Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na ez egy jó hír mert gondolkozok hogy venni kéne egy grúbert de azzal nem leszek előrčbb ha kevesebbet fog utána teremni. egyedül attól félek hogynem kevesebbet fog teremni és feleslegesen öltem bele a zst
Gergő vagy vaist nektudnátok egy kísérletetszerűt csinálni grúver vs. eke egymás mellett?? főleg homokosabb talajon nagyon érdekelne egy ilyen összehasonlítás
Az nem baj, hogy a kések közötti résen nem lesz ugyanúgy öszeroppantva a talaj, mint amikor szárazabban használjuk?
Egyébként búzának lenne csinálva a föld, egyszer már le lett tárcsázva.
Josey egy ilyen 2600 as főnixet hozz fel nekem kipróbálni ha bírja a strapát akkor már nem is kell visszavinned!
És akkor szanberg barátunk is megnyugodhat, hogy már csak ő b...iskodik mert akkor már csak neki nem lesz!!!
a gond csak annyi a keskenyebb kopóelem használata esetén, hogy a szárak darabszámát megkell süriteni, különben nem lesz átmunkálva a talaj ekkora távolságokon belül Lemken Smaragd, Topas rendszer Kb: 450mm, Horsch ,Kongskilde 300 - 260 mm között
Nekünk 9 kapás grúber van 100 lovas MTZ viszi egész jól, de ha most vennék akkor olyasmit vennék amit Josey linkelt be, csak egy hengerrel. 6 kapásat és mélyebb művelésnél a szárnyat levenni.
Most még biztos nemtudom megvenni, tarlóhántásra akarnám majd először használni addigra kellene beszerezni valamit. ezt 5 késesre nemigen lehet visszabontani ugye?? mert ha olyan van még szerintem 5 kés is megfogná a 80 lovas gépet keménybe... még csak agyalok/tervezgetek de majd írok úgyis ha aktuális lesz majd a vétel
nagyon gondolkozok rajta hogy valami olcsót be kellene ujjítani az eke helyett, olyat mint a tied hirdettek állítható késekkel ami nekem nagyon szimpatikus csak márciusi a hirdetés, már tuti elkelt
ja és tárcsázás nélkül kb. 15-20 centin, tárcsázás után kb. 20-25 centi mélyen dolgozik. Mindig egy sorral dolgozunk vele, nem láttuk értelmét a két sornak, csak gázolaj pocséklás.
Szia! 11 kapás volt, de kettőt ledobtunk róla és széthúztuk a maradék 9-et a 2 méterre. 110 lovas valtra húzza. Jó munkát csinál, kell neki legalább ennyi teljesítmény, valamikor így is csak 5-6 km/h-val húzza.
Helló Vmisi, ha jók az infóim akkor nekef van valami heger 11 kapás grúberod?? ha igen légyszi írj már róla, mivel húzod, milyen a munkája meg ilyenek...
7244 hozzászólás
Válasz #1892. hozzászólásra
Na ez egy jó hír mert gondolkozok hogy venni kéne egy grúbert de azzal nem leszek előrčbb ha kevesebbet fog utána teremni. egyedül attól félek hogynem kevesebbet fog teremni és feleslegesen öltem bele a zst
Válasz #1890. hozzászólásra
Miért sajnálod rá a szártépőt?
Válasz #1891. hozzászólásra
Nekem tavaly volt.Kukorica volt benne,a grúberos,egy csöppet jobb volt.
Gergő vagy vaist nektudnátok egy kísérletetszerűt csinálni grúver vs. eke egymás mellett?? főleg homokosabb talajon nagyon érdekelne egy ilyen összehasonlítás
Szintén mai grúberozás:
Ilyen volt ilyen lett:
Ma kipróbáltam szotyatarlón a grúbbert szerintem nagyon jó lett.Kb 20 centi mélyen vitte, és elég jó földet csinál a búzának.
Válasz #1887. hozzászólásra
Az nem baj, hogy a kések közötti résen nem lesz ugyanúgy öszeroppantva a talaj, mint amikor szárazabban használjuk?
Egyébként búzának lenne csinálva a föld, egyszer már le lett tárcsázva.
Válasz #1886. hozzászólásra
amikor már nem ragad a nedvességtől a föld, a teljesen szárazban a gruber sem dolgozik jól, ahogy kb semmi sem.
Sziasztok.
Szerintetek mennyire kell száraznak lenni a földnek ahoz, hogy grubberal lehessen rajta érdemi munkát végezni?
Válasz #1861. hozzászólásra
Jó a gépezet teccccccik.Kössssz!!!!!!1 hekit ki is pergettem vele gyorsba.A szölö felét megettem hazáig este biztos lesz rohanás a budira.
Válasz #1883. hozzászólásra
szia!
5 kapás, 4 tárcsás
fönix 2200 scr 1 rögth 400 : 1070000+fa
fönix 2200sdcr 400 2 rögth : 1232000+fa
fönix spring 2200 rugós elmunk: 202000+fa
Válasz #1873. hozzászólásra
Josey, akkor mibe fáj 1 ilyen kék csoda agro master grúber amit az mtz is elbir??
Válasz #1881. hozzászólásra
e-mail ment.
Válasz #1880. hozzászólásra
küldjed neki biztos érdekli!
lesd meg a hirdetését!
Válasz #1879. hozzászólásra
Ja van kép is vagyis link a hirdetésre. Tegyem ide ki vagy kuldjem e-mailbe?
Válasz #1876. hozzászólásra
Szolok van, és nem is olyan mesze toled Kassa kornyékén.
Josey! 3m-esbe is létezik ez a fajta kultivátor mert engem olyan érdekelne,paraméterek,kapák ,elmunkáló és természetesen az ára is?
Josey egy ilyen 2600 as főnixet hozz fel nekem kipróbálni ha bírja a strapát akkor már nem is kell visszavinned!
És akkor szanberg barátunk is megnyugodhat, hogy már csak ő b...iskodik mert akkor már csak neki nem lesz!!!
Válasz #1875. hozzászólásra
12méteres Smyk ha van szólj
Válasz #1874. hozzászólásra
szanberg téged érdekelt nagy simito? Ha igen akkor még érdekel?
Egy ilyet már régen elkellett volna adnod Ermike cimborámnak!!!
bu*iskodik ott azzal a rongy ekével állandóan és elcseszi a talajait, illetve a vetőágyát mindig búza alá.
Egy ilyennel meg fínom lenne akar a vajaskalács!
Válasz #1871. hozzászólásra
a gond csak annyi a keskenyebb kopóelem használata esetén, hogy a szárak darabszámát megkell süriteni, különben nem lesz átmunkálva a talaj ekkora távolságokon belül Lemken Smaragd, Topas rendszer Kb: 450mm, Horsch ,Kongskilde 300 - 260 mm között
És mennyiért fáj 1 ilyen gruber??
Válasz #1869. hozzászólásra
Köszia választ, de Joseyét is csak hátúlról láttam a foton, tehát nem sokat....
Válasz #1859. hozzászólásra
ha nem kel-el hétfön irj 1árat euroban szeged mellé fuvaral
Válasz #1868. hozzászólásra
Nekünk 9 kapás grúber van 100 lovas MTZ viszi egész jól, de ha most vennék akkor olyasmit vennék amit Josey linkelt be, csak egy hengerrel. 6 kapásat és mélyebb művelésnél a szárnyat levenni.
Köszönöm a meg tisztelő válaszod Josey, de látod nem mindenki ért eggxet ezzel. Esetleg tapasztalatod, vagy eléhetőséged van??
Válasz #1865. hozzászólásra
Eredj vedd meg
Ebessel megsefteled
Teknek ezzel kell kenned ZeTekkel decemberbe
Válasz #1864. hozzászólásra
nekem meg nem kell csak kérdezem
Válasz #1864. hozzászólásra
Kell nekem eme szerkezet mert ez remek.Nem kertelek heccmester.
Haraptok rá mint tik a tak onyra.....
Válasz #1861. hozzászólásra
Ahogy igértem hétfön megyünk,addig tartsad légyszives.Ha tetszik fel is dobjuk és hozom.
Válasz #1856. hozzászólásra
hány lovas traki kell ez elé?
Válasz #1860. hozzászólásra
Heves megye Nagyréde
engem lehet érdekelne ha nem vagy túl messze tőlem
Válasz #1857. hozzászólásra
240.000
Most még biztos nemtudom megvenni, tarlóhántásra akarnám majd először használni addigra kellene beszerezni valamit. ezt 5 késesre nemigen lehet visszabontani ugye?? mert ha olyan van még szerintem 5 kés is megfogná a 80 lovas gépet keménybe... még csak agyalok/tervezgetek de majd írok úgyis ha aktuális lesz majd a vétel
mit gondolnál érte?
Válasz #1854. hozzászólásra
Az enyém eladó,ha gondolod...
FOGENLOT gruber érdekes tipus
Válasz #1853. hozzászólásra
nagyon gondolkozok rajta hogy valami olcsót be kellene ujjítani az eke helyett, olyat mint a tied hirdettek állítható késekkel ami nekem nagyon szimpatikus csak márciusi a hirdetés, már tuti elkelt
Válasz #1852. hozzászólásra
venni akarsz?
Válasz #1851. hozzászólásra
jol van bocs, csak félreolvastam
Válasz #1849. hozzászólásra
Nem is akartuk, akarjuk eladni. Legjobb gép két búzavetés között.
Válasz #1848. hozzászólásra
Az a jó amikor van miből válogatni! Ha neki ez a jó, akkor ezt kapja!
Válasz #1847. hozzászólásra
okés kösz szépen, és nagyobb lett helyette vagy miért adtad el??
Válasz #1844. hozzászólásra
hát elől nem lehet, ha már méretezett alkatrészekből van összerakva,de tudod, ilyet rendelt a vevő, ilyet kapott
Válasz #1845. hozzászólásra
ja és tárcsázás nélkül kb. 15-20 centin, tárcsázás után kb. 20-25 centi mélyen dolgozik. Mindig egy sorral dolgozunk vele, nem láttuk értelmét a két sornak, csak gázolaj pocséklás.
Válasz #1845. hozzászólásra
Szia! 11 kapás volt, de kettőt ledobtunk róla és széthúztuk a maradék 9-et a 2 méterre. 110 lovas valtra húzza. Jó munkát csinál, kell neki legalább ennyi teljesítmény, valamikor így is csak 5-6 km/h-val húzza.
Válasz #1844. hozzászólásra
Helló Vmisi, ha jók az infóim akkor nekef van valami heger 11 kapás grúberod?? ha igen légyszi írj már róla, mivel húzod, milyen a munkája meg ilyenek...