Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is marad a csüt. vagy péntek.Csak ma jött meg a mag Gleisdorfi.Maxim+Gaucho+talkum.Ma leforgattam ez nem áll össze.Nem vót óccsóé.Nettó 5 píz kiloja.
már őssze van rakva 10 méteres keret 300 tartály , 80 %-os , már csináltunk egy probát is működik csak még keverőt is be kell kötni meg egy pár dolgot , ha kész van irok róla és teszek fel képet is
El tudod ugy vetni,hogy ne keverjen semmi földet a gyomokra és csak a magárkot nyíssa ill csukja vissz? Mert csak igy van értelme betás után tootálozni,mert ha ez nem üegy akkor inkább vetés elötti napon és ogy a sorokban nem tud megbújni a vetőgép földhányásától ehy száll sem
Szeretném kérdezni , hogy megéri-e héj nélküli olajtökmagot termeszteni 1000m2-en? Milyen termésátlagok vannak és mennyiért lehet eladni a tökmagot? Előre is köszi a választ!
Kedves Mindenki!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Kérdésem a következő:olajtököt szeretnék majd termeszteni, és amikor beérett és leszedem, mennyi ideig hagyhatoma a magot a kabakba?
Várom a mihamarabbi választ!
Köszönöm!
A gyomirtáshoz is hozzá szolnék
A totál szerek levélen keresztül szívódnak fel, nincs hosszan tartó hatásuk azért kell várni hogy hasson a gyomok ellen főleg ha van benne évelő, én jövő héten lefújom aztán rá 2 hétre vetés előtt kombinátor neki másnap vetés és henger hogy ne száradjon...
Elhagytam a telefonszámodat....
Szerződést csináltál már?
Végre elment a mag és jónak mondható áron én akarok szerződést, a területet is duplázom...
Amugy most kezdik szedegetni a környékünkön
3117 hozzászólás
Válasz #1464. hozzászólásra
Nem olcsó,de nem is drága a hektárköltsége.Egy 40000 ft-os dekalbhoz viszonyítzsd.
Válasz #1465. hozzászólásra
Srácok, be kell látni, azért a héjas az agresszor
Válasz #1464. hozzászólásra
Nem hagytam mert a tavalyi,hiába hogy gleisdorfi volt,sok volt benne a héjas mag.Most másik céggel szerzödtem.Más a csomagolás is.
Válasz #1463. hozzászólásra
Hát nem olcsó az biztos... Sajátot nem vetsz?? Mi hagytunk azt is, Dithane M-45-el becsáváztuk. Majd meglátjuk hogy tud e annyit mint a Gleisdorfi.
Nekem is marad a csüt. vagy péntek.Csak ma jött meg a mag Gleisdorfi.Maxim+Gaucho+talkum.Ma leforgattam ez nem áll össze.Nem vót óccsóé.Nettó 5 píz kiloja.
Válasz #1461. hozzászólásra
Rendben,voltak azért gondok vagy egyből sikerült?
már őssze van rakva 10 méteres keret 300 tartály , 80 %-os , már csináltunk egy probát is működik csak még keverőt is be kell kötni meg egy pár dolgot , ha kész van irok róla és teszek fel képet is
Válasz #1450. hozzászólásra
Egyszer beszéltél a légnyomásos permetezőről.
Sikerült megépíteni?
Csak azért kérdem mert azóta nem írtál róla.
Válasz #1457. hozzászólásra
Csütörtök-péntek felé, ahogy idő engedi.
Válasz #1457. hozzászólásra
Holnap elszeretnénk vetni.
Mikor kezditek a vetést?Gondolkozom rajta,hogy szerdán elnyomjuk.
Válasz #1455. hozzászólásra
Elég lenne, volt is már 10 éve olyanom erre a célra, de valami másabbat gondoltam.
Válasz #1454. hozzászólásra
Arra a néhány hektárra nem elég az SPC??
Válasz #1452. hozzászólásra
Ezek nagyon drágák néhány hektár tökre, dinnyére.
Glyfozat/Gladiator 480 SL, mi ezeket szoktuk nyomni.
Válasz #1449. hozzászólásra
Monosem NG +
Totálissal.
van olyan gyomirtó szer amit használhatnák a tök vetése előtt és akár pár nappal később vethetek?
Válasz #1448. hozzászólásra
Egy pontos tipust tudsz mondani, hogy rendesen utánanézhessek?
Válasz #1447. hozzászólásra
Elég sok helyen vetik Monosem-mel.
SPC-n kívül milyen vetőgéppel vetitek a tököt, amivel lehetne dinnyét is vetni?
Válasz #1445. hozzászólásra
A teljes bevételre is.van képleted a vetőmag költség."függvényében"?
Válasz #1444. hozzászólásra
ár*0,76
Válasz #1443. hozzászólásra
Mennyiér adod azt a a magot?
Válasz #1442. hozzászólásra
igaz, lehet h úgy célszerűbb lenne.....
Válasz #1435. hozzászólásra
El tudod ugy vetni,hogy ne keverjen semmi földet a gyomokra és csak a magárkot nyíssa ill csukja vissz? Mert csak igy van értelme betás után tootálozni,mert ha ez nem üegy akkor inkább vetés elötti napon és ogy a sorokban nem tud megbújni a vetőgép földhányásától ehy száll sem
Válasz #1439. hozzászólásra
Tudok róla, ha aktuális vlmi jelzek
Nekem épp ma hoztak 650 kiló magot
Válasz #1422. hozzászólásra
És a hormon miért nem elég nekik az évelöknek? A rándap megának elég hat óra aztán szevasz,de egy nap bőven "elég" minden re
Válasz #1438. hozzászólásra
ah, akk inkább szerezz rá piacot! Cserélem sajtra is. :)
Válasz #1437. hozzászólásra
2010 ben vetettünk kényszerből május legvégén, 200 kilók voltak az eredmények,
A tök elég érzékeny a vegyszerekre
Válasz #1436. hozzászólásra
a bajom még az lenne h pointerrel csináltam a gyomirtást, és annak van némi tartamhatása.
Válasz #1434. hozzászólásra
Te tudod, de én átgondolnám
Válasz #1433. hozzászólásra
ősszel lazított talajba menne, a tarlóhántás után. Nem tudom h ilyenkor 2 szikű gyomirtót kellene-e szórni, vetés után kapna egy totálist.
Válasz #1433. hozzászólásra
úgy gondoltam h több sort tolnék össze, h vastag legyen, a szedő pedig órabérben van.
Válasz #1432. hozzászólásra
350 kilónál kezd nullszaldósodni, ha bérmunkáztatsz
Válasz #1431. hozzászólásra
2q-s termés már megérné nekem.
Válasz #1430. hozzászólásra
tavalyi mag, 20 ha-nyi volt, de 15 maradt. Nem is tudom h mennyi a vetési norma, holnapra megtudom a pontos mennyiséget, ha érdekes.
Nekem az idei területem nagyjából le van fedve, későn szóltál,
mennyi az a mag kilóban, ára?
Válasz #1427. hozzászólásra
Ha végzünk a naprával,szerintem május eleje.
Üdv!
Szeretném kérdezni , hogy megéri-e héj nélküli olajtökmagot termeszteni 1000m2-en? Milyen termésátlagok vannak és mennyiért lehet eladni a tökmagot? Előre is köszi a választ!
Válasz #1426. hozzászólásra
Mikorra tervezed a vetést?? Jövőhéten totálissal lehúzzuk, aztán majd május eleje felé kombinátor és vetés, ahogy idő engedi.
Válasz #1425. hozzászólásra
Ha egészséges,akkor többet kibír.Ha beteg,6-8 nap,és elkezd rothadni.
Kedves Mindenki!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Kérdésem a következő:olajtököt szeretnék majd termeszteni, és amikor beérett és leszedem, mennyi ideig hagyhatoma a magot a kabakba?
Várom a mihamarabbi választ!
Köszönöm!
Válasz #1416. hozzászólásra
Hát akkor tegyél félre, ha legközelebbi találkozásra.
HOLNAP AKAROM FELHIVNI A CSÁVOT REM JÖVHÉTEN SIKERŰL A SZERZŐDÉST MEGCSINÁLNI MOST NEM ROSSZAK A FÖLDEK REMÉNYKEDEM....... AKKOR TELE VAGY ZSETONNAL:)
A gyomirtáshoz is hozzá szolnék
A totál szerek levélen keresztül szívódnak fel, nincs hosszan tartó hatásuk azért kell várni hogy hasson a gyomok ellen főleg ha van benne évelő, én jövő héten lefújom aztán rá 2 hétre vetés előtt kombinátor neki másnap vetés és henger hogy ne száradjon...
Válasz #1413. hozzászólásra
HY
Elhagytam a telefonszámodat....
Szerződést csináltál már?
Végre elment a mag és jónak mondható áron én akarok szerződést, a területet is duplázom...
Amugy most kezdik szedegetni a környékünkön
Válasz #1419. hozzászólásra
oszt hogyan?
Válasz #1417. hozzászólásra
Jó néhány évvel ezelőtt láttam ilyet, megoldható.
Válasz #1416. hozzászólásra
ÉS LESZEDITEK A HÉJÁT? VAGY CSAK UGY EGYBEN? DARABOLJÁTOK UTÁNA ? MENNYI JÖN LE EGY FÖZETBÖL?