Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- S.O.S. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Akkumulátor töltő bikázó új
- Műtrágya árak új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
Cikkajánló
Így alakulnak a vízdíjak a mezőgazdaságban
A mezőgazdasági vízszolgáltatásért mezőgazdasági vízszolgáltatási díjat kell...
Hirdetés
1368 hozzászólás
Válasz #1115. hozzászólásra
,, most eloszeretettel butan romanoztok"
Rajtad kívül senki sem ,,románozik" itt.
Válasz #1110. hozzászólásra
Ja és az én nagyanyám Papp névvel 1910 körül Nagyváradról ment férjhez Biharkeresztes mellé. Most akkor az ott maradt testvérei románok lettek, ő meg magyar lett pedig akkor még sehol sem volt Trianon? Hülyeségekkel ne gyere már...
Válasz #1112. hozzászólásra
1. sorosról még nem is hallottam!
Csak azt írd még le, hogy mekkora bakhátakat akarsz és milyen formájút.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1875251/Talajmarok-1-m-szeles-kis-traktorokhoz-eladok.html#
Ezt meg is tudnád csinálni 1 sorosra vagy 2-re is.
Válasz #1113. hozzászólásravolt nektek egy nagyon jo miniszteretek aki ravilagitott abuta emberek felfogasara akik imadnak romanozni..........feltet egy egyszeru kerdest,mi lett volna ha a hatart annak idelyen nem borson huztak volna meg hanem debrecenbe???mi alapon romanoz le valaki egy magyar nemzetisegut??csak nem azert mert magyar igazolvanya van????ja,es ha emlekezetem nemcsal pestre is bevonultak a romanok,nagy beleszolasotok nem igazan volt anak idelyen csak usztatok az arral es most eloszeretettel butan romanoztok
Válasz #1111. hozzászólásra
Ez egy hülyeség.
Válasz #1110. hozzászólásra
Mi nem tetszett neked ebben, amit írtam. Ti odaát extraérzékenyek vagytok, ha már a táposok kiejtik a szájukon, hogy román. Nem mocskolódni akartam, csak rávilágítani a lényegre, de ezt abból is tudhatnád, hogy 10 év alatt 3 millió román állampolgár vándorolt ki. Vajon miért?
Még az is megolds lehet, ha veszel egy sima talajmarót, amiről szakaszosan veszel le késeket és csinálsz egy bakhátoló profilt 3-as lemezből a meglévő simító-tömörítő lemez helyére. No még ez a legjobb, ha nem akarsz drágát.
Válasz #1111. hozzászólásra
30 lovas utb-em van,ehez kene egy egysoros de ha birja ketes is jo volna................
Milyen géppel szeretnéd működtetni? A legfontosabb, hogy milyen bakhát formát szeretnél? Amit az előbb feltettél az inkább valamilyen ágyáskészítő.
Ha keresgélsz itt a hírdetések között, akkor találni ilyeneket olcsóbban is.:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1575220/BURGONYA-TOLTO-ES-SORKOZMUVELO-ESZKOZ.html#
Erre én otthon rászerkesztenék 5 forintból egy hengert és már kész is.
Más gépet nem igen tudnák rá elképzelni, ha olcsón is szeretnék, meg jól is.
Válasz #1106. hozzászólásra
jossz itt nekem a berekkel meg a romanozassal,a 30000 euros mercit 15 ev mulva hugyert carert adjak,,vagy talan azt is romanok csinalnak??mindadig amig en normalis hangnembe beszelek ,probalj meg te is nem lekezeloen tarsalogni........
Válasz #1106. hozzászólásra
nemertem mi ez a hangnem,en szepen,kulturaltan kerdeztem,miert kell szamonkerni valakit akit nem is ismersz?
Válasz #1105. hozzászólásra
Eleve van egy rotatálós része, ami keveri a földet és apró morzsássá alakítja. Pont olyanra, mint ami a magnak kell. Ha megnézed egy talajmarót se kapsz már fillérekért. Ez mellé van neki egy profillemezes rész, ami tömörít is vagy lehet kapás is, de azt is tömöríteni kell.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1902651/BAKHATALO-STRUIK.html most oszinten mi kerol ebbe tob mint egy milla??
Válasz #1105. hozzászólásra
az, hogy nem román béreket fizetnek, meg nem lomból tákolják össze....meg mindenki, amíg a fogyasztóhoz eljut keresni akar rajta jócskán. Mit nem lehet ezen érteni?
Válasz #1104. hozzászólásraertem en hogy carbol varat nemlehet kesziteni,de azert az igazan erthetetlen hogy mi kerrul olyan sokba egy bakhatkeszito
Válasz #1103. hozzászólásra
Írd le, hogy mik az elvárásaid a bakhátkészítővel szemben.
Igazából ne várj 50-60 ezerért olyan bakhátkészítőt, ami megfelel az apró magoknak.
bakhatkeszitot szeretnek venni...........de nem sok szazezerert,azt irtak egy masik forumon hogy alengyel bakhat keszitovel meglehet oldani,en probaltam,de az kesz vicc.(::((
Válasz #1101. hozzászólásra
valami egyszeru megoldas erdekelne,ami persze jo is,ep olyan mint a zoldseg asod,az is meglet apro penzbol nemkelet venni tobb millios repakombajnt
Válasz #1100. hozzászólásra
Nem egészen értem mia kérdés.
Válasz #1097. hozzászólásra
szia ferencz,te segithetnel a zoldseg asoval is nagyon sokat segitetel az iden mar egy olyan astam a zoldseget
Válasz #1097. hozzászólásra
Én se tudom, de ajánlottam még, ha nem kell bakhát, akkor őszi szántáselmunkálás+tavasszal kombinátor, vagy valami+ simító.
Válasz #1096. hozzászólásra
Kukkants át az én fórumomra, ott már kérdezte a kolléga azért bátorkodtam írni, hátha nem néz be, közben meg Ado válaszolna. Na WAZZZE értve vagyok?
Válasz #1095. hozzászólásra
Miéert nem jó egyik se?
Válasz #1095. hozzászólásra
Hogy Te papa mindenkire rácsatlakozol bazmeg????????
Válasz #1094. hozzászólásra
Bakhátat kéne neki csinálni gyökér vetéséhez, de nem jó se a maró, se a töltögető. Van valami ötleted erre a problémára?
Válasz #1093. hozzászólásra
Már megint mi a gondod?
gyerekek,aki tud segitsen..................nagy szuksegem van a profi zoldsegesekre
Siroco fajtáról tudnátok mondani pár szót?
Illetve homokba milyen répafajtákat javasolnátok?
Válasz #1090. hozzászólásra
Nagyon egyszerű az egyébként, majd belejössz. Érdemes bogarászni rajta.
Válasz #1087. hozzászólásra
neked is koszonom szepen,beleptem oda es igazan jo oldal,csak nem igazan boldogulok el rajta:)es megegyszer kosz
nagyon szepen koszonom adorex ,a vilmorin ceg honlapjat seholse talalom,mert mar olvastam itt a maestro fajtarol,es igazan erdekelne ez a ceg ,mert biztosra veszem nyero ez a ceg,csak az abaj hogy nalunk ez a ceg nemkepviseli magat:(
Válasz #1086. hozzászólásra
.......mondjuk Bolero a Vilmorintól, de ha olcsóbb kell akkor a Fancy is megteszi a Daenfeldt kínálatából.........
Egyéb panasz?
Válasz #1086. hozzászólásra
Én küldtem a hosszúpályi hirdetésben szereplő címre emailt, de hát úgy látszik, hogy Te meg azzal nem foglalkozol. Így nehéz segíteni, ha a segítséget nem veszed igénybe.
Ide küldtem:
majka511@gmail.com
lattom ,semmitse valtozott a segito keszsegetekD:3 napja tetem fel egy kerdes es valasz seholsincs:)hiaba itt a semmi beszed a meno meghogy kinek milye van.gratulalok gyerekek tovabbi jo dicsekedest.........
milyen jo sargarepa fajtakat tudtok,probaltatok???
Válasz #1083. hozzászólásra
Thiovit Jet megszokta oldani a lisztharmat problémát ha nem túl erős a fertőzés, nincs várakozási idő, engedélyezve van répában.
Répára tudtok valami lisztharmat ellen okosságot mondani? (szert.) Tárolási szer mi az ami jó lehet neki?
Válasz #1081. hozzászólásra
Nincs engedélyezve rá semmilyen gyomirtó.Cukorrépa gyomirtója jó rá.Csak ne valld be a permetezési könyvben.,
Cékla gyomirtására milyen szert ismertek?
Válasz #1078. hozzászólásra
Nekünk is vannak most ilyen tövek benne, de annyira nem jellemző, csak elvétve találni. Ha megyünk következőleg locsolni akkor kihúzgálom majd őket és elviszem távolabbra.
Válasz #1078. hozzászólásra
Igen vetésforgo.4-5 év után kerülhet ugyan oda vissza.
Válasz #1077. hozzászólásra
Mit ír a védelemről???Gondolom vetésforgó...
Válasz #1075. hozzászólásra
Nem találtam róla.Néztem a 2 kertészeti könyvemet is abba meg se találtam.
Válasz #1075. hozzászólásra
Védelem???Gondolom vetésforgó meg még valami???
Válasz #1074. hozzászólásra
Képet nem találtá róla???
Válasz #1073. hozzászólásra
Virusos betegség.Most néztem utána.
Válasz #1072. hozzászólásra
húú bammeg..És ezt honnan tudod???Ez valami vírus???
Válasz #1068. hozzászólásra
Ha a levélen nicsenek "pöttyök" akkor Őszirózsa fitoplazmatikus sárgaságot kapott. Gondolom csak néhány tő néz így ki.
Válasz #1070. hozzászólásra
De !!!
Voltak "anyácák" is
Válasz #1069. hozzászólásra
Kik a azok a csuhások???Apácák nem voltak???No azoknak gondolom hogy techetett a répa..A hagyma nem rohadt???Ez dughagymás,aztán úgy néz ki hogy nem igazán tárolható..De holnap kezdjük szedni a magrólvetettet..Csak sajna nincs napszámos..Hogy mikor megyek árúlni???Majd talán betakarítás után..Addig sajna nincs időm..
Válasz #1068. hozzászólásra
A csuhások el voltak ájulva a zöldségeidtől !
Meg is szentelték, áldották.....
Mikor jössz árulni ????