Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2428. hozzászólásra
Szia! na ez eltűnt a színről! Ki van kapcsolva folyamat. Szerintem kamus volt én nem hallottam még senkitől hogy elvitte volna, mindenkit csak hitegetett! Akikkel én beszéltem azt mondták hogy pangás van, túl sok állatot kínálnak most eladásra. Na mindegy maradnak nagy súlyra ha csak addig nem toppan be vmi értelmes felvásárló!
Szia Barti!Ma reggel már úgy kezdődött,hogy nem elérhető.Felhívtam egy másik számot a kb.4.5 mázsás mt. bikára 170-et ajánlott!!!Ilyenkor ne menjen el az ember kedve.Szerinte lement az ár,amikor mindenhol azt hallani mekkora emelkedés lesz!Jó lenne már ha valaki ajánlana egy megbízható átvevőt! Egyéb tapasztalat?Dina
Egész estig próbáltam de ugyanaz mint vasárnap!Legalább akkor ne etetné az embert , ha holnap elérem biztos megmondom neki vagy mond egy napot amikor viszi vagy keresek valaki mást!Dina
Sziasztok!Reggel óta próbálom hívni de nem érem el.Egyszer foglalt volt utána nem vette fel most már pillanatnyilag nem elérhető!Lehet kikapcsolta.A szám:0630-4377656 Dina
Válasz #2413. hozzászólásra köszi linket . Beszéltem vele 1-hét mulva járnak erre megnézi és ha meg teszik neki el is viszi .majd kiderül milyen vevő .
Szia! Nekem sem ismerős ez a felvásárló csak telefonon beszéltem vele. Bár nem tudom mit akar azt igérte hogy ma du 3ig vissza hív de még semmi! A héten kiderül úgy is hogy kamus-e majd leírom a tapasztalatomat. Árat csak mt bikára mondott 300ig 1050/kg.
Szia Dárk!Ma beszéltem a felvásárlóval akit te is említettél.A 3mázsa alatti borjút 1050-ért viszi a bikára 750-et mondott de ma beszél az olasz partnerével lehetséges,hogy emelkedik az ára.Holnap visszahív.Azt mondta 2-3db-ot kp-ban fizet.Dina
Válasz #2409. hozzászólásra
Még a múlt héten beszéltem vele akkor mondta hogy 2 héten belül elviszi a tehenet és hogy majd hív mikor jönnek érte.
Nagyon örülnék ha még a héten elvinné.
Mennyibe veszi át a bikákat?
Most sikerült vele beszélnem. Azt mondta hogy du 3ig visszahív mert ma tervezi meg a kamiont és a gyűjtést, és a héten vinné is kpban fizet. Nekem fontos lenne, tegnap mértem a bikákat 295kg/db. Beszéltem más felvásárlókkal ez a súly őket már nem igen érdekli, vagy ha igen akkor 700-800Ft/kg adnának! Lehet hogy neked is kéne vele beszélni, elvileg a tehenet is elvinné, de úgy vagyok vele hogy a bikák menjenek előbb azt a tehénnel majd lesz vmi. Persze ha van nála lové viheti azt is.
Mekkorák voltak amit annyiért adtál el? Csak 300kg-ig ilyen jó az ára? Kb egy hónap mulva fogunk eladni 4 db magyartarka bikát, 500-600kg-osakat, milyen árra számíthatunk? Mert nem egészen őszinte a mosolyom mikor darálom nekik a 7600ft-os búzát, többek között
Válasz #2400. hozzászólásra
Csak érdeklődtem, mert tavaly 1050 Ft ért akarta elvinni egy vevő, de csináljuk meg a vérvételt, nem egyeztünk bele, aztán eladtuk másnak 1100 ért vérvétel nélkül...
Idén még nem kerestem vevőt, majd az ősszel kerülnek eladósorba.
Csoda történt... Este még lógatta a nyelvét, semmit nem tudott csinálni, reggelre leapadt a szája körül, és evett mindent.... Úgy néz ki megmarad, bár továbbra sem értjük
Na már meg is van a baj. Ma egy 450 kg-os magyar tarka bikánknak beszorult a feje, alig erőlködött, de jól hallhatóan eltört az állkapcsa Szabadtartású istállóban vannak. Ezt az állatot pár napja raktuk külön egy kisebb karámba, mert sántított, nem akartuk hogy a többi állat bántsa. Enni nem tud, inni talán, elvileg jövő héten el tudják vinni, de csak belföldre
nem akarom leszolni a bikáját TEHENÉSZNEK,de szerintem ez a közepes minőségü apjára épp hogy ráütöttPICI!ilyen bikát én a helyedbe nem hagynák meg ugratni!!!!ez nagyon felejtős!!!!nem is értelek,mé nem limoba gondolkocc???nekem ez meg se fordulna a fejembe,hogy magnak hagyni ezt,még hizlaldába is gondolkodnék rajta:ez az a tipikus bika,amelyik nem nyomja a sulyt a kamionba(nincs dereka)...
Köszönöm!a jó tanácsokat!Már csak valami jó fajta borjukat kéne szereznem!Kb 1hónap múlva vennék 2db ot,ha lenne valakinek Győr környékén.Még csak az istállót készitem!
Szia.
Ottnon házivágásban 2 éves korig levághatsz szarvasmarhát /azután a kor után agyvelővizsgálat szükséges, ami 2 hét, ezért szerintem felejtős/, de csak saját fogyasztásra, hivatalosan eladni nem lehet, csak ha hivatalos vágóhidon vágatod. Mond a lódoginak, hogy a családnak vágod, s csináld Dárk módján.
jáki tekergő???? van egy pont ilyen bikám szinte az ikertestvére lehetne még kg ra is ugyan ekkora! ezt a fajtát még nem hallottam de lehet megmarad bikának
12730 hozzászólás
hello amit boros 26 amit vevőt ajált az én bikámra igért 150000 ft az köszi . az is komolytalan ember elkültem az anyába 150 x .
Válasz #2428. hozzászólásra
Szia! na ez eltűnt a színről! Ki van kapcsolva folyamat. Szerintem kamus volt én nem hallottam még senkitől hogy elvitte volna, mindenkit csak hitegetett! Akikkel én beszéltem azt mondták hogy pangás van, túl sok állatot kínálnak most eladásra. Na mindegy maradnak nagy súlyra ha csak addig nem toppan be vmi értelmes felvásárló!
Szia Barti!Ma reggel már úgy kezdődött,hogy nem elérhető.Felhívtam egy másik számot a kb.4.5 mázsás mt. bikára 170-et ajánlott!!!Ilyenkor ne menjen el az ember kedve.Szerinte lement az ár,amikor mindenhol azt hallani mekkora emelkedés lesz!Jó lenne már ha valaki ajánlana egy megbízható átvevőt! Egyéb tapasztalat?Dina
Válasz #2426. hozzászólásra
Egész estig próbáltam de ugyanaz mint vasárnap!Legalább akkor ne etetné az embert , ha holnap elérem biztos megmondom neki vagy mond egy napot amikor viszi vagy keresek valaki mást!Dina
Válasz #2424. hozzászólásra
Szia Dina! Te utól tudtad érni a felvásárlót? Én is próbáltam de ki van kapcsolva. Lehet hogy ennyi volt a nagy felvásárlási láz?
Szarvasmarha vevö keres. .Bikát Tehenet.Üszöt. azonali kiszâlŕs čs fizetčs hivja a 0630 507-07-41 telefonon.
Sziasztok!Reggel óta próbálom hívni de nem érem el.Egyszer foglalt volt utána nem vette fel most már pillanatnyilag nem elérhető!Lehet kikapcsolta.A szám:0630-4377656 Dina
Hello gazdák küldjétek már el a felvásárló számát ujra mert elveszett a száma , a Dark linkje meg már nem aktiv .előre is köszi ....
Válasz #2420. hozzászólásra
szerintem hasított állapotban van ez az ár
Válasz #2418. hozzászólásra
Nekem meg már tegnapra igérte hogy visszahív mert tőlem is vinni akarta a héten, de eddig még semmi!
Válasz #2419. hozzászólásra
A vágóüsző(2012.30.hét) 717+Áfa??? Lehet én vagyok buta ,de tőlem egy hónapja 500ért vitték.
A Kamarai Piacfigyelő legutóbbi száma szerint a vágótehén felvásárlási ára 707ft+áfa/kg. Ez létezik?
Nekem azt mondta a héten elviszi őket.majd megosztom,hogy mi a helyzet!Remélem megbízható!Dina
Válasz #2413. hozzászólásra köszi linket . Beszéltem vele 1-hét mulva járnak erre megnézi és ha meg teszik neki el is viszi .majd kiderül milyen vevő .
Válasz #2411. hozzászólásra
Szia! Nekem sem ismerős ez a felvásárló csak telefonon beszéltem vele. Bár nem tudom mit akar azt igérte hogy ma du 3ig vissza hív de még semmi! A héten kiderül úgy is hogy kamus-e majd leírom a tapasztalatomat. Árat csak mt bikára mondott 300ig 1050/kg.
ezt a felvásárlót szidják az expresszen csak ovatosan amit olvastam valamilyen jegyeket akar adni szóval csak ovatosan
Válasz #2410. hozzászólásra
Szia Dárk!Ma beszéltem a felvásárlóval akit te is említettél.A 3mázsa alatti borjút 1050-ért viszi a bikára 750-et mondott de ma beszél az olasz partnerével lehetséges,hogy emelkedik az ára.Holnap visszahív.Azt mondta 2-3db-ot kp-ban fizet.Dina
Tessék a link.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2741187/BORJU-FELVASARLAS.html
Belinkeltem lejjebb a hirdetést,keress rá azt hívd fel.
Hello Barti , szerinted az én bikámért menyt adna az ismerős vevőd eladnám olcsóban is , kérdezd már meg lécives kellene -e neki előre is köszönöm .
Válasz #2409. hozzászólásra
Még a múlt héten beszéltem vele akkor mondta hogy 2 héten belül elviszi a tehenet és hogy majd hív mikor jönnek érte.
Nagyon örülnék ha még a héten elvinné.
Mennyibe veszi át a bikákat?
Most sikerült vele beszélnem. Azt mondta hogy du 3ig visszahív mert ma tervezi meg a kamiont és a gyűjtést, és a héten vinné is kpban fizet. Nekem fontos lenne, tegnap mértem a bikákat 295kg/db. Beszéltem más felvásárlókkal ez a súly őket már nem igen érdekli, vagy ha igen akkor 700-800Ft/kg adnának! Lehet hogy neked is kéne vele beszélni, elvileg a tehenet is elvinné, de úgy vagyok vele hogy a bikák menjenek előbb azt a tehénnel majd lesz vmi. Persze ha van nála lové viheti azt is.
Válasz #2407. hozzászólásra
Nekünk olyat mondott hogy 2 héten belül jön érte.
Lehet azért kapcsolta ki mert nem akarta hogy még vasárnap is zaklassák.
Válasz #2406. hozzászólásra
Este próbáltam nem volt elérhető! Majd ma még próbálom.
Válasz #2355. hozzászólásra
Barti.
Hívtad vasárnap?
Mit mondott mikor jön érte?
Csak azért kérdem mert akkor viszi az enyémet is szerintem.
Válasz #2403. hozzászólásra
A nagy súlyút nem tudom mennyi, mert nekem nincs...
Válasz #2403. hozzászólásra
Igen, 300 kg-ig.
Válasz #2401. hozzászólásra
Mekkorák voltak amit annyiért adtál el? Csak 300kg-ig ilyen jó az ára? Kb egy hónap mulva fogunk eladni 4 db magyartarka bikát, 500-600kg-osakat, milyen árra számíthatunk? Mert nem egészen őszinte a mosolyom mikor darálom nekik a 7600ft-os búzát, többek között
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen vérvétel most állatonként, és mennyi idő alatt van meg az eredmény?
Csak érdeklődtem, mert tavaly 1050 Ft ért akarta elvinni egy vevő, de csináljuk meg a vérvételt, nem egyeztünk bele, aztán eladtuk másnak 1100 ért vérvétel nélkül...
Idén még nem kerestem vevőt, majd az ősszel kerülnek eladósorba.
Válasz #2399. hozzászólásra
Csak azt ne mond ,hogy tudsz jobb árat és ,hogy a vevő fizeti a vérvételt.
De ha tudsz jobb árat oszd meg velünk és utána járok.
Válasz #2393. hozzászólásra
Vérvételt ki csinálja ezért az árért, vevő vagy eladó?
Mi a különség a Zagyvarékasi és a Debreceni Szarvasmarha köretető között.Köszönöm.
Válasz #2396. hozzászólásra
Köszi!De hála az égnek több van 1-nél
Válasz #2394. hozzászólásra
És számít,hogy hány db,mert egy db-ért nem megy oda.
Válasz #2394. hozzászólásra
+fa
Válasz #2393. hozzászólásra
Ez az alap ár???
Válasz #2392. hozzászólásra
-160-310 kg:
limousin, charolais, blond: 3,87 Euro
magyartarka: 3,67 Euro
magyar szürke: 2,4 Euro
magyar szürke keresztezett (charolais vagy blond): 2,9 Euro
Vevő-Hunland.
Friss árat tud valaki 300kg mt bikára.?
Válasz #2386. hozzászólásra
Jó a szemed jól beszélsz.
Válasz #2389. hozzászólásra
Csoda történt... Este még lógatta a nyelvét, semmit nem tudott csinálni, reggelre leapadt a szája körül, és evett mindent.... Úgy néz ki megmarad, bár továbbra sem értjük
Válasz #2387. hozzászólásra
Szerintem "csapjátok" le -ne szenvedjen,meg sokat apad még ha elviszik is!3-4hete vágtunk mi is 410kg limó bikát lába eltörött,szintén karámos volt!
Válasz #2387. hozzászólásra
az igen.
Na már meg is van a baj. Ma egy 450 kg-os magyar tarka bikánknak beszorult a feje, alig erőlködött, de jól hallhatóan eltört az állkapcsa Szabadtartású istállóban vannak. Ezt az állatot pár napja raktuk külön egy kisebb karámba, mert sántított, nem akartuk hogy a többi állat bántsa. Enni nem tud, inni talán, elvileg jövő héten el tudják vinni, de csak belföldre
Válasz #2382. hozzászólásra
nem akarom leszolni a bikáját TEHENÉSZNEK,de szerintem ez a közepes minőségü apjára épp hogy ráütöttPICI!ilyen bikát én a helyedbe nem hagynák meg ugratni!!!!ez nagyon felejtős!!!!nem is értelek,mé nem limoba gondolkocc???nekem ez meg se fordulna a fejembe,hogy magnak hagyni ezt,még hizlaldába is gondolkodnék rajta:ez az a tipikus bika,amelyik nem nyomja a sulyt a kamionba(nincs dereka)...
Köszönöm!a jó tanácsokat!Már csak valami jó fajta borjukat kéne szereznem!Kb 1hónap múlva vennék 2db ot,ha lenne valakinek Győr környékén.Még csak az istállót készitem!
ez az !!
Válasz #2362. hozzászólásra
Szia.
Ottnon házivágásban 2 éves korig levághatsz szarvasmarhát /azután a kor után agyvelővizsgálat szükséges, ami 2 hét, ezért szerintem felejtős/, de csak saját fogyasztásra, hivatalosan eladni nem lehet, csak ha hivatalos vágóhidon vágatod. Mond a lódoginak, hogy a családnak vágod, s csináld Dárk módján.
Válasz #2381. hozzászólásra
a bika neve Jáki Tekergő közepes minőségű magyar bika
ha van időd és érdekel itt átnézheted a tavalyi minősítést
http://www.magyartarka.hu/portal/download/osszesito_201105.pdf
Válasz #2380. hozzászólásra
jáki tekergő???? van egy pont ilyen bikám szinte az ikertestvére lehetne még kg ra is ugyan ekkora! ezt a fajtát még nem hallottam de lehet megmarad bikának