Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5705. hozzászólásra
egy kicsit sokallom!mi a szikla sót aggyuk a marháknak,nekünk ez bevállt.odadobok eléjük egy 100kilos darabot,oszt elég egy darabig.neked miért nem jó??
Köszönöm szépen megpróbálom ezt a megoldást,mert igazából elég nagy a gumis megoldáshoz mert kb. olyan ujjnyi vastag és vagy 4cm hosszú. Megfogom próbálni tuti köszi a segítséget.
Mi is vettünk egyszer 1-2 ilyen tehenet, de nem kell megijedni a szemölcstől. Az állatorvos tanácsára bárányokra való farkalógumit tettünk a szemölcs tövébe és leszáradt a tőgyről. Utána nem is jött vissza. Ha nálad nem olyan nagy a szemölcs, hogy a farkalógumi elszorítsa, akkor simán kösd el valamivel a tövét és ha leszárad, akkor tekerd le a szemölcsöt és már kész is. Remélem segítettem valamit.
Amelyikötök Csegei. Mŕs- Nem körmölsz? S a berepedčs talpfekčly,meg a melsö körmök hegyei elszoktak nöni. Xbe. Azt csak el kell csipni.Mčg ha legel akkor is. Betonon sokat kčne menni,hogy kopjon,nem a puha földön.
Elnést kérek nem akarok közbevágni nem is a témához szólok. Kellene egy kis segítség. Van egy problémás előhasú üszőm 6 hét múlva ellik van tőgyén az egyik bimbňn egy félujnyi nagyságú szemölcs melette jön a másik is valaki tudna segíteni?! Mivel kellene kezelni hogy az a nagyed ne menjen tönkre? Előre is kuöszönöm.
Rendben, köszi! :)
Láttam képeket, nem semmi teleped van!
Te a Hundland-nak adod el a marhákat?
Tőlem is megvennék? Egy kamionnal kell lenni hogy vigyék? (Mennyi kell egy kamionra bikából?)
Tőlük venni is lehet borjút amit én felhizlalnék?
Lesz eladó ,,de itt most zajlik az nf-ás földek pályázatai,és annak várom a fejleményét,,tehát december környékén keressél engem ,,itt a fórumon megtalálsz.
Tiszacsege? Nem ismered Lengyel Attilŕt,aliasz Lengyi. Meg volt tŕn valami Aranka nevü nöje.Olyan sunyi bunkot de igazi hülyčt mčg soha nem lĺttam 3 čvig osztĺlytŕrsam volt,de kirugtŕk a sulibol.
Ezek szerint nem eladó semmi:) gondolom a kitérő válasz ,erre is vonatkozik:) 20-30dbkörül érdekelne,és igazából nekem mind1 kitől,csak egységesek legyenek a állatok.
26éve foglalkozom szarvas marhával intenzíven ,,ja és persze bele születtem a marháskodásba, de meg 5db tehenet sem körmöltem meg ezidáig.Talán a horsteneket tudom elképzelni a sok álldogálás miatt ,de a húsmarhákat nem kell ,,,szerintem ,,csak ha valamilyen rendellenesség áll fenn.
Peti1230 és fexco bekapcsolodatok a beszélgetésetekbe?Fexco te milyen súlyban veszed a bikákat?Az abrakbh hány százalékba keversz szóját és premixet?Milyen a bikák átlagos súly gyarapodása?
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy most mi van ezzel az állatorvosi igazolás sorszámát fel kell vezetni a marhalevélre és a Doki alá kell hogy vése meg lepecsételje?
Válasz #5645. hozzászólásra
Üdv! Én is láttam őket, habár futon voltak és nagyot mutattak de azért tényleg nem voltak rosszak. Nekem még 200 at mondot a kisöreg darabj
áért.
12713 hozzászólás
Válasz #5708. hozzászólásra
enyémeim eddig nyalják remélem nem lesz gond.
szentkirályi MT törzstenyészet is ezt használja ill Nyárlőrincen is 7-8 marhatartó
Válasz #5706. hozzászólásra
nem csak só hanem ásványianyg pótló
Azért ettől lényegesen olcsóbb nyalósót lehet kapni. 30ft+áfa/kg
Válasz #5709. hozzászólásra
ok leesett
Tehát a birkák nyalogatják el lassan.
Válasz #5708. hozzászólásra
Szegény birka!!!
Csak a marhák nem szeretik, nálunk a birkát nyalogatják el szép lassan.
Válasz #5706. hozzászólásra
ez is vizállo,meg ebbe a vödörbe nekem nem teccik(gondolom ebböl úgy kell,hogy kinyajják??)
egy kicsit sokallom!mi a szikla sót aggyuk a marháknak,nekünk ez bevállt.odadobok eléjük egy 100kilos darabot,oszt elég egy darabig.neked miért nem jó??
új nyalótömb vízálló 20+áfa
Válasz #5700. hozzászólásra
Csődtermelő! Ha a körmök végei keresztbe nőnek akkor az laminitis, az takarmányozási probléma miatt alakulhat ki
Köszönöm szépen megpróbálom ezt a megoldást,mert igazából elég nagy a gumis megoldáshoz mert kb. olyan ujjnyi vastag és vagy 4cm hosszú. Megfogom próbálni tuti köszi a segítséget.
Válasz #5699. hozzászólásra
Mi is vettünk egyszer 1-2 ilyen tehenet, de nem kell megijedni a szemölcstől. Az állatorvos tanácsára bárányokra való farkalógumit tettünk a szemölcs tövébe és leszáradt a tőgyről. Utána nem is jött vissza. Ha nálad nem olyan nagy a szemölcs, hogy a farkalógumi elszorítsa, akkor simán kösd el valamivel a tövét és ha leszárad, akkor tekerd le a szemölcsöt és már kész is. Remélem segítettem valamit.
Szikes legelő lekoptatja.
Válasz #5687. hozzászólásra
Amelyikötök Csegei. Mŕs- Nem körmölsz? S a berepedčs talpfekčly,meg a melsö körmök hegyei elszoktak nöni. Xbe. Azt csak el kell csipni.Mčg ha legel akkor is. Betonon sokat kčne menni,hogy kopjon,nem a puha földön.
Elnést kérek nem akarok közbevágni nem is a témához szólok. Kellene egy kis segítség. Van egy problémás előhasú üszőm 6 hét múlva ellik van tőgyén az egyik bimbňn egy félujnyi nagyságú szemölcs melette jön a másik is valaki tudna segíteni?! Mivel kellene kezelni hogy az a nagyed ne menjen tönkre? Előre is kuöszönöm.
Válasz #5695. hozzászólásra
Rendben, köszi! :)
Láttam képeket, nem semmi teleped van!
Te a Hundland-nak adod el a marhákat?
Tőlem is megvennék? Egy kamionnal kell lenni hogy vigyék? (Mennyi kell egy kamionra bikából?)
Tőlük venni is lehet borjút amit én felhizlalnék?
Válasz #5696. hozzászólásra
Tudom, de hátha lesz neki megint...
Meg átmennék megnézni a telepet, adjon egy-két jó ötletet, mit hogy merre! :)
Válasz #5685. hozzászólásra
Ezt áprilisban adták fel ,,,már 4q-ak.
Amúgy egész jók.
Válasz #5693. hozzászólásra
ÉN meg T.csege Ha erre jársz nyugodtan gyere be
Válasz #5691. hozzászólásra
Neked
Válasz #5690. hozzászólásra
Ja, látni a hirdetéseimet, tiszta! :D
Válasz #5690. hozzászólásra
Honnan tudod én hol vagyok? :D
Kicsik érdekelnének majd, a linkre mit mondasz?
240 kilóig ad ennyit a hunland?
Ja azt elfelejtettem ,hogy csak 50km-re vagyunk egymástól.
Bikát csak 3q-an adom el,,ha így érdekel ,,és többet adsz a hun-land-tól akkor beszélhetünk a dologról.Most 750+fa volt a múlt héten .
Válasz #5682. hozzászólásra
Na ebben lehet valami.
Válasz #5684. hozzászólásra
Ezt most tőlem kérded gondolom ,,nem Fexco-tól.
Válasz #5683. hozzászólásra
Lesz eladó ,,de itt most zajlik az nf-ás földek pályázatai,és annak várom a fejleményét,,tehát december környékén keressél engem ,,itt a fórumon megtalálsz.
Válasz #5683. hozzászólásra
Fexco és Diesel Tibi bika borjúkat adtok el? Mennyi az ára kb?
(Fexco te gondolom nem, mert ha jól szedegetem itt össze a morzsákat akkor te csak bika hizlalással foglalkozol?)
Ezekről mi a véleményetek?
Ezekről mi a véleményetek?
Válasz #5680. hozzászólásra
Tiszacsege? Nem ismered Lengyel Attilŕt,aliasz Lengyi. Meg volt tŕn valami Aranka nevü nöje.Olyan sunyi bunkot de igazi hülyčt mčg soha nem lĺttam 3 čvig osztĺlytŕrsam volt,de kirugtŕk a sulibol.
Válasz #5676. hozzászólásra
Ezek szerint nem eladó semmi:) gondolom a kitérő válasz ,erre is vonatkozik:) 20-30dbkörül érdekelne,és igazából nekem mind1 kitől,csak egységesek legyenek a állatok.
Válasz #5681. hozzászólásra
az komoly nagyon,de akkor az tuti biztos,hogy Tiszacsegén van az országba a legtöbb marha!
Válasz #5680. hozzászólásra
Na azt azért nem ,mert itt helyben is csak a harmadik vagyok pedig ez csak egy 5000fős kistelepülés.
Válasz #5656. hozzászólásra
üdvözöllek BARÁTOM!!nagyon szépek az üszök!!szerintem az országunkba TE vagy a legnagyobb husmarhás!!??
Válasz #5676. hozzászólásra
Most változott a terv,állományt bővítésről is szó lehet.(Egyébként ezek nem keltek el.)
Válasz #5677. hozzászólásra
26éve foglalkozom szarvas marhával intenzíven ,,ja és persze bele születtem a marháskodásba, de meg 5db tehenet sem körmöltem meg ezidáig.Talán a horsteneket tudom elképzelni a sok álldogálás miatt ,de a húsmarhákat nem kell ,,,szerintem ,,csak ha valamilyen rendellenesség áll fenn.
Mennyiért körmölnek? Nekem 30db 1500ft/ŕllat.Nemrčg szedettem el a tehenekčt.
Válasz #5673. hozzászólásra
Van neked ,,még eladó is .Akkor miért akarsz venni,nehogy azt gondold,hogy a másé jobb mint a sajátod.
Sziasztok!
Peti1230 és fexco bekapcsolodatok a beszélgetésetekbe?Fexco te milyen súlyban veszed a bikákat?Az abrakbh hány százalékba keversz szóját és premixet?Milyen a bikák átlagos súly gyarapodása?
Válasz #5667. hozzászólásra
ma kiderült 170ért eladta a kereskedőnek aki 220ért továbbadta a vásár végén
Diesel Tibi,nincsenek véletlen eladó üszőid,illetve merre laksz?
Helló Mindenki!
Hátha feljebb kúsznának az árak, ha Fehéroroszországba beindulna a piac!
Mi a véleményetek?
http://www.agroinform.com/aktualis/Szijjarto-hamarosan-ujraindulhat-a-szarvasmarha-export-Feheroroszorszagba/20131007-22798/
Válasz #5670. hozzászólásra
be se mehetne a vásárba olyan marha aminek nincs rendben a papírja
sajnos mostanában a marhalevél ellenőrzésével kezdődik az alkudozás
Válasz #5669. hozzászólásra
Azt vágom, csak akkor az ország állatorvosainak fele miért nem írja rá, aztán amikor megegyezek az eladóval akkor derül ki a turpiság.
Válasz #5668. hozzászólásra
ez már egy éve így van
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy most mi van ezzel az állatorvosi igazolás sorszámát fel kell vezetni a marhalevélre és a Doki alá kell hogy vése meg lepecsételje?
Válasz #5645. hozzászólásra
Üdv! Én is láttam őket, habár futon voltak és nagyot mutattak de azért tényleg nem voltak rosszak. Nekem még 200 at mondot a kisöreg darabj
áért.
Válasz #5650. hozzászólásra
az mán vmi Tibi!
Válasz #5660. hozzászólásra
Ejha!
Gratulálok én is!
Kérünk képeket, ha megérkezik!!!
Válasz #5648. hozzászólásra
nem is olyanok mint a Tieid az biztos