Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Héjnélküli magról van szó. Igen kézzel lesz ki szedve az-az már szedjük.A száritás? Pont ezt kérdeztem milyen lehetőség van?Igazából nem tudom hogyan fogom megoldani.Ha van valami őtleted szívesen fogadom.
Őszintén?? Nekem igen is nagy mennyiség, mert még soha életemben nem láttam ilyen sok tököt egy helyen. Nem azért írtam, hogy valaki a mennyiséget fikázza, /nekem ez is nagy teljesítmény/hanem segítséget kértem.
Szia, igen van vetve tök rengeteg lett. Nem igazán értünk hozzá, hogy még is mennyi, de normálméretű pótkocsival lett 3,5 rengeteg tökről van szó. Mi még csak most kezdtük el most vettettünk először ezért is érdekelne, szinte minden. A magok mennyiségét sem tudjuk, hogy mégis mennyi lesz. Jó lenne, ha lenne valami viszonyítási alapunk. a felvásárlás is érdekelne, hogy hogyan is működik. Előre is köszönöm, hogy egyáltalán szántál rám időt.
Nézegetem a képeket és olvasgatom a hozzászólásokat mert egyre jobban érdekel ez a tökös téma! Várom a fejleményeket a betakarításról súlyokról költségek bevételek /ha ra vetítve! Persze ha nem vagyok túl indiszkrét! Megköszönném a korrekt infókat!
Válasz #638. hozzászólásra
Hali! Nagyon tudatlan vagyok ebben a dologban ! Mi benne a fantázia?(minden rosszindulat nélkül) Mi a sorsa a tökhélynak? Mik a piaci viszonyok?Ráfordítási költségek,stb?
A szárítással és a mosással kapcsolatban érdeklődni, hogy lehet csinálni, ami nagyon is célszerű és nem törik a mag. Nem vagyunk gépesítve. valami ötletet szeretnék kérni. köszönöm
Héjnélküli olajtök,akkor betakarítható,ha a magok sötétzöldek,és duzzattak,nem laposak.Nagyon fontos a mag színe,a későbbi értékesítésnél.Hameg a magok még laposak,kevés lesz a súly.
3117 hozzászólás
Válasz #666. hozzászólásra
Hogy adja?Merre termeltek?Képet,ha van.
Válasz #664. hozzászólásra
Nyersen van 450-480 kg, vagy tisztitva? Mi is elkezdtük roppantani csütörtökön, de a nagy természet beleszólt és azóta állunk.
Válasz #664. hozzászólásra
mi a szívás?
tökrő lefolyik a víz....hehehe
Szeva Szabi, megkezdtük a héjas szedését, 450-480 kiló körül ad, ami nem a legjobb, de az ide évet nézve nem is rossz,
A Tiéd?????
Válasz #644. hozzászólásra
szia ha minden igaz akkor meg találtalak legalábbis remélem hogy te vagy
Válasz #661. hozzászólásra
Hulladék, trágya
Válasz #660. hozzászólásra
És magával a gyümölcsel mit csinálsz???Takarmány???
Válasz #659. hozzászólásra
Sok, majdnem több mint kéne
Válasz #658. hozzászólásra
Mennyi tököd van???
Válasz #657. hozzászólásra
Álltalános töprengés, a termelő szeretné elérni a lehető legmagasabb árat, a vevő pedig kivár
Szevasztok! Árakról tud vki vmit??
Válasz #655. hozzászólásra
Héjnélküli magról van szó. Igen kézzel lesz ki szedve az-az már szedjük.A száritás? Pont ezt kérdeztem milyen lehetőség van?Igazából nem tudom hogyan fogom megoldani.Ha van valami őtleted szívesen fogadom.
Válasz #652. hozzászólásra
Nem is fikáztalak, csak képbe akartalak hozni
Héjas vagy héjnélküli?Kézzel lesz kiszedve a mag?
A száritás megoldott?
Szia Mf-es látom ti már összegörgettétek a tököt, mikorra tervezed roppantást? Elég sok eső esett nálatok is gondolom?
Válasz #651. hozzászólásra
Ja, nem is tudod, hogy mekkora területen lett ennyi.
Válasz #651. hozzászólásra
Őszintén?? Nekem igen is nagy mennyiség, mert még soha életemben nem láttam ilyen sok tököt egy helyen. Nem azért írtam, hogy valaki a mennyiséget fikázza, /nekem ez is nagy teljesítmény/hanem segítséget kértem.
Válasz #650. hozzászólásra
A 3 és fél normál méretü pótkocsi.........hát az nem is annyira rentgeteg
Egy jó állomány képes 80 tonna tököt produkálni hektáronként
Válasz #643. hozzászólásra
Szia, igen van vetve tök rengeteg lett. Nem igazán értünk hozzá, hogy még is mennyi, de normálméretű pótkocsival lett 3,5 rengeteg tökről van szó. Mi még csak most kezdtük el most vettettünk először ezért is érdekelne, szinte minden. A magok mennyiségét sem tudjuk, hogy mégis mennyi lesz. Jó lenne, ha lenne valami viszonyítási alapunk. a felvásárlás is érdekelne, hogy hogyan is működik. Előre is köszönöm, hogy egyáltalán szántál rám időt.
Válasz #648. hozzászólásra
fúúú, sörért nem tudom szavatolni a közölt infók maximális valóságtartalmát
Válasz #646. hozzászólásra
minden!!! egy sört fizetek érte! A következő fórumos bulin_!
van már eredményed? nem túl "vastagok" a rendek
Válasz #645. hozzászólásra
Ermike, jó infót csakis pénzért, álltalánosat barátságból, de rosszat, akár ingyen is
Szóval mi csipi legjobban a csőrödet???
Szeva!
Nézegetem a képeket és olvasgatom a hozzászólásokat mert egyre jobban érdekel ez a tökös téma! Várom a fejleményeket a betakarításról súlyokról költségek bevételek /ha ra vetítve! Persze ha nem vagyok túl indiszkrét! Megköszönném a korrekt infókat!
Válasz #639. hozzászólásra
Skype címem,:Laci&Zsófi Írj.
Válasz #639. hozzászólásra
Van tök vetve?Nem egyszerű,én használtan vettem dolgokat,meg egyrészét magam csináltam,így 3 millióba van a komplett betakarító,szárító gépsor.
Válasz #641. hozzászólásra
A tökhéj ill.a húsa az hulladék, kb 2 nap múlva meg is possad a földön a magas cukortartalma miatt.
Ki tudja minő pálinka főne belőle
Hali! Nagyon tudatlan vagyok ebben a dologban ! Mi benne a fantázia?(minden rosszindulat nélkül) Mi a sorsa a tökhélynak? Mik a piaci viszonyok?Ráfordítási költségek,stb?
nagyon faszául ki tanáltad ezt a szedési modszert
A szárítással és a mosással kapcsolatban érdeklődni, hogy lehet csinálni, ami nagyon is célszerű és nem törik a mag. Nem vagyunk gépesítve. valami ötletet szeretnék kérni. köszönöm
Mai meló.
és a felvásárlás hogy történik mert tavaszal nagyon úgy néz ki én is vetni fogok
Válasz #635. hozzászólásra
HatzenBichler
Válasz #634. hozzászólásra
Békés sky megye lordja a paraszt?
megy a tökölés 1000-el
Válasz #632. hozzászólásra
Nemcsak kért,már vevő is van rá.
Válasz #626. hozzászólásra
láttam az apróknál egy ember 4 eurót kért kilójáért
Válasz #630. hozzászólásra
Arra legalább jó az idő.
Válasz #629. hozzászólásra
Átvagyunk szerelve,a tökölés indul.
Válasz #628. hozzászólásra
Akkor neked legalább 20 legyen.
Hogy álltok a szotyival,én most szerelek át.
Válasz #627. hozzászólásra
0-12 mázsáig hallottam.
Válasz #626. hozzászólásra
Hello!
És mennyit tud jó esetben teremni?
Válasz #625. hozzászólásra
Most 90-100000 ft.
menyibe kerül egy 1 mázsa tök mag?
Válasz #615. hozzászólásra
Héjnélküli olajtök,akkor betakarítható,ha a magok sötétzöldek,és duzzattak,nem laposak.Nagyon fontos a mag színe,a későbbi értékesítésnél.Hameg a magok még laposak,kevés lesz a súly.
Válasz #611. hozzászólásra
Szuper a videó Laci!
Látom családi összmunka ahogy kell. Manapság ritkán látni igazi kalákát, de ti kitesztek magatokért.
Gratulálok az első tökös évhez!
Válasz #616. hozzászólásra
Nézd meg lentebb MF-es képeit a betakarításról. Az ő képein jól látszik, hogy milyen érési állapotban vannak.
Válasz #619. hozzászólásra
XXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt javítsd ki, ne azt amiket zsírul írok..........
Milyen szlovák???Skandináv benszülött afroamerikai
Válasz #618. hozzászólásra
megha visszaolvasol Adorex a skandináv!!!!! gyerek már írta is h. mit kell csinálni.....
próbaroppantásosmagkiszedésestöktermésmustra
Válasz #617. hozzászólásra
azért köszi