Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz fexco #8960. hozzászólásáraBocsánat, hogy csak most jelentkezem, de el voltam havazva. Szóval simán hazaértünk, köszönjük szépen a vendéglátást!
Válasz fexco #8956. hozzászólásáraKöszi!
Holnap valamikor megyek arrafelé, ha ráérsz beugrok. Mondj egy számot amin utolérlek, és csörgök mikor a közelben vagyunk.
Válasz Bán Zsolt #8949. hozzászólásáraNálunk tegnap váltott a termeléshez kötött anyatehén jóváhagyottra, határozat, utalás még nincs. Nem tudom hány egyedre kapjuk, de ha az összes beadottra, akkor 50.621 Ft/egyedre jön ki a számított összeg.
Válasz ..MZ/X.. #8955. hozzászólásárade,fog müködni,csak beszart az aksija.a mérést lehet ma megtudom oldani!!lejöhettél volna,nyugottan,bárki megmondja hol lakunk...
Válasz fexco #8954. hozzászólásáraKöszönöm!
A 746 végű számod nem él már? Mindig azt mondja, hogy pillanatnyilag nem elérhető. Lent voltunk Földváron a vásáron, elugrottam volna hozzád.
Válasz fexco #8950. hozzászólásáraKolléga!
Nézzél légyszíves mailt! Kerestelek telefonon is, de folyamatosan beleszól a gépnéni, hogy nem vagy elérhető.
tavaly 39333,33 Ft volt tehenenként nekem
most nézegetem az idei számított összegeket termeléshez kötött 30130 átmeneti 17581 másnál is ez van vagy valamit elszabtam és levontak?
csak a termeléshez kötöttre írtak 160 eurót a lapok
valaki tudna linket a 2016-os vismaior bejelentő laphoz?
2014-es azt dob ki a kereső de ideit még nem.
elvetélt egy tehén holnap pont mennék a dokihoz aztán aláíratnám azt is.
Válasz andisz #8945. hozzászólásáraIgaza van az előttem válaszoló Sanyi kollégának sajnos a legoptimistább felfogással is szinte lehetetlen pozitív üzleti tervet csinálni húsmarhára. Én RO-ban Székelyföldön gazdálkodok de itt a húsmarhával mindenki zátonyra futott Itt már nem hogy olcsó hanem egyszerűen nem kell még a kutyának-se. A fiatal 100-120kg borjakat még megveszik nagy nehezen de egy 120kg bika borjúért adnak 120-130 eurót. Az öreg teheneket itt már csak a vadászok veszik aprópénzért és a medvéknek hordják az erdőre. Ide jutott a híres marhahús. Ha van ideje és türelme akkor nézzen szét az erdélyi hirdető portálokon és meglátja mi van.
Üdv!Húsmarha tartásban gondolkodik a férjem,segítséget,tanácsot szeretnék kérni merre hogy induljon el.Szakmája is szarvasmarha tenyésztő,jelen pillanatban is ez a munkája.Saját területünkön,szabad tartásban gondolkodik.Van esetleg valami támogatás ahhoz hogy elinduljon?Valami jó tanács?Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mégpedig 40 db választási bika borjú vásárlásához. Magyartarka érdekelne elsősorban, ha valaki esetleg tudna ajánlani olyan tenyésztőt akitől egyben meg tudnám vásárolni megköszönném.
További szép napot mindenkinek!
Válasz Bán Zsolt #8933. hozzászólásáraAzzal meg az a baj,hogy a borjú nem tavasszal fog születni a legelőre. Leggyorsabban meg a legelőn fejlődik a borjú, hisz ott tud az anyja több tejet termelni.
Válasz boncso #8930. hozzászólásáraHárom évvel ezelőtt is,a török kivonulása után innét indult a kis bika ára. El tudom képzelni,hogy az idáig mellőzött kereskedők úgy érzik,itt az ideje "kaszálni".
Válasz Cs.Tomi #8927. hozzászólásárakarámok kapcsán korábban kérdeztem, hogy valamilyen terveket készítettél előre, ami alapján gyártották? nem tudod átküldeni?
Válasz Bán Zsolt #8921. hozzászólásáraLehet használni,csak a pároztatási naplóban figyeljetek a dátumokra.Mikor nálad van azt az időpontot tüntesd fel,mikor a barátodnál akkor azt az időpontot.
Válasz jocó64 #8878. hozzászólására 1 napig tarlón hagyod utánna bebálázod adalékanyag nélkül is kivánló bevizsgált lucernát állítottunk így elő. Ha elázik akkor onnantól szamold az 1 napot
Válasz halihó #8900. hozzászólásáraNekem 4 és így is érdemes volt mind vemhesült elsőre a bika megtette a dolgát papír nélkül is. 95 % Charolai bika volt most adtam el.
12713 hozzászólás
Válasz fexco #8960. hozzászólásáraBocsánat, hogy csak most jelentkezem, de el voltam havazva. Szóval simán hazaértünk, köszönjük szépen a vendéglátást!
valaki nem tud feltárt szóját eladót? nem nagy mennyiség kéne 5-6t. de csak számlára.
Válasz Bán Zsolt #8958. hozzászólásáraÜdv
51336.84 a fajlagos összeg,ennyi jött.
Válasz ..MZ/X.. #8959. hozzászólásáraküldj egy számot,megcsörgetlek az elérhető számomon!(nem tudom a jelenlegi saját számom)
Válasz fexco #8956. hozzászólásáraKöszi!
Holnap valamikor megyek arrafelé, ha ráérsz beugrok. Mondj egy számot amin utolérlek, és csörgök mikor a közelben vagyunk.
Válasz boncso #8957. hozzászólására
50622/db 28.-án lett jóváhagyott ma jött a gempa
Válasz Bán Zsolt #8949. hozzászólásáraNálunk tegnap váltott a termeléshez kötött anyatehén jóváhagyottra, határozat, utalás még nincs. Nem tudom hány egyedre kapjuk, de ha az összes beadottra, akkor 50.621 Ft/egyedre jön ki a számított összeg.
Válasz ..MZ/X.. #8955. hozzászólásárade,fog müködni,csak beszart az aksija.a mérést lehet ma megtudom oldani!!lejöhettél volna,nyugottan,bárki megmondja hol lakunk...
Válasz fexco #8954. hozzászólásáraKöszönöm!
A 746 végű számod nem él már? Mindig azt mondja, hogy pillanatnyilag nem elérhető. Lent voltunk Földváron a vásáron, elugrottam volna hozzád.
Válasz ..MZ/X.. #8953. hozzászólásárao.k!majd megmémérem,majd ide megirom!!(most vettem észre a mailt)
Válasz fexco #8950. hozzászólásáraKolléga!
Nézzél légyszíves mailt! Kerestelek telefonon is, de folyamatosan beleszól a gépnéni, hogy nem vagy elérhető.
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-06-27 17:21:32
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-06-27 17:21:27
Válasz traktoristaarpi1 #8947. hozzászólására120kilos bikáér kapsz 120-130 eurot?szerintem te nagyon megszédültél....ebbe a 35-36fokba...
tavaly 39333,33 Ft volt tehenenként nekem
most nézegetem az idei számított összegeket termeléshez kötött 30130 átmeneti 17581 másnál is ez van vagy valamit elszabtam és levontak?
csak a termeléshez kötöttre írtak 160 eurót a lapok
valaki tudna linket a 2016-os vismaior bejelentő laphoz?
2014-es azt dob ki a kereső de ideit még nem.
elvetélt egy tehén holnap pont mennék a dokihoz aztán aláíratnám azt is.
Válasz andisz #8945. hozzászólásáraIgaza van az előttem válaszoló Sanyi kollégának sajnos a legoptimistább felfogással is szinte lehetetlen pozitív üzleti tervet csinálni húsmarhára. Én RO-ban Székelyföldön gazdálkodok de itt a húsmarhával mindenki zátonyra futott Itt már nem hogy olcsó hanem egyszerűen nem kell még a kutyának-se. A fiatal 100-120kg borjakat még megveszik nagy nehezen de egy 120kg bika borjúért adnak 120-130 eurót. Az öreg teheneket itt már csak a vadászok veszik aprópénzért és a medvéknek hordják az erdőre. Ide jutott a híres marhahús. Ha van ideje és türelme akkor nézzen szét az erdélyi hirdető portálokon és meglátja mi van.
Válasz andisz #8945. hozzászólásárabecsülje meg a munkahelyét amíg van.itt a komplett telepektől is szabadulnának már,hiába.
Üdv!Húsmarha tartásban gondolkodik a férjem,segítséget,tanácsot szeretnék kérni merre hogy induljon el.Szakmája is szarvasmarha tenyésztő,jelen pillanatban is ez a munkája.Saját területünkön,szabad tartásban gondolkodik.Van esetleg valami támogatás ahhoz hogy elinduljon?Valami jó tanács?Köszönöm szépen!
Üdv 650körül húshasznú bikának mi az ára mostanság?
Válasz lov #8936. hozzászólásáraA facebookon a szarvasmarhás csoportban hirdetett valaki 70 darabot.
Válasz Jago #8941. hozzászólásáraLajosmizsén lesz a hétvégén vásár.
Válasz Bán Zsolt #8914. hozzászólásáraAnyiért nekem is kell ha van!
Válasz lov #8936. hozzászólásáraHelló
Szerintem nèzd meg a magyartarka.hu-n
bár nem hiszem hogy olcsón lehet ilyen korban bikát venni. Mivel egy napos 100000Ft.
Válasz MrPoke #8937. hozzászólásáraNem hiszem,hogy ez ebbe a topikba tartozna.
Esetleg nem tudja valaki. A török TULSA gépeknek van magyarországi importőre?
TULSA
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mégpedig 40 db választási bika borjú vásárlásához. Magyartarka érdekelne elsősorban, ha valaki esetleg tudna ajánlani olyan tenyésztőt akitől egyben meg tudnám vásárolni megköszönném.
További szép napot mindenkinek!
Válasz csontii #8934. hozzászólásáraNem is kell neki. Elég ha 300kg fölé ér március elejére. Még mindig jobban jövök ki. Csak 1200 nem 7_800.
Válasz Bán Zsolt #8933. hozzászólásáraAzzal meg az a baj,hogy a borjú nem tavasszal fog születni a legelőre. Leggyorsabban meg a legelőn fejlődik a borjú, hisz ott tud az anyja több tejet termelni.
Válasz csontii #8931. hozzászólásáranem is vemhesítek tehenet majd csak szeptemberben
Válasz Cs.Tomi #8925. hozzászólásáragratulálok!
Válasz boncso #8930. hozzászólásáraHárom évvel ezelőtt is,a török kivonulása után innét indult a kis bika ára. El tudom képzelni,hogy az idáig mellőzött kereskedők úgy érzik,itt az ideje "kaszálni".
Igaz lehet, hogy kissúlyú - 300 kg-ig - bikáért jelen pillanatban 650-et ígérnek?
Válasz ano #8928. hozzászólásáraA neten kerestem egyet és lekoppintottam
Válasz Cs.Tomi #8927. hozzászólásárakarámok kapcsán korábban kérdeztem, hogy valamilyen terveket készítettél előre, ami alapján gyártották? nem tudod átküldeni?
Válasz számüzött #8926. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Cs.Tomi #8925. hozzászólásáraGratula!!!!
Válasz Bán Zsolt #8920. hozzászólásáraÉves üsző 3. Díj. ;) elsőre nem volt rossz, jövőre szeretnék több állatot felkészíteni
Sziasztok
A blonde d aquitaine fajtáról kinek mi a véleménye?Mennyire keresetek a tenyészállatok?
Válasz csontii #8922. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bán Zsolt #8921. hozzászólásáraLehet használni,csak a pároztatási naplóban figyeljetek a dátumokra.Mikor nálad van azt az időpontot tüntesd fel,mikor a barátodnál akkor azt az időpontot.
tud valaki arról hogy egy lajstromos bikát több tenyészetben is lehet használni?
barátommal közösen vennénk de gondolom csak egy tulajdonosa lehet.
Fórumtársunk üszője hogy szerepelt vásárhelyen?
Válasz halihó #8915. hozzászólására18 millió, még az agro masch-on annyit mondott az üzletkötő
Válasz jocó64 #8878. hozzászólására 1 napig tarlón hagyod utánna bebálázod adalékanyag nélkül is kivánló bevizsgált lucernát állítottunk így elő. Ha elázik akkor onnantól szamold az 1 napot
Válasz halihó #8900. hozzászólásáraNekem 4 és így is érdemes volt mind vemhesült elsőre a bika megtette a dolgát papír nélkül is. 95 % Charolai bika volt most adtam el.
Válasz halihó #8915. hozzászólásáraírass erősebbet!!!
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy egy új john deere 960-as körbálázó mennyi?
Válasz Jago #8912. hozzászólására150ért 3 hónapos blond x mt