Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.45 FtUSD383.29 FtCHF427.35 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
helyes . Együtt kell működni , mert különben csak a szardobálás megy ha baj van. Furcsa környék az a tiétek. Maga az őstermészet . Egy kis víz, egy kis erdő , egy kis szántó. Szép hely az Ormánság . Szeretek oda járni.
picit húzós nekem , bár azt mondják jók a gépeid. Néztem már pár használtat is, az árak jók , de a legtöbb nagyon le van már harcolva. Kíváncsi vagyok mennyi egy szárnyas kapa kompletten?
cső, azt szeretném tőled kérdezni, hogy mi a különbség a te 2,2 és 2,6-os grúbered között. Mi az alap elmunkáló utána? És hogy mennyik ezek most magyar pénzben?
Szénát azt még a leg roszab esetben is kelkelene hogy vogye felezönélkül is 2be akár mijen hegy vagy domb van.
Ot már nincs ki a pörgés sem ha ugy mászik.
Válasz #50. hozzászólásra
SziaJosey!
Érdekelne a gép, de még sem dolgozni sem natúrba látni sem láttam ilyet közelről. HA volna lehetőség, hogy képeket küldj megköszönném.
7274 hozzászólás
Válasz #123. hozzászólásra
Én is de vannak bajok elsősorban a naplopókkal es a tolvajokkal.
Válasz #122. hozzászólásra
helyes . Együtt kell működni , mert különben csak a szardobálás megy ha baj van. Furcsa környék az a tiétek. Maga az őstermészet . Egy kis víz, egy kis erdő , egy kis szántó. Szép hely az Ormánság . Szeretek oda járni.
Válasz #121. hozzászólásra
Idén raktak ki villanypásztort a vadászok, cserébe adtunk 3 ha-t vadföldnek ingyen "bérbe".
Válasz #120. hozzászólásra
van is baj a vadkárral rendesen.
Válasz #119. hozzászólásra
Van vad erre az biztos, a földünkön már löttek szép bikákat.
Válasz #118. hozzászólásra
Örülök hogy találkoztunk itt. Lőttem egy pár disznót már a pavilonos út környékén.:)))))))
Válasz #116. hozzászólásra
Nagycsány, Csányoszró.
Válasz #114. hozzászólásra
az sem rossz :))
Válasz #115. hozzászólásra
melyik részen?
Válasz #113. hozzászólásra
A vajszlói társaságnál is van területünk.
Válasz #111. hozzászólásra
én meg gépeket szoktam oda a térségbe szállitani a vevőknek :-)
Válasz #111. hozzászólásra
Basssz. Oda járok vadászni vajszlóba...... Imádom azt a környéket..
Válasz #110. hozzászólásra
igen, jól látod
Válasz #109. hozzászólásra
Dél Baranya Sellye környéke.
Válasz #108. hozzászólásra
az olyan nagy hajlított rugós kapákkal van , igaz? Már amennyire a Kongskilde-et ismerem...
Válasz #107. hozzászólásra
ösmerős a téma. Merre gazdálkodsz homoki testvérem?
Válasz #102. hozzászólásra
válassz egy egyszerűbb felépitésűt: Főnix Vibro 20-7 , 400-as szingli rögtörőve( Kongskilde system)l: 974000Ft+áfa
Válasz #105. hozzászólásra
Nekem van 4 ak -s homokom is, és tény hogy száraz időben ha tárcsázom, olyan porfelhőt csinál ami kilométerekre ellátszik.
Válasz #103. hozzászólásra
a traki stabil . egy Fiat 60-66-os
Válasz #101. hozzászólásra
ennél homokabb nincs is Mo.-n.6-7 AK és tavasszal komoly deflációs károk vannak mifelénk.
Válasz #102. hozzászólásra
olyan 40-50+fa max
Válasz #99. hozzászólásra
ugy köll számolni, hogy közel 3,5 méteres a hossz
Válasz #98. hozzászólásra
picit húzós nekem , bár azt mondják jók a gépeid. Néztem már pár használtat is, az árak jók , de a legtöbb nagyon le van már harcolva. Kíváncsi vagyok mennyi egy szárnyas kapa kompletten?
Ha tényleg homok akkor a visszazárásra 1 sor nehezbbet válasz inkább rá.
csak az a promléma, hogy annak súlya is van és megbillenti a trkait rendesen
a súlypont is nagyon hátra esik
Válasz #96. hozzászólásra
erre gondoltan én is, és azért szeretnék rá dupla törőhengert , hogy rendesen visszarendezze a felszínt.
Válasz #94. hozzászólásra
1134000Ft+fa
Válasz #89. hozzászólásra
A könyvtárba az allergiám miatt járok, ha kint vagyok egész nap minden bajom van estére, ezért szoktam 3-4 sört inni esténként.
Válasz #90. hozzászólásra
ha tárcsa helyett akarod és abba a munkamálységben, akkor 2,2 szárnyas, 5 késes lenne számodra megfelelö.
Válasz #92. hozzászólásra
mármint as 2,6-hoz?
Válasz #91. hozzászólásra
Fönix 2200 SDRC400 5 késes, 4 tárcsával, dupla 400-as rögtörővel,: erre adj árat légyszíves
Válasz #87. hozzászólásra
48 kW-ot ir hozzá a 220-ashoz a Lemken
nagyban függ a talajtípustól szerintem. Nálunk laza homok van. Ott szerintem bármit könnyebb húzni mint kötött talajon.
Válasz #86. hozzászólásra
Fönix 2200 SCR 400-as alapmodel: 5 késes, 4 tárcsás, 400-as rögtörővel
Fönix 2200 SDRC400 5 késes, 4 tárcsával, dupla 400-as rögtörővel,
Fönix 2200 SCR 500,rögtörővel,
Fünix 2200 SCRT 500 tüskés rögtörővel
Válasz #88. hozzászólásra
Tárcsa helyett gondolnám. Tegnap láttam egyet munka közben és nagyon meggyőző volt.
hello
hogyhogy nem vagy ilyenkor a könyvtárban?
Válasz #86. hozzászólásra
mire akarod használni azt a grubbert?
Szia szerintem a 2.2 -es is sok ha rendesen leengeded, én is grúbert keresek és az a meglátásom hogy méterenként 40-50 ló kell hozzá.
Válasz #84. hozzászólásra
cső, azt szeretném tőled kérdezni, hogy mi a különbség a te 2,2 és 2,6-os grúbered között. Mi az alap elmunkáló utána? És hogy mennyik ezek most magyar pénzben?
Válasz #84. hozzászólásra
akkor félve kérdezem meg hogy egy 2,6 hoz mit szóltok??
Válasz #82. hozzászólásra
Szia!
Elméletileg igen, de megfelelően beállitott munkamélységben.
Válasz #82. hozzászólásra
el........ de nyomjad neki tökig el ne akadjon!!!!!!!!!!
Sziasztok!
60 lóerős, de izmos és nagy súlyú traktor vajon elvinné a 2,2 grúbert laza homoktalajon?
Válasz #80. hozzászólásra
Mit töketlenkednek ezek a félnótás germánok ott??????????
Válasz #75. hozzászólásra
Szénát azt még a leg roszab esetben is kelkelene hogy vogye felezönélkül is 2be akár mijen hegy vagy domb van.
Ot már nincs ki a pörgés sem ha ugy mászik.
Válasz #76. hozzászólásra
Szia Micijo!
Ezen képeken egy Agromaster Fönix 2600 SDCR , dupla rögtörős változatait láthatod.
A kapák Lemken rendszerűek.
http://josey.fw.hu/fonix_2600_s_dcr002.jpg
http://josey.fw.hu/fonix_2600_s_dcr003.jpg
http://josey.fw.hu/fonix_2600s_dcr01_01.jpg
Ha kérdésed van, akkor hívj:
+36-70/2672-796 -on
Üdv: JOSEY
Válasz #76. hozzászólásra
Keress vlm. videókat a neten.
Válasz #50. hozzászólásra
SziaJosey!
Érdekelne a gép, de még sem dolgozni sem natúrba látni sem láttam ilyet közelről. HA volna lehetőség, hogy képeket küldj megköszönném.
szénát, elősször 3 majd 2 majd 1 sőt az is lefelezve. 120x150-es bálát készít hevederes fixkamrás