Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Meg szerencse, hogy itt Romaniaban is vannak ujjabban tenyeszetek, a legnagyobbnal mar jartam tobbszor is, gyonyoru allataik vannak. A tavaly csak anya-allat tobb volt, mint 200 darab, mind francia torzskonyvvel... egytol egyik onnan jottek. Itt eppen a legertekesebb tenyeszbikajuk, Chicago udvarolgat az egyik harem-holgynek:A honlapjuk:
Biztasd meg a fiúkat!
Évről évre több gép van!! Komolyan!!!
Nálunk is nagyobb sláger a gép, mint az állatok, de itt mindenki kielégítheti a saját igényeit.
Ráadásul sokkal melegebb szokott lenni, mint Etyeken volt!
Válasz #275. hozzászólásra
Ott még sosem voltam AgroMash Expo, Etyekwood persze megvolt, de a fiúkat ilyesmire nem tudnám rávenni Még az OMÉK, ami érdekli őket, de csak azért mert ott gépek is vannak....
Válasz #263. hozzászólásra
Ha ilyen lesz, azzal én is ki fogok békülni
Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy mi tároljuk a spermát...majd talán egyszer...
12713 hozzászólás
Akkor Én is teszek már fel képeket a hódgazda napokról!
A Class traki mellett Én volnék!
Válasz #309. hozzászólásra
Csak ügyesen!!!
Tündéri a bocika!!!
A kép lemaradt
Őt vettük legutóbb
Válasz #308. hozzászólásra
Nagyon aranyosak!!!Van mit nézegetni! Ma már emlegettem itthon, hogy lesz Vásárhelyen kiállítás...
Válasz #306. hozzászólásra
Szóval jártok a szomszédba, na majd Bandyval be cserkészünk....
Az este ígértem néhány képet még a kiállításról.
Hozom. Bocs, ha van benne kicsit "off" is. (Nem mindegyik húsmarha.)
Válasz #304. hozzászólásra
Jo ejt mindenkinek!
Válasz #303. hozzászólásra
JOéjt!
Válasz #301. hozzászólásra
Hozok még majd. Jó éjszakát!
Válasz #299. hozzászólásra
Sztem aranyos!
Válasz #295. hozzászólásra
A kedvem már megjött!!! Várom a további képeket! Nyugodalmas jó éjszakát MINDENKINEK!
Válasz #299. hozzászólásra
vmi galloway
Miféle panda boco ez.
Válasz #293. hozzászólásra
Oké!
Válasz #292. hozzászólásra
Válasz #284. hozzászólásra
Egy kis kedvcsináló.
Van még egy csomó kép a tavalyi kiállításról. Holnap ha érkezek, még pakolászok be.
Válasz #289. hozzászólásra
Májusig még van elég időm rábeszélni őket egy kis kirándulásra! De jó lenne!
Válasz #290. hozzászólásra
ha rajtam múlik ott leszek
Válasz #289. hozzászólásra
Válasz #281. hozzászólásra
Ez mindenféleképpen pozitív!!! Etyek valami borzalmas volt (legalábbis időjárás szempontjából).
Rajta leszek az ügyön!!!
Válasz #287. hozzászólásra
Meg kell ismételni!
Válasz #285. hozzászólásra
Akkor lehetne ott egy mini-tali. Lenne itt még érdeklődő rajtunk kívül is!
Válasz #278. hozzászólásra
Meg szerencse, hogy itt Romaniaban is vannak ujjabban tenyeszetek, a legnagyobbnal mar jartam tobbszor is, gyonyoru allataik vannak. A tavaly csak anya-allat tobb volt, mint 200 darab, mind francia torzskonyvvel... egytol egyik onnan jottek. Itt eppen a legertekesebb tenyeszbikajuk, Chicago udvarolgat az egyik harem-holgynek:A honlapjuk:
Válasz #277. hozzászólásra
most voltam először de nagyon bejött
Válasz #284. hozzászólásra
Hajrá!
Válasz #283. hozzászólásra
Még nem tudni de szinte mindegyiken ott vagyok.
Válasz #280. hozzászólásra
Az a lényeg, hogy vannak állatok!!! Na, majd beetetem őket!!! Hátha sikerül rávennem őket, hogy elmenjünk!
Válasz #280. hozzászólásra
Ti is készültök?
Válasz #279. hozzászólásra
itt is van Axial Szegána meg minden más.
Biztasd meg a fiúkat!
Évről évre több gép van!! Komolyan!!!
Nálunk is nagyobb sláger a gép, mint az állatok, de itt mindenki kielégítheti a saját igényeit.
Ráadásul sokkal melegebb szokott lenni, mint Etyeken volt!
Itt is vannak gépek ,de nem kimondottan gép kiállítás.
Ott még sosem voltam AgroMash Expo, Etyekwood persze megvolt, de a fiúkat ilyesmire nem tudnám rávenni Még az OMÉK, ami érdekli őket, de csak azért mert ott gépek is vannak....
Válasz #271. hozzászólásra
Jászdózsán van egy sarolé tenyészet valamikor ÉN is onnan vettem törzs bikát ,nagyon meg voltam elégedve vele.
Oda mi is mindig elmegyünk.
Válasz #274. hozzászólásra
Nem kért külön bérleti díjat érte. De így tuti volt, hogy ő fog rakni nálunk.
Válasz #271. hozzászólásra
májusban megint állattenyésztési napok vásárhelyen ott majd lehet gusztálni a szebbnél szebb jószágokat.
charolaisból volt a legnagyobb választék.
Válasz #270. hozzászólásra
Ez a fajta "berleti" dolog is megfordult a fejemben, kivancsi vagyok ugy mennyit kostalna a dolog. Nyilvan jobban megeri, mint megvasarolni...
Ha ilyen lesz, azzal én is ki fogok békülni
Sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy mi tároljuk a spermát...majd talán egyszer...
Válasz #269. hozzászólásra
ránézésre olyan 30-40 lityis
Válasz #267. hozzászólásra
Meglehetosen borsos ha jol ertettem, azzal mar vehetek bikat is... konkret arat nem tudok, de mindenkepp utana erdeklodom...
Válasz #264. hozzászólásra
Nem vettünk saját konténert, az inszeminátoré volt. Csak egyszerre több anyagot vettünk, így abban a konténerben csak a mienk volt.
Válasz #267. hozzászólásra
hány köbös???????????????
Válasz #262. hozzászólásra
milyen árban lehet egy konténer?
Válasz #265. hozzászólásra
En is erre gondoltam... egyszerubbnek is tunik, meg aztan biztosabb is, na meg nem kell az inszeminator utan sem szaladgalni, mikor "ido van"
Válasz #262. hozzászólásra
Egy bika elég lesz ,vegyél egy jóképűt.
Válasz #260. hozzászólásra
A sperma tarolasat hogyan oldottatok meg? Sajat kontenert vasaroltatok? Mert az eleg maceras dolog, ha jol ertettem! En meg nem hasznaltam soha...