Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz zollfeco #2456. hozzászólására Üdvözlök minden tök és nem töktermelő Gazdatársat!
Nálam lassan 3 hete voltak a Mosonmagyaróvári
oskolából és én megmutattam nekik minden fenntartás nélkül.Beszélgettünk egy jót jegyezgettek, fényképeket készítettek.
RENDES FIUK
Igérték küldenek a tanulmányból 1 pld.-t.
Úgy legyen.
Gyom irtással azt tapasztaltam: ha a sorköz rendesen,géppel tisztára van téve ,a sorban lévő gyomok segítik a tököt árnyékot adnak.
Az idén nem a gyom volt a gond hanem az aszály.
Máj 10.vetés siralmas, aki ápr.ban elvetett jobban járt,meg erősödött a növény akkorra.
Válasz Mf-es #2458. hozzászólásáraNekem is ez a furcsa.
1. sehol nem vagyok regisztrálva mint töktermelő - miért lennék?
2. 3000 négyzetméter területről van szó
3. hogy talált meg pont engem?
Kérdeztem az ürgét, hogy honnan tudja, hogy én termelek tököt? Azt mondja erre, hogy a tanakajdi növényizélős állomás egyik munkatársa mondta neki, hogy !!!!! édesanyám a polgármester a faluban és őt hívja fel, mert ő biztos tudja, hogy ki termel a faluban tököt
Érdeklődnék, hogy valakit közületek kerestek-e már meg olyannal telefonon, hogy az "....... Egyetemről vagyok X.Y. és amiatt keresem, hogy állítólag Önnek van olajtök vetve, és megnéznénk a gyomfertőzöttséget egy kutatás elvégéséhez."
Kicsit furcsának tartom, de lehet, hogy igaz. Ma délután jön megnézni.
Válasz Mf-es #2446. hozzászólásáraMég nem tuti a dolog, nem beszéltem még azóta a növényorvossal, de ha ő is azt mondja hogy oké akkor megírom. Amúgy napraforgó gyomirtója lenne, egy helyről hallottam, hogy nem bántja a tököt
Válasz Mf-es #2428. hozzászólásáraSzép, gratulálok hozzá! Meg szabad kérdezni, hogy milyen gyártmány (Moty?), és hogy mennyibe került?
(Amúgy nagyon komolyan beruháztál a tökre!)
Még arra lennék kíváncsi, hogy a tök alá szántás helyett milyen munkafolyamatot végzel? (Grúber, tárcsa?)
Válasz Tamás1977 #2425. hozzászólásáraDobd fel hirdetésbe,hogy keresel.Én is mikor hirdettem,ajánlottak valahol heves megyébe egyet,800 ezerért.Felszedője nem volt,de lehet csinálni,vagy kézzel bele dobálni.
Válasz Mf-es #2424. hozzászólásáraMost 11 ha van, ha a hőség ki nem nyírja. De bérbe nem igazán akarnám csináltatni, keresnék valami olcsó de működő gépet. Aztán jövőre majd meglátjuk, terület lenne, csak homok.
3117 hozzászólás
Kinek hogy áll a tök?(Fejlettségi állapotra gondolok).Hát nem sok kell és lehet tolni az enyémet.(Össze)
Válasz theArjan #2465. hozzászólásáraÁr?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-08-25 10:44:49
Válasz nyírségi #2462. hozzászólásáraNálam is megtörtént tegnap. Tényleg normálisak voltak. Jó sokat beszélgettünk.
A vetéssel meg a gyomosodással kapcsolatban egyetértek veled.
Válasz Mf-es #2457. hozzászólásáraNálunk az MVH járt.
Kémem szerint lemérte a területet.
Reméljük egyezett.
Válasz zollfeco #2456. hozzászólására Üdvözlök minden tök és nem töktermelő Gazdatársat!
Nálam lassan 3 hete voltak a Mosonmagyaróvári
oskolából és én megmutattam nekik minden fenntartás nélkül.Beszélgettünk egy jót jegyezgettek, fényképeket készítettek.
RENDES FIUK
Igérték küldenek a tanulmányból 1 pld.-t.
Úgy legyen.
Gyom irtással azt tapasztaltam: ha a sorköz rendesen,géppel tisztára van téve ,a sorban lévő gyomok segítik a tököt árnyékot adnak.
Az idén nem a gyom volt a gond hanem az aszály.
Máj 10.vetés siralmas, aki ápr.ban elvetett jobban járt,meg erősödött a növény akkorra.
Válasz a2457 #2460. hozzászólásáraNem! A jézusszive brigád :)
Válasz zollfeco #2456. hozzászólásárahallod, biztosan nem "mátészalkai bethlehemesek" voltak ?
Válasz Mf-es #2458. hozzászólásáraNekem is ez a furcsa.
1. sehol nem vagyok regisztrálva mint töktermelő - miért lennék?
2. 3000 négyzetméter területről van szó
3. hogy talált meg pont engem?
Kérdeztem az ürgét, hogy honnan tudja, hogy én termelek tököt? Azt mondja erre, hogy a tanakajdi növényizélős állomás egyik munkatársa mondta neki, hogy !!!!! édesanyám a polgármester a faluban és őt hívja fel, mert ő biztos tudja, hogy ki termel a faluban tököt
1 óra múlva talán okosabb leszek
Válasz Mf-es #2457. hozzászólásáraHozzám jöhet,mikor kapálni kell.Kapát hozzanak.
Válasz zollfeco #2456. hozzászólásáraMi köze hozzá??Nézi a .....,vagy stb..És aztán feljelent??
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valakit közületek kerestek-e már meg olyannal telefonon, hogy az "....... Egyetemről vagyok X.Y. és amiatt keresem, hogy állítólag Önnek van olajtök vetve, és megnéznénk a gyomfertőzöttséget egy kutatás elvégéséhez."
Kicsit furcsának tartom, de lehet, hogy igaz. Ma délután jön megnézni.
Mindenkinek szep napot!
Keresnek surgoseggel azonnali megvetelre egy kontenernyi mennyisegu magot. (olajnak)
Export lenne termeszetesen. Minden szallitassal kapcsolatosan ugyet intezek.
A fizetes atvetelkor, de a reszleteket megbeszljuk - kp, banki atutalas, szamlazas stb.
Koszonettel: karikas gabor
Válasz .Szabi. #2453. hozzászólásáraTermés nem a kapáláson múlik.Mennyi map-ot kap ősszel.
Válasz Mf-es #2452. hozzászólásáraakkor én kárnak kapáltattam?
Válasz .Szabi. #2451. hozzászólásáraÍgy nem süti szét a nap a tököt.
Válasz Mf-es #2447. hozzászólásáranapraforgót meghagytad benne takarónövénynek?
Válasz Mf-es #2449. hozzászólásáraMent mail.
Válasz .Ropi #2448. hozzászólásáraÉs melyik az??
Válasz Mf-es #2446. hozzászólásáraMég nem tuti a dolog, nem beszéltem még azóta a növényorvossal, de ha ő is azt mondja hogy oké akkor megírom. Amúgy napraforgó gyomirtója lenne, egy helyről hallottam, hogy nem bántja a tököt
Héjas.
Válasz .Ropi #2445. hozzászólásáraTe akarsz bedolgozóst,csak nem írtad,mit.
Válasz Mf-es #2444. hozzászólására3-4 hét múlva kiderül, ugyanis 50-től itt sem esett több.
Amúgy gratulálok, láttam nagyot léptél előre gépesítés terén!
Gyomirtás témában sikerült valamit okoskodni?
Válasz .Ropi #2443. hozzászólásáraAkkor jó helyen laktok.Itt semennyi,30 mm esővel.
Válasz *** HM *** #2442. hozzászólására200-300 kg.
milyen termésre lehet kilátás idén a mélyen fekvő helyeken .....magas talajvízszint ..... kötött fekete talaj...... vetéstől mondjuk 30 mili.....???
Válasz Mf-es #2440. hozzászólásáraÉrtem, köszi!
Válasz emcett #2439. hozzászólásáraGrúberba most volt először.De volt már őszi lazító,tavaszi kombinátorba is.Egyenlőre mind jó.
Válasz Mf-es #2438. hozzászólásáraA szántás nélküli technológiába.
Válasz emcett #2436. hozzászólásáraMibe?
Válasz Mf-es #2434. hozzászólásáraGrúber ősszel és tavasszal, kombi tavasszal?
Válasz Mf-es #2434. hozzászólásáraElőször lesz így, vagy már van tapasztalat?
Válasz Mf-es #2434. hozzászólásáraElőször lesdz így, vasgy már van tapasztalat?
Válasz emcett #2433. hozzászólásáraMoty,igen.Ára?Sok!
Tök alá 2 sor grúber+kombinátor.
Válasz Mf-es #2428. hozzászólásáraSzép, gratulálok hozzá! Meg szabad kérdezni, hogy milyen gyártmány (Moty?), és hogy mennyibe került?
(Amúgy nagyon komolyan beruháztál a tökre!)
Még arra lennék kíváncsi, hogy a tök alá szántás helyett milyen munkafolyamatot végzel? (Grúber, tárcsa?)
Válasz *** HM *** #2429. hozzászólásáraSzerbiából való.Nem lesz csúcs termés,de volt ennél rosszabb is.
Válasz Mf-es #2428. hozzászólásáraa fönt futó tartók paramétereiről pár adat?
Válasz Mf-es #2428. hozzászólásáralesz e mit fölnyársalni? ajjajjj
Válasz Mf-es #2428. hozzászólásáramerész mtzvel osztrákbul
Nehéz szülés,de végre itthon van.
Válasz Mf-es #2426. hozzászólásáraKöszönöm, teszek fel hirdetést!
De azért ha hallotok valamit, jelezzetek. Köszönöm.
Válasz Tamás1977 #2425. hozzászólásáraDobd fel hirdetésbe,hogy keresel.Én is mikor hirdettem,ajánlottak valahol heves megyébe egyet,800 ezerért.Felszedője nem volt,de lehet csinálni,vagy kézzel bele dobálni.
Válasz Mf-es #2424. hozzászólásáraMost 11 ha van, ha a hőség ki nem nyírja. De bérbe nem igazán akarnám csináltatni, keresnék valami olcsó de működő gépet. Aztán jövőre majd meglátjuk, terület lenne, csak homok.
Válasz Tamás1977 #2422. hozzászólásáraDehogy új!Az új,15 millánál kezdődik.Függ,hogy milyet akarsz,mekkora területre.
Válasz Mf-es #2419. hozzászólásáraA tolót láttam, a mosót eladtad?
Válasz Mf-es #2420. hozzászólásáraGondolom az új, én kb 5-6.000 értékben keresek.
Sziasztok! Segitsetek akinek van tökmagmosója, mekkorafuratú a belső perforált lemez?
Előre is köszi!
üdv Jana
Válasz Mf-es #2419. hozzászólásáraRoppantó 20 000 eur.
Válasz Tamás1977 #2418. hozzászólásáraToló van eladó.20000 eur-ért tudok.
Sziasztok! Nem tud valaki eladó tökroppantót? Valami értelmes áron?