasz #176. hozzászólásra
csak reptéren tereken ,vagy buckaszagatás lehetséges vele.Rendkívülien hangos,12500pörög ésfolytás minimális.szörnyű hangja van.De egyben ez is akülünlegessége.A többin még nemgondolkodtam eladni meg már nemtudom.
ja és a rendőrök nem cseszegetnek érte?
Válasz #175. hozzászólásra
Nagyon faxa kis járgány nekem tetszik nagyon sorozat gyártásba nem gondolkodtál még? egyébként mennyinél állt meg az összes költsége? és te mondjuk ezt a darabot mennyiért adnád oda feltételezve ha eladnád? csak érdkesség képpen kérdezem
Válasz #173. hozzászólásra
Én készítettem.Amotor egy 75kőbcm-es Stihl aszfalt vágómotorja át alakitva,a tőbbi része ,áprilia,illó,jamaha,honda babetta,és még egykevésbé ismert német motor,+bolti anyag.ja és a kerekek fék,olasz rota kapa. szoval Uniós gép.Váltó sajátgyártmány.Gyorsulási bajnok a kategóriájában.
Válasz #169. hozzászólásra
teljesen eredeti,hihetetlen de még javít is rajta.Persze függ a papír minőségétől.Az ára az nagyon jó amire én is útaltam,mert kell neki egy köteg papir ami6-800ft meg az én nyomómba6000ft egy patron,ami 500 lapig tart de inkább kevesebbig és lehet hogy két patrontkell használni ami máris több +posta. Nagyüzemileg lézerrel sokkal olcsóbb.