Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1110. hozzászólásra
Ja és az én nagyanyám Papp névvel 1910 körül Nagyváradról ment férjhez Biharkeresztes mellé. Most akkor az ott maradt testvérei románok lettek, ő meg magyar lett pedig akkor még sehol sem volt Trianon? Hülyeségekkel ne gyere már...
Válasz #1113. hozzászólásravolt nektek egy nagyon jo miniszteretek aki ravilagitott abuta emberek felfogasara akik imadnak romanozni..........feltet egy egyszeru kerdest,mi lett volna ha a hatart annak idelyen nem borson huztak volna meg hanem debrecenbe???mi alapon romanoz le valaki egy magyar nemzetisegut??csak nem azert mert magyar igazolvanya van????ja,es ha emlekezetem nemcsal pestre is bevonultak a romanok,nagy beleszolasotok nem igazan volt anak idelyen csak usztatok az arral es most eloszeretettel butan romanoztok
Mi nem tetszett neked ebben, amit írtam. Ti odaát extraérzékenyek vagytok, ha már a táposok kiejtik a szájukon, hogy román. Nem mocskolódni akartam, csak rávilágítani a lényegre, de ezt abból is tudhatnád, hogy 10 év alatt 3 millió román állampolgár vándorolt ki. Vajon miért?
Még az is megolds lehet, ha veszel egy sima talajmarót, amiről szakaszosan veszel le késeket és csinálsz egy bakhátoló profilt 3-as lemezből a meglévő simító-tömörítő lemez helyére. No még ez a legjobb, ha nem akarsz drágát.
Válasz #1106. hozzászólásra
jossz itt nekem a berekkel meg a romanozassal,a 30000 euros mercit 15 ev mulva hugyert carert adjak,,vagy talan azt is romanok csinalnak??mindadig amig en normalis hangnembe beszelek ,probalj meg te is nem lekezeloen tarsalogni........
Eleve van egy rotatálós része, ami keveri a földet és apró morzsássá alakítja. Pont olyanra, mint ami a magnak kell. Ha megnézed egy talajmarót se kapsz már fillérekért. Ez mellé van neki egy profillemezes rész, ami tömörít is vagy lehet kapás is, de azt is tömöríteni kell.
Válasz #1105. hozzászólásra
az, hogy nem román béreket fizetnek, meg nem lomból tákolják össze....meg mindenki, amíg a fogyasztóhoz eljut keresni akar rajta jócskán. Mit nem lehet ezen érteni?
bakhatkeszitot szeretnek venni...........de nem sok szazezerert,azt irtak egy masik forumon hogy alengyel bakhat keszitovel meglehet oldani,en probaltam,de az kesz vicc.(::((
Válasz #1097. hozzászólásra
Én se tudom, de ajánlottam még, ha nem kell bakhát, akkor őszi szántáselmunkálás+tavasszal kombinátor, vagy valami+ simító.
Válasz #1096. hozzászólásra
Kukkants át az én fórumomra, ott már kérdezte a kolléga azért bátorkodtam írni, hátha nem néz be, közben meg Ado válaszolna. Na WAZZZE értve vagyok?
nagyon szepen koszonom adorex ,a vilmorin ceg honlapjat seholse talalom,mert mar olvastam itt a maestro fajtarol,es igazan erdekelne ez a ceg ,mert biztosra veszem nyero ez a ceg,csak az abaj hogy nalunk ez a ceg nemkepviseli magat:(
Válasz #1086. hozzászólásra
Én küldtem a hosszúpályi hirdetésben szereplő címre emailt, de hát úgy látszik, hogy Te meg azzal nem foglalkozol. Így nehéz segíteni, ha a segítséget nem veszed igénybe.
Ide küldtem:
lattom ,semmitse valtozott a segito keszsegetekD:3 napja tetem fel egy kerdes es valasz seholsincs:)hiaba itt a semmi beszed a meno meghogy kinek milye van.gratulalok gyerekek tovabbi jo dicsekedest.........
Nekünk is vannak most ilyen tövek benne, de annyira nem jellemző, csak elvétve találni. Ha megyünk következőleg locsolni akkor kihúzgálom majd őket és elviszem távolabbra.
Kik a azok a csuhások???Apácák nem voltak???No azoknak gondolom hogy techetett a répa..A hagyma nem rohadt???Ez dughagymás,aztán úgy néz ki hogy nem igazán tárolható..De holnap kezdjük szedni a magrólvetettet..Csak sajna nincs napszámos..Hogy mikor megyek árúlni???Majd talán betakarítás után..Addig sajna nincs időm..
1368 hozzászólás
Válasz #1115. hozzászólásra
,, most eloszeretettel butan romanoztok"
Rajtad kívül senki sem ,,románozik" itt.
Ja és az én nagyanyám Papp névvel 1910 körül Nagyváradról ment férjhez Biharkeresztes mellé. Most akkor az ott maradt testvérei románok lettek, ő meg magyar lett pedig akkor még sehol sem volt Trianon? Hülyeségekkel ne gyere már...
Válasz #1112. hozzászólásra
1. sorosról még nem is hallottam!
Csak azt írd még le, hogy mekkora bakhátakat akarsz és milyen formájút.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1875251/Talajmarok-1-m-szeles-kis-traktorokhoz-eladok.html#
Ezt meg is tudnád csinálni 1 sorosra vagy 2-re is.
Válasz #1113. hozzászólásravolt nektek egy nagyon jo miniszteretek aki ravilagitott abuta emberek felfogasara akik imadnak romanozni..........feltet egy egyszeru kerdest,mi lett volna ha a hatart annak idelyen nem borson huztak volna meg hanem debrecenbe???mi alapon romanoz le valaki egy magyar nemzetisegut??csak nem azert mert magyar igazolvanya van????ja,es ha emlekezetem nemcsal pestre is bevonultak a romanok,nagy beleszolasotok nem igazan volt anak idelyen csak usztatok az arral es most eloszeretettel butan romanoztok
Válasz #1111. hozzászólásra
Ez egy hülyeség.
Mi nem tetszett neked ebben, amit írtam. Ti odaát extraérzékenyek vagytok, ha már a táposok kiejtik a szájukon, hogy román. Nem mocskolódni akartam, csak rávilágítani a lényegre, de ezt abból is tudhatnád, hogy 10 év alatt 3 millió román állampolgár vándorolt ki. Vajon miért?
Még az is megolds lehet, ha veszel egy sima talajmarót, amiről szakaszosan veszel le késeket és csinálsz egy bakhátoló profilt 3-as lemezből a meglévő simító-tömörítő lemez helyére. No még ez a legjobb, ha nem akarsz drágát.
Válasz #1111. hozzászólásra
30 lovas utb-em van,ehez kene egy egysoros de ha birja ketes is jo volna................
Milyen géppel szeretnéd működtetni? A legfontosabb, hogy milyen bakhát formát szeretnél? Amit az előbb feltettél az inkább valamilyen ágyáskészítő.
Ha keresgélsz itt a hírdetések között, akkor találni ilyeneket olcsóbban is.:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1575220/BURGONYA-TOLTO-ES-SORKOZMUVELO-ESZKOZ.html#
Erre én otthon rászerkesztenék 5 forintból egy hengert és már kész is.
Más gépet nem igen tudnák rá elképzelni, ha olcsón is szeretnék, meg jól is.
jossz itt nekem a berekkel meg a romanozassal,a 30000 euros mercit 15 ev mulva hugyert carert adjak,,vagy talan azt is romanok csinalnak??mindadig amig en normalis hangnembe beszelek ,probalj meg te is nem lekezeloen tarsalogni........
nemertem mi ez a hangnem,en szepen,kulturaltan kerdeztem,miert kell szamonkerni valakit akit nem is ismersz?
Eleve van egy rotatálós része, ami keveri a földet és apró morzsássá alakítja. Pont olyanra, mint ami a magnak kell. Ha megnézed egy talajmarót se kapsz már fillérekért. Ez mellé van neki egy profillemezes rész, ami tömörít is vagy lehet kapás is, de azt is tömöríteni kell.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1902651/BAKHATALO-STRUIK.html most oszinten mi kerol ebbe tob mint egy milla??
az, hogy nem román béreket fizetnek, meg nem lomból tákolják össze....meg mindenki, amíg a fogyasztóhoz eljut keresni akar rajta jócskán. Mit nem lehet ezen érteni?
Válasz #1104. hozzászólásraertem en hogy carbol varat nemlehet kesziteni,de azert az igazan erthetetlen hogy mi kerrul olyan sokba egy bakhatkeszito
Válasz #1103. hozzászólásra
Írd le, hogy mik az elvárásaid a bakhátkészítővel szemben.
Igazából ne várj 50-60 ezerért olyan bakhátkészítőt, ami megfelel az apró magoknak.
bakhatkeszitot szeretnek venni...........de nem sok szazezerert,azt irtak egy masik forumon hogy alengyel bakhat keszitovel meglehet oldani,en probaltam,de az kesz vicc.(::((
Válasz #1101. hozzászólásra
valami egyszeru megoldas erdekelne,ami persze jo is,ep olyan mint a zoldseg asod,az is meglet apro penzbol nemkelet venni tobb millios repakombajnt
Válasz #1100. hozzászólásra
Nem egészen értem mia kérdés.
szia ferencz,te segithetnel a zoldseg asoval is nagyon sokat segitetel az iden mar egy olyan astam a zoldseget
Én se tudom, de ajánlottam még, ha nem kell bakhát, akkor őszi szántáselmunkálás+tavasszal kombinátor, vagy valami+ simító.
Válasz #1096. hozzászólásra
Kukkants át az én fórumomra, ott már kérdezte a kolléga azért bátorkodtam írni, hátha nem néz be, közben meg Ado válaszolna. Na WAZZZE értve vagyok?
Válasz #1095. hozzászólásra
Miéert nem jó egyik se?
Válasz #1095. hozzászólásra
Hogy Te papa mindenkire rácsatlakozol bazmeg????????
Válasz #1094. hozzászólásra
Bakhátat kéne neki csinálni gyökér vetéséhez, de nem jó se a maró, se a töltögető. Van valami ötleted erre a problémára?
Válasz #1093. hozzászólásra
Már megint mi a gondod?
gyerekek,aki tud segitsen..................nagy szuksegem van a profi zoldsegesekre
Siroco fajtáról tudnátok mondani pár szót?
Illetve homokba milyen répafajtákat javasolnátok?
Válasz #1090. hozzászólásra
Nagyon egyszerű az egyébként, majd belejössz. Érdemes bogarászni rajta.
Válasz #1087. hozzászólásra
neked is koszonom szepen,beleptem oda es igazan jo oldal,csak nem igazan boldogulok el rajta:)es megegyszer kosz
nagyon szepen koszonom adorex ,a vilmorin ceg honlapjat seholse talalom,mert mar olvastam itt a maestro fajtarol,es igazan erdekelne ez a ceg ,mert biztosra veszem nyero ez a ceg,csak az abaj hogy nalunk ez a ceg nemkepviseli magat:(
.......mondjuk Bolero a Vilmorintól, de ha olcsóbb kell akkor a Fancy is megteszi a Daenfeldt kínálatából.........
Egyéb panasz?
Én küldtem a hosszúpályi hirdetésben szereplő címre emailt, de hát úgy látszik, hogy Te meg azzal nem foglalkozol. Így nehéz segíteni, ha a segítséget nem veszed igénybe.
Ide küldtem:
majka511@gmail.com
lattom ,semmitse valtozott a segito keszsegetekD:3 napja tetem fel egy kerdes es valasz seholsincs:)hiaba itt a semmi beszed a meno meghogy kinek milye van.gratulalok gyerekek tovabbi jo dicsekedest.........
milyen jo sargarepa fajtakat tudtok,probaltatok???
Válasz #1083. hozzászólásra
Thiovit Jet megszokta oldani a lisztharmat problémát ha nem túl erős a fertőzés, nincs várakozási idő, engedélyezve van répában.
Répára tudtok valami lisztharmat ellen okosságot mondani? (szert.) Tárolási szer mi az ami jó lehet neki?
Válasz #1081. hozzászólásra
Nincs engedélyezve rá semmilyen gyomirtó.Cukorrépa gyomirtója jó rá.Csak ne valld be a permetezési könyvben.,
Cékla gyomirtására milyen szert ismertek?
Válasz #1078. hozzászólásra
Nekünk is vannak most ilyen tövek benne, de annyira nem jellemző, csak elvétve találni. Ha megyünk következőleg locsolni akkor kihúzgálom majd őket és elviszem távolabbra.
Válasz #1078. hozzászólásra
Igen vetésforgo.4-5 év után kerülhet ugyan oda vissza.
Válasz #1077. hozzászólásra
Mit ír a védelemről???Gondolom vetésforgó...
Válasz #1075. hozzászólásra
Nem találtam róla.Néztem a 2 kertészeti könyvemet is abba meg se találtam.
Válasz #1075. hozzászólásra
Védelem???Gondolom vetésforgó meg még valami???
Válasz #1074. hozzászólásra
Képet nem találtá róla???
Válasz #1073. hozzászólásra
Virusos betegség.Most néztem utána.
Válasz #1072. hozzászólásra
húú bammeg..És ezt honnan tudod???Ez valami vírus???
Válasz #1068. hozzászólásra
Ha a levélen nicsenek "pöttyök" akkor Őszirózsa fitoplazmatikus sárgaságot kapott. Gondolom csak néhány tő néz így ki.
Válasz #1070. hozzászólásra
De !!!
Voltak "anyácák" is
Válasz #1069. hozzászólásra
Kik a azok a csuhások???Apácák nem voltak???No azoknak gondolom hogy techetett a répa..A hagyma nem rohadt???Ez dughagymás,aztán úgy néz ki hogy nem igazán tárolható..De holnap kezdjük szedni a magrólvetettet..Csak sajna nincs napszámos..Hogy mikor megyek árúlni???Majd talán betakarítás után..Addig sajna nincs időm..
Válasz #1068. hozzászólásra
A csuhások el voltak ájulva a zöldségeidtől !
Meg is szentelték, áldották.....
Mikor jössz árulni ????