Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #149. hozzászólásra
Ok köszi előre is , Félig meg vagyok már alkudva egy autógáztartályra 50 littyósra homoktartálynak csak kompresszort kel hozzá szereznem mert ha jól néztem eladták amit kölcsön akartam kérni
Válasz #148. hozzászólásra
Itt az a baj hogy hiába akarsz közösködni nem sok emberrel lehet . Itt magyarba igaz a mondás rendesen , közös lónak túrós a háta . Hidd el nekem nincs értelme a közösködésnek nálunk mert mindenki azt nézi hogy lehet bármi az övé . ezért akarok maszekolni magamnak valami cuccost hogy ne kelljen 50-100 ezer forintért bevásárolnom
figy....
én összeálltam szerb parasztokkal...azt megvettük a szárazjégfúfót...sztem m.o on sem kéne egymással versenyezni kinek milyen fassza van amit nembir kihasználni!
Válasz #146. hozzászólásra
Ja tényleg régen beszéltünk már . Az igazság az hogy a vízleválasztó az teljesen hiánycikk itthon de a többi megoldható , igazából nem szeretnék újat venni drága pénzért mert alig lenne használva , mert szerintem éves szinten max 2-3 napot menne
Hali! rég beszéltünk., ha az a pár apróság nincs othon meg amit irtam kár hozzáfogni, ismik eljöttek megnézni, amit vettem, próbálnák" leutánnozni de még igy is nagy kókálmány lesz. innen lehet rendelni föbb dolgokat ami kelhet: lincos.eu
ha nincs a padláson min 50 literes légtartályod meg nyomásmérő órád meg 3 golyóscsap,vizleválasztó, meg némi apróság akkor kár elkezdeni legyártani, olcsóbb megvenni, 75 literes túlnyomásos 40-50 közt mozog, ez sem egy nagy szám de már lehet vele müködni....
Válasz #135. hozzászólásra
ááááááááááááá!
Nem ilyen fajtájú kell hozzá!
Én 1 olyan helyen melózok (név nélkül) , ahol a homokfúvás nagyba megy-de erről többet itt most nem is akarok írni.A homokról csak annyit , h n-70 - n-90 között a legjobb .Ezek a számok a homokszemcse nagyságát
jelenti - azaz az átmérőt.
De ha még most is többet szeretnél - nyugodtan
csak kérdezhetsz -akár itt is!
Válasz #134. hozzászólásra
Köszi szépen, egyenlőre még nagyon az elején vagyok ennek a dolognak és igazából semmi konkrétumot nem tudok a homokszórásról. Néztem a Praktikerben homokszóró pisztolyokat, láttam alsó tartályost (mint egy festékszórópisztoly)és felső tölcsérest. Nem tudom melyik lenne jobb ill, mi a különbség az alsó szívásos és a felső tölcséres között. Ha tudsz erre vmit oszd meg velem légyszi.
Még egy kérdés, milyen szemcseméretű homokot lehet-kell használni? Egy durva hozzávetőlegesség 0.4-es (sajói finom homok) nagyságút lehet-e használni, vagy milyen homok kell hozzá?
Elöre is köszi!
Pici javítás nem 500-50M/3 perc!
na ezzel lehet felületet piszkálni! Mint olvastam,h 2Bar-on tart valami Kompi,valami sufni tartályt,az tökölésre elegendő!
Skacok!
Szemcseszórás,homokszórás témában,ennyi gagyi szólást már rég halottam!
Mindenféle tákolt vackokkal akartok működésre bírni,öszvér technikákat! atyaég! nem lehet ezekkel normális munkavégzést csinálni! (sufni tuning) Ilyen 2bar...meg bla bla,Brrr! Hihetetlen,mit akartok ezekkel? nem csak a bar számít,,inkább a levegő mennyisége ami fontos,M/3 Pl: tudtátok a gravírozó gép(autó szélvédőbe rendszám) is szemcseszóró(csak mini) meg is van a maga feladata,normális munkára nem elegendő! Amiket ti itt írogattokm azok sem!
Van beltéri,ill kültéri technika! Szekrényben (elszivással) történő befúvás(keretek közt) szekrény méretétől függően,beltéri szemcseszórásnak számit! nem Homokfúfás..hisz rengeteg szemcse létezik! ( salak,sörét,korrund,vaspor,üveggyöngy,kvarc,...)
Kivonulok nyagy nagy levegő mennyiség előállítására képes kompressorral(500M/3 perc 12 bar) ami szóbajöhet,ezzel már lehet operálni. A többi csak piszka iszka vacakolás! Skafander,kültéri szemcseszóró tartály(amiben nyomás van+ homok vagy ...irtam vala)
+ van még uezek vizes technákával ötvözve!
Ha érdekel valakit megválok tőle, Csepel motoros Ciklon kompresszor termelte a levegőt 5m3/min, 300 literes tartályból készült 10mm fúvókát használtam védő ruha is van hozzá !
Sziasztok!
Németben dolgoztam a Schmidt höcserélő gyárban,s néha homokfúvozni is kellett!Azon volt egy pisztoly,egy kapcsolóval,ami egy levegős szelepet kapcsolt,ami a homokot nyitotta!
Ezért kérdeztem a pisztolyt!Köszi szépen a felvilágositást!
264 hozzászólás
Válasz #163. hozzászólásra
Van olyan 3 fázisú motorom vagy kettő is
Válasz #162. hozzászólásra
2.2 KW....monofázis...eliszás darálómotor
Válasz #159. hozzászólásra
erre csör:00381/+62-83-14-905
Válasz #159. hozzászólásra
mekkora motor volt rajta ?
Válasz #150. hozzászólásra
inkább túros!
Válasz #155. hozzászólásra
tartály..csövek...csak vill. motor hijja van
Válasz #156. hozzászólásra
napokban rádcsörrenek és megbeszéljük a dolgot
Válasz #155. hozzászólásra
100 euró...
Válasz #153. hozzászólásra
dobjam nah...de van egy....házi eddig festettünk vele csak motor hijja van
Válasz #154. hozzászólásra
Mi pénz ?
Válasz #151. hozzászólásra
2hengeres olajhűtéses..olajkenéses megfelel?
Válasz #152. hozzászólásra
??????
Válasz #150. hozzászólásra
átdobam 1000 literes kompreszort pl?nekem egyszar h mire használom pl
Válasz #149. hozzászólásra
Ok köszi előre is , Félig meg vagyok már alkudva egy autógáztartályra 50 littyósra homoktartálynak csak kompresszort kel hozzá szereznem mert ha jól néztem eladták amit kölcsön akartam kérni
Válasz #148. hozzászólásra
Itt az a baj hogy hiába akarsz közösködni nem sok emberrel lehet . Itt magyarba igaz a mondás rendesen , közös lónak túrós a háta . Hidd el nekem nincs értelme a közösködésnek nálunk mert mindenki azt nézi hogy lehet bármi az övé . ezért akarok maszekolni magamnak valami cuccost hogy ne kelljen 50-100 ezer forintért bevásárolnom
Válasz #147. hozzászólásra
elökotrom a könyvét abban van robbantott ábra azt hiszem, bescan és mailban átdobom, aztán eldöntöd...
figy....
én összeálltam szerb parasztokkal...azt megvettük a szárazjégfúfót...sztem m.o on sem kéne egymással versenyezni kinek milyen fassza van amit nembir kihasználni!
Válasz #146. hozzászólásra
Ja tényleg régen beszéltünk már . Az igazság az hogy a vízleválasztó az teljesen hiánycikk itthon de a többi megoldható , igazából nem szeretnék újat venni drága pénzért mert alig lenne használva , mert szerintem éves szinten max 2-3 napot menne
Válasz #145. hozzászólásra
Hali! rég beszéltünk., ha az a pár apróság nincs othon meg amit irtam kár hozzáfogni, ismik eljöttek megnézni, amit vettem, próbálnák" leutánnozni de még igy is nagy kókálmány lesz. innen lehet rendelni föbb dolgokat ami kelhet: lincos.eu
Pedig jó lenne valami mert néha kellene akármilyen amatőr a dolog
Válasz #143. hozzászólásra
házilag?sehogy....nagy szar amit akartok összehozni....legyünk ezzel tisztában
új homokfuvók: www.makler.hu
http://muhelynet.hu/shop_search.php?search=K%FClt%E9ri+homokf%FAj%F3+75+L.+t%FAlnyom%E1sos
Válasz #139. hozzászólásra
igen azt lehet vele (igaz nem nagyüzemi szinten, 6 bar állandó nyomás alaphangon kell neki,
Válasz #138. hozzászólásra
az mit jelent hogy lehet vele működni,esetleg egy pótkocsi rozsdátlanítása?
Válasz #136. hozzászólásra
az a praktikeres csak játékautókat fujkálni jó)
ha nincs a padláson min 50 literes légtartályod meg nyomásmérő órád meg 3 golyóscsap,vizleválasztó, meg némi apróság akkor kár elkezdeni legyártani, olcsóbb megvenni, 75 literes túlnyomásos 40-50 közt mozog, ez sem egy nagy szám de már lehet vele müködni....
Válasz #135. hozzászólásra
ááááááááááááá!
Nem ilyen fajtájú kell hozzá!
Én 1 olyan helyen melózok (név nélkül) , ahol a homokfúvás nagyba megy-de erről többet itt most nem is akarok írni.A homokról csak annyit , h n-70 - n-90 között a legjobb .Ezek a számok a homokszemcse nagyságát
jelenti - azaz az átmérőt.
De ha még most is többet szeretnél - nyugodtan
csak kérdezhetsz -akár itt is!
Válasz #134. hozzászólásra
Köszi szépen, egyenlőre még nagyon az elején vagyok ennek a dolognak és igazából semmi konkrétumot nem tudok a homokszórásról. Néztem a Praktikerben homokszóró pisztolyokat, láttam alsó tartályost (mint egy festékszórópisztoly)és felső tölcsérest. Nem tudom melyik lenne jobb ill, mi a különbség az alsó szívásos és a felső tölcséres között. Ha tudsz erre vmit oszd meg velem légyszi.
Feca
Még egy kérdés, milyen szemcseméretű homokot lehet-kell használni? Egy durva hozzávetőlegesség 0.4-es (sajói finom homok) nagyságút lehet-e használni, vagy milyen homok kell hozzá?
Elöre is köszi!
Feca
Válasz #133. hozzászólásra
Ha Érdekel ,akkor minőségi fúvókákat (külső-belső) Tudok a részedre!
Sziasztok!
Engem is érdekelne a homokszóró elvi rajza működési elve, paraméterei. Ha lehet képeket is küldjetek.
dvorzsak1@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Üdv: Feca
Pici javítás nem 500-50M/3 perc!
na ezzel lehet felületet piszkálni! Mint olvastam,h 2Bar-on tart valami Kompi,valami sufni tartályt,az tökölésre elegendő!
Skacok!
Szemcseszórás,homokszórás témában,ennyi gagyi szólást már rég halottam!
Mindenféle tákolt vackokkal akartok működésre bírni,öszvér technikákat! atyaég! nem lehet ezekkel normális munkavégzést csinálni! (sufni tuning) Ilyen 2bar...meg bla bla,Brrr! Hihetetlen,mit akartok ezekkel? nem csak a bar számít,,inkább a levegő mennyisége ami fontos,M/3 Pl: tudtátok a gravírozó gép(autó szélvédőbe rendszám) is szemcseszóró(csak mini) meg is van a maga feladata,normális munkára nem elegendő! Amiket ti itt írogattokm azok sem!
Van beltéri,ill kültéri technika! Szekrényben (elszivással) történő befúvás(keretek közt) szekrény méretétől függően,beltéri szemcseszórásnak számit! nem Homokfúfás..hisz rengeteg szemcse létezik! ( salak,sörét,korrund,vaspor,üveggyöngy,kvarc,...)
Kivonulok nyagy nagy levegő mennyiség előállítására képes kompressorral(500M/3 perc 12 bar) ami szóbajöhet,ezzel már lehet operálni. A többi csak piszka iszka vacakolás! Skafander,kültéri szemcseszóró tartály(amiben nyomás van+ homok vagy ...irtam vala)
+ van még uezek vizes technákával ötvözve!
Válasz #127. hozzászólásra
Szia. Most regisztráltam.A homokszóród érdekelne. Tudnál valamit írni róla v. képet küldeni? Köszi Zoli.
kerekeszoltan74@freemail.hu
Sziasztok!
El tudná nekem is küldeni valaki a homokfúvó működési elvét, milyen alkatrészek kellenek hozzá, stb. 400 l/perces kompresszorral működni fog?
Üdv és köszi: Márton
szucsmarton@freemail.hu
Ha valaki tudja, akkor legyen szíves küldje el nekem is a képeket, meg a működési elvet!
Köszönöm szépen.
ferlog@freemail.hu
Én csináltam homokszórót, sokáig használtam is !
Ha érdekel valakit megválok tőle, Csepel motoros Ciklon kompresszor termelte a levegőt 5m3/min, 300 literes tartályból készült 10mm fúvókát használtam védő ruha is van hozzá !
1etek sok homokot, amit lefojtotok rengeteg babbal.
És már kész is van a ...
Válasz #124. hozzászólásra
Elküldenéd nekem is?
Köszi!
szucsike78@freemail.hu
Köszönöm !!!
Válasz #122. hozzászólásra
Ment.
Hali Mindenkinek !
Engem is érdekelne a homokfúvó "elvi " sémája, illetve
működési elve elküldené nekem valaki !!!
Előre is kösz !!!
ifjjakab@petecom.hu
Válasz #120. hozzászólásra
Szia!Nekünk egy két dugatyús Zil kompresszor van!7 bar-ra van beállitva a lefúvószelep,de birja végig,mikor festek vele!
Szevasztok
Egy festékszóró pisztoly üzemeltetéséhez mekkora kompresszor kell?
Válasz #117. hozzászólásra
Köszi!
Tényleg 1xnek tönik.
Biztos írtad már, de milyen kompresszorral hajtod, és mekkora nyomáson?
Sziasztok!
Németben dolgoztam a Schmidt höcserélő gyárban,s néha homokfúvozni is kellett!Azon volt egy pisztoly,egy kapcsolóval,ami egy levegős szelepet kapcsolt,ami a homokot nyitotta!
Ezért kérdeztem a pisztolyt!Köszi szépen a felvilágositást!
Válasz #114. hozzászólásra
Én is küldtem
Válasz #114. hozzászólásra
ment !
Válasz #113. hozzászólásra
Léptem aludni ... majd holnap.csőváz