Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR413.39 FtUSD402.09 FtCHF440.72 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ő is ezt montda. De megnéztem ma a neten kb 30 ilyengépet és érdekes mód mindegyikben annyi kapavan amekkora a szám a / után. Lehet hogy keményebb földbe sűrübben teszik a kapákat is? :)
szerintem is, annál is inkább mert mindig annyi kést számolok rajta amennyi a /után van. Erre az euroökofarmos "szakértő" megmagyarázta ma telefonba hogy az a váz erősségét jelenti. Mert kötött talajokhoz erősebb vázzal szállítják. Efelől azért vannak kétségeim. :s
155pacis fegri után kellene valami amit elbír. És nem bánnám ha bírná adott estben a 35centis mélységet is. De olyat egyet találtam az ökofarmnál. 1,6+áfa egy lemken thoirt. 3méteres szélességgel.
apropó szerintetek lemken grubernél a 300/9, 300/7 vagy300/8 mit jelent?
Szeva
nekünk úgy nagyából 200ha-t ment el de ez páncélpzott orral az alja van felhegesztve kb mire az orr elkopot a szárnyakat is cseréljük. a munkaméjség az ugy 10-15cm kb de tud méjeben is menni a talaj nedvesség tartalmától nagyban függ a miénk szárnyas simát nem láttam munka közben de ez a földet jól megmozgatja. ujonnan vettük. a kopó alkatrészekre most nem tudok hirtelen árat mondani de érdemes a gyárit megvenni. a miénk 3m-es van rajta egyszor terelő (egyengetö ) tárcsa meg két pálcás henger első kisseb hátsó nagyobb de mostmár utólag rátetteük volna a símító pálcasort is azzal tuti a gép. a kapák nyírócsavosak jól birják.
Most igy hirtelen ennyi jut eszembe
Hány ha-t bír ki egy garnitúra kopórész? Menyibe kerül kb egy garnitúra? Centiméterbe milyen mélyen lehet vele dolgozni kötött talajon? Szárnyas és sima közt látni a különbséget? Újonan vettétek vagy használtan? Ha használtan akkor mennyiért sikerült beszerezni? Milyen elmunkáló van rajta nektek és milyen elmunkálóval érdemes venni? Huh ez jó sok kérdés! Előre is kössz a választ! :)
Heló!
Mi már két éve használjuk nagyon megvagyunk vele elégedve a kópó alkatrészek minősége is nagyon jó most van rajt a második garnítúra kapa.
Mi egy 3m es 7 késes-t húzunk a TM175-el de ez pont elég is neki ha rendes méjségben akarsz vele dolgozni.
Mi dolgoztunk be vele egy évet érlelt szalmás pujka trágyárt is búza alá mira másodszorra megjártuk már jól eltakarja de azért nem az igazi. Az ekét meg ne szerintem ne add el sose lehet tudni.
Azt dicsérném én is. Ha meg bírnám fizetni. :) Volt itt egy komának míg el nem vitte a bank. A három méteres előtt a 300pacis traki csak pattogott mint a kipányvázott kecskebak, ha rendesen leengedték.
Szeretném eladni az ekémet és grubert venni helyette. Csak a trágya bedolgozással nem tudom mi lesz. De azért ha eltudom adni az ekét akkor lecserélem, aztán majd alakul. :)
1728 hozzászólás
Válasz #724. hozzászólásra
Kerestem őket a neten. Magyar honlapjuk nincs. Telefonszámokat találtam hozzájuk de előfizető egyiken se kapcsolható.
Válasz #726. hozzászólásra
Vagy a sűrűbb kapához nagyobb gerendely dukál!
Válasz #725. hozzászólásra
Ő is ezt montda. De megnéztem ma a neten kb 30 ilyengépet és érdekes mód mindegyikben annyi kapavan amekkora a szám a / után. Lehet hogy keményebb földbe sűrübben teszik a kapákat is? :)
Nem beszélt az félre.
Ekéjük is 5,7,8,9
Thorit is 8,9,10
Semmi kapaszám.
Válasz #721. hozzászólásra
szerencsédre
nézd meg az importőrnél
lemken hungária győr
elvileg vannak demós gépek is vagy irány nyugat
esetleg nézd meg weber andauban nekik is van
Válasz #722. hozzászólásra
sok embert ismertem aki náluk dolgozott ,de a dömét mindenki csak szidta
Válasz #721. hozzászólásra
Ők a papírkitöltögetésben jók, főleg a támogatások terén. Ezekben jók. Erre drágák.
Válasz #718. hozzászólásra
Én csak ma érdeklődtem lemken gépek után. Ma beszéltem velük először és valszeg utoljára is.
Válasz #717. hozzászólásra
kb annyi ott a szakmaiság mint amit az mvh oldalról leolvasol
Válasz #718. hozzászólásra
ööööööööööööööö....:-)
Válasz #716. hozzászólásra
csak nem ti is beugrotok a kútba ha az eökófarm azt mondja
Válasz #716. hozzászólásra
hagyjuk az ökofarmot, lehet h beperelnek.:-)
Válasz #715. hozzászólásra
szerintem is, annál is inkább mert mindig annyi kést számolok rajta amennyi a /után van. Erre az euroökofarmos "szakértő" megmagyarázta ma telefonba hogy az a váz erősségét jelenti. Mert kötött talajokhoz erősebb vázzal szállítják. Efelől azért vannak kétségeim. :s
Válasz #714. hozzászólásra
szntem a kések számát.
Válasz #708. hozzászólásra
155pacis fegri után kellene valami amit elbír. És nem bánnám ha bírná adott estben a 35centis mélységet is. De olyat egyet találtam az ökofarmnál. 1,6+áfa egy lemken thoirt. 3méteres szélességgel.
apropó szerintetek lemken grubernél a 300/9, 300/7 vagy300/8 mit jelent?
Válasz #712. hozzászólásra
Hát igen... a tehetős nyugatiak ki se mennek tartalék traktor nélkül a határba. Szegényeknek rengeteg üzembizonytalan gépük van. :)
Válasz #705. hozzászólásra
Hát az nem azért van Te!
Oda lehet felrakni 1 tartalék traktort!
:DDD
Válasz #709. hozzászólásra
Ezé a csávóé hol van?
Ismered az NK 5,5-t?
Válasz #704. hozzászólásra
emailon
Válasz #705. hozzászólásra
Milyen árban gondolkodol, illetve milyen munkaszélességben ?
Válasz #706. hozzászólásra
Általában fizetni kellene 1 vagy 7 napos díjat, ahhoz, hogy megtud, hogy ki hirdeti, de itt nem ír erről.
Válasz #703. hozzászólásra
Ez egy érdekes hirdetés !
Válasz #704. hozzászólásra
Te se láttál még ilyet mi? Keresztbe 3,8 de ha úgy jön ki a tábla széle akkor hosszába fordítod és csak 2 métert fog. :)
Válasz #703. hozzászólásra
Vele sehogy kb.
A baromja semmi címet nem írt be.
Eladni meg eladná...
Esetleg megkeresed ha sok időd van.:-))))
Van rajta + 3 pont nem semmi!
http://www.tractorpool.co.uk/search/detail/index/machine_id/1115084/
Ismeri valaki ezt az oldalt? Hogy lehet felvenni a hirdetővel a kapcsolatot?
Válasz #701. hozzászólásra
Ház nemhiszem akkor érdemesebb szerintem szántanod
Válasz #700. hozzászólásra
Ok. Köszönöm! sokat segítettél! 25-30 centit nem bírja akkor gondolom?
Válasz #699. hozzászólásra
Szeva
nekünk úgy nagyából 200ha-t ment el de ez páncélpzott orral az alja van felhegesztve kb mire az orr elkopot a szárnyakat is cseréljük. a munkaméjség az ugy 10-15cm kb de tud méjeben is menni a talaj nedvesség tartalmától nagyban függ a miénk szárnyas simát nem láttam munka közben de ez a földet jól megmozgatja. ujonnan vettük. a kopó alkatrészekre most nem tudok hirtelen árat mondani de érdemes a gyárit megvenni. a miénk 3m-es van rajta egyszor terelő (egyengetö ) tárcsa meg két pálcás henger első kisseb hátsó nagyobb de mostmár utólag rátetteük volna a símító pálcasort is azzal tuti a gép. a kapák nyírócsavosak jól birják.
Most igy hirtelen ennyi jut eszembe
Válasz #698. hozzászólásra
Hány ha-t bír ki egy garnitúra kopórész? Menyibe kerül kb egy garnitúra? Centiméterbe milyen mélyen lehet vele dolgozni kötött talajon? Szárnyas és sima közt látni a különbséget? Újonan vettétek vagy használtan? Ha használtan akkor mennyiért sikerült beszerezni? Milyen elmunkáló van rajta nektek és milyen elmunkálóval érdemes venni? Huh ez jó sok kérdés! Előre is kössz a választ! :)
Válasz #697. hozzászólásra
Heló!
Mi már két éve használjuk nagyon megvagyunk vele elégedve a kópó alkatrészek minősége is nagyon jó most van rajt a második garnítúra kapa.
Mi egy 3m es 7 késes-t húzunk a TM175-el de ez pont elég is neki ha rendes méjségben akarsz vele dolgozni.
Mi dolgoztunk be vele egy évet érlelt szalmás pujka trágyárt is búza alá mira másodszorra megjártuk már jól eltakarja de azért nem az igazi. Az ekét meg ne szerintem ne add el sose lehet tudni.
Lemken smaragdról van valakinek tapasztalata? vonóerő igény, művelési mélység, strapabíróság érdekelne.
józsi hol vagy
egy kis ikerszárnyaslazítós??????
vagy már te is más néven futsz?????
Válasz #694. hozzászólásra
csak 1 maradhat
Válasz #693. hozzászólásra
Az meg kb. Tájger volt.
Válasz #689. hozzászólásra
Azt dicsérném én is. Ha meg bírnám fizetni. :) Volt itt egy komának míg el nem vitte a bank. A három méteres előtt a 300pacis traki csak pattogott mint a kipányvázott kecskebak, ha rendesen leengedték.
Válasz #691. hozzászólásra
A 150 LÁTOGATÓ IS CSAK KÉMKEDIK
Válasz #690. hozzászólásra
Csak leskelődik.
józsi 2 napja eltűnt????????,
Válasz #687. hozzászólásra
Mondjuk sok helyen használják rá.
Pl. a Terranot.
Ad neki jókis sebességet, frankó mélységet...
Dícsérik.
Válasz #687. hozzászólásra
Biztos, hogy nem tudod vele olyan 1értelműen hatásosan leforgatni!
Annak az eke az eszköze.
Válasz #686. hozzászólásra
Szeretném eladni az ekémet és grubert venni helyette. Csak a trágya bedolgozással nem tudom mi lesz. De azért ha eltudom adni az ekét akkor lecserélem, aztán majd alakul. :)
Válasz #685. hozzászólásra
hát erre nem igazán tudok válaszolni mert nem szokta senki
itt esettleg nehéztárcsával bedolgozzák és leszántják
Érdeklődnék hogy trágya bedolgozásra mennyire alkalmasak a gruberek? Mondjuk egy lemken smaragd?
Válasz #683. hozzászólásra
Szomszéd lányok.
Én azért nem látszok, mert fogom a fényképezőt:)))
Válasz #681. hozzászólásra
őket meg hol szedted össze???????????
Válasz #681. hozzászólásra
nincs hizelgés, csak puszta tény
Válasz #680. hozzászólásra
Bár tudom, hogy hízelegni akarsz, de én gyakorlott tapasztalattal rendelkező szakemberek véleményére vagyok kíváncsi.
Válasz #679. hozzászólásra
Szia!
A Fortschritt ZT 323A elméletileg max 7 késes (2gerendás)szárnyast bir 3m müvelési szélességben
Szerintetek 120 le hez hány kapás való igen kötött terepre?