Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
értem...Van is egy öreg permetezőm amit nem használok..Arról leszedném a szórókeretet Csinálnék rá egy padot amire két manyust felültetnék aki odanyomja a csövet a tőhöz..Ez eddig ok..De mi lenne az a szer ami kinyírná a kártevőket???
Gondolom szakaszolni tudsz.
Az egyik szakaszra csinálj külön egy tömlőt amit úgy tudsz használni, mint egy háti permetező pisztolyát.
A többi szakaszt zárd le és ezzel a tömlővel + valami vékony csővel(csappal) tudod oltani a földet nyomás alatt !
A lényeg, hogy mielőtt a földbe dugod, nyisd ki, hogy menjen a víz ne duguljon el.
Tegnap húzgátam ki zödségeket és találtam olyat aminek a levél szára is lyukas volt..Tehát nem a gyökér hanem a gyökér fej feletti rész..Az valami kukac???Vagy a drótféreg dógzik ott is????
agrotibcsik meg agromókuskák má nem nagyon dijjazzák az ilyen hajlongós, meg rizikós dolgokat, nekik mán csak az kell, hogy mindent géppel csinálni, gyorsan, aztán menni a welness-fitnesbe áztatni.
1368 hozzászólás
Válasz #1017. hozzászólásra
És amekkora dózisokat írnak...100ezer nem takarná be a kezelést...
Válasz #1014. hozzászólásra
20rugó 5liter..
Válasz #1015. hozzászólásra
igen csak a fonálférget,meg a tetüket írja..
Válasz #1012. hozzászólásra
Most nézem jó.Mindenfele gyökérzöldségre jó.1-es kategorikus.
Válasz #1012. hozzászólásra
elvileg jó, gyakorlatban még nem használtam, meg ugy tudom nem ócó
Válasz #1009. hozzászólásra
Má veszekednek rajta nem látod???
Válasz #1010. hozzászólásra
Szerinted jó a drótféregre is??Múltkór már ezen is gondolkodtam..
Válasz #1008. hozzászólásra
force nem igazán jött be eddig..Írok mailt..
Válasz #1007. hozzászólásra
vydate 10 L, keress rá erre a dupont-nál
Léptem.......
Csajokat meg tartsd közel a répádhoz !!!!!
Force
Eforia
Gaucho
Poncho
Cruiser
Actara
Válasz #1006. hozzászólásra
értem...Van is egy öreg permetezőm amit nem használok..Arról leszedném a szórókeretet Csinálnék rá egy padot amire két manyust felültetnék aki odanyomja a csövet a tőhöz..Ez eddig ok..De mi lenne az a szer ami kinyírná a kártevőket???
Válasz #1005. hozzászólásra
Gondolom szakaszolni tudsz.
Az egyik szakaszra csinálj külön egy tömlőt amit úgy tudsz használni, mint egy háti permetező pisztolyát.
A többi szakaszt zárd le és ezzel a tömlővel + valami vékony csővel(csappal) tudod oltani a földet nyomás alatt !
A lényeg, hogy mielőtt a földbe dugod, nyisd ki, hogy menjen a víz ne duguljon el.
Válasz #1004. hozzászólásra
Igen egy 12méteresel..
Válasz #1002. hozzászólásra
Mivel vegyszerezel ?? Gép ?
Válasz #1001. hozzászólásra
Válasz #1000. hozzászólásra
No és azt mivel...Én nem vagyok ilyenekre felkészűlve..
Válasz #1000. hozzászólásra
A kis t-25 van kompresszor?
Válasz #999. hozzászólásra
Így van ! Vegyszerezővel nyomás alatt bele nyomni a földbe a kukacokra !!!!!
Válasz #997. hozzászólásra
Valahogy nem tudod a répa alá beinjektálni?Csinálsz egy koprocesszoros injektálót.
Válasz #996. hozzászólásra
Hát ez a kérdésem nekem is...
Válasz #995. hozzászólásra
Veszteni nem vesztek vele...Force van ithon..
Válasz #993. hozzászólásra
Valami rovarölő nincs ellene?
Válasz #994. hozzászólásra
te tudod, de ez gázosodik, és ha nem tudod rendesen betakarni földel, akkor nem ér semmit, igy utólag meg már.., de te tudod
Arra gondoltam hogy adok neki egy kemény dózist forceből..Beszórom a bakhát közé,és Feltúrom a bakháttetejére..
Itt a bűnös....
Válasz #989. hozzászólásra
Nem..van képem..feltöltöm.
Válasz #988. hozzászólásra
Sajna nem...Már nagy a zöldje és bakháton van..
Válasz #987. hozzászólásra
A talajban nem sikerült...
Válasz #985. hozzászólásra
sárgarépa légy ?
Válasz #986. hozzászólásra
Kézi tolású vetőgéppel nem lehet mellé tolni bármit is ????????
Válasz #986. hozzászólásra
szerintem semmit, a talajba kéne kinyirni, mielőtt bemegy a gyökérbe, ha belement már késő kinyirni, de lehet hogy tévedek
Válasz #982. hozzászólásra
Állományba mit szórnál drótféreg ellen???Most szép a zöldség...Sűrű is fehér is.Levele is szép..Most meg adrótféreg.......
Tegnap húzgátam ki zödségeket és találtam olyat aminek a levél szára is lyukas volt..Tehát nem a gyökér hanem a gyökér fej feletti rész..Az valami kukac???Vagy a drótféreg dógzik ott is????
gyökér minek kőne????
levesbül is csak kivágom a kutyáknak
magom is van éppen elég még hhhááááhhhháááááá
szóval hoznál ha kéne????
biztos el akarod kapni a frakkom mi?
tehát ha lóvét is akarok kitermelni akkor ilyesmit szerezzek ne a nyugati szarokot?
Se olyan hosszú se olyan íze nem leszz, még ez a szerencse.
Válasz #957. hozzászólásra
Ja.
Mag kéne vagy gyökér? A magot akár személyesen elviszem
Bár a tót meg a lengyel gyökér mindig alánk vág, de a tietek olyan hosszú sose lesz
Válasz #979. hozzászólásra
agrotibcsik meg agromókuskák má nem nagyon dijjazzák az ilyen hajlongós, meg rizikós dolgokat, nekik mán csak az kell, hogy mindent géppel csinálni, gyorsan, aztán menni a welness-fitnesbe áztatni.
Válasz #978. hozzászólásra
vegyes,ha jó árak alakulnak, akkor még kaszálni is lehet akár, no meg ez a sok vihar rosseb is még egyszer bebaxik, eddig inkább csak kerülgetet
Válasz #977. hozzászólásra
má a tanyátokon sincs nagyon fólia?
itt is vót régen rengeteg......
Tsznek is vót vagy 20 hektó.....
Válasz #976. hozzászólásra
1 sunyi offot
idén jó néznek ki a dolgaitok?
lesz kasz állás?
Válasz #976. hozzászólásra
régen minden vmire való fóliásnak volt a fóliában, de leszoktak már róla, meg mán a fóliázásról is, jó nekünk a holland is
Válasz #973. hozzászólásra
nem, szatmárban jobban érezném magam, vagy a hajdú löszháton, de ezt sorsolták nekem....
Válasz #974. hozzászólásra
aha
érdekel ám a dolog mer erről itt még nem volt duma
csakbefut 1 tészes kiskertészes hááááháhááááá
Válasz #969. hozzászólásra
amugy a kiskunsági Tész termeltet "nagyobb" menyiségben tán.
Válasz #972. hozzászólásra
ott érzed jó magad mi?
Szabolcsban?
Válasz #970. hozzászólásra
nem, szabolcsban
Válasz #969. hozzászólásra
köll a kutyának...
Válasz #968. hozzászólásra
Kis kertész
Szeged környékén vagy paprikás?
Válasz #968. hozzászólásra
hát akkor tudodmit?