Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Poénok új
- AKG támogatás új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Kukorica vetőmagok új
923 hozzászólás
Válasz #172. hozzászólásra
Már akartam többször kérdezni de mindíg lemaradt. Az a járgány a képeden saját fejlesztés? meg milyen motor van azon? én is elszaladgálnék egy olyannal
Válasz #171. hozzászólásra
Oké majd ha Ferga lessz a látókörömben szólok.
Azért köszönöm a jó szándékot ám ha még is csak eladó lesz a traki és vele a könyv akkor vevő vagyok rá
hívtam, bocsánat
Válasz #168. hozzászólásra
1x már hítam akkor olyan 5000Ft körül mondta ha jól emlékszem CD-n PDF formátumban. Most írtam neki e-mailt h küldjön már pár képet róla h milyen a minősége mert azért fénymásolat meg fénymásolat közt is van különbség nem tudom mennyire adja vissza az eredetiségét szkennelés és nyomtatás után..
Válasz #167. hozzászólásra
Én is láttam a hirdetést szerintem is egyszerűbb.Pláne ha két oldalas a nyomat külömben 760 oldal egyoldalasan.
Válasz #166. hozzászólásra
Üdv! Nem kerestelek fel mert el is felejtettem meg átgondoltam közbe. Lehet meg veszem attól a faszitól aki itt is hírdeti cd-re írva és akkor neked nem kell vele bajlódni mert azért ha jól tudom 380 oldalas az a könyv és nem kevés idő be szkennelni azért köszönöm.
Válasz #165. hozzászólásra
Aha jóóóóóóó.
nekem is volt egy RK oda akarták vinni kunhalasra holnap felkereslek. jo8
Válasz #162. hozzászólásra
Enyém volt,a kasza.Közelebbi meg oldásod nincsen, mindenféleképp segítek,oldalt a nevem nél a telószámom.De ha van vonalasod akkor énhívlak mert az enyém az ingyenes.
Esős napon a napszámod meg lenne
Válasz #161. hozzászólásra
onnét hívtak párszor kellett volna az rk csak hát ugye a távolság végül borsodba került valahova viccen kívűl. valahogy meg tudjuk oldani h legyen nekem is egy olyan példányom(másolat)?
Válasz #160. hozzászólásra
akkor le is hül a sör mire ide érsz, BKKM KKhalas.
Válasz #159. hozzászólásra
a rekesz sörrel nincs gond. inkább a távolság melyik megyében laksz,? mer én szabolcsi vagyok csak azért
Válasz #158. hozzászólásra
Addig nem míg a gép megvan a háznál,ha megy a gép akkor mehet a könyv is, de ahhoz előbb találnom kell egy MF-et jóárasítva.Másolás, szkenelés mehet,akár helyben is.csak nekem nincs hozzá idegem hozol egy rekesz sört, még közössen meg isszuk megcsinálhatod.
Válasz #157. hozzászólásra
És megválnál tőle jó pénzért? vagy valahogy meg lehet oldani a szkennelést? mer valójába nem fénymásolnám hanem inkább rá áldoznám a pénzt nyomtatásra h amennyire csak lehet vissza adja a valós képet mert fénymásolóval nem annyira szokott sikerülni az ilyesmi
Válasz #156. hozzászólásra
ahogy látod-eredeti.
Válasz #155. hozzászólásra
Ezt keresem igen. És milyen formába van meg neked? fénymásolat vagy cd?
Válasz #154. hozzászólásra ami a képen van.
Válasz #148. hozzászólásra
Neked talán van ijenened?
Válasz #146. hozzászólásra
Szia JDzoli! Pfúúú leköteleznél vele. Be szkenneltetném és lefűzetném valahol könyv formájába. CD re írva láttam már de könyv vagy is nyomtatottba kell h a műhelybe is ki tudjam vinni ha kell. Nagy hasznát venném mert pl most is kormányművet kell javítanom és katalógusi ábrák alapján nehézkes. Abba meg benne van minden szakszerűen leírva.
Természetesen a postát állom és ha van egyéb díj azt is:)
Írj majd egy mailt és ott egyeztetünk.
Köszi
lacus550@hotmail.com
Válasz #151. hozzászólásra
Jól gondolod.
Válasz #150. hozzászólásra
Mivel a srac olajtokot hirdet... gondolom valami tok-felretolo szerkentyu lehet:-)))
Válasz #149. hozzászólásra
Az mtz orrán az vaatarodon mi az a szerkezet?
Válasz #148. hozzászólásra
Itt nincs?http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Gepkonyvek-muhelykonyvek-javitasi-utmutatok-alkatreszkatalogusok-eladoak/20100303-230682/
Válasz #142. hozzászólásra
Fénymásolt vagy cdre ki írt nemjó neked?
Válasz #144. hozzászólásra
Üdv!
adj egy emil elérhetőséget és aszem tudok segíteni neked. Ma munkahelyen vagyok de holnap v. holnapután eltudom küldeni. Amúgy csak nagyon tájékoztató jellegűek.
lacus nekem ez a könyv megvan ha akarod elviheted egy fénymásolás erejéig
(csak most a naprát vágjuk)
208as megához alkatrészkatalogus érdekelne!
Sziasztok!
Lajta 32-es,norton szekrényes vetőgéphez keresnék vetési táblázatot(ha lehet,inkább nagyobb felbontású képet kérnék).Egyébként mennyire lehet hinni az ilyen táblázatoknak?Inkább csak tájékoztató jellegűek,és a biztonság kedvéért le kell forgatni?Előre is köszönöm!
tamas.treba@gmail.com
Válasz #142. hozzászólásra
jolvan nincs mit ,
semmi csak egy ilyen könyvet akarok szerezni amibe szelephézag állitástól kezdve váltó szerelésig difi szerelésig részletesen le van írva képekkel. csak kúva ritka ez a könyv már keresem egy ideje pedig. de azért köszi.
szesz akkor jó szerelést tudok egy jó mtz szerelöt ha érdekel annak gépkönyv se kell Mi a kinja atrakinak hogy könyv kell hozzá?
van katalógusom 4500 ért vettem anno fénymásolt és egyszerű fogalmazással ami nem sokat ér. abból annyit tud meg az ember h h is néz ki ha szét van szedve.
Válasz #137. hozzászólásra
nem!ilyen könyvet láttál már? mert ebbe képekkel illusztrálva van h h kell egy motor összeszerleni és részletesen levan írva minden. nem úgy mint egy sima mezei gépkönyvbe. a kék könyv szerelőknek készült a katalógus meg a többi csak gépkezelőknek készült. már mint mondtam könyv és könyv között is van különbség.
lényegtelen akkor űzemeltetési utamutatás van most néztem meg de neked ez nem jó mer 550/552 höz van de nekűnk 552E van de 80 as motoros!
szerinted mit adtak ki annak idején amikor meg vettűk ,hengerfej csavaroknak a nyomaték értéke levan irva minden akkor mi mese könyv ami nekem van!
Engem ez az 1 bizonyos könyv érdekelne. köszi
e-mailt irtam
kék fedelű is jó vagy a barna is ami már II. kiadás.
1x már leírtam én is ezt de érdekes mód eltünt
jelezz és megbeszéljük.
köszi
Válasz #129. hozzászólásra
Szia Inas!
itt az e mail címem.lacus550@hotmail.com
írj megveszem mert nagyon kellene nekem saját részre. ha gondolod itt a számom is 06702437809
köszi
hát mindenféle könyv érdekel mert minél többet fel tok rakni annál több embernek segítünk ugyhogy akinek van az legyenszives elküldeni az alábbi címre hogy ezt minél hamarab össze lehessen hozni legalábbis mire kezdődnek a téli javítások addigra legyen meg!
Válasz #129. hozzászólásra
Szevasz.
50-es gépkönyved nincs véletlenül?
Válasz #127. hozzászólásra
Nekem van Mtz gépkönyv ha gondolod meg beszélhetjűk!!
üdv akkor ha tudnátok nekem segíteni a gépkönyvek összeszedésében akkor aki eltudná nekem küldeni a gepkonyvtar@citromail.hu email címre a neki meglévő könyveket azt megköszönném és 1 hónapon bellül elérhető lenne mindenki számára az adott könyvek!!! Természetesen az oldal címét elküldöm és bedobom az aprók közé is hogy mindenki megtalálja és így legalább nem kell érte pénzt adni!
Keresem a következő könyvet: Antal G., Miklós A.: Az MTZ 80 és az MTZ 82 típusjelű traktorok javítása, 1985, Mezőgazdasági Kiadó Ha valaki tud segíteni akkor kérném. Előre is kösz
nem hülyeség
üdv mindenkinek!
én szeretnék egy oldalt nyitni ahol csak mezőgazdasági gépek gépkatalógusai találhatók és ha valaki tudna nekem bármilyen gépkönyvet v agy vetéstáblázatokat.................stb küldeni azt nagyon megköszönném mert akkor bárki számára elérhetőek lennének az adott tipusok rajzai és ezzeltudnánk talán egymást segíteni
vagy ha v.ki már nyitott ilyen oldalt akkor ha rám ir én szivesen segítek neki könyveket szerezni
Sziasztok! sipma z-224,z-224/1 es kiskockabálázóhoz gépkönyvet keresek
előre is köszönöm fáratságotokat!