Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Figyelj!
Senkit nem érdekel, hogy Te hogy kuncsorogsz.
Én csak beszélgetek emberekkel és nem kell, hogy meggyőzzem , hogy a termékünk jó.
Mert ha komolyan érdekli, vagy elküldöm egy referencia helyre, vagy megadom ( ha megvan a vevő telefonszáma), és kérem, h mondjanak el minden jót és rosszat a vásárlónak ( no meg nékem is), mett igy korrekt.
Te csak azt látod itt, hogy én ráakarok valakire tukmálni, hol ezt, hol meg azt.
Pedig sokszor szegény érdeklődőnek nincs ki a pénze.
De legalább kap egy tájékoztatást, hogy amilyen fölsdet, vagy kulturát akar müvelni arra mi lenne a megfelelőbb, vagy kombinált eszköz.
Van aki nem jut el hozzám, mert az ország másik felében él, akkor mi van?
Mindenki ugy dönt ahogy neki tetszik.
Én nem haragszom meg, ha valaki nem nálam vesz gépet.
De az már pofátlanság, h valaki vesz egy nyugati valamit amit igenis rátukmál egy kereskedő, aztán jön hozzám, h tudja, h jók a gépeink, de nem nálunk vásárolt, de javitsuk ki ezt vagy azt rajta, mert kiderült, h a kereskedőnek fogalma se volt arról, h milyen körülmények közzé adja el az eszközt, vagy csak abból az egy fajtából volt raktáron és mindenkire ezt tukmálják rá.
Szerintem Josey nem vevőkért kuncsorog ha ezt nem vetted volna még észre! Ő csak informál embereket, arra válaszol amit kérdeznek tőle.
Kérdezném tőled, hogy láttad már a munkáját? Ha nem láttad még akkor ne itélj!
Én Josey helyében nem égetném magam azzal hogy vevőkért kuncsorgok egy szakmai fórumon.
Nagyon szánalmas dolog , és nevetségessé teszi magát sok ember előtt.
Van még néhány kereskedő a fórumon, de ők ésszel csinálják azt amit csinálnak,nem csoda hogy ők vitték valamire, mások meg.............
Válasz #461. hozzászólásra
IH ekére hoztak kühne vasat.olyan vastag a felrakás, nem megy bele a földbe+ még ívelt is. a hetil a jó,nem ívelt, es vékonyan van rakva. ott a 4 vas ledobva 3 éve
Ok de sokszor kötözködve irod le. És sok embernek nem tetszik. Neked fordított helyzetben hogy esne? Pl ha te lennél Josey helyében, Te hogy reagálnád le?
Johann Gassner....igen érdekes ekefej kialakitású eszközöket talált ki,(RHST) , nem volt rajta beforgatólemez, szinte egyivű volt végig a kormánydeszka, az előtétlemez elébekunkorodott a szántóvasnak , abból a célból, hogy a borozda fal, ne függőleges, hanem ivelt legyen, h a kerék ne marja a falát és viszont de volt benne közös a VN-nel is, hiszen azonos formájú kiskormánylemezes változataik is voltak ( UN300-350-400 ---HST1060-70, 1080-90, 1120-30)
A fejosztásuk ezen változatoknak nem volt nagy ugy 800 és 1000 közöttiekkel találkoztam.
A vázra jellemző, hogy még nem láttam toldozott-foldozottat.
Mostanság készitettek egy réseltkormánylemezes kivitelt rendkivűl jó kialakitásban.
Szerintem a Prillinger Hungáriátol sokkal olcsóbban lehet alkatrészt vásárolni , hisz Te is tőlük veszed.
A Prillinger csomagküldővel 1-2 nap alatt szállit. Csak a tájélozatlan ember vásárolja meg drágábban ugyanazt az alkatrészt.
Nem tudok ajánlani, csak akkor, ha minden infót begyüjtöttem.
A legutolsó az ár :-)))
Talaj kötöttsége, átlagos viztartalma, ( gondolom gazdag termés van rajta, tehát jócskán van szármaradvány),milyen opciókkal legyen felszerelve az eszköz....
BBG,Eberhardt, Gassner, Gregoire-Besson, Heger, KMF, Kongskilde, Krone, Kuhn, Kverneland, Lemken, Niemeyer, Överum, Pöttinger, RW, Regent, Sanderum, VN, Ross-PHX,... tipusú ekékhez forgalmazunk Mi magunk is alkatrészeket, de vannak olyan tipusok, melyek hamar megjönnek és vannak amelyekre várni kell
Van, kivéve mikor nincs, a jó multkorában ( igaz szinte minden nyugati ekére volt ilyen gond), várnom kellett több hetet, de van még most is lógása nagyobb gyáraknak.
Nem számitunk nekik piacnak, most a nagy gyáraknak szállitanak be abból van az igazi haszon, nagy sorozatokat gyárhatnak átállás nélkül.
Az tuti, hogy nem egy pályán játszunk! Engem mindenki ismer de téged! :)
Egy álnév mögé bújni na az a királyság!
Én legalább, és sokan mások felvállalják amit mondanak vagyis nem bújnak álnév vagy monitor mögé! :)
1728 hozzászólás
Válasz #476. hozzászólásra
Figyelj!
Senkit nem érdekel, hogy Te hogy kuncsorogsz.
Én csak beszélgetek emberekkel és nem kell, hogy meggyőzzem , hogy a termékünk jó.
Mert ha komolyan érdekli, vagy elküldöm egy referencia helyre, vagy megadom ( ha megvan a vevő telefonszáma), és kérem, h mondjanak el minden jót és rosszat a vásárlónak ( no meg nékem is), mett igy korrekt.
Te csak azt látod itt, hogy én ráakarok valakire tukmálni, hol ezt, hol meg azt.
Pedig sokszor szegény érdeklődőnek nincs ki a pénze.
De legalább kap egy tájékoztatást, hogy amilyen fölsdet, vagy kulturát akar müvelni arra mi lenne a megfelelőbb, vagy kombinált eszköz.
Van aki nem jut el hozzám, mert az ország másik felében él, akkor mi van?
Mindenki ugy dönt ahogy neki tetszik.
Én nem haragszom meg, ha valaki nem nálam vesz gépet.
De az már pofátlanság, h valaki vesz egy nyugati valamit amit igenis rátukmál egy kereskedő, aztán jön hozzám, h tudja, h jók a gépeink, de nem nálunk vásárolt, de javitsuk ki ezt vagy azt rajta, mert kiderült, h a kereskedőnek fogalma se volt arról, h milyen körülmények közzé adja el az eszközt, vagy csak abból az egy fajtából volt raktáron és mindenkire ezt tukmálják rá.
Válasz #476. hozzászólásra
Szerintem Josey nem vevőkért kuncsorog ha ezt nem vetted volna még észre! Ő csak informál embereket, arra válaszol amit kérdeznek tőle.
Kérdezném tőled, hogy láttad már a munkáját? Ha nem láttad még akkor ne itélj!
Válasz #468. hozzászólásra
Én Josey helyében nem égetném magam azzal hogy vevőkért kuncsorgok egy szakmai fórumon.
Nagyon szánalmas dolog , és nevetségessé teszi magát sok ember előtt.
Van még néhány kereskedő a fórumon, de ők ésszel csinálják azt amit csinálnak,nem csoda hogy ők vitték valamire, mások meg.............
Válasz #471. hozzászólásra
A HAJLITÁS A LELKE ITT 4650 EK HÚZNAK 5 CONDORT ILYENN VASAKAL .GYÖNYÖRÜEN VISZI
Nálunk az IH-ra elvitték a saját ekéinkre gyártott vasakat, mert könnyebb húzni, és tartósabb, és ráadásul ivelt is.
egyetértek,DE A HETIL A HAJLITOTT SZTEM NEKEM MÉG VAN BELÖLE.
Válasz #470. hozzászólásra
ismertem nagy kár érte rendkivül jó szakember vot.
IH ekére hoztak kühne vasat.olyan vastag a felrakás, nem megy bele a földbe+ még ívelt is. a hetil a jó,nem ívelt, es vékonyan van rakva. ott a 4 vas ledobva 3 éve
Válasz #463. hozzászólásra
de az utóbbi időben nagyon belassultak, mióta elhunyt Péli Gyuri bácsi (alig volt idősebb nálam vagy 7 -8 évvel)
Szerettem véle dolgozni.
Válasz #466. hozzászólásra
kösz josey!
Válasz #464. hozzászólásra
Ok de sokszor kötözködve irod le. És sok embernek nem tetszik. Neked fordított helyzetben hogy esne? Pl ha te lennél Josey helyében, Te hogy reagálnád le?
Válasz #463. hozzászólásra
A Prillingertöl Frankot, Mölbrot szoktam rendelni.
Válasz #445. hozzászólásra
Johann Gassner....igen érdekes ekefej kialakitású eszközöket talált ki,(RHST) , nem volt rajta beforgatólemez, szinte egyivű volt végig a kormánydeszka, az előtétlemez elébekunkorodott a szántóvasnak , abból a célból, hogy a borozda fal, ne függőleges, hanem ivelt legyen, h a kerék ne marja a falát és viszont de volt benne közös a VN-nel is, hiszen azonos formájú kiskormánylemezes változataik is voltak ( UN300-350-400 ---HST1060-70, 1080-90, 1120-30)
A fejosztásuk ezen változatoknak nem volt nagy ugy 800 és 1000 közöttiekkel találkoztam.
A vázra jellemző, hogy még nem láttam toldozott-foldozottat.
Mostanság készitettek egy réseltkormánylemezes kivitelt rendkivűl jó kialakitásban.
Pontosan! :) És a megrendelt alkatrészt vissza is küldheti, hogy nem felelt meg! :)
Válasz #458. hozzászólásra
Te is tudod jól hogy sose kötök bele senkibe, csak leírom az igazságot, ami lehet hogy néha fáj egyeseknek.
Válasz #462. hozzászólásra
frank originál mindig megbizható és lehozzta házhoz árban is jók.
Válasz #460. hozzászólásra
bocs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #457. hozzászólásra
Én cikkszám után szoktam rendelni eredeti alkatrészt és még sose ért meglepetés.
Válasz #456. hozzászólásra
Téged a hozzászólásokért fizetnek? :)
Válasz #454. hozzászólásra
jobban megy az időőőőőőőőőőőőő
Válasz #450. hozzászólásra
Most visszatérve egy kicsit az előbbi témához K.Pisti te szakmailag jó ember vagy csak nem kéne állandóan a másik emberbe belekötni.
Én csak azt veszem meg,amit látok. Már annyiszor átvágtak a megrendelt cuccokkal,és ha azt mondom h. nem kell,kiutálnak a boltból
Válasz #454. hozzászólásra
nem csak töltöm a sorokat mig válaszolnak!!
Válasz #453. hozzászólásra
a többiek kidöltek
Válasz #452. hozzászólásra
Te magaddal is beszélgetsz? :))))
már csak mi vunk itt a fórumon .huu
Válasz #451. hozzászólásra
vas köpeny van ám rajta wazeeeeeeee
megint szurtunk egyet))
Válasz #442. hozzászólásra
Szerintem a Prillinger Hungáriátol sokkal olcsóbban lehet alkatrészt vásárolni , hisz Te is tőlük veszed.
A Prillinger csomagküldővel 1-2 nap alatt szállit. Csak a tájélozatlan ember vásárolja meg drágábban ugyanazt az alkatrészt.
Válasz #443. hozzászólásra
Nem tudok ajánlani, csak akkor, ha minden infót begyüjtöttem.
A legutolsó az ár :-)))
Talaj kötöttsége, átlagos viztartalma, ( gondolom gazdag termés van rajta, tehát jócskán van szármaradvány),milyen opciókkal legyen felszerelve az eszköz....
Válasz #444. hozzászólásra
de hát ez is eladó nemde???????????
És ezekhez felrakott vas is van gyáriban,v. csináltok hozzá?
Válasz #444. hozzászólásra
jaaaaaaaaaaaaaa
milyenek az új gasnerek josey ?? a régig brútális erösek vtak. ha van képed lögd már fell ha ráérsz köszzzzzzzzzzzzzzzz
Jó ez a Grubber téma :-)))
Alig tértünk el a tárgytól :-))))
Válasz #440. hozzászólásra
Na Josey akkor milyen ekét ajánlassz F. István J.D. 4755-öse után????
Válasz #434. hozzászólásra
BBG,Eberhardt, Gassner, Gregoire-Besson, Heger, KMF, Kongskilde, Krone, Kuhn, Kverneland, Lemken, Niemeyer, Överum, Pöttinger, RW, Regent, Sanderum, VN, Ross-PHX,... tipusú ekékhez forgalmazunk Mi magunk is alkatrészeket, de vannak olyan tipusok, melyek hamar megjönnek és vannak amelyekre várni kell
Válasz #428. hozzászólásra
na itt vok.. értelek...gondoltam,a higadt stilusán!!
Van, kivéve mikor nincs, a jó multkorában ( igaz szinte minden nyugati ekére volt ilyen gond), várnom kellett több hetet, de van még most is lógása nagyobb gyáraknak.
Nem számitunk nekik piacnak, most a nagy gyáraknak szállitanak be abból van az igazi haszon, nagy sorozatokat gyárhatnak átállás nélkül.
Válasz #435. hozzászólásra
Barátom te nagyon nagy tévedésbe vagy! Soha nem beszéltem boxmecsről én csak találkozóról és beszélgetésről beszéltem!!!! :)))
Nincs úgy elterjedve, alkatrészellátás megoldott, de nem lehet hozzá kapni mindenhol.
Válasz #430. hozzászólásra
Az tuti, hogy nem egy pályán játszunk! Engem mindenki ismer de téged! :)
Egy álnév mögé bújni na az a királyság!
Én legalább, és sokan mások felvállalják amit mondanak vagyis nem bújnak álnév vagy monitor mögé! :)
Válasz #433. hozzászólásra
Nincs mit, de hát ez igy van.
Válasz #432. hozzászólásra
Te nem találkozót hanem boxmeccset akarsz szervezni, ami nagyon gyerekes gondolkodásra vall.
Eltértetek a lényegtől: a kverneland van olyan elterjedt,mint a vogel,v.pöttinger, és van hozzá alkatrész mindenhol?
Válasz #431. hozzászólásra
:))))))))))))) Kössz!
Válasz #424. hozzászólásra
Abban mi a komolytalan ha találkozót szervezek? :)
Én eg Szabyra rámerném bizni az életemet, no nem csak azért mert a foglalkozása életmentő, hanem valóban izzig vérig jó ember.
Válasz #429. hozzászólásra
Nem egy pályán játszunk.
Válasz #427. hozzászólásra
Mindenre megadtad nekem a választ! :))))