Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #82. hozzászólásra
és mi lesz ,ha ti is nagyok lesztek,és lesz sok zöld gép az udvaron,meg lesz sok raktárotok,akkor majd tirátok is írigy lesz a tulaj(jó magyar szokás szerint),akkor majd kinek adják oda a földjeiket?
tisztességes magyar bérbeadó nem a saját hasznát nézi,nekem több bérbeadó van aki direkt nem a tőkeerős nagygazdának atta a földet,pedig sorban álltak érte,hanem nekem adták ki.Vannak akik ellenszenvesek a nagyokra,és a kissebbeknek adják.Legalábbis felénk.
van 100 ha saját földem és 80 ha bérelt, ha dolgozok és kockáztatok, bevallom nem keresek évi 10 millát (támogatással együtt se), amit a saját földem bérlete hozna
Tudtommal kapcsolatban vagy velük is, kérdezd már meglégyszi,én is marha kiváncsi lennék rá. Komolyra fordítva szerintem nem ennyi, csak ennyiért rakták ki, nehogy eszembe jusson megpályázni. Egyébként az egyik a BB nevén van, az osztrák most szedi vissza.
Válasz #56. hozzászólásra
ezért fogják módosítani a földtörvényt,majd pár pajeszos vesz egy állattartó telepet(gazdasági társaság)utána a fejlesztési banktól kapnak hitelt(kamatmentesen, 10év türelmiidővel,vagy csak afelét kell majd visszafizetni)utána indul a buli!!!majd utána lehet pároslábazni jó sokáig.
Ha nem a te neveden van a föld, hanem a 2 éves gyerekedén, akkor is valójában a tied a föld. Így lehet 10.000 Ha-od is. Lehet, hogy 100 év múlva Magyarországon újra szinte megye méretű gazdaságok lesznek, pl. Csányi, Leisztinger, meg mások kezében.
ez a kép a francia honlapról van,ők ezrével rakják a trakira,az enyém most készül. http://pagesperso-orange.fr/quanthommesuite/RealPMCPantone.htm ezt nézd meg!
Magyar vagyok és Magyarnak születtem.A földvételnél felénk az a baj Ha van eladó a sok pesti multimilliárdos ZS..Ó megveszi de nem azért hogy müvelje hanem pénzt mosni.Van egy szinész akinek csak a mi megyénkben 2000 HA földje és erdöje van.Kérdem én rá nem vonatkozik a 300ha,vagy 6000 ak????Elnézést ha valakit a vallási hovatartozásában megsértettem.Csak ilyenkor elszakad a cérna .
Válasz #40. hozzászólásra
a kifüggesztés csak azért van bennünket le bírjanak szivatni a nagyok,ugyanis,törvény igazságtalanul elővásárlási jogokat biztosít egyeseknek,ha a kiskapukat nem bírnám kihasználni,nem volna egy deka földem se!!
5086 hozzászólás
és mi lesz ,ha ti is nagyok lesztek,és lesz sok zöld gép az udvaron,meg lesz sok raktárotok,akkor majd tirátok is írigy lesz a tulaj(jó magyar szokás szerint),akkor majd kinek adják oda a földjeiket?
Látom te is MAGYAR ember vagy.
Melyik megyéből?
Válasz #80. hozzászólásra
én a 80 ha fizetek 200-300 ezret összesen
nem is tudom pontosan, össze kellene adni
ha a támogatás megmarad, akkor már jó vagyok
Válasz #60. hozzászólásra
Na ez kell még! A városiak meg hisztiznek mer a parasztok sorba állnak a segélyé!
tisztességes magyar bérbeadó nem a saját hasznát nézi,nekem több bérbeadó van aki direkt nem a tőkeerős nagygazdának atta a földet,pedig sorban álltak érte,hanem nekem adták ki.Vannak akik ellenszenvesek a nagyokra,és a kissebbeknek adják.Legalábbis felénk.
Válasz #79. hozzászólásra
akkor nem tudsz bérleményt?
Bólyba szeretnék 100 ha-t.
adom a 100-at
Válasz #77. hozzászólásra
Azt mondtad, hogy ennyi pénzért bérbeadod a földedet. Akkor mégsem? :)
Válasz #77. hozzászólásra
csak ezek földek sokkal jobbak a tiednél
Válasz #76. hozzászólásra
Kiért lelkesedik?
Válasz #74. hozzászólásra
van 100 ha saját földem és 80 ha bérelt, ha dolgozok és kockáztatok, bevallom nem keresek évi 10 millát (támogatással együtt se), amit a saját földem bérlete hozna
Válasz #75. hozzászólásra
Milyen Axiál? :)
Válasz #73. hozzászólásra
AXIÁL???
Válasz #72. hozzászólásra
Géza, ha odamegy az az áldott jóember, el kell adnod az új traktorodat. Biztosan ezt akarad?
Válasz #71. hozzászólásra
Nem keresem. Aki alkalmazottként határtalnul lelkesedik valamelyik nagy cégért az mindig gyanús...
Válasz #65. hozzászólásra
Géza.én odaküldöm, de megbánod az tuti...
Válasz #69. hozzászólásra
Egyébként nem sok minden van rábízva,ahogy én látom, ha gépet akarsz eladni oda, ne őt keresd.
Válasz #67. hozzászólásra
nkább lesni fogunk,de nagyon szomorúan!
Válasz #64. hozzászólásra
Nem voltam ott egy éve, mert hülyének tartom a helytartót.
olvassátok el a www.agrotrend.hu -n,hogyan adták el politikusaink a kertesköi állami gazdaságot,pontosabban mennyiért,érdekes lesz garantálom!
Válasz #51. hozzászólásra
nem rugsz te semmit csak lesel majd,hogy mennyi földet eladtak nálunk van följe ügyvédnek szerencse játék rt igazgatonak stb
Válasz #63. hozzászólásra
igen bérleti díj.
Válasz #61. hozzászólásra
küld hozzám, annyiért bérbeadom az összes földemet és még szerzek hozzá
Válasz #62. hozzászólásra
Tudtommal kapcsolatban vagy velük is, kérdezd már meglégyszi,én is marha kiváncsi lennék rá. Komolyra fordítva szerintem nem ennyi, csak ennyiért rakták ki, nehogy eszembe jusson megpályázni. Egyébként az egyik a BB nevén van, az osztrák most szedi vissza.
ez bérlet díj?
És ő miből bírja? Neki hogyan éri meg?
Válasz #59. hozzászólásra
Hazaértél? Miért nem? most függesztett ki két darabot 100,azaz százezer ft/ha-os árfolyamon, szerinted ki bírja ezt el?
Válasz #56. hozzászólásra
ezért fogják módosítani a földtörvényt,majd pár pajeszos vesz egy állattartó telepet(gazdasági társaság)utána a fejlesztési banktól kapnak hitelt(kamatmentesen, 10év türelmiidővel,vagy csak afelét kell majd visszafizetni)utána indul a buli!!!majd utána lehet pároslábazni jó sokáig.
Válasz #58. hozzászólásra
Miért nem?
Válasz #55. hozzászólásra
Szeretném hidd el, de még ezekkel a nyamvadt asztrákokkal sem bírok, nemhogy a csányival.
Már most az övék
Válasz #53. hozzászólásra
elvileg közeli rokonságnak nem lehet a településnek a 25%-a a tulajdonában
Válasz #54. hozzászólásra
majd ti is páros lábbal rúgjátok ki őket........
Válasz #53. hozzászólásra
ÁÁ! nem kell ahhoz 100 év, talán 10 is elég lesz.
Ha nem a te neveden van a föld, hanem a 2 éves gyerekedén, akkor is valójában a tied a föld. Így lehet 10.000 Ha-od is. Lehet, hogy 100 év múlva Magyarországon újra szinte megye méretű gazdaságok lesznek, pl. Csányi, Leisztinger, meg mások kezében.
Válasz #51. hozzászólásra
akkor ti biztosan nagyon erősek vagytok!
Válasz #50. hozzászólásra
páros lábbal rugnánk őket!
Válasz #49. hozzászólásra
szerencsés vagy,hogy a befektetők még nem értek oda!
Válasz #47. hozzászólásra
mert ? elővásárlási jogom van,ha nyer a pályázat,nagyot alakitunk.tudni kell a forrásokat,te nembisztos hogy megtalálnád.Amúgy békésmegye.
Válasz #44. hozzászólásra
igazad van,az ilyet én is üldözöm,meg aki nem fizet bérleti dijat és nincs törvény hogy utolérjék .
Válasz #43. hozzászólásra
merre gazdálkodsz?
Válasz #45. hozzászólásra
ez a kép a francia honlapról van,ők ezrével rakják a trakira,az enyém most készül. http://pagesperso-orange.fr/quanthommesuite/RealPMCPantone.htm ezt nézd meg!
Válasz #41. hozzászólásra
És működik?
Válasz #37. hozzászólásra
Magyar vagyok és Magyarnak születtem.A földvételnél felénk az a baj Ha van eladó a sok pesti multimilliárdos ZS..Ó megveszi de nem azért hogy müvelje hanem pénzt mosni.Van egy szinész akinek csak a mi megyénkben 2000 HA földje és erdöje van.Kérdem én rá nem vonatkozik a 300ha,vagy 6000 ak????Elnézést ha valakit a vallási hovatartozásában megsértettem.Csak ilyenkor elszakad a cérna .
Válasz #42. hozzászólásra
nállunk van föld szerintem tudnék kapásból vagy100ha .
Válasz #40. hozzászólásra
a kifüggesztés csak azért van bennünket le bírjanak szivatni a nagyok,ugyanis,törvény igazságtalanul elővásárlási jogokat biztosít egyeseknek,ha a kiskapukat nem bírnám kihasználni,nem volna egy deka földem se!!
Válasz #39. hozzászólásra
fogyasztáscsökkentő,viz van benne,a kipufogó felheviti és a motor beszippantja,2500fokon a vizgőz bomlik hidrogén+oxigén 20-30% fogycsökkentés
Válasz #32. hozzászólásra
Igazad van!!!
Válasz #37. hozzászólásra
hali !mi az a doboz a trakid oldalán akipufogónál?(ha nem titok)
Válasz #36. hozzászólásra
Meg a föld is!!
Válasz #34. hozzászólásra
Elég baj hogy ide jutottunk MAGYAROK.