Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR401.12 FtUSD383.14 FtCHF427.35 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
várj! felmérem a terepet, hogy egy eke árából mennyi almát kaphatnék és abból mennyit birnánk mögönni :-)))))
huhh ez egy kicsit hesszes, egész évben nem eszünk meg többet 100 kiló almánál 4-en
Nekem csak a minősége tetszik de az nagyon! :)
Az alamából se lesz eke vásárlós a kurva jó árak miatt! :( Pedig tervbe volt, hogy megpótolom egy kicsivel és egy 2-est elhozok! Almával nem lehet fizetni? :)))
szivem szerint, ha elmenne idén még vagy 50 akkor sokkal boldogabb lennék
de már fejlesztem az mt950-est is, vastagabb forditó tengellyel, igaz alapból nehezebb minimum 100-150 kg-al mint az m-es
Válasz #43. hozzászólásra
ezt a bálázót sem vitte szivesen hegynek felfelé, 3 82-essel próbáltuk és csak 1 volt ami bírt is vele. A gruberrel már nem szeretnék így járni
Kalászos alá jó vele dolgozni, de kukorica alá szerintem már kell a szántás! De mindjárt jön Josey mester és felvilágosít! Ő gyárt is ilyeneket! www.agroporta.hu a honlapja!
Igen ki lehet de nem mindig! Sok mindentől függ! Max 2m-est vegyél nagyobbat elbírja csak lassan! A grubernak meg sebesség kell! Kb országuti 7-el kell húzni!
7274 hozzászólás
Válasz #73. hozzászólásra
még hogy nincs rajta nagy haszon? viszont látom a nagyáruházak polcain 200 ft-ért, nekik van hasznuk
Válasz #72. hozzászólásra
Az a baj nincs nagy haszon rajta, mert többért adnám mint a piacon van kitéve! :)))
Válasz #71. hozzászólásra
nagy haszonnal
Válasz #70. hozzászólásra
Majd te eladod az almát! :)))
Válasz #69. hozzászólásra
várj! felmérem a terepet, hogy egy eke árából mennyi almát kaphatnék és abból mennyit birnánk mögönni :-)))))
huhh ez egy kicsit hesszes, egész évben nem eszünk meg többet 100 kiló almánál 4-en
Válasz #65. hozzászólásra
Nekem csak a minősége tetszik de az nagyon! :)
Az alamából se lesz eke vásárlós a kurva jó árak miatt! :( Pedig tervbe volt, hogy megpótolom egy kicsivel és egy 2-est elhozok! Almával nem lehet fizetni? :)))
Válasz #67. hozzászólásra
nem sok, kb vagy 300 uszkve
Válasz #66. hozzászólásra
Hány általad értékesitett gép dolgozik a földeken?
Válasz #65. hozzászólásra
szivem szerint, ha elmenne idén még vagy 50 akkor sokkal boldogabb lennék
de már fejlesztem az mt950-est is, vastagabb forditó tengellyel, igaz alapból nehezebb minimum 100-150 kg-al mint az m-es
Válasz #64. hozzászólásra
szép lassan jönnek az érdeklődők, vevők
teccik nekik az ára is meg a minősége is
Válasz #63. hozzászólásra
Ebből a fejlesztésből mennyit adtál már el?
Válasz #61. hozzászólásra
tudom :-DDD
Válasz #60. hozzászólásra
Kössz. De majd Ő keressen a munkával kapcsolatban, Én csak átadom az infót.
Válasz #59. hozzászólásra
Csak vicceltem!
Válasz #57. hozzászólásra
Természetesen
+36-70/2672-796, de akár most is hivhatsz, még nem alukálok
Válasz #56. hozzászólásra
Szia Szaby!
Mellik feléből? :-)))))))
Válasz #56. hozzászólásra
Ahogy enged az árból úgy tűnnek el majd a fejek is! :-)))
Válasz #55. hozzászólásra
Holnap Értesítem. Valami elérhetőséget ha megadnál megköszönném. Esetleg még egy árat is tudsz?
Válasz #55. hozzászólásra
Szevasz Barátom!
Az avatarodon lévő ekének az árának a feléből mennyit engedsz? :)
Válasz #53. hozzászólásra
Szia Trakkis!
Természetesen, meg tudjuk oldani, csak pénz és idő kérdése :-DDDD
Félretéve a tréfát, igen.
Válasz #46. hozzászólásra
Mekora ez a bálázo ja és mit akartatok vele bálázni mekora sebeségel????
Válasz #52. hozzászólásra
Szevasz Josey!
Egyik ismerősöm több éve keres váltvaforgatós ekére szántáselmunkálót, fésűst. Tudnál ebben segíteni. Ha jól tudom kverneland 5-ös.
Válasz #51. hozzászólásra
hát az 1800-as az eléggé hesszes lenne, mert it ott lecsalna belőle :-))))
Válasz #50. hozzászólásra
Elég égő lenne ha nem művelné el a szélességét.
Poénos vagy Josey. :-)))))
Válasz #25. hozzászólásra
Szia Micijó!
Mtz mögé a 2200-as ( 220cm, 5 kapával , rögtörővel), vagy a VIBRO 20-7 -est rögtörővel ajánlom, igy a traktor elmüveli a teljes gép szélességét.
Válasz #48. hozzászólásra
néztem,de azon nincs tárcsa, csak rőgtörő, vagx így is megfelelő
Válasz #46. hozzászólásra
Micijo!
Nézd meg a az aprók között van egy kétméteres pöttinger grúber ! Azt elvinné!És nem is drága!
Igen! De z előbb irtam egy internet címet ott néz és olvass utánna a dolgoknak!
Válasz #45. hozzászólásra
pedig igaz az első kettő szó szerint "meghalt" előtte amikor kezdett tömöríteni + még hegy is volt előtte
Válasz #44. hozzászólásra
A grúbert elhiszem de a bálázot!!!!!
ezt a bálázót sem vitte szivesen hegynek felfelé, 3 82-essel próbáltuk és csak 1 volt ami bírt is vele. A gruberrel már nem szeretnék így járni
Válasz #39. hozzászólásra
két sorban van 5 kapa? mögötte 1 tárcsasor? + a rögtörő? így gondolod?
Válasz #40. hozzászólásra
82-es 6.ikban tud 12km/h padlógázon!
Válasz #40. hozzászólásra
Kormolva! :)
Válasz #38. hozzászólásra
hát ez így még haladós is lehetne, de valyon a 82-es ekkora sebességgel hogyan vinné hegynek fel
Válasz #36. hozzászólásra
Max 5kapásat és szárnyast elmunkáló tárcsával és rögtöróvel!
Válasz #36. hozzászólásra
Pedig sebesség kell a grubernak! 12km/h vagy több!
Válasz #35. hozzászólásra
Kalászos alá jó vele dolgozni, de kukorica alá szerintem már kell a szántás! De mindjárt jön Josey mester és felvilágosít! Ő gyárt is ilyeneket! www.agroporta.hu a honlapja!
Válasz #34. hozzászólásra
hány kapásat? szárnyast? 7.be meg sem birok ülni a trakiba ezeken a "jó" földeken
Válasz #34. hozzászólásra
pontosan mire gondolsz,
Válasz #28. hozzászólásra
Igen ki lehet de nem mindig! Sok mindentől függ! Max 2m-est vegyél nagyobbat elbírja csak lassan! A grubernak meg sebesség kell! Kb országuti 7-el kell húzni!
ha tudnám, vagy ismerném nem kérnék segítséget
Válasz #31. hozzászólásra
Azt majd Te megmondod.
Válasz #30. hozzászólásra
olyan van, de grúber eke nevű?
Van olyan szinkronszínész h. GRÚBER HUGÓ. :-))))
Vagy nincs?
Máshogy írja esetleg?
Válasz #28. hozzászólásra
Ki amikor ki, ki ahol ki, ki ha ki.:-))
még sosem használtam ilyen gépet mégis mit kell tudni róla? ki lehet váltani a szántást vele?
Válasz #25. hozzászólásra
Majd Josey megmondja.
2m-eset max.....
ja és hegyvidére kellene
Válasz #24. hozzászólásra
nagyon kötött talajra mtz82-es után szeritetek milyen grúbert és mekkorát érdemes venni