Hirdetés
- Fiat 180-90-es traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
758 hozzászólás
Válasz attila74 #597. hozzászólásáraSzőlőbe ilyen laza homokos talajra indokolt ennyi lóerös gép?
Válasz attila74 #606. hozzászólására
Válasz mtz1221 #602. hozzászólásáraAzért azokhoz hasonlítom mert nekem a szőlőben ezek férnek el.A nagy arma az jó, de túl széles, és annyi a nettó ára szinte mint ennek a bruttó , 15mikulás meg egy kicsi.A többin meg a tlt bekapcsolása nagyon macerás, a hattaton elektromos kapcsolású, igaz nekem nem esik kézre ,de majd át cserélem valamelyik másikkal. Ahol jó. Az armán, meg a solison meg a bal kézzel rángatni, inkább nem. Sorművelés, hektáronként 20 szor. Közben fordulni a következő sorra, attól még az MTZ tlt is jobb. A solis kuplung meg nehéz, valamint a 4x3as 27km/órás váltó, felező nélkül egy büntetés. Ott ahol pótkocsit is kell húzni. Bajom nincs velük, de ahol nincs több gép, ott univerzális munkára azért kevés. Kisegítő gépnek tökéletes választás, bár annyival nem olcsóbbak. Ez az én véleményem, nem akarok senkit sem meggyőzni, sem lebeszélni. Kinek a pap, kinek a papné
Válasz Ká01 #604. hozzászólására
Válasz Bonyolult #603. hozzászólásáraA 74. oldalon keresd!
Válasz Ká01 #601. hozzászólásáraHali tudnál segíteni a kerékösszetartás jó beállításában mert nekem nyalta rendesen az A110-en.
Válasz attila74 #597. hozzászólásáraMiért lenne vicc a török váltója meg a tlt-je ??? Ehhez a traktorhoz a
1104 vagy 1204 lenne illeszthető.
Válasz attila74 #597. hozzászólásáraGratula!Remélem neked is beválik,én nagyon elégedett vok az enyémmel.Egy tipp: ellenőrizd a kerékösszetartást,mert néha elsumákolják a gyárban,és félrenyalja a gumit.
Válasz attila74 #597. hozzászólásáraSzia Privát üzit küldtem,Légyszives ha gondolod válaszolj.
Válasz B.Bali #598. hozzászólásáraSzőlő takaró eke.
Válasz attila74 #597. hozzászólásáraJól néz ki,mi van utánna?
T4110,
Hát megjött, ismerkedünk.
Eddig úgy néz ki jó döntés .
Néztem a másik törököt,meg a solist. De azoknak a tlt ,meg a 30as váltó egy viccár/érték arányban. Főleg ha univerzális gépet akar az ember.
Válasz Ká01 #595. hozzászólásáraIgen a környezet védelme miatt ezek már a leg modernebb motorok plusz dolgokkal de előbb utóbb mindenkinek ez lesz nem mindíg a szívó mtz. Van tapasztalatom ezzel a típussal azért is ezt veszem.
Válasz Pityesz90 #594. hozzászólásáraGondolom itt már common rail,adblue,laptopszervíz stb.Más technika,más lehetséges problémák.Remélem beválik az Őzike.
Válasz Ká01 #593. hozzászólásáraEgy 6110m es john deere még a nagy motorháztetős itt is az a helyzet mint a hattat nál a régebbi 4525ccm az újabb 3400ccm. Amit néztem 2 éves 900 órás
Válasz Pityesz90 #591. hozzászólásáraHát ez meglepően gyorsan elkelt.Mi lesz az utódja?
Válasz zoldi.matyas #590. hozzászólásáraSzia :) Csak annyit mondok hogy te is szervizelted ezt a gépet Matyi.
Válasz Ká01 #589. hozzászólásáraJól is teszed hogy meghagyod mtz től sokkal megbízhatóbb. Ma nagyon sokan hívtak a traktor miatt és el is adtam biztos hogy nagyon jó állapotú gép
Válasz Pityesz90 #586. hozzászólásáraszia! lehet tudni hogy melyik kereskedőtől vetted a hattat trakit, mikori évjárat ill hogy mennyire gondoltál irányárnak
Válasz Pityesz90 #588. hozzászólásáraÉn is gondolkodom egy nagyobb trakin,de ez maradni fog,kap egy rakodót,és inkább az Mtz lesz eladva.A tiédre visszatérve szerintem jól jár aki megveszi,viszont most kiderül mennyire eladható egy viszonylag új,és kevéssé ismert márka jó állapotú példánya.
Válasz Ká01 #587. hozzászólásáraNem csalódtam benne egyáltalán csak szeretnék rtk ra váltani és pontosabb ha gyári előkészítés van a gépben na meg sokat megyek közúton és fontos a híd, fűlke rugózás. De ez a gép ár érték arányban verhetetlen még mindíg azt mondom inkább kinőttem azt mondanám.
Válasz Pityesz90 #586. hozzászólásáraMi a csere oka,ha nem titok?Csalódtál a törökben?
Sziasztok esetleg ha valakit érdekel eladó egy hibátlan T4100 as gép 1400 órával érdeklődni 0630 9736220 számon leket.
Válasz Balti #583. hozzászólására
Azért megköszönhetné!
Hattat kezelési UtasításJavítási utmutatoAlkatrész katalógus
Válasz Balti #581. hozzászólására
Válasz anya.csak.1.van #578. hozzászólásáraMegfelel?
Ha jól emlékszem van alkatrész katalógus is, ha kell megkeresem.
Válasz Ares 826 #579. hozzászólásáraNem az a gond, hanem trükköznek. Minden töröknek van egy két modellje , amihez 10-20 lóval nagyobb motort tesznek mint a váltó/difi max megengedetje. Ezeket el kell kerülni és nincs gond.
Válasz mtz1221 #576. hozzászólásáraAzt gondolná az ember hogy legalább ezeket a gépeket összeraknák rendesen "keleten" de lehet még az MTZ is jobb ennél, pedig már ott is vannak gondok anyagminőségben!
Segítséget szeretnék kérni .Egy Hattat a 90-es traktor gazdája vagyok immár vagy 3 éve , de gépkönyvet hozzá még nem láttam . Hol lehet hozzájutni . A kereskedőtől nem kaptam , ez kilőve .
Válasz piriczki91 #573. hozzászólásáraSzia Jani vagyok mimar javitotunk tobszoris javitasal foglalkozunk 30 736 4749
Válasz piriczki91 #575. hozzászólásáraOda adhatom de én sem értek hozzá, csak minden töröktraktoros fórumot elolvastam a vétel előtt. És ott láttam hogy a nagyobb hattatoknak szokási a kúpkerék csapágya.
Itt lapozz vissza.
Válasz mtz1221 #574. hozzászólásáraHa mozgatóm az első hajtás kardánt sebességbe darál folyamatosan de inkább váltó első felében.
Tudnál adni egy elérhetőséget, telefonszámot email cimem: piriczki91@gmail.com
Válasz piriczki91 #573. hozzászólásáraKúpkeréknek a csapágya szokott idő nap előtt szétesni náluk, ha kiveszed a tlt-t be látni.
Sziasztok! Hattat A 110 váltó szereléshez ért valaki? A traktor nem megy semerre sem, csak morog, mintha a két fogaskerék nem érne egybe. Köszönöm a válaszokat előre is!
Válasz Ká01 #571. hozzászólásáraKöszönöm szépen a választ.
Válasz Dini8 #570. hozzászólásáraHa újat nézel,akkor csak szoftver a különbség.Az enyém még adagolós.Az újnak tudtommal a motorja is kisebb,az enyém még 4400 cm3.1400 üzó körül járok,és mindent ez a traki csinál 65 ha-on.Néhány kisebb olajszivárgás,pár meglazult csavar,két elszakadt ékszíj,és egy tönkrement akku a lista.A gyárban nem állították be a fényszórókat,vmint a kerékösszetartást sem,emiatt az egyik első gumim már csak 40%-os.Én nagyon meg vok eddig elégedve,és újra megvenném.Hozzáértő szervizes tudtommal csak az Albertirsán székelő cégnek van-ők járnak is ki Törökországba,vmint alkatrészlerakat is csak ott található.
Válasz Ká01 #569. hozzászólására
Kérhetek infót a tapasztalatodról, hogyan vált be? Kereskedőről, szervizről mi a véleményed? T4100 és a T4110 között főleg a motor a különbség? Köszönöm!
Válasz Dini8 #568. hozzászólásáraSzia! T4100 van 2018 óta.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Hattat T4110 traktorral kapcsolatban?
Előre is köszönöm.
Válasz traktorklíma #566. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz prütyi #564. hozzászólásáraKüldtem privátot!
Sziasztok! Lenne néhány kérdésem egy A100-as gépről. A váltó olajat a hátsó kisablaknál lévő nivopálcánál kell beleönteni? Milyen olaj kell bele és mennyi? A hidraulika tartály a jobb hátsó keréknél van? Abba csak úgy lehet olajat önteni hogy leveszem a kereket? Oda milyen olaj kell és mennyi? Motorba milyen olaj és mennyi kell? Bocs a sok lüke kérdésért, csak ismerősnek segítek a szervizelésben de teljesen vakon vagyok mert az eredeti szervizes cég elvitte a gép könyvét és azóta is b.szta vissza hozni.
Válasz joc #562. hozzászólásáraAz fasza akkor ott a gond ahol füstölt azaz középen a kuplungtárcsáknál , akkor széthúzós lesz .
Válasz R Sándor #561. hozzászólásáraÜdv. Nem reagál az állításokra közepén nagyon füstölt,történet akg föld kaszálása rk4-el igazi katóka tenger sima kardánnal felrakodott a kasza mivel nem tudott racsnizni elkezdett belül füstölni
Válasz joc #559. hozzászólására De most lefüstölt vagy nem emel ki ?Mert ha nem emel ki akkor azt lehet állítani a traki jobb oldalán.
Válasz joc #559. hozzászólására Elvileg ugyan az mit a jumz vagy a valtra 800 as dupla kuplung tárcsa egy szerkezetben , tehát ketté kell gurítani a trakit ,azaz középen szétszedni.
Sziasztok van egy Hattat 110 traktorunk vagyis 2 az egyik az rk4 kasza alatt lefüstölt a gardán kuplungja,nem emel ki,valaki nem tudja a bontási menetét és hogy tárcsás vagy szalagos a ferodol van benne aki tud segítsen köszi