Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Délutános műszakban dolgozik a drága, nemsokára hazajő,most még azért vagyok ilyen bátor.Elakartam jutni hozzátok iwiven keresztül (Sanyi-Rilex)de nem sikerült a nejem oldalán keresztül.
Válasz #625. hozzászólásra
Az is az, de az a tesómé, én egy régebbi gépen tanultam. Már megint itt lyukadunk ki??? Mondjuk Tojásosra egy szavam nem lehet, Ő böcsületesen tett ki magáról képet
Én nem vagyok ilyen bátor!
A beontes az egy eleg nyaktekeros meg vallforgatos muvelet... a belso parazitak elleni folyekony szer, amit szajon keresztul kell "beonteni", es nem nagyon kedvelik szegenyek, de elso az egeszseg! Utana par percig tekergetik a nyakukat, azt hinned spaghettit ettek reggelire, most meg a teszta kezd megszaradni bennuk, azert meredeznek annyira...
Válasz #620. hozzászólásra
A sorozatokat nem szeretem...ha van mit csinálni, az a jó!
Tényleg nem árt, ha ért az ember jánya a trakikhoz is egy kicsit, apu már megtanított bálát rakni homlokrakodóval! (asszem így hívják )
Koszonom jol vannak, es sokasodnak is rendesen, mar 5 darab van es mind az osszes bika, a tobbi is vilagra jon max egy honapon belul, akkor majd teszek fel ismet kepeket. Most mar elkezdjuk az allatokat lassan felkesziteni a legelore, oltasokat meg beonteseket elvegezni, hisz mar sut a nap es itt-ott mar zoldulni latszik a fu is
Nyáron a pásztorok nálam bizony nyaralnak,reggel 7-kor kihajtanak és délig vakargatják ,délben megitatnak akkor fél3-ig megnézik a sorozatot a TV-ben aztán megint legeltetnek közbe ha még mindig viszket akkor megint megvakarják.Nyáron gépek-é a főszerep,szerintem megtanulnál bálázni, kaszálni, sodrózni.Ezt jó ha tudod diploma mellett is .
12713 hozzászólás
hívj fel 06303050489
Hát persze!!!!!!Küld a telefonszámot.
Sziasztok! Egy török ismerős venne üszőket, bikákat. Választásitól 1-évesig. Érdekel valakit???
Válasz #650. hozzászólásra
Biztosan sok rilex ismerősöd van, azért nem talált meg.
Válasz #656. hozzászólásra
Válasz #657. hozzászólásra
Válasz #655. hozzászólásra
Azért mindent mégse ,az utolsó idő na az benne maradt.Megérkezett úgy,hogy mentem.
Válasz #655. hozzászólásra
Nyomokat eltüntettem
Válasz #654. hozzászólásra
Jut eszembe, nem szoktam belemenni a nejem iwivébe, levelezésébe, nem bontom a leveleit... lesz Neked ne mulass!!!
Válasz #652. hozzászólásra
Most figyeltem csak fel rá ,már 500felett jelölték be az ismerősök.
Válasz #647. hozzászólásra
Már kezdtem izgulni hová helyezzek el két nő személyt.
Válasz #651. hozzászólásra
Igen Te meg kérdezed ki ez a koma..???
Válasz #650. hozzászólásra
Jelöld csak be a nejemet ismerősnek, had csodálkozzon.
Válasz #648. hozzászólásra
gyakorolni kell a nyomozást....
Válasz #646. hozzászólásra
Pedig már rezgett az inam.
Válasz #644. hozzászólásra
Délutános műszakban dolgozik a drága, nemsokára hazajő,most még azért vagyok ilyen bátor.Elakartam jutni hozzátok iwiven keresztül (Sanyi-Rilex)de nem sikerült a nejem oldalán keresztül.
Válasz #646. hozzászólásra
azt hitte Tibi, h már csomagolunk!? Látod! Fel akar rendesen készülni a fogadásunkra!!!
Válasz #645. hozzászólásra
Még nem is most indulunk!
Válasz #643. hozzászólásra
Most még nem tudlak korrektül elhelyezni de a nyár közepén már remélem menni fog a dolog.
Válasz #638. hozzászólásra
Úgy látom dolgozó lesz, munkavezető a nejed lesz?
Válasz #642. hozzászólásra
Annyi még megoldható!
Válasz #641. hozzászólásra
Csak egy pár napot.
Válasz #640. hozzászólásra
Még Te csak hagyján... de engem már nehezen tudnának nélkülözni az itthoniak.
Válasz #639. hozzászólásra
Akkor megyünk nyárra Tibihez?
Válasz #638. hozzászólásra
Másfele kóricáltam közben....De nem hagytalak ki Titeket.
Válasz #637. hozzászólásra
Jó lemaradtál az olvasással.
Válasz #612. hozzászólásra
Válasz #610. hozzászólásra
Szintén zenész...
Válasz #632. hozzászólásra
Csak nem.
Válasz #632. hozzászólásra
akkor elég fiatalkának kéne lennem
Válasz #630. hozzászólásra
Én is egészen másra gondoltam először...
Válasz #628. hozzászólásra
El ne hidd má,az a faterja képe.
Válasz #628. hozzászólásra
Ne tegyél csak vicceltem... az avataron ott vagyok a félhomályban,meg néha többi képen is.Rilex fenn van az iwiven így ismerjük egymást képről.
Válasz #627. hozzászólásra
azt hittem a valagába öntötök vmit.
én Cevemec-el leoltom az visz mindent még a májmétely-t is!
Válasz #627. hozzászólásra
Az oltást nem ismertek??????Külső belső paraziták ellen PL:iverveto
Az is az, de az a tesómé, én egy régebbi gépen tanultam. Már megint itt lyukadunk ki??? Mondjuk Tojásosra egy szavam nem lehet, Ő böcsületesen tett ki magáról képet
Én nem vagyok ilyen bátor!
Válasz #624. hozzászólásra
A beontes az egy eleg nyaktekeros meg vallforgatos muvelet... a belso parazitak elleni folyekony szer, amit szajon keresztul kell "beonteni", es nem nagyon kedvelik szegenyek, de elso az egeszseg! Utana par percig tekergetik a nyakukat, azt hinned spaghettit ettek reggelire, most meg a teszta kezd megszaradni bennuk, azert meredeznek annyira...
enyhe célzás hogy rakhatna ki vmi képet magáról is!
Válasz #623. hozzászólásra
A gazdit nem látom rajta..A barik mögött az a homlokrakodós gép???
Válasz #621. hozzászólásra
beöntés? mesélj
nekem is be kellett kapcsolni a villanypásztort mert a serkenő fű miatt kitörtek a téli szállásról.
de még 1 hónapig sehova
Válasz #621. hozzászólásra
Gratulálok!!!!
Nekünk is bika született!!!Az albumomban van kép, ha érdekel
Válasz #620. hozzászólásra
A sorozatokat nem szeretem...ha van mit csinálni, az a jó!
Tényleg nem árt, ha ért az ember jánya a trakikhoz is egy kicsit, apu már megtanított bálát rakni homlokrakodóval! (asszem így hívják )
Válasz #609. hozzászólásra
Koszonom jol vannak, es sokasodnak is rendesen, mar 5 darab van es mind az osszes bika, a tobbi is vilagra jon max egy honapon belul, akkor majd teszek fel ismet kepeket. Most mar elkezdjuk az allatokat lassan felkesziteni a legelore, oltasokat meg beonteseket elvegezni, hisz mar sut a nap es itt-ott mar zoldulni latszik a fu is
Válasz #616. hozzászólásra
Nyáron a pásztorok nálam bizony nyaralnak,reggel 7-kor kihajtanak és délig vakargatják ,délben megitatnak akkor fél3-ig megnézik a sorozatot a TV-ben aztán megint legeltetnek közbe ha még mindig viszket akkor megint megvakarják.Nyáron gépek-é a főszerep,szerintem megtanulnál bálázni, kaszálni, sodrózni.Ezt jó ha tudod diploma mellett is .
Válasz #617. hozzászólásra
Válasz #617. hozzászólásra
Válasz #615. hozzászólásra
csinos csajjé pezsgést hozna a tanyára!
Válasz #615. hozzászólásra
És mi lenne a munka?
Jelzem, én is diplomás vagyok!
Válasz #613. hozzászólásra
A pásztorok nagyon tudnának örülni NEKED (28-22)
Válasz #611. hozzászólásra
Ez bizony 8órás,,, 75-öt kapott kézbe.Jelzem DIPLOMÁS.