Hirdetés
Fórum
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Műtrágya árak új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
- Körbálázót, de milyet? új
- Szőlő felvásárlási árak új
Cikkajánló
Hirdetés
1085 hozzászólás
én is gps tunert használok,nekem telefonon van (samsung sgh i 900 omnia,)windows alapú mobilon fut,egész tűrhető a pontossága, meg nem is drága,elvileg megy sima gps alapgépen is
Válasz #33. hozzászólásra
min?
csak nem ez a biciklikereket a vágóasztalra és arra a bicikli km/h-át?:):):)
Válasz #32. hozzászólásra
:-))))meg fogsz lepődni
Válasz #19. hozzászólásra
JÓLACI!!!
és milyen az a területmérő?és hol tudod?
Válasz #30. hozzászólásra
ténleg, de a Lajosban van J is :-)))
Válasz #28. hozzászólásra
Ő Sz L és Sz Á én meg Sz J. :)
Válasz #28. hozzászólásra
Azt nem néztem. De most megnézem. :)
Válasz #27. hozzászólásra
a monogram stimmel
Válasz #26. hozzászólásra
Ja láttam. Az nem én vagyok. Ha az két kiló akkor ez enyém négy. :)
Válasz #24. hozzászólásra
azt hittem, hogy te árulod. nézd meg itt az apróknál! csodálkoztam is, mert azt mondtad, hogy csillog villog
Pocketnav programot PDA-ra nem tud valaki, hol lehetne free hozzájutni? :)
Válasz #22. hozzászólásra
??? Le vagyok maradva? Miért adnám el? Majd ha megrozsdul, most még szép türkizkék. :)
Válasz #16. hozzászólásra
shirf tech beállításokat kell megváltoztatnod a pda-don .Elég pöcsölős de azért meg lehet csinálni. alapból úgy vannak beállítva hogy 10-20 méterenként mutassanak csak új pozíciót. Ez autókázáshoz van kitalálva. De át lehet állítani hogy a folyamatos mozgást mutassák és úgy tökéletes lesz. Én autózáshoz így használom és ott is tökéletesen működik.
Válasz #21. hozzászólásra
mégis eladod a hevest?
http://www.gpstuner.com/hu/
Én ezt használom."GEO" verziót. A földhivatali térképet bescanneltem és betettem háttérnek ,bekalibráltam és így "pontosan" mutatja melyik földön járok. És ki tudom jelölni a határvonalakat is.
Ha valaki tud valami újdonságot a gps-es területmérés-sorvezető témában írjon (web cím), esetleg valamilyen olcsóbb megoldást mert nem igazán szeretnék 400.000 + áfáért venni.PDA+letöltött szoftver?Működik?Köszönöm!
kombájnra tudok olcsó területmérőt.kb 3-5000ft.
GPS TUNER 20.000+áfa ezt használom
Válasz #16. hozzászólásra
nézz rá a regiogps.hu-ra
Pna-Pda ra tud valaki valami hasznos területmérő szoftvert, ingyenes verziot?
Az Igo is ad kordinátákat,de valahogy nem pontos,megyek vele 10métert és csak akkor változik.
De ha az SD kártyát PNA-ba teszem be, akkor is működik, nem csak PDA-ban?
Az új változatot SD kártyára telepítve adják, csak bedugod a kártyát és működik, azt hiszen 100 rugó az ára, de tényleg nézd meg a www.digiterra.hu-t,ott minden le van írva
Szerintem csak PDA-ra telepitve müködik
#11. hozzászólás Tomi véletlenül nem óvárrol irsz.
Sziasztok gép nélkül tudja valaki menyibe kerülne a program? és sima autós gps-re fel lehet tölteni ezt a programot ha tudja valaki légyszi irja le. köszönöm.
Balaz! Milyen GPS vevőt használsz hozzá? Nekem fortuna van, de amikor megpróbálkoztam a sorvezetéssel, nem igazán működött jól. Egy darabig nem volt vele gond, de egyszer csak egy kiflivel arrébb kanyarított vagy 10-15 méterrel a GPS vevő szerint, miközben tök egyenesen mentem. GPS kikapcs, bekapcs, aztán egy darabig megint a sorra tett vissza.
A Digiterra szoftvare-t használom, nem olcsó, de sokat tud. Tudom műtrágyaszóráshoz is használni, ha előre felmérem a területet és kiosztom 18 m-es osztásokra. A GPS vevőtől függ az érzékenysége.Nézz körül a piacon!Sok sikert.
http://www.digiterra.hu/ jól árasítja.Nekem csak a szoftver kell.
Agyasnak készülj fel a program nem lesz olcso én géppel eggyütt 350-ért vettem
Nem ez alapból egy autós navigáció.Csak a bérmunkákat egyszerűbb lenne lemérni.
Agyas! szeretném megkérdezni hogy sorvezetőként is használjátok a GPS-t vetésnél érdekelne!
Kösz a segítséget holnap hivom őket.
www.digiterra.hu
igaz nem a legolcsóbb, de sokat tud
www.agrarshop.hu több információt találsz
Tud valaki MIO C-520-as gpshez terület mérő szoftvert?