Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csontii #11214. hozzászólásáraA hiba az ön készülékéven van.
Most néztem, nálam működik rendesen. Próbáld meg esetleg inkognitó módba léptetett böngészővel. Sokszor a kaü-s trágyadombbal csak így sikerül dűlőre jutnom.
Válasz csontii #11212. hozzászólásáraMost kipróbáltam. Ha kiválasztom a gyártót és a gyártmányt is, akkor nekem eltűnnek a háromszögek. Persze a tenyészet kód is ki van választva.
Válasz csontii #11210. hozzászólásáraNekem ott egy legördülő menü van, amiből ki tudom választani a füljelző típusát és engedi is. Neked nem az van ott?
Szia! Házilégy ellen kartonpapírra, petpalackra kent egérragasztóval, és falra/fára/ablakra kent/fújt Agita nevű cuccal. A szúrós miegymás ellen az összes marha háta kenve van Butox, Byofly, Eprizero, és társaikkal, váltogatva, az idei első kezelés a hétvégén már megvolt. Hihetetlen, és még csak márciust írunk!!
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraHa a "jobb hátsót csak lógatja" ott lehet más a baj.(ínszalag szakadás)De milyen állatorvos az aki erre a problémára nem nyom bele azonnal 100mg surcalcét egy tehénbe? Cica kutya doki? Sokat ne várj vele kolbász még beszárad. Az "orvos"-t meg kerüld ha teheted. Állatorvos vagy állat orvos? Homeopátia az kell neki(kis korpa meg valami varázsfű) persze meg ráolvasás a vajákos biritől. Az ilyen "dokit" a városiak tartják el, az agrár szakmában csak kiröhögjük.
Válasz csontii #11203. hozzászólásáraNekem volt, ami 2 hét múlva kelt fel és újra tejelni kezdett. Reggel este kálcium glükonát és sorbivet 1-1 üveggel vénásan
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraSzia !Calcium infuziot kell neki adni vénásan aminek a lenyege hogy lassan follyon le .Menete.Egy ember egy madzaggal elszoritja a nyakat az ér előjöjjön.A masik fél pedig nagy pillangós tűvel eret szúr.Az infuzio szepen lefolyik .Egy nap 1et lehet adni .Ilyen beadása utan 1-2ora mulva fel fog állni.Fordult már elő 2kellett.Kuruzslással ne is probalkozz,ha huzod az időt felfekvéses lesz.Majd ketózisos vagy bendőacidozisos lesz es elpusztúl.Nincs mire várni.Nekem doktor állitotta talpra par ezer ft volt.
Sziasztok! Ellési bénulásra tudtok ajánlani valami hatásos gyógymódot? A tehén eszik-iszik, éber, de nem tud felállni. Emelővel emelgetem naponta, az első lábait tudja használni, de a jobb hátsót csak lógatja. Az orvos adott szelént, azt naponta kapja. Holnap veszek neki valami kalciumot és foszfort (elvileg 1kg korpa fedezi a foszfort, ha nem lenne gyógyszerben). Előre is köszi!
Válasz Szabi. #11194. hozzászólásáraFenéket nem, felzabál az mindent aminek kaja szaga vagy kinézete van.
Teheneket, visszafogott üszőket bendőmágnesezzük. Vágáskor találtunk már minden félét a mágneseken. Rendsodró fog, U szeg, sasszeg, bádog darab stb...
Jó pár éve az egyik öreg tehenünkben vágáskor egy fél pár bőrcipőt találtunk. Bánat tudja hol szedhette össze.
De láttam már tehenet szénával együtt, jóízűen, petpalackot bezabálni. Sőt kölyök koromban tehenet ami szétkapta a szellőzni kirakott tollpárnát amiből a tollat kétpofára nyomta befelé.
Válasz Selvin #11195. hozzászólásáraKuplungos elletőben semmi extra nekünk délifarmos van, szerencsére ritkán kerül elő.
Krotália meg allflex, legolcsóbb kis méretű. A drágább sem jobb semmivel.
Válasz csontii #11189. hozzászólásáraKöszi! Választottam egyet, de azt hittem hogy van valami tuti tipp, hogy melyik a jó.
Na és füljelzőben ki mit használ? Melyik típust? Most lettem önálló és le kéne adnom az első rendelést. Nálunk az allflex és a zee tags az elterjedt, van nagy különbség köztük?
Ha megeszik 1 madzagot a tehén vagy borju,akkor azt nem tudja elemészteni?..
Mi lesz vele? 1db még nem pusztul el?
Hogyan lehet ezen segiteni,ha mégis megtörténne?
Válasz envagyok2 #11187. hozzászólásáraNincs vele gond kanyarodáskor mert tud fordulni, két rugó és a beállított utánfutás tartja egyenesben. Pöttingert másoltuk le.
Nincs egyáltalán a kardán útjában. ITT találsz egy csomó képet több gyártó megoldásáról.
Válasz ..MZ/X.. #11184. hozzászólásárahali, régebben mondtad, hogy a rendsodró elé tettél egy támkereket, és azzal tartatod, nem kell fordulónként kínlódni vele, volna kéznél egy kép, hogy hogy oldottad meg? felemeléskor nem ér bele a kardán?
Válasz ..MZ/X.. #11181. hozzászólásáraDe külömben könnyebb vele oltani az europlex és társaitól az önfelszívást leszámitva? Egyszerűbb az állatba juttatni vele a kegyszert?
Válasz BBK #11179. hozzászólásáraSzerencsére semmi extra nem kell, mentesek vagyunk.
Ellésekkor oxit kapnak, meg a féreghajtás a rendszeres bökés, esetire használjuk még ha valami gond van.
Válasz Szalai A P #11172. hozzászólásáraEz lett luer tűvel: LINK
Meg van sima europlex többször használatos fecsó.
Több helyen nézz körbe mert elég nagy szórás van az árak között.
12671 hozzászólás
Válasz Sötét Paraszt #11220. hozzászólásárakb ilyen gazellák voltak azok is 16-18 honappal ezelőtt,azóta megettek 1pár1000mázsa motyót+párszáz bálát....
Válasz fexco #11218. hozzászólásáraEgysze talán a mi gazelláink is megnőnek, ha nem is ekkorára hehe.
Válasz fexco #11217. hozzászólására[kep2][kep5]
Válasz fexco #11217. hozzászólására
Alakulnak.
Köszönöm a segítségeket. Még próbálkozom.
Válasz csontii #11214. hozzászólásáraA hiba az ön készülékéven van.
Most néztem, nálam működik rendesen. Próbáld meg esetleg inkognitó módba léptetett böngészővel. Sokszor a kaü-s trágyadombbal csak így sikerül dűlőre jutnom.
Válasz Selvin #11213. hozzászólásáraMár háromszor töröltem az adatokat,újra beléptem és még mindig ott a piros háromszög.
Válasz csontii #11212. hozzászólásáraMost kipróbáltam. Ha kiválasztom a gyártót és a gyártmányt is, akkor nekem eltűnnek a háromszögek. Persze a tenyészet kód is ki van választva.
Válasz Selvin #11211. hozzászólásáraNekem is legördül a menü,de a kiválasztott gyártmány után még mindig ott marad a piros háromszög.
Válasz csontii #11210. hozzászólásáraNekem ott egy legördülő menü van, amiből ki tudom választani a füljelző típusát és engedi is. Neked nem az van ott?
Web enáron füljelző pótlást adnék be ,de a füljelző gyártmányához kódot kér. Azt viszont nem engedi beírni. Valaki tudna segíteni?
Szia! Házilégy ellen kartonpapírra, petpalackra kent egérragasztóval, és falra/fára/ablakra kent/fújt Agita nevű cuccal. A szúrós miegymás ellen az összes marha háta kenve van Butox, Byofly, Eprizero, és társaikkal, váltogatva, az idei első kezelés a hétvégén már megvolt. Hihetetlen, és még csak márciust írunk!!
Mivel oldjátok meg a legyek-bogarak szinten tartását?Nincs állat konkrétan de a probléma azért szokott lenni.
Egy kis segítség kellene a borjú megette a manilló madzagot bele pusztul kösz elő üdv
Köszönöm szépen a sok választ! Elég egyértelmű a javaslat, ma intézem is!
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraHa a "jobb hátsót csak lógatja" ott lehet más a baj.(ínszalag szakadás)De milyen állatorvos az aki erre a problémára nem nyom bele azonnal 100mg surcalcét egy tehénbe? Cica kutya doki? Sokat ne várj vele kolbász még beszárad. Az "orvos"-t meg kerüld ha teheted. Állatorvos vagy állat orvos? Homeopátia az kell neki(kis korpa meg valami varázsfű) persze meg ráolvasás a vajákos biritől. Az ilyen "dokit" a városiak tartják el, az agrár szakmában csak kiröhögjük.
Válasz csontii #11203. hozzászólásáraNekem volt, ami 2 hét múlva kelt fel és újra tejelni kezdett. Reggel este kálcium glükonát és sorbivet 1-1 üveggel vénásan
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraLáttam már olyat,hogy egy hét után állt fel a tehén.
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraA kalcium infúzióhoz még adjál neki egy üveg Phospor Bovisal. Ezt mindennap ismételni míg talpra nem áll!
Válasz szantofold22 #11200. hozzászólásáraSimán takarmánypótlással nem fog felállni.Mindenképpen vénás calcium kell.Ez a gyógymód.
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraSzia !Calcium infuziot kell neki adni vénásan aminek a lenyege hogy lassan follyon le .Menete.Egy ember egy madzaggal elszoritja a nyakat az ér előjöjjön.A masik fél pedig nagy pillangós tűvel eret szúr.Az infuzio szepen lefolyik .Egy nap 1et lehet adni .Ilyen beadása utan 1-2ora mulva fel fog állni.Fordult már elő 2kellett.Kuruzslással ne is probalkozz,ha huzod az időt felfekvéses lesz.Majd ketózisos vagy bendőacidozisos lesz es elpusztúl.Nincs mire várni.Nekem doktor állitotta talpra par ezer ft volt.
Sziasztok! Ellési bénulásra tudtok ajánlani valami hatásos gyógymódot? A tehén eszik-iszik, éber, de nem tud felállni. Emelővel emelgetem naponta, az első lábait tudja használni, de a jobb hátsót csak lógatja. Az orvos adott szelént, azt naponta kapja. Holnap veszek neki valami kalciumot és foszfort (elvileg 1kg korpa fedezi a foszfort, ha nem lenne gyógyszerben). Előre is köszi!
Válasz Szabi. #11194. hozzászólásáraFenéket nem, felzabál az mindent aminek kaja szaga vagy kinézete van.
Teheneket, visszafogott üszőket bendőmágnesezzük. Vágáskor találtunk már minden félét a mágneseken. Rendsodró fog, U szeg, sasszeg, bádog darab stb...
Jó pár éve az egyik öreg tehenünkben vágáskor egy fél pár bőrcipőt találtunk. Bánat tudja hol szedhette össze.
De láttam már tehenet szénával együtt, jóízűen, petpalackot bezabálni. Sőt kölyök koromban tehenet ami szétkapta a szellőzni kirakott tollpárnát amiből a tollat kétpofára nyomta befelé.
Válasz BBK #11190. hozzászólásáraMűanyagot hogyan emésztené meg?
Az ilyesmi cuccokat gyűjtögeti szépen a százrétűben míg meg nem unja.
Válasz Selvin #11195. hozzászólásáraKuplungos elletőben semmi extra nekünk délifarmos van, szerencsére ritkán kerül elő.
Krotália meg allflex, legolcsóbb kis méretű. A drágább sem jobb semmivel.
Válasz csontii #11189. hozzászólásáraKöszi! Választottam egyet, de azt hittem hogy van valami tuti tipp, hogy melyik a jó.
Na és füljelzőben ki mit használ? Melyik típust? Most lettem önálló és le kéne adnom az első rendelést. Nálunk az allflex és a zee tags az elterjedt, van nagy különbség köztük?
Válasz BBK #11190. hozzászólásáraSzálastakarmányt és abrakot eszik.....
Vasat, madzagot N E M !!!!!!!!!
Nem történt semmi! Csak kérdés,hogy ilyen esetben mi a teendö?
Válasz BBK #11190. hozzászólásáraMadtag mindig kötve kegyen valamihez.
Válasz BBK #11190. hozzászólásáraHa már elpusztult elég nehéz segíteni rajta
Ha megeszik 1 madzagot a tehén vagy borju,akkor azt nem tudja elemészteni?..
Mi lesz vele? 1db még nem pusztul el?
Hogyan lehet ezen segiteni,ha mégis megtörténne?
Válasz Selvin #11186. hozzászólásáraBármelyik jó,a pénztárcád szerint dönts.
Válasz envagyok2 #11187. hozzászólásáraNincs vele gond kanyarodáskor mert tud fordulni, két rugó és a beállított utánfutás tartja egyenesben. Pöttingert másoltuk le.
Nincs egyáltalán a kardán útjában.
ITT találsz egy csomó képet több gyártó megoldásáról.
Válasz ..MZ/X.. #11184. hozzászólásárahali, régebben mondtad, hogy a rendsodró elé tettél egy támkereket, és azzal tartatod, nem kell fordulónként kínlódni vele, volna kéznél egy kép, hogy hogy oldottad meg? felemeléskor nem ér bele a kardán?
Sziasztok! Ellető készüléket szoktatok használni? Most akarok beszerezni egyet, de elég sok típus van, ki melyiket javasolja?
Válasz ..MZ/X.. #11184. hozzászólásáraKöszönöm!
Ez kell nekem!
Válasz Szalai A P #11183. hozzászólásáraÖssze sem lehet hasonlítani. Itt a pisztolymarkolat miatt sokkal stabilabban fogja az ember meg könnyebb kinyomni is.
Válasz ..MZ/X.. #11181. hozzászólásáraDe külömben könnyebb vele oltani az europlex és társaitól az önfelszívást leszámitva? Egyszerűbb az állatba juttatni vele a kegyszert?
Válasz BBK #11179. hozzászólásáraSzerencsére semmi extra nem kell, mentesek vagyunk.
Ellésekkor oxit kapnak, meg a féreghajtás a rendszeres bökés, esetire használjuk még ha valami gond van.
Válasz Szalai A P #11178. hozzászólásáraSajnos nem. Azok már túl drágák voltak, meg nem akartam üvegházast venni.
Válasz broll79 #11177. hozzászólásáraAz volt az, köszönöm!
Válasz ..MZ/X.. #11175. hozzászólásáraMi ellen szoktad öket oltani?
Válasz ..MZ/X.. #11175. hozzászólásáraKöszi! Na ez masszívnak tűnik kép alapján is. Még annyit hogy ez tömlő csatlakozású úgye?
Válasz Selvin #11174. hozzászólásáraRajta van a marhalevélen 1935
Válasz Selvin #11174. hozzászólásáraHa jól emlékszem a 3111-es.
Válasz Szalai A P #11172. hozzászólásáraEz lett luer tűvel: LINK
Meg van sima europlex többször használatos fecsó.
Több helyen nézz körbe mert elég nagy szórás van az árak között.
Sziasztok! Vásárlás után webenaron melyik nyomtatványon kell bejelenteni a beérkezést? Köszi!
Válasz kis jani #11171. hozzászólásáraszia . ha van rá külföldi vevö akkor oké. de ha nincs akkor mikor 300kg-os hizlalhatod nagy súlyra
Válasz ..MZ/X.. #10225. hozzászólásáraSzia! Végül mire jutottál a tömegoltóval kapcsoltaban melyikre esett, esne a választásod?