Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ez a kereskedő nagyobb számot mondott de mind1 amíg a török nem kezd addig cumi van ha végleg nem jön akkor lesz pár cudar év
és megint előjön az útlevéllel ügyeskedők felelősségre nem vonása
Válasz #3353. hozzászólásra
Szia!
Sajna a HF-eket jobban viszik belfőldre , mint a "színeseket, csak az a bibi , h több mint 1000 db nagysúlyú bika feltorlódott.........
csütörtökön szedték az 500kg felettieket szomszéd faluban 500+ÁFA/komp áron és vegyesen a feketét meg a színest. egy árban a kettő ilyet sem hallottam még
Hát felkészültem rá hogy csabán nem lesz semmi, ugyhogy felirtam pár számot a környékről, és valahol veszek bikát, mert charolais üszőket majd csaj 3 hónap múlva tudok venni, akkor választja le őket a másik tenyésztő
Dehogyis nem.
Nem az számít hanem maga az állat legyen korához képest fejelt, jó kövér és égéseges.
Egyébként is mi az hogy Magyar magyartarka meg Román magyartarka?
Nekünk is vannak magyartarkák de mihelyt bemozdul a piac azonnal ki lesznek söpörve mind!
Helyettük Szimentáli lesz hozva a Franciáktól a Sárólét is onnét hoztuk. Elegem van a Korcstarkákból. A Francia kolléga mikor először meglátta itt ezeket a magyartarkákat azt mondta ilyen el korcsult szimentálira hasonlító teheneket csak a Románoknál látott ( akkor egy kissé meg sértődtem), mikor én megláttam az ő tiszta Szimentáli állományát akkor beláttam igaza van.
40 nap után akkor ő is megkapja a magyar állampolgárságot"? Jó sok "marha" szavazhat majd megint...a nagytőke kiszolgálójaira és "mindegy" hogy jobb vagy balra húz" be egy x-et...ez sajnos mára már kiderült
más országbol behozott joszág általában romániábol és annyit kell rola tudni hogy csak belföldre tudod értékesiteni mert a mostani külföldi piac nem viszi el!
a honositás meg 40 napig vagy meddig karanténban tartott állat ami megfelelö oltásokkal vizsgálatokkal rendelkezik és csak ezután kapja meg a magyar papirt
Szevasztok! Holnap megyek Békéscsabára vásárra, remélem nem potyára Eddig még nem voltam/nem vásároltam így,mire figyeljek oda, illetve milyen papírokat/számokat vigyek magammal?
12713 hozzászólás
Válasz #3362. hozzászólásra
Én 12-13 mázsát számoltam fejenként, mert ez ki van egészítve szójával meg napraforgóval.
Válasz #3360. hozzászólásra
Én kb 15 mázsa/db ettetek a feketékkel a kicsiknek és a nagyoknak nem sajnálom a tőbbi keveset kap!
Válasz #3357. hozzászólásra
nemtom hogy kitől kérded de én pestmecye
Ki hogy számol? Szerintetek egy félintenzív tartásban egy nagysúlyú bika(550-600 kg) felhízlalásához hány kiló abrakra van szükség?
Válasz #3358. hozzászólásra
Bács
nem tudom melyik hozzám kisbikát jöttek nézni a leadottak helyére
Ez baráti. Melyik cég és melyik megyéből?
és melyik megyébe.mert tőlem 460-vitték mindennel együtt
csütörtökön.
Válasz #3355. hozzászólásra
ez a kereskedő nagyobb számot mondott de mind1 amíg a török nem kezd addig cumi van ha végleg nem jön akkor lesz pár cudar év
és megint előjön az útlevéllel ügyeskedők felelősségre nem vonása
Szia!
Sajna a HF-eket jobban viszik belfőldre , mint a "színeseket, csak az a bibi , h több mint 1000 db nagysúlyú bika feltorlódott.........
Válasz #3348. hozzászólásra
okt.-ben vittek feketét havertól 550-ért meg kompez azóta nem tudunk semmit nemhalunk
mindenkinek boldog újévet
csütörtökön szedték az 500kg felettieket szomszéd faluban 500+ÁFA/komp áron és vegyesen a feketét meg a színest. egy árban a kettő ilyet sem hallottam még
Hát felkészültem rá hogy csabán nem lesz semmi, ugyhogy felirtam pár számot a környékről, és valahol veszek bikát, mert charolais üszőket majd csaj 3 hónap múlva tudok venni, akkor választja le őket a másik tenyésztő
Válasz #3324. hozzászólásra
Csabán nem lesz semmi, már szerintem évek óta nincs...még malac se lesz....
Válasz #3339. hozzászólásra
ez olyan mintha a sarki mix puliját az ember elvinné a kiállításra.
francia menjen el Jákra a központi telepre ott láthatja milyen egy igazi MT
Úgy legyen.
Válasz #3346. hozzászólásra
tiszta sor én arra lennék kíváncsi hogy az idén aki szállított az mi pénzért adta el a magyart és a fekete bikát???500 kiló felett
Válasz #3346. hozzászólásra
Az jó tipp lehet ,ugyanis hosszú évek alapján ez szokott lenni ,ez nem nagy jóslás akár igaz is lehet.
Tudom.
Én sem gondoltam komolyan.
De legalább olyan komolytalan , mint az hogy január végén február elején viszik a marhákat törökbe.
És milyen áron.
Válasz #3344. hozzászólásra
Hát hallod ilyen kérdéseket feltenni????
Mikor lesz a világ vége??Ez legalább olyan kérdés.
És mennyiért veszik a hús marhát, és mennyiért a frízt?
Válasz #3342. hozzászólásra
Január vége-február eleje.
Ez a piac biztos hogy beindul???????
Köszi!!!!!!!
Válasz #3340. hozzászólásra
Ezzel NE kísérletezz,hagyd ezt meg másnak.
Válasz #3339. hozzászólásra
szerintetek ha beindul a piac...és kb eltellik 1 év és megnőnek a bikák akkor hátrány lessz hogy honosítottak a marhák??
Válasz #3338. hozzászólásra
Dehogyis nem.
Nem az számít hanem maga az állat legyen korához képest fejelt, jó kövér és égéseges.
Egyébként is mi az hogy Magyar magyartarka meg Román magyartarka?
Nekünk is vannak magyartarkák de mihelyt bemozdul a piac azonnal ki lesznek söpörve mind!
Helyettük Szimentáli lesz hozva a Franciáktól a Sárólét is onnét hoztuk. Elegem van a Korcstarkákból. A Francia kolléga mikor először meglátta itt ezeket a magyartarkákat azt mondta ilyen el korcsult szimentálira hasonlító teheneket csak a Románoknál látott ( akkor egy kissé meg sértődtem), mikor én megláttam az ő tiszta Szimentáli állományát akkor beláttam igaza van.
Válasz #3336. hozzászólásra
nem ......ugynannyi mint a magyar belföldi ára
Válasz #3331. hozzászólásra
40 nap után akkor ő is megkapja a magyar állampolgárságot"? Jó sok "marha" szavazhat majd megint...a nagytőke kiszolgálójaira és "mindegy" hogy jobb vagy balra húz" be egy x-et...ez sajnos mára már kiderült
Válasz #3331. hozzászólásra
eladási ára alacsonyabb mint a Magyar Magyaré???
akkor inkább nem is foglalkozom vele!! köszi
Válasz #3333. hozzászólásra
amennyiért találsz rá vevöt ha egyáltalán találsz rá.......
belföldre menyiért viszik a honositot magyartakát??
Válasz #3330. hozzászólásra
NEM magyar földön született, de már rendelkezik magyar papírokkal.
Válasz #3330. hozzászólásra
más országbol behozott joszág általában romániábol és annyit kell rola tudni hogy csak belföldre tudod értékesiteni mert a mostani külföldi piac nem viszi el!
a honositás meg 40 napig vagy meddig karanténban tartott állat ami megfelelö oltásokkal vizsgálatokkal rendelkezik és csak ezután kapja meg a magyar papirt
üdv
mit jelent a Magyartarka bikánál hogy honosított?
Válasz #3328. hozzászólásra
Kora vén, tejhiányos, gizda,beteges ,szőrös,
Válasz #3325. hozzászólásra
Mi az hogy besült? Túlhizott? Kellene csinálni egy élő állat tőzsdét,ezek a vásárokon nem nagyon lehet marhát eladni,szerintem...lenne értelme?
Szia!
Nagy felhozatalra ne számíts marha nem lesz
csak malac
üdv
Na jólvan akkkor :D Köszönöm
neked gempát meg a tenyészkódodat
a marhalevelet nézd meg le legyen igazolva meg ne vegyél besült xar jószágot.
Szevasztok! Holnap megyek Békéscsabára vásárra, remélem nem potyára Eddig még nem voltam/nem vásároltam így,mire figyeljek oda, illetve milyen papírokat/számokat vigyek magammal?
Ez van...
Válasz #3321. hozzászólásra
Sajnos nem volt más ajánlat!
Válasz #3320. hozzászólásra
Annyiért kár volt odaadni....
Válasz #3319. hozzászólásra
Ma a feketét 600kg felett exportra 460 ért vitték komp feláral egyűt!
Helló!Nekem is volna 6db kb. 500kg-os holstein f.bikám eladó!A felvásárlási ár érdekelne!Belföld és export!Köszi!
Válasz #3316. hozzászólásra
nekünk van eladó magyartarka és limuzin választási bikaborjú 5-6 db ha érdekli!
Válasz #3307. hozzászólásra
Nagyon be kell indulni valaminek a jövő év elején, mert megeszi a hajunkat is a sok nagy súlyú marha.
Üdv mindenkinek
érdeklődöm hogy Magyartarka választási bikát szeretnék venni 10 db ot !nem tud valaki valahol?nincs valakinek?
Üdv mindenkinek
érdeklődöm hogy Magyartarka választási bikát szeretnék venni 10 db ot !nem tud valaki valahol?nincs valakinek?
Válasz #3309. hozzászólásra
Remélem igazad lesz!De az utobbi időben az a biztos ami elment.