Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #905. hozzászólásra
Úgy tanítottak, hogy mivel az afalon morfológiailag szelektív szer, azaz a levél szeldeltsége és a nagycsöppes kijuttatásnak köszönhetően és a viaszréteg miatt nem szívódik föl és ez csak napsütésben erősödik mög. Ezért viszi a túl kicsi gyökeret, mög ezé' égeti mög a levelit és a morfológia miatt nem viszi a kétszikűek közül a füstikét , mög a kódustetűt(galaj).
Nincs...Csak két vlagyim van..Nem lenne rossz egy bakháthozó igen..De jövőre lehet abbahagyom...Csinálok lehet pár fóliasátrat..Szabadföldit befejezem.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy min. 10 cm-es sárgarépát és zöldséget szeretnék lefújni Afalon és valami más főként egyszikírtó kombinációjával, csak még nem tudom, hogy mi lenne mellé a jobb. Tudnátok ebben segíteni?
Főként a zöldség miatt kérdezem. Afalonból 1,5 litert kapna max.
Esetleg érdemes lenne megosztani a kezelést bizonyos kombinációknál?
Répa és petrezselyemhez tudtok mondani olyan talajfertőtlenítőt, amit vetéssel egy menetben a sorokba ki lehetne juttatni főként fonálféreg ellen? Fontos, hogy megfizethető és kíméletes legyen a növényekkel.
Az, hogy "lábon" ( ez gyökér esetében kicsit anakronisztikus)nem lehet eladni. Felénk vannak akik erre specializálódtak, hogy a sajátjuk mellé még vesznek másoktól is és mivel nekik bejáratott szedőbrigádjuk és forgótőkéjük van. (hiszen a szedés-feldolgozás a leg munka- és kltgigényesebb része a gytermesztésnek)
Kel már vkinek a gyökér? Az enyém lecserepesedett és nem tudom öntözni Amúgy a tavaszi jóslatom bejönni látszik, sajnos, nem nagyon megy a petrezselyem földjében....
Csak K? És azt vetés előtt?
Felénk a répának minden kell. Igaz, ha A.Nitrátból egy mázsát kap akkor is rendesen ad. PK meg vetés előtt, kerülve a kloridos összetételt.
1368 hozzászólás
Válasz #917. hozzászólásra
http://hermex.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=86&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=4&lang=hu
Válasz #909. hozzászólásra
mivel vetetted rá?
Úgy tanítottak, hogy mivel az afalon morfológiailag szelektív szer, azaz a levél szeldeltsége és a nagycsöppes kijuttatásnak köszönhetően és a viaszréteg miatt nem szívódik föl és ez csak napsütésben erősödik mög. Ezért viszi a túl kicsi gyökeret, mög ezé' égeti mög a levelit és a morfológia miatt nem viszi a kétszikűek közül a füstikét , mög a kódustetűt(galaj).
Válasz #914. hozzászólásra
Az biztos.....Főleg ha aranyból van a magjuk..
Majd a 40aranykoronás földre építem a sátrat,ott több arany terem......
Válasz #913. hozzászólásra
paradicsom paprika ..........ebből lehet kib.....ul meggazdagodni.....
Válasz #912. hozzászólásra
zöldséget,salátát biztos..Aztán paprikát..Meg lehet kordonra paradicsomot.A földeken meg lesz majd takarmány...
Válasz #911. hozzászólásra
fólia alá mit?
fődeken mi lesz akkor?
Válasz #910. hozzászólásra
Nincs...Csak két vlagyim van..Nem lenne rossz egy bakháthozó igen..De jövőre lehet abbahagyom...Csinálok lehet pár fóliasátrat..Szabadföldit befejezem.
Válasz #909. hozzászólásra
Van mtzd?
Milenne ha invesztálnál 1 rotálós bakhátgyártóba he?
Válasz #908. hozzászólásra
Krumplitöltögetővel csináltam..Sajna más nincs..Előtte jó mélyen megtalajmaróztam..
Válasz #907. hozzászólásra
Mivel húzod ezeket?
Bakhátas........
Viaszréteg......
Válasz #904. hozzászólásra
Ezt hogy ne essen előtte két nappal még nem hallottam, kifejtenéd bővebben.
Válasz #900. hozzászólásra
lehet 9-6dl is kb3-7 nap közzel, de fontosabb, hogy vagy két napig ne essen a kezelés előtt
Válasz #902. hozzászólásra
Azt gondoltam.
De hányadik lyukba tegyem őket.24 lyuk van a vetőtárcsán.
Válasz #901. hozzászólásra
Lehetőleg ne forditva
Köszönöm szépen a választ.Régi varga gépes kanalas vetőgéppel fogom vetni a céklát.Hogyan rakjam be a kanalat?
Válasz #899. hozzászólásra
0,75-0,75 deci megosztva de mennyi idő múlva szórjam a 2. dózist?
Válasz #898. hozzászólásra
Az afalont is megosztva add ki, ne keverd semmivel majd legalább egy héttel tedd rá az egyszikűírtót.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy min. 10 cm-es sárgarépát és zöldséget szeretnék lefújni Afalon és valami más főként egyszikírtó kombinációjával, csak még nem tudom, hogy mi lenne mellé a jobb. Tudnátok ebben segíteni?
Főként a zöldség miatt kérdezem. Afalonból 1,5 litert kapna max.
Esetleg érdemes lenne megosztani a kezelést bizonyos kombinációknál?
Válasz #896. hozzászólásra
Még e hónap végéig nem nagyon vagy vele elkésve, de függ a tenyészidőtől is.
Tárolási céklát meddig kell elvetni?
Válasz #885. hozzászólásra
Hogy-hogy???
Thimet volt a legjobb amit használtuk.Az mindent vitt még a futo őzet is.
Válasz #892. hozzászólásra
Felénk Force használnak de szerintem nem ér semmit főleg a pajorok ellen ami a legnagyobb kárt okozza.
Válasz #891. hozzászólásra
Az pénzben sem kevés, már-már a nem éri meg kategória.
Válasz #890. hozzászólásra
15-20kg/ha (talajfüggő)
Válasz #889. hozzászólásra
Dózis?
Hali!
Felénk Nematorint hasznának ( bár úgy tudom répárra gyökérre nem engedélyezett ).
Répa és petrezselyemhez tudtok mondani olyan talajfertőtlenítőt, amit vetéssel egy menetben a sorokba ki lehetne juttatni főként fonálféreg ellen? Fontos, hogy megfizethető és kíméletes legyen a növényekkel.
Válasz #884. hozzászólásra
Csakis a régiből, az idei nem lesz ily olcsó
Válasz #883. hozzászólásra
Már az újból akarsz neki adni vagy a régiből?
Válasz #882. hozzászólásra
A 23-án vetettből lehet itt-ott találni kétlevelében. Heci:Földjében most önköltség alatt...
Válasz #878. hozzászólásra
Amit március közepén vetettünk az sorol szépen, amit március végén ott még csírába sem találtam.
Válasz #880. hozzászólásra
ja
és hogyé veszik a parcellás petrót?????
Válasz #879. hozzászólásra
Az, hogy "lábon" ( ez gyökér esetében kicsit anakronisztikus)nem lehet eladni. Felénk vannak akik erre specializálódtak, hogy a sajátjuk mellé még vesznek másoktól is és mivel nekik bejáratott szedőbrigádjuk és forgótőkéjük van. (hiszen a szedés-feldolgozás a leg munka- és kltgigényesebb része a gytermesztésnek)
Válasz #878. hozzászólásra
nem nagyon megy a petrezselyem földjében....
ez mi?????
Kel már vkinek a gyökér? Az enyém lecserepesedett és nem tudom öntözni Amúgy a tavaszi jóslatom bejönni látszik, sajnos, nem nagyon megy a petrezselyem földjében....
Válasz #876. hozzászólásra
Értem.Köszönöm a választ.
Válasz #875. hozzászólásra
Majdnem minden cukorrépavegyszerrel, csk nem szabad bevallanod
Sziasztok
Céklát mivel lehet felül kezelni vetés után?
Válasz #871. hozzászólásra
Itt a link.Itt megtudod nézni a zeller fajtákat.
http://www.mezogazdasagibolt.hu
Sziasztok
Rocket f1 céklűról tud valaki valamit érdemeset mondani?Milyen munkákat igényel?És mennyi ideig lehet tárolni?
Válasz #871. hozzászólásra
Szia
Ugorj fel fel ide és itt megtudod nézni a neked való zellert.
Tudtok valamilyen tárolási zellerfajtát mondani? Esetleg valakinek vélemény a Prinz, Ibis, Rex fajtákról?
Válasz #869. hozzászólásra
nem, csak K domináns összetett, pl. 8-20-30.
És lóval tudtak 50 cm.re lazítani?
Válasz #856. hozzászólásra
Csak K? És azt vetés előtt?
Felénk a répának minden kell. Igaz, ha A.Nitrátból egy mázsát kap akkor is rendesen ad. PK meg vetés előtt, kerülve a kloridos összetételt.