Hirdetés
Fórum
- New Holland traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- MTZ traktor átlagfogyasztás új
- Kukorica terményárak új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
581 hozzászólás
Válasz Bárány #530. hozzászólásáraBocs, megkeveredtem, vagy mi. Az előbb azt mutatta, ezt MAN írta.
Válasz III.Gyula #528. hozzászólásáraMajd jönni fog. Te is el voltál veszve, aztán most meg tessék...
Vála Ftsz .MAN. #527 hozzászólásáraAkkor lehet nem olvastam azt a topikot!
Válasz Bárány #526. hozzászólásáraMáténak?
Hogy lehet az?
Válasz III.Gyula #525. hozzászólásáraSzanberg pár napja írtmég ide....
Válasz III.Gyula #525. hozzászólásáraNincs mit mondaniuk.
És hol van szanberg meg farmer?
Válasz Hogel #520. hozzászólásáraNem véletlenül Tudatlan néven ír néha?
Válasz Mihály #511. hozzászólására?
Válasz .Richard. #521. hozzászólásáraA 9 holdon?
Válasz Hogel #520. hozzászólásáraMorzsol. Meg dekompresszoroz.
Jaja, a szürke :)
Tényleg vele mi lett vajon?
Válasz Hogel #516. hozzászólásáraCsak Kas-i van, az jó lesz?
Válasz Hogel #516. hozzászólásáraTudok.
Mennyi kell?
Válasz Hogel #516. hozzászólásáraCsak nem a szürke!
Vagy inkább ez--->
Górés tengerit nem tud valaki
Aztán a24856 vagy valami hasonlo néven volt erdészeti mellokkal foglalkozo ur. Hova lett. 3 éve kb. Eltünt.
Pici nevü fórumtárs hozzászólásait szerettem olvasni. Jól értett a marhákhoz.
Vajon hová lett?
Válasz mtz1221 #502. hozzászólásáraVétlen áldozata volt egy balesetnek.
Válasz daristan #503. hozzászólására?????
Válasz lala #500. hozzászólására igaza van a modinak felesleges volt oda írnom de próbálkoztam nem nyert hangszórrót....
Válasz daristan #509. hozzászólásáraSzerintem azokon a fórumokon ahol ez a szokás, ott érdemes ezt nyomni. Én senkit nem tiltattam innen ki, ugyanolyan felhasználó vagyok mint bárki más. Ha valakit kitiltanak, az az adminok és a vezetőség döntése, és nyilván csak akkor alkalmazzák, ha valaki rászolgált. Ha nyilvánosan, vagy ha a portál emailküldőjét felhasználva, de akkor is az ő felületükön keresztül. Náluk kell reklamálni, de aki tudja miket küldött el, nyilván nem fog.
Válasz bandigh #507. hozzászólásáraÉn is kaptam a különböző fórumokon, blogokon olyan jelzőket, szövegeket, hogy ihaj. De soha nem érdekelt. Vagy ignoráltam, vagy felvettem a kesztyűt. De soha nem akartam kitiltatni senkit sehonnan.
Válasz bandigh #507. hozzászólásáraa háttér beszélgetéseiteket nem ismerem, az még árnyalhatja a képet
Válasz Gandhy #506. hozzászólásáraMindig úgy kezdődik. Bár lehet az nem is ő volt hanem Particia. Legalábbis még nem indult el az e-mailes hadjàrat, amit a fénybenjáró, megmondó énje is letagadna a nagy nyilvánosság előtt.
Válasz bandigh #504. hozzászólásáraigen, de most egy teljesen új modorral és ez rendben is van így
Válasz bandigh #504. hozzászólásáraHa nem titok mi volt az a nyomós ok?
Mit jelent a kötekedés? Ellent mond neked?: Ez kitiltási ok?
Válasz daristan #503. hozzászólásáraMár megint valótlanságokat mondasz. Itt még csak olyan lett kitiltva, akinek nagyon nyomós ok volt rá. Azt hiszem egymás után 6x vagy többször, újabb alteregókkal regisztrált, és kötekedett. De szerintem hetedjére is itt van.
Válasz mtz1221 #502. hozzászólásáraHa ott lebeg a fejük fölött a cenzúra, a kitiltás pallosa, ha ezerszer meg kell gondolniuk mit írhatnak, és főleg kinek.......
Válasz GREVEN #498. hozzászólásáraRészvétem. Covid volt ??? Valahogy nagyon fogynak itt a fórumosok, is sajnos.
Válasz lala #500. hozzászólásáramit is akarsz írni?
Válasz Mihály #499. hozzászólására?
Válasz lala #497. hozzászólására Nos attól hogy neked 6 évvel korában volt lehetőséged (net) ...........
Moderátor által módosítva: 2022-01-22 11:18:04
Közben egy szomorú hír.
Ma kereken 1 éve, hogy Marci3 felhasználó nevű fórumtársunk itt hagyott bennünket.
Sajnos én is csak a múlt év decemberében értesültem róla és a mai napig fel se tudom fogni.
Már az égi mezőket műveli a john deere flottájával.
Nyugodj békében barátom!
Van helyetteMihály
Válasz GREVEN #495. hozzászólásárana és hova tűnt J. D. Borda?
Damon Hill időközben előkerült, de hol van Ő?
Ha jól rémlik volt egy forumtársunk akinek a neve jd6630premium vagy valami hasonló volt.
Őt nem láttam mostanában. Tud valaki kontaktot hozzá esetleg?
Pici hová lett? Szerettem olvasni a marhákról tőle.
Válasz .Richard. #492. hozzászólásáraBeteszi a 3 éves képeket, mint aktuálisat
Válasz Sk Laci #489. hozzászólásáraAha. Akkor idén dec. 24 én.meg 31én nem fog szántos képet ide tenni? Addig elvégez?
Válasz F-A-R-M-E-R #490. hozzászólásáraNem.
Válasz Sk Laci #489. hozzászólásáraNem is mondtad, nálad????
Válasz Lackó #486. hozzászólásáraElvan. Dolgozik
Válasz Claastra. #487. hozzászólásáraJa értem, és így túl nagy bohócok vagyunk neki
Kár érte, gyere vissza Hecc
Válasz Lackó #486. hozzászólásáraMegkomolyodott
Most, hogy itt lapozgatok... Hol van Hecc Mesterünk (*****HM*****)?
Én jövök-megyek...mint A Hunok,hun itt-hun ott.
Lala55-is eltűnt. Pedig nagyon vágta az mtz- témát. Lehet roszúl emlékszem a nevére.
Válasz Berkó_ #482. hozzászólására5 késsel!
Válasz dnsv #480. hozzászólásáraBiztos lazítózik!