Hirdetés
Fórum
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Földeladás új
- Landini traktorok új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kukorica vetőmagok új
Cikkajánló
Hirdetés
1045 hozzászólás
Válasz #43. hozzászólásra
Nem a világ vége. Szoktál esetleg erre járni? Vác körzetében?
Válasz #42. hozzászólásra
én Pest megye
Csepel-sziget
nemsokára van arra dolgom (néhány hét) akkor majd megkereslek
voltam Gödön két napot lehet nem lett volna messze
Válasz #42. hozzászólásra
GYMS
Válasz #40. hozzászólásra
Veszel egy PDA-t 50-100ezer. És akkor azon megy az autónavigációd is. És megveszed a programot ha jól emlékszem 15 ezer körül van. Illetve a program letölthető a netről, sőtt demo verzióban ki is próbálható. Aztán ha úgy döntesz hogy kell akkor rendelsz hozzá egy aktiváló kulcsot az kb 15 ezer ha jól emlékszem. Legegyszerűbb lenne ha megnéznéd azt hogy nálam hogy működik. De nem tom milyen messze vagyunk egymástól. Én Nógrád m. -i vagyok.
Válasz #40. hozzászólásra
400000
Válasz #37. hozzászólásra
mennyi egy ilyen kompletten?
Válasz #19. hozzászólásra
eztkomojan irod?nyilvánenyiért érdekelne!
arról érdeklődnék hogy valaki frissített már igo 2006 programot, ez az a navigációs program ami a landnavon fut de sok utat már nem ismer.
Válasz #36. hozzászólásra
http://www.gpstuner.com/hu/
Itt megtalálsz mindent.
Válasz #35. hozzászólásra
a gps tunert hol lehet beszerezni (letölteni)?
én is gps tunert használok,nekem telefonon van (samsung sgh i 900 omnia,)windows alapú mobilon fut,egész tűrhető a pontossága, meg nem is drága,elvileg megy sima gps alapgépen is
Válasz #33. hozzászólásra
min?
csak nem ez a biciklikereket a vágóasztalra és arra a bicikli km/h-át?:):):)
Válasz #32. hozzászólásra
:-))))meg fogsz lepődni
Válasz #19. hozzászólásra
JÓLACI!!!
és milyen az a területmérő?és hol tudod?
Válasz #30. hozzászólásra
ténleg, de a Lajosban van J is :-)))
Válasz #28. hozzászólásra
Ő Sz L és Sz Á én meg Sz J. :)
Válasz #28. hozzászólásra
Azt nem néztem. De most megnézem. :)
Válasz #27. hozzászólásra
a monogram stimmel
Válasz #26. hozzászólásra
Ja láttam. Az nem én vagyok. Ha az két kiló akkor ez enyém négy. :)
Válasz #24. hozzászólásra
azt hittem, hogy te árulod. nézd meg itt az apróknál! csodálkoztam is, mert azt mondtad, hogy csillog villog
Pocketnav programot PDA-ra nem tud valaki, hol lehetne free hozzájutni? :)
Válasz #22. hozzászólásra
??? Le vagyok maradva? Miért adnám el? Majd ha megrozsdul, most még szép türkizkék. :)
Válasz #16. hozzászólásra
shirf tech beállításokat kell megváltoztatnod a pda-don .Elég pöcsölős de azért meg lehet csinálni. alapból úgy vannak beállítva hogy 10-20 méterenként mutassanak csak új pozíciót. Ez autókázáshoz van kitalálva. De át lehet állítani hogy a folyamatos mozgást mutassák és úgy tökéletes lesz. Én autózáshoz így használom és ott is tökéletesen működik.
Válasz #21. hozzászólásra
mégis eladod a hevest?
http://www.gpstuner.com/hu/
Én ezt használom."GEO" verziót. A földhivatali térképet bescanneltem és betettem háttérnek ,bekalibráltam és így "pontosan" mutatja melyik földön járok. És ki tudom jelölni a határvonalakat is.
Ha valaki tud valami újdonságot a gps-es területmérés-sorvezető témában írjon (web cím), esetleg valamilyen olcsóbb megoldást mert nem igazán szeretnék 400.000 + áfáért venni.PDA+letöltött szoftver?Működik?Köszönöm!
kombájnra tudok olcsó területmérőt.kb 3-5000ft.
GPS TUNER 20.000+áfa ezt használom
Válasz #16. hozzászólásra
nézz rá a regiogps.hu-ra
Pna-Pda ra tud valaki valami hasznos területmérő szoftvert, ingyenes verziot?
Az Igo is ad kordinátákat,de valahogy nem pontos,megyek vele 10métert és csak akkor változik.
De ha az SD kártyát PNA-ba teszem be, akkor is működik, nem csak PDA-ban?
Az új változatot SD kártyára telepítve adják, csak bedugod a kártyát és működik, azt hiszen 100 rugó az ára, de tényleg nézd meg a www.digiterra.hu-t,ott minden le van írva
Szerintem csak PDA-ra telepitve müködik
#11. hozzászólás Tomi véletlenül nem óvárrol irsz.
Sziasztok gép nélkül tudja valaki menyibe kerülne a program? és sima autós gps-re fel lehet tölteni ezt a programot ha tudja valaki légyszi irja le. köszönöm.
Balaz! Milyen GPS vevőt használsz hozzá? Nekem fortuna van, de amikor megpróbálkoztam a sorvezetéssel, nem igazán működött jól. Egy darabig nem volt vele gond, de egyszer csak egy kiflivel arrébb kanyarított vagy 10-15 méterrel a GPS vevő szerint, miközben tök egyenesen mentem. GPS kikapcs, bekapcs, aztán egy darabig megint a sorra tett vissza.
A Digiterra szoftvare-t használom, nem olcsó, de sokat tud. Tudom műtrágyaszóráshoz is használni, ha előre felmérem a területet és kiosztom 18 m-es osztásokra. A GPS vevőtől függ az érzékenysége.Nézz körül a piacon!Sok sikert.
http://www.digiterra.hu/ jól árasítja.Nekem csak a szoftver kell.
Agyasnak készülj fel a program nem lesz olcso én géppel eggyütt 350-ért vettem
Nem ez alapból egy autós navigáció.Csak a bérmunkákat egyszerűbb lenne lemérni.
Agyas! szeretném megkérdezni hogy sorvezetőként is használjátok a GPS-t vetésnél érdekelne!
Kösz a segítséget holnap hivom őket.
www.digiterra.hu
igaz nem a legolcsóbb, de sokat tud
www.agrarshop.hu több információt találsz
Tud valaki MIO C-520-as gpshez terület mérő szoftvert?