Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
lassan írom, hogy te is megértsd
van a nyakunkon meg a lábunkon nekünk is néha, de csak kicsiben, Te meg nagytermelő után vágyol, az meg a Gazsi meg az Elemér, náluk van egész évben, nonstop, sőtkettős hasznosításba nyomják, mert ugyanazon táptalajon gomba is van. Vágod
az lehetett a gond,hogy nem találkoztak a kártevők a szerrel.gondolom korán lett vetve,és a férgek még lent teleltek....
(erre igen-igen sok zöldség van és mindenki a force-t szórja jobb híján)
Force az semmi...Tavaly tripla dózisban szórtam és akkor is benne volt a krumpliba...A santanat meg nem ismertem..Idén valami ütős anyagot szórtam sor mellé..Azt mondták majd ez..Viszont mikor kihúzom nincs már benne az állatka..Talán elpusztúlt???Talán ha 100ból egyben találtam de az is elég jól le volt fogyva..Lehet hogy megrepált ami összejárta???Ugyanis ez nem gázosodó cucc hanem a növény veszi fel magába és miközben kajál belőle a manyus KO lesz..De talán ha már nincs benne akkor ezt kinövi..Ez most olyan ceruza vastagnyi zöldség.
Nagyon rosszul kelt a répám..Kapott kb 8x15-20mili vizet..A fele mag még mindig nincs csírám..Lehet hogy kaptam egy több éves átcsomagolt magot???Itt már semmit nem lehet tudni..Mindenből pézt csinálnak..........
Én csak a műtrágyájukat használtam palántákhoz. Ha ezekről a biostimulátorokról akarsz kérdezni, akkor azt mondanám, hogy hatásuk nem teljes mértékben tisztázott, meg elég drágák is.
Csúcsa nincs mert csináltam egy simítot ami lehúzza picit a bakhát tetejét..Ugyanis ha nagyon hegyes a bakhát akkor nem forog úgy az első kanalakat hajtó kerék és így a vetés sem 100%os.Inkább tólja maga előtt a földet ha hegyes a bakhát minthogy forogna.
1368 hozzászólás
Válasz #966. hozzászólásra
lassan írom, hogy te is megértsd
van a nyakunkon meg a lábunkon nekünk is néha, de csak kicsiben, Te meg nagytermelő után vágyol, az meg a Gazsi meg az Elemér, náluk van egész évben, nonstop, sőtkettős hasznosításba nyomják, mert ugyanazon táptalajon gomba is van. Vágod
Válasz #964. hozzászólásra
nézen körül a halál
há én benneteket kérdezlek ki mit tud.......látott.....hallott...... ta pasz taaaaaaaat
Válasz #965. hozzászólásra
azt ne mond h. retket is termeltek he
Válasz #963. hozzászólásra
van, van, de mi csak kistermelők vagyunk, Te meg nagyot keresel
Válasz #963. hozzászólásra
Az alföld Déli részén nézz körbe elöször.Szeged és környéke.
Válasz #962. hozzászólásra
Mert a mi nyakunkon nincs mi?
Ne is tagadd.......
Szóval óriásvajat meg ilyesmiket akkor honnét tuningolják a piacokra?
Válasz #961. hozzászólásra
igen, a Gazsi meg az Elemér, a lábukon..
És retket termel itt valaki?
Tudtok termelőt aki nagyban csinálná az országban?
Szép jó napot.
Idén cékla nem lesz a mocskos hőség kipusztított.
Válasz #958. hozzászólásra
az lehetett a gond,hogy nem találkoztak a kártevők a szerrel.gondolom korán lett vetve,és a férgek még lent teleltek....
(erre igen-igen sok zöldség van és mindenki a force-t szórja jobb híján)
Válasz #953. hozzászólásra
Force az semmi...Tavaly tripla dózisban szórtam és akkor is benne volt a krumpliba...A santanat meg nem ismertem..Idén valami ütős anyagot szórtam sor mellé..Azt mondták majd ez..Viszont mikor kihúzom nincs már benne az állatka..Talán elpusztúlt???Talán ha 100ból egyben találtam de az is elég jól le volt fogyva..Lehet hogy megrepált ami összejárta???Ugyanis ez nem gázosodó cucc hanem a növény veszi fel magába és miközben kajál belőle a manyus KO lesz..De talán ha már nincs benne akkor ezt kinövi..Ez most olyan ceruza vastagnyi zöldség.
Válasz #955. hozzászólásra
héjjvágod a témát e?
rohadtul jól niz ki
ismersz vlk.t aki fölhordja ezt a brutál cuccot?
Válasz #954. hozzászólásra
nem volt benne a kérdésben.
ki tudja,mikor vetette.......
Válasz #949. hozzászólásra
Makói hosszú azon belül fodor vagy kocsis féle:)
Válasz #953. hozzászólásra
Nem kicsit késő arra már július derekán
..............habár ha exportra megy
Válasz #951. hozzászólásra
force vagy santana sor mellé utána beöntözni.
Válasz #946. hozzászólásra
Szerintem nem sokmindent
Válasz #950. hozzászólásra
Valami felszívódó nyavajával???Reldan esetleg.A talajfertőtlenítés nem sok picát ért.....
Válasz #946. hozzászólásra
semmit
Válasz #948. hozzászólásra
marhafasza
de milyen fajta konkrétan e?????
Válasz #947. hozzászólásra
Hosszú fajta..Abban is rengeteg nevű van..Nem annyira kényes mint a félhosszú,de nem is annyira puha ...Szal kicsit fásabb.....
Ami a nagybanin van petrezselyem bazi 40 centis az milyen fajta?
Állományban kipermetezve mit lehetne használni drótféregre???Zöldségben....
Válasz #944. hozzászólásra
Majd kiderül.' hét száraz földbe való bújócskázás után tegnap kapott egy nagy adag esőt.Majd pár nap múlva kiderül.
Válasz #942. hozzászólásra
Biz6tos ki fog.....A cékla könnyen bújik.....
Válasz #941. hozzászólásra
jav: "tavalyi év"
Válasz #941. hozzászólásra
Értem.Remélem a céklám ki kell amit vetettem.
Válasz #940. hozzászólásra
Szerintem 70-80%ban kikelt..A tavalyi évhez képest jobbak voltak a kelések..A tavalyi és nagyon rossz volt..
Válasz #939. hozzászólásra
ez igy van ahogy mondod,Az a lényeg hogy valamennyi kelt ki.
Válasz #938. hozzászólásra
Hát a petruskák jók..az utolsó vetésű répám rosszul kelt..De nem lehet mindenki tökéletes....
Jancsika.
Milyen a sárgarépád meg a gyökered?
Válasz #936. hozzászólásra
Meddig bírja a mag a meleget eső nélkül?
Szép jó estét.
A héten vetettem el a céklát.Eső baszott jönni be kell indítani az öntöző rendszert mert kidöglik a mag.
Válasz #934. hozzászólásra
No akkor ezek szerint nem csak én cumizok a szárazsággal.........
Válasz #932. hozzászólásra
Ezt ma fotóztam.
Ha továbbra is ennyi eső esik ebből mi lesz szerintetek?
Válasz #932. hozzászólásra
Messze nem kelt olyan jól, mint tavaly és a vetésterület is sztem a kicsiknél csökkent.
Válasz #931. hozzászólásra
Miért???Kevés a vetette terület,vagy rossz lett a kelés???
Jobb ára lesz, mint tavaly, de nem lesz rekord. A szlovák és a lengyel gyökér az idén is kordában tartja az árakat...
Zöldséggel mi a helyzet???Van sok???Mi lesz az ára vajon???
Válasz #928. hozzászólásra
Nagyon rosszul kelt a répám..Kapott kb 8x15-20mili vizet..A fele mag még mindig nincs csírám..Lehet hogy kaptam egy több éves átcsomagolt magot???Itt már semmit nem lehet tudni..Mindenből pézt csinálnak..........
Válasz #927. hozzászólásra
Én csak a műtrágyájukat használtam palántákhoz. Ha ezekről a biostimulátorokról akarsz kérdezni, akkor azt mondanám, hogy hatásuk nem teljes mértékben tisztázott, meg elég drágák is.
Esetleg itt valaki használtmár MALAGROW termékeket ?
Válasz #925. hozzászólásra
Csúcsa nincs mert csináltam egy simítot ami lehúzza picit a bakhát tetejét..Ugyanis ha nagyon hegyes a bakhát akkor nem forog úgy az első kanalakat hajtó kerék és így a vetés sem 100%os.Inkább tólja maga előtt a földet ha hegyes a bakhát minthogy forogna.
Válasz #923. hozzászólásra
hát a csúcsát
Válasz #922. hozzászólásra
mondjuk az utolsó vetést a vlagyival húztam..kellene még egy és akkor két sort lehetne egyszerre benyomni.
Válasz #922. hozzászólásra
Nagyon nehéz tolni...Mondjuk kisebb darabokat ki lehet bírni de mikor hekikről van szó az beszarás.Mit túr le???
Válasz #918. hozzászólásra
naja persze
tologatni rajta menyire cefet meló?
letúrja mi?
Válasz #920. hozzászólásra
Epresba.
Válasz #919. hozzászólásra
Lehet..Add meg a címed.
Válasz #918. hozzászólásra
Jancsika tudunk valahogy beszélni.Skype?