Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem, de az anyagminőség miatt, meg ár érték miatt tudom ajánlani.
amúgy a gyár, üzem közeléből irok.
lehet hogy elfogult vagyok de a KÜHNE is MOSONMAGYARÓVÁRON VAN, DE ÉRDEKES MÓDON NINCS SZÁMOTTEVŐ ELADÁSUK.
MÉG NEM SOK EMBERTŐL HALLOTTAM ,HOGY SZÜKSÉGE LETT VOLNA A GARANCIÁRA, AKI EZT VESZI AZ 10 ÉVIG GÉPET CSAK HASZNÁLJA.
Josey egydemóval megajándkozatnál igazán egy párnapra szezonba!!Egyépként van egy Carrier 5méteres rövid tárcsa is az is jó tarlót hántani sőtt a legjobb!De a gruber ha elötte megy szerintem még jobb!Na jó pihit mindenkinek!Holnap fojtatjuk a beszélgetést!
Naszóval!Köszönöm a tanácsadásokat!! Én egy kocka magnummal (9840) akarom huzni! ugymond köttött talajon!Csak szeretnék látni egy ijen teknikát és jóllene ha valaki tudna a környéken!Szbolcs,Hajdu vagy Borsod ez a térség jöhet szóba!De egy demó gépet szivesen kipróbálnék!Ha valaki tud a környken irjon köszike!!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!
HA GRÚBER AKKOR VOGEL-NOOT ,DE JÓ A RÖVIDTÁRCSA IS(TERRADISC), viszont grúberből csak a szárnyas végez gyomirtást .
a többi csak takar,
na az néz ki jól csak 2 hét után .
Miről beszélsz ember?
Te elvárnád minden alkatrész és gépkereskedőtől, hogy ingyen szállitsa le a termékeket, gépeket , de elvárnád a felvásárlóktől , h 60e Ft-ot adjanak a gabonád tonnájáért.
A felár nem 20%, hanem 60-100% a nagynevű márkáknál a hazaihoz képest.
Pedig idehaza is ugyanazon minőségű alkatrészekből készülnek.
De jó hazai szokás: azért vettünk drága traktort, meg kombájnt, hogy a szomszéd irigykedjen ránk ( akkor is, mikor a több milliós javitási számlát fizetitek :-) )
Szia!
Ezen ne csodálkozz, a 13 kapa kéri a lóerőt, hiszen a 2 sorkapás 260-széles müvelési szélességű Lemken rendszer max 100 lovat kér csak, de azon 6 kapa van csak.
Különben a szárnyakat lehet billenteni a kapaszár különböző fokozatba helyezésével, hogy fenjébben, vagy jobban belekapjon a földbe ( no ennek függvényében kevesebb vagy több paci)
Csak ajánlani tudom a grúbert. Igaz én a dunántúlon lakom, elég messze szabolcstól, de csak jót tudok mondani. Amióta megvan nem szántok tarlót, hanem ősszel is ezt használom, rendesen eleresztve(30-35cm). Az enyémen 4sorban van elhelyezve a 13 kapa merevszárú, de nem szárnyas, hanem "duplaszív"kapás. Szerintem ez jobb nem áll fenn a föld elkenése a szárnyak által. Utána rögtörőhenger van ami egyben mélységállító is. Mindez 2,4m széles, de a dombokben elég is a 150-es trakinak. Tavasszal kevésbé szárad a szélben mint a szántás. De tarlóhántásra (10-15cm) sokkal jobb mint a tárcsa nem tömörít!
Grubberből 2 féle variánst tudok ajánlani:
- merevszárú kapás ( nyirócsavaros )(Lemken system)
Felépitése:
- 3 pont felfüggesztésű vázkeret, melyre a kapaszár felfogató konzolok hegesztett kapcsolattal rögzültek
-a merev kapaszárak szárnyas kapákkal vannak szerelve, a kő és gyökér elleni védelem nyirócsavarral megoldott
- tárcsás bakhátelmunkálókkal van szerelve
- alapkivitelben 400-as szingli rögtörővel rendelkezik
-opcióban rendelhetők hozzá 400-as dupla rögtörők, 500-as pálcásrögtörő, vagy 500-as tarajos rögtörőhenger, rugósfésű
-méretek: 1400-1800-2200-2600-3000-3500-4000-4500-5000
- rugóztatott szárú kapás (Kongskilde system)
- nagy rúgósfejű szárnyas kapákkal van szerelve, alapkivitelben 400-as szingli rögtörővel.
Dunántúlon egyre többen használják ezen középmély kultivátorokat, mivel a szántási müvelethez képest bizonyos kulturák után jó minőségű és gazdaságos talajművelést lehet végezni .
1728 hozzászólás
Válasz #26. hozzászólásra
JÓ.
NEKEM MÉG NINCS DE A MUNKÁJÁT LÁTTAM ÉS JÓ.
Válasz #23. hozzászólásra
nem, de az anyagminőség miatt, meg ár érték miatt tudom ajánlani.
amúgy a gyár, üzem közeléből irok.
lehet hogy elfogult vagyok de a KÜHNE is MOSONMAGYARÓVÁRON VAN, DE ÉRDEKES MÓDON NINCS SZÁMOTTEVŐ ELADÁSUK.
MÉG NEM SOK EMBERTŐL HALLOTTAM ,HOGY SZÜKSÉGE LETT VOLNA A GARANCIÁRA, AKI EZT VESZI AZ 10 ÉVIG GÉPET CSAK HASZNÁLJA.
voogel TerraCult-rol van valakinek tapasztalata?
Josey egydemóval megajándkozatnál igazán egy párnapra szezonba!!Egyépként van egy Carrier 5méteres rövid tárcsa is az is jó tarlót hántani sőtt a legjobb!De a gruber ha elötte megy szerintem még jobb!Na jó pihit mindenkinek!Holnap fojtatjuk a beszélgetést!
Naszóval!Köszönöm a tanácsadásokat!! Én egy kocka magnummal (9840) akarom huzni! ugymond köttött talajon!Csak szeretnék látni egy ijen teknikát és jóllene ha valaki tudna a környéken!Szbolcs,Hajdu vagy Borsod ez a térség jöhet szóba!De egy demó gépet szivesen kipróbálnék!Ha valaki tud a környken irjon köszike!!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!
Válasz #22. hozzászólásra
Csak tarlóhántásra akar a franc gépet venni,
Te Vogel kereskedő vagy?
Válasz #21. hozzászólásra
HA GRÚBER AKKOR VOGEL-NOOT ,DE JÓ A RÖVIDTÁRCSA IS(TERRADISC), viszont grúberből csak a szárnyas végez gyomirtást .
a többi csak takar,
na az néz ki jól csak 2 hét után .
Válasz #5. hozzászólásra
Szia!
Neked milyen gyártmányú van mennyibe fájt és milyen traki húzza, és merre felé(milyen földön)?
Ja és kellemes karácsonyt neked is!
Válasz #18. hozzászólásra
Miről beszélsz ember?
Te elvárnád minden alkatrész és gépkereskedőtől, hogy ingyen szállitsa le a termékeket, gépeket , de elvárnád a felvásárlóktől , h 60e Ft-ot adjanak a gabonád tonnájáért.
Válasz #18. hozzászólásra
csak 20%?
hát felül kell biráljam az áraimat, mert igy minuszba leszek év végén
Válasz #16. hozzászólásra
A hazai nálad + 20% a heltihez képest, a semmiért.
Válasz #12. hozzászólásra
Az előbb híttalak telefonon.
Válasz #13. hozzászólásra
Rosszul látod!
A felár nem 20%, hanem 60-100% a nagynevű márkáknál a hazaihoz képest.
Pedig idehaza is ugyanazon minőségű alkatrészekből készülnek.
De jó hazai szokás: azért vettünk drága traktort, meg kombájnt, hogy a szomszéd irigykedjen ránk ( akkor is, mikor a több milliós javitási számlát fizetitek :-) )
Válasz #14. hozzászólásra
Mikor cibálom a hajad:DDDD
Válasz #11. hozzászólásra
velem is mindig olyan dúúrván bánsz
ó ne hagyd abba, még még
Válasz #9. hozzászólásra
:D
Nem sok lehet!
Pedig szegény csávó, csak tapasztalatot kért, nem vásárolni akart 20% felárral.
itt vagy jetix?
Válasz #6. hozzászólásra
Milyen mindig mindenkinek?
Számolni, v. olvasni nem tudsz?
Válasz #5. hozzászólásra
Szia!
Ezen ne csodálkozz, a 13 kapa kéri a lóerőt, hiszen a 2 sorkapás 260-széles müvelési szélességű Lemken rendszer max 100 lovat kér csak, de azon 6 kapa van csak.
Különben a szárnyakat lehet billenteni a kapaszár különböző fokozatba helyezésével, hogy fenjébben, vagy jobban belekapjon a földbe ( no ennek függvényében kevesebb vagy több paci)
nincs eladás, h karikor is dógozni kell
citi never sleeps
Válasz #4. hozzászólásra
Viselkedj!
Válasz #3. hozzászólásra
Mért kell mindig mindenkinek beszólni én ezt soha nem fogom megtudni.
Válasz #1. hozzászólásra
Helló!
Kellemes Karácsonyt!
Csak ajánlani tudom a grúbert. Igaz én a dunántúlon lakom, elég messze szabolcstól, de csak jót tudok mondani. Amióta megvan nem szántok tarlót, hanem ősszel is ezt használom, rendesen eleresztve(30-35cm). Az enyémen 4sorban van elhelyezve a 13 kapa merevszárú, de nem szárnyas, hanem "duplaszív"kapás. Szerintem ez jobb nem áll fenn a föld elkenése a szárnyak által. Utána rögtörőhenger van ami egyben mélységállító is. Mindez 2,4m széles, de a dombokben elég is a 150-es trakinak. Tavasszal kevésbé szárad a szélben mint a szántás. De tarlóhántásra (10-15cm) sokkal jobb mint a tárcsa nem tömörít!
Válasz #3. hozzászólásra
Szerencse, hogy Te csak egy senki vagy!
Takarodj oda ahonnét kibujtál!
Válasz #2. hozzászólásra
Nyomulsz megint?Szaki véleményére kíváncsi, nem neperére.
Válasz #1. hozzászólásra
Szia! Kellemes Ünnepeket!
Grubberből 2 féle variánst tudok ajánlani:
- merevszárú kapás ( nyirócsavaros )(Lemken system)
Felépitése:
- 3 pont felfüggesztésű vázkeret, melyre a kapaszár felfogató konzolok hegesztett kapcsolattal rögzültek
-a merev kapaszárak szárnyas kapákkal vannak szerelve, a kő és gyökér elleni védelem nyirócsavarral megoldott
- tárcsás bakhátelmunkálókkal van szerelve
- alapkivitelben 400-as szingli rögtörővel rendelkezik
-opcióban rendelhetők hozzá 400-as dupla rögtörők, 500-as pálcásrögtörő, vagy 500-as tarajos rögtörőhenger, rugósfésű
-méretek: 1400-1800-2200-2600-3000-3500-4000-4500-5000
- rugóztatott szárú kapás (Kongskilde system)
- nagy rúgósfejű szárnyas kapákkal van szerelve, alapkivitelben 400-as szingli rögtörővel.
Dunántúlon egyre többen használják ezen középmély kultivátorokat, mivel a szántási müvelethez képest bizonyos kulturák után jó minőségű és gazdaságos talajművelést lehet végezni .
Szabolcs megyébe kinek van gruberja? De hajdu és borsod is érdekelne!!
Véleményt!Szivesen megnéznék egyet!!