Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A tökmag ára felől érdeklődnék. Körülbelül mennyi lesz betakarításkor szárítva kilónként? Nyilván még sok minden fogja befolyásolni, megközelítő érték is érdekel. (Mennyi volt tavaly, és most olcsóbb vagy drágább lesz?)
Eddig én nem szerettem volna hozzászólni,mert nekem,tökpréslési tapasztalatom nincsen.
Az igaz,hogy mi gyártunk erre alkalmas gépet,de magáról a préslésről egy öreg szaki,többet el tud mondani,mint én.
Az alapokban természetesen segíthetek,de a nüansznyi dolgok,azok a gyártás alatt jönnek elő.
Ha valaki elsajátította a tökmag a préselésének a titkát,az elég nehezen árulja azt el.
Szép kis földeket vetnek be tökkel ahogy látom... Van fantázia ebben a növényben, csak az a gáz hogy az igazi hasznot a feldolgozó húzza. De gondolom már önök is foglalkoztak a saját feldolfgozás lehetőségével. Gondolkodom 1prés vásárlásán, persze a legkisseb kategóriában keresgéllek. Van valakinek tapasztalata e téren?
Srácok én feladom!3 napja vetettem ujra egy 3 hekis darabot és jött egy olyan felhöszakadás hogy a vetögép nyomaiban 5-7 cm-es árkok lettek.A magot kimosta a föld végére pedig nem nagyon lejtös csak egy kicsit lankás.Tele van a FA..OM.
Ma voltam területszemlén.A tök 2 napja még sáros volt, ma délelött olyan kemény volt a teteje hogy a lábnyomomat nem lehetett látni,és már reped szét,a mag itt-ott kelt de a nagyrésze megrohadt a földben.Holnap kombi és ismét vetés.Már tele van a tököm a tökkel.
3117 hozzászólás
Válasz #566. hozzászólásra
2 szikre nincs semmi állományba ?
Ha már arra járok raknék bele.........mondjuk.....command-ot nem bírja ??????????
Válasz #564. hozzászólásra
Minden gond nélkül alkalmazható bármelyik graminicid
Válasz #564. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=X7MF02NLaiw
Válasz #563. hozzászólásra
Tele van !!!!!!!!!!!!!
Amúgy támad a cirok !
Perenal, Agil, Fusilade jó rá ??????
Szabi, szevasz, hogy van a tököd?
Válasz #558. hozzászólásra
Délután lefújok egy darabot,fusalade-val,+ teszek bele fél adag tango start.
Válasz #559. hozzászólásra
Igen,levan szerződve 2 helyre is.
Sziasztok!
A tökmag ára felől érdeklődnék. Körülbelül mennyi lesz betakarításkor szárítva kilónként? Nyilván még sok minden fogja befolyásolni, megközelítő érték is érdekel. (Mennyi volt tavaly, és most olcsóbb vagy drágább lesz?)
Köszi!
Válasz #556. hozzászólásra
MF-es neked végül sikerület leszerződni a tökmagot?
1 szikű gyomirtója van a töknek állományba ??????????????
Pl.: perenal, agil stb....
Válasz #556. hozzászólásra
Igen így van nekem is ha a napi ár több akkor az lesz a fizető!
Válasz #555. hozzászólásra
Válasz ment!
Válasz #553. hozzászólásra
Milyen árat tudsz?
Válasz #553. hozzászólásra
Küldtem emailt.
Válasz #552. hozzászólásra
Ki az a gazdálkodó?Ha nem publikus,az emailra,vagy skype-on megírhatnád.Ár van?
Válasz #551. hozzászólásra
Holnap terveztem hogy kimegyek még a napokban kultivátoroztam. Egy 350 ha tökterülettel bíró gazdálkodónak termelem, a mag aztán megy Ausztriába!
Válasz #550. hozzászólásra
Szia!
Tied?Nincs kép?Kinek termelsz?
Válasz #549. hozzászólásra
Szia Mf-es!
Ígéretes, szép állomány!
Mai képek.
Válasz #547. hozzászólásra
Az enyém még nincs ilyen fejlett, ha nem jön közbe semmi akkor holnap sorközművelés!
Válasz #546. hozzászólásra
Szombaton sorművelve,7 virág kezdemény rajta.Futásnak indult.Tied??
Válasz #544. hozzászólásra
Mf-es a tök milyen stádiumban van?
Válasz #543. hozzászólásra
Eddig én nem szerettem volna hozzászólni,mert nekem,tökpréslési tapasztalatom nincsen.
Az igaz,hogy mi gyártunk erre alkalmas gépet,de magáról a préslésről egy öreg szaki,többet el tud mondani,mint én.
Az alapokban természetesen segíthetek,de a nüansznyi dolgok,azok a gyártás alatt jönnek elő.
Ha valaki elsajátította a tökmag a préselésének a titkát,az elég nehezen árulja azt el.
:)
Üdv.
Krisztián
Tiszteletem uraim.
Szép kis földeket vetnek be tökkel ahogy látom... Van fantázia ebben a növényben, csak az a gáz hogy az igazi hasznot a feldolgozó húzza. De gondolom már önök is foglalkoztak a saját feldolfgozás lehetőségével. Gondolkodom 1prés vásárlásán, persze a legkisseb kategóriában keresgéllek. Van valakinek tapasztalata e téren?
Válasz #541. hozzászólásra
Na, ez pont olyan, mintha nálam fotóztad volna.
Válasz #540. hozzászólásra
Az enyém május 15 (a fotó nem tökéletes)!
Válasz #539. hozzászólásra
Sorművelés előtt.
Válasz #538. hozzászólásra
Szia,ezt május 1.
Szia! Mf-es ezt mikor vetetted?
Válasz #536. hozzászólásra
Nekem 15 ha szép,abból 11 ha sorművelőzve,13 ha lassan úszni tanul.
Srácok én feladom!3 napja vetettem ujra egy 3 hekis darabot és jött egy olyan felhöszakadás hogy a vetögép nyomaiban 5-7 cm-es árkok lettek.A magot kimosta a föld végére pedig nem nagyon lejtös csak egy kicsit lankás.Tele van a FA..OM.
Sziasztok!
Karcagon elég rosszak a kilátások.Egy 60 ha-s újravetésről tudok.Sajnos ez lesz a jellemző az idei tökölésre.
Mi újság tökösök?Valami biztatót írjatok.Egy két képet esetleg.
Vetés ,május 1.
Válasz #531. hozzászólásra
Írtam mailt !!!
Válasz #530. hozzászólásra
ÉN DETTÓ
Válasz #529. hozzászólásra
Backi valakit felvettem a megadott adatokkal és már írtam is neki !!!!!!!!
Válasz #528. hozzászólásra
Én rajta vagyok, és TE?????????
Válasz #526. hozzászólásra
Na mi van skypon ????????????
Válasz #526. hozzászólásra
Köszi holnap megyek kotorni!
Válasz #525. hozzászólásra
5 nap alatt ki szokott kelni, vagyis ki kéne neki kelnie, meg kell kotorni
Én 15.-én vetettem a tököt mikor kellene hogy kikeljen vagy már az enyém is belerohadt a földbe?
Elég sok esőt kapott és egy kicsit hideg is volt rá!
Ma voltam területszemlén.A tök 2 napja még sáros volt, ma délelött olyan kemény volt a teteje hogy a lábnyomomat nem lehetett látni,és már reped szét,a mag itt-ott kelt de a nagyrésze megrohadt a földben.Holnap kombi és ismét vetés.Már tele van a tököm a tökkel.
Léptem......
Válasz #520. hozzászólásra
Az a szerencse, hogy az elöntött területekről megmaradt 1 rakás vetőmag.............Most ez szerencse
Válasz #519. hozzászólásra
Az rengeteg !
Válasz #518. hozzászólásra
Szerintem mind azon táblákból, ahol Afalont fújtam alapgyomirtónak, cca 38-40 heki
Válasz #517. hozzászólásra
Backi !!!
Sokat kell ???????