Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Direktvetés, no-till. új
- Fórumtalálkozó az AGROmashEXPO-n! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- IH Cyclo vetőgép új
- Claas traktorok új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
Cikkajánló
Hirdetés
436 hozzászólás
Válasz #285. hozzászólásra
400 . Egy ember fog egy széles vödröt a másik meg le emeli a dobot.... Ennyi.
hát nem tudom nekem egyedül mindig melé folyik a mag de neked 800as vagy 400as van
Válasz #283. hozzászólásra
Miért problémás ? Dob le , és már ki is jött az egész...
ja meg a magot leereszteni
teljesen igazad van ugyan azt tudja csak egy kicsit a lánc kereket problémásabb állítani
Válasz #278. hozzászólásra
Az axiál meg elmehet az....
Válasz #278. hozzászólásra
Szolnok : Kun István...
Az alkatrész-t úgy nézem , hogy tárcsák , csapágyak , fotocellák , lánc kellenek általában hozzá. Akár mennyibe is kerüljön még mindig olcsóbb szerintem mint ha lenne egy MONOSEM ,KUHN ,JD esetleg...
Pláne , hogy nem kellett a megvételekor kiadnunk érte 4-6millát ,ezért még vehetünk egy kis alkatrészt mire elérjük az új árát...
Vetés teljesítménybe + minőségbe simán tudja az újakkal a szintet , sőt!
én szerintem az axial nem jó mert nagyon drága ott minden, anyibol jó viszont hogy minden van ja és már kezd veszíteni a minőségéből mert a múltkor vettem 8db kúpos csapágyat és mind a nyolc szét hulott
Válasz #277. hozzászólásra
Sziasztok!Jó gép a 400-as az tuti,de abban nem osztom a véleményed,h olcsó!!!!!!Hol veszed az alkatrészeket?!Én az Axial-tól,de eléggé húzós árak vanmnak!!!
Én amúgy csak ajánlani tudom a 400-ast!!!!!!
Válasz #275. hozzászólásra
Nekünk 400-as van . Ez lenne az utolsó gép amit lecserélnék újra... Ha ki van javítva , simán oda basz bármilyen márkás újnak. Olcsó a gép is és az alkatrész is , megbízható.
Jó nagy,főleg a 800-as.nagyon sokat elvet egy nap.
mi a véleményetek az ih cyclo 400-as illetve 800-as vetőgépról?
Válasz #273. hozzászólásra
Üdv:Nekem meg van ez a váltó szelep,le van szerelve már vagy 10 éve nem használom.Felénk mindenkinek le van szerelve.Egyszerűbbnek látta mindenki simán hidralikával irányítani a nyomjelzőt.Ha ragaszkodsz egy ilyen szelephez megbótolhatjuk.
helló idegbeteg vagyok a sok gondtól!
a segítségeteket kérném mert 800-as nyomjelzőjét szeretném átalakitani 400 váltoszelepesre szoval egy ilyen szelepet keresnék komplet
Válasz #271. hozzászólásra
Válasz #270. hozzászólásra
benyomtam a hidraulikus rendszer átalakítási tervét de a NASA alighanem rajtunk van mert úgy ellopta az egészet ahogy volt.(elfelejtette a gép a végére hogy mit írtam az elején).Úgyhogy ma ezzel éred meg.Punk-Tumm.Ha valamikor majd rákérdezel,lehet hogy megint benyomom,de ma estére ez nekem betette az ajtót rendesen.
Válasz #263. hozzászólásra Szia! Mi a hiba,ha melegszik a hidromotor mindkettő ugy, hogy a kezed nem álja, de a csöveken nem érzed hogy forró lenne az olaj?
Válasz #268. hozzászólásra
Nem ismerem a cyclokat nagyon de szerintem a no tillt nem bírja . Esetleg egy minimun tillige-nél talán még jól használható de ott is főleg a 800-as szerintem .
köszönöm a válaszokat.
akkor csak no-till-t
Válasz #264. hozzászólásra
sőt még több is van benne(a négy kerékben együttvéve)
Válasz #264. hozzászólásra
??????????????????????????
Üzemi légnyomás 10bar-t tudná? (no-till)
Válasz #260. hozzászólásra
kb 5,5q megy bele.egy kicsit jobban ki van hegyezve a turbinarendszere,ezért jobban nyírja a hidromotort,de ez a hiba olyan minimális h.nem nagyon vevődik észre.A 400-asnak egyszerűbb a mélységállítása és a görös földet is jobban bírja.
bocs nem 4 soros hanem 6 a 800 nak a tartálya nagyobb és elöl van neki a ob
ha jól tudom a 400-as az csak 4 soros . vagy tévedek?
Üdv! Érdeklődnék a 400-asba hány q műtrágya fér? Mivel tud kevesebbet a 800-tól?
Válasz #258. hozzászólásra
Szia!
Szerintem az Axial-nál!Én más helyet nem tudok,ahol lehetne kapni cuccot hozzá!
Nem lehet olcsó!Én az enyémre tavaly vettem 1 gumit a dobra meg hozzá az acél lemezt,az volt tizen pár ezer forint!Idén 20 fölött volt ez!Egy dob szerintem 30-40 biztos van!De ez csak tipp!Nem olcsó gép az tuti!De jó is!:-)
Válasz #257. hozzászólásra
Na az nagyon szuper mert a répáé jó lesz helyette! Vagy rá fúrunk még egy fél milit... Szerinted hol vegyük meg és kb mennyi lehet?
Válasz #256. hozzászólásra
Napraforgóé 36 meg a kukoricáé is!
Válasz #255. hozzászólásra
A Napráé mennyi , hány lukas ? köszi... Mert arra gondolok , hogy melyik volna jó helyette , hogy a Syngentás magokat ne fújkálja ki.
Válasz #253. hozzászólásra
A répáé 36,a ciroké meg 72!Még vmi?
Válasz #253. hozzászólásra
Nem vagyok alkatrészes!Megvettem a könyvét!
Válasz #252. hozzászólásra
Hello . Alkatrészes vagy? Az oké , hogy a ciroké 2,5mm de az hány lukas , ugyanannyi mint a Napráé?
Válasz #251. hozzászólásra
Ha netán rendelsz dobot:
Milo,Cirok: 2,54 mm 546 633 R91 6 soroshoz
Répa/nyers/: 1,98 mm 584 33 C91 6 soroshoz
Hátul a dob rendelési számát irtam fel!Ha kell még vmi szólj!
Hello. Milyen furat átmérőtök van a 400-as Cyclo Napraforgó dobon? A miénk 3,8mm ezzel az a baj , hogy a kisebb magokat kifújja(nk neoma)... Érdeklődnék , hogy létezik e hozzá kisebb vagy lehet e valahol csináltatni szerintetek? Mert tudomásom szerint a többi gyártó vetőgépén általában 2,5-3mm furatok vannak , de ez így nem igazán fasza...
Válasz #249. hozzászólásra
tel számom:06306779981
Válasz #248. hozzászólásra
Szia!Érdekel!Meg kellene majd néznem!De vasárnap valószinű,h megyek németbe!De majd holnap derül ki!Küld el a számod,s felhivlak!06303014879
Heló! Roli kérdezted a mütrágyaszoró csoroszlyákat nos össze tudnák szedni 6db ot de hiányosak felfogatásuk meg nincs meg.
Válasz #245. hozzászólásra
Ha kell majd valami,majd szólj!
Válasz #245. hozzászólásra
Akkor jó,nincs mit!
Válasz #244. hozzászólásra
igen köszönöm!
Szia!Meg kaptad az emailt?!
Válasz #241. hozzászólásra
Most elküldtem megint!Jó éjt!Csá
Válasz #240. hozzászólásra
Bal alsó sarokban ott van a Start menű!!!1 klikk,s ott is kell lennie Outlook Express-nek!egy boriték van rajta!!!
Válasz #240. hozzászólásra
mind egy valahogy meg nyitom most megyek aludni jó éjjt
Válasz #238. hozzászólásra
amit írtál nekem ilyen nincs v hülye vagyok hozzá
Válasz #237. hozzászólásra
Na miért is????
Válasz #236. hozzászólásra
Gondolom,h b van állitva az Outlook Express neked!Azt megnyitod,s ott van,nagy ikonban,h küldés/fog.Arra kattintva,egyből neki áll tölteni,h vmi küldés/fogadás alatt van e neked!
Császárok vtok. .!!!! :-DDD