Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm, nem sértés itt semmi, én is így állapítottam meg, hogy szürke marha van benne, ennél még a friccek is jobb alkatúak. nem az én bornyúim. Gátőré voltak ezek.
Válasz #3512. hozzászólásra
üdv.nemtudom milyen az elvárásaid tőlük.ezeknek az egyéb hushasznu marhához még közel sincs hozzá köze.(ne vedd sértésnek,nem akarom leszolni a borgyuid!!!)ezek a magyar szürke 90százaléka,a többi meg valami más.nincs kizárva az annya mt,de az apa az tuti,hogy m.szürke.
Ki tudna segíteni osztrákoknak kell a nagysúlyú fekete holstein-fríz? Ha van elérhetőség valakinek nagyon megköszönném, mert itt a vihar sarokban már hónapok óta nem szállított senki.
van lehetöségem ingyen hozzájutni nagymenyiségü zsemléhez és kenyérhez, ha adnék a bikáknak akkor meg ennék?? vagy egyáltalán lehet e addni nekik? mert a többi péktermékeket a diszno eszi meg a moslékot is. szerintetek adjak nekik?
Na erre mit mondanak a tisztelt urak??? Egyszínű sötét barnásfeketék, a fejen a fehér és a sötét folt elválásánál rozsdabarna szegély, háton végig szürkésbarna világos csík.... Azt mondták anyja magyar tarka....
Helló!Most januárban ellik itthon 4 tehén és a bikaborjakat eladnánk.3-4 hetesen adnánk fülszámmal papírral rendbe, tehát olyan február eleje közepe fele.Ha esetleg valakit érdekelne majd akkor szóljon.
Meghajlok igazad előtt. Bár az az állomány amit én a környékünkön láttam, sokkal tarkább a tiédtől, mégis tisztavérű állomány és sok kiállítás nyertes egyeddel büszkélkedhetnek.
Sziasztok!Kérdezném,hogy egy 9hetes borjú kb meddig bőg az anyja után,mert nálam van szombat óta de be nem áll a szája!mit lehet vele tenni,már aszomszédok is szóvá tették,hogy elég hangos!!!Van még az istállóban 2 nagyobb,azoknak hangját sem lehet(ett)hallani!!!Köszi.
A mi településünkön is megkeresett négy gazdát Vendelin barát, de mi négyen alakítottunk egy vér és dac szövetséget.
Nem adjuk oda a bikákat.
Frízt 600 ft-kg
Hús marhát 700 ft kg
Van A és B tervünk
fel ö meg azt mondta görgööknek szedi 30 honapos korig de 540 az kevéske de lehet nem lesz más ....... bár jo lenne tudni 2 éves kor elött hány nappal viszik el a bikákat még biztosan mert akkor tudnék várni
Válasz #3479. hozzászólásra
ezé szeretem én ezt a forumot!én ilyeneket nem találok megnagyon faxa ja itt is a keresztezetteknek vannak a jobb eredményeik
12721 hozzászólás
Válasz #3510. hozzászólásra
300/ kg
szürkemarha
Válasz #3513. hozzászólásra
felénk sokáig etették száraz kenyérrel a teheneket megeszik csak meg kell nekik szokni!
Szárítsd ki törd össze porrá és mehet elibe ,de nem ám egy zsákkal.
Válasz #3516. hozzászólásra
Köszönöm, nem sértés itt semmi, én is így állapítottam meg, hogy szürke marha van benne, ennél még a friccek is jobb alkatúak. nem az én bornyúim. Gátőré voltak ezek.
üdv.nemtudom milyen az elvárásaid tőlük.ezeknek az egyéb hushasznu marhához még közel sincs hozzá köze.(ne vedd sértésnek,nem akarom leszolni a borgyuid!!!)ezek a magyar szürke 90százaléka,a többi meg valami más.nincs kizárva az annya mt,de az apa az tuti,hogy m.szürke.
Válasz #3463. hozzászólásra
Ki tudna segíteni osztrákoknak kell a nagysúlyú fekete holstein-fríz? Ha van elérhetőség valakinek nagyon megköszönném, mert itt a vihar sarokban már hónapok óta nem szállított senki.
van lehetöségem ingyen hozzájutni nagymenyiségü zsemléhez és kenyérhez, ha adnék a bikáknak akkor meg ennék?? vagy egyáltalán lehet e addni nekik? mert a többi péktermékeket a diszno eszi meg a moslékot is. szerintetek adjak nekik?
Na erre mit mondanak a tisztelt urak??? Egyszínű sötét barnásfeketék, a fejen a fehér és a sötét folt elválásánál rozsdabarna szegély, háton végig szürkésbarna világos csík.... Azt mondták anyja magyar tarka....
Tegnap Törökszentmiklóson láttam az Agrota 2L kamionját mozgolódni, bikákat vitt. Valaki "dolgozott" már ezzel a céggel????
Válasz #3509. hozzászólásra
300-ért kg-ban vagy 300-ezerért.
Válasz #3507. hozzászólásra
Mi 300-ért adtuk el nemrég...
Válasz #3506. hozzászólásra
Milyen fajták?
650-680 kg-os MT vágótehénre árat tudtok-e mondani.
Helló!Most januárban ellik itthon 4 tehén és a bikaborjakat eladnánk.3-4 hetesen adnánk fülszámmal papírral rendbe, tehát olyan február eleje közepe fele.Ha esetleg valakit érdekelne majd akkor szóljon.
http://www.corbisimages.com/images/Corbis-YA011853.jpg?size=67&uid=b8051676-8776-440a-a780-e20df9265ae7
Itt egy Chianina bika..
http://www.youtube.com/watch?v=5IRT_ETp2cI
Ilyet láttatok már? Ekkora marhákat... :D Apai vonalnak nem lehet rossz
Ez milyen fajta? valaki meg tudja mondani?
Válasz #3497. hozzászólásra
magyaartarka
Válasz #3443. hozzászólásra
Meghajlok igazad előtt. Bár az az állomány amit én a környékünkön láttam, sokkal tarkább a tiédtől, mégis tisztavérű állomány és sok kiállítás nyertes egyeddel büszkélkedhetnek.
Válasz #3495. hozzászólásra
ennél frízebb nem is lehetne
Válasz #3495. hozzászólásra
Szerintem az,elég vékonyak a lábai,meg a testfelépítése is arra utal.
Nekem is van négy,az egyik pont ilyen mint ez.
Picitől kérdezném, magyartarka vagy feketének az ára 540 ven?
Válasz #3494. hozzászólásra
Csak Szegeden van...vadak mint állat
Szerintetek ez tiszta fríz???? 11 hetes
Tart itt valaki galloway fajtájú bikát???
Válasz #3492. hozzászólásra
kb 1hét de volt már olyan is ami 3 hétig bőgött az anya után
Sziasztok!Kérdezném,hogy egy 9hetes borjú kb meddig bőg az anyja után,mert nálam van szombat óta de be nem áll a szája!mit lehet vele tenni,már aszomszédok is szóvá tették,hogy elég hangos!!!Van még az istállóban 2 nagyobb,azoknak hangját sem lehet(ett)hallani!!!Köszi.
A mi településünkön is megkeresett négy gazdát Vendelin barát, de mi négyen alakítottunk egy vér és dac szövetséget.
Nem adjuk oda a bikákat.
Frízt 600 ft-kg
Hús marhát 700 ft kg
Van A és B tervünk
Válasz #3488. hozzászólásra
Majd hívlak Tibikém,majd ...
Válasz #3487. hozzászólásra
fel ö meg azt mondta görgööknek szedi 30 honapos korig de 540 az kevéske de lehet nem lesz más ....... bár jo lenne tudni 2 éves kor elött hány nappal viszik el a bikákat még biztosan mert akkor tudnék várni
Válasz #3487. hozzászólásra
Na hát az meg kicsoda ,,,és engem mért nem hívott
Picikém !!!!!!
Téged is felhívott Vendelin barát.
Válasz #3485. hozzászólásra
Keresztezett nem tiszta vér vonal,,,,,de nagyon jó,hogy betetted.
Válasz #3483. hozzászólásra
Pedig egyszerű volt a keresés.
Azt írtam a google keresőbe, hogy F1 Marha...mert nem tudtam, hogy mit jelent a F1...
És rátaláltam... Aztán idetettem.
Válasz #3483. hozzászólásra
Ja ja, ezt már az ősök is kitapasztalták
ezé szeretem én ezt a forumot!én ilyeneket nem találok megnagyon faxa ja itt is a keresztezetteknek vannak a jobb eredményeik
Válasz #3481. hozzászólásra
Már a neten? Mert én sem tudtam még letöltenipedig "rákattantam" egyből,bevallom férfiasan...
Na itt van kereztezés magas fokon
Válasz #3477. hozzászólásra
Ajajaaaj...még a "vérmintájuk" sincs rendben így már elég jó vételnek látsziknyílatkozzál még róluk
Egy kis ismertető a szarvasmarha tenyésztésról.
Válasz #3477. hozzászólásra
há azé mondom:ezek az IGAZI XARZSÁKOK
Válasz #3476. hozzászólásra
F1-es'''''=============f18-asNagyon nagyon nem tiszta vérűek.
Válasz #3475. hozzászólásra
ezt nem értem
Válasz #3474. hozzászólásra
FF18-asok
Válasz #3469. hozzászólásra
ezek a xarzsákok az igazik
Válasz #3472. hozzászólásra
Úgy 380km-re saccolom,,Caastrától egy ugrás.
Válasz #3471. hozzászólásra
Na és köztünk "mennyi van"?