Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy cyclo 800-ashoz hol lehet a legolcsóbban alkatrészt vásárolni? Pl azokra a tárcsákra lenne szükségem ami hátul a tömörítő kerék előtt van! Meg létezik e felújító a meghajtás szétkapcsolóhoz mert olyat csinál hogy vetés közben ha kicsit gyorsabban megyek akkor meg áll a dob és kattog a racsni! Gondolom szét kapcsolja a hatást ilyenkor is nem csak akkor amikor fel van emelve! Javaslatokat előre is köszönöm!
Szia!Én tavaly vettem meg a tárcsa részeket hozzá,meg 1 db tartó volt!Nemrég csináltam meg a 6 tartót!Méretet tudok adni ha érdekel!19.én megyek haza,ha érdekel,akkor lefényképezem,meg lemérem!Egy jó lakatos hamar megcsinálja a tartókat,a tárcsákat,meg a közte lévő agyat,meg megrendeled vagy ha azt tudsz szerezni valahonnan,akkor nyert az ügy!
Válasz #1345. hozzászólásra
Szerintem, gyenge lenne, sokkal nagyobb az ellenálás egy 40cm-en hasító késnél, mint egy vetőkocsinál, mondjuk attól is függ mekkora géppel húznád, de kéna azért 200+ az meg már meg tudja rántani.
Különben, mi volna a stratégia, nyáron-őszel lazítás RTK-val utána elmunkállás, vagy nyomjelzővel elmunkálás nélkül? Vagy tavasszal vetés előtt?
Nincs, csak egy 12 sorosom, de bontott 6 soros 800ast olcsón lehetne szerezni. Majd lemérem egynek a gerendelyét, valamint a húzórészt is, de szerintem azt meg kellene erősíteni.
Szia!Nekem 400asom van,s azon a dobon van a gumi,azt mindig lefújom grafit sprayvel,meg a lemezt is,ahol a gumi lezárja a levegő útját!Ezzel a gumit véded,ami nem olcsó éppen!
Azt a táblázatot, ami a vetésellenőrzőn van, nem tudná nekem valaki lefotózni és elküldeni, mert kíváncsi lennék, hogy pontos e a szerkezet!!!
Előre is köszönöm.
E-mail címem: pocsik89@freemail.hu
Van egy tiszta új hidromotorom a 800-ason,és folyik a tengelynél az olaj egy kicsit.Szedett már ilyet szét valaki?Valamilyen speciális szimering van ebben,vagy hagyományos,amit én is ki tudnék cserélni?
Valami infó a hidromotorról?
Ebbe a gépbe bordás a tengelye és egy kis reteszecske adja át a hajtást.No ez tegnap elszállt,még szerencse,hogy a másikba benne volt.Ha elszáll a retesz, megszűnik a hajtás nem lesz ellenállása a hidromotornak így leesik az nyomás.Jó gondolom ugye?
Nem ment tönkre a hidromotor?
Nem annyira bonyolult, kövesd a feliratokat!
A piros gomb kikapcsolja az egész ellenőrzést, a feketék soronként. Ezekkel soronként tudod ellenőrizni a fotocellák működését. Elvileg a számlálón tudod ellenőrizni a 15 s alatt kiadott szemek számát és a monitor tetején lévő táblázat alapján tudod ellenőrizni, h mennyit vetsz. Ahova tekered a piros gombot, azt a sort számolja.
2016 hozzászólás
Válasz #1365. hozzászólásra
Nemtudom hogy teljes konyv-e en is igy vettem de sok minden benne van meg a monitorok is. Megprobalom e mailbe hatha belefer. Ha nem akkor lemasolom.
Válasz #1364. hozzászólásra
Hát olyan túl közel nem lakom. Kicsivel több mint 100 km. De ha megteszed, hogy lemásolod, postán utánvéttel átveszem.
Komplett könyv elektronikusan?
Válasz #1363. hozzászólásra
Van cd-m akkor lemasolom neked es azon meg van minden. ha kozel laksz ertejohetsz. en mezoturi vagyok
Válasz #1362. hozzászólásra
majorpeter82@t-online.hu
36 foratos dob.
Előre is köszönöm!
Abban nem tudsz segíteni, hogy kezelési, karbantartási utasítást vagy másolatát honnan lehet szerezni?
Válasz #1360. hozzászólásra
Nekem van ha gondolod szivesen elkuldom levelben ha adsz egy cimet. Ja es kell meg a dobok furatszama.
Válasz #1359. hozzászólásra
kite, axiál, agroker.
Tudnátok segítei?
Cyclo 400-ashoz kellene beállítási táblázat...
majorpeter82@t-online.hu
Előre is nagyon köszi!
Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy cyclo 800-ashoz hol lehet a legolcsóbban alkatrészt vásárolni? Pl azokra a tárcsákra lenne szükségem ami hátul a tömörítő kerék előtt van! Meg létezik e felújító a meghajtás szétkapcsolóhoz mert olyat csinál hogy vetés közben ha kicsit gyorsabban megyek akkor meg áll a dob és kattog a racsni! Gondolom szét kapcsolja a hatást ilyenkor is nem csak akkor amikor fel van emelve! Javaslatokat előre is köszönöm!
Mit gondoltok, a 12 soros cyclo váza, vonószerkezete elbírná 12 keskeny szélességű, 30-35 cm mélységben járó kapa, és elővágótárcsa húzását?
tudna vki 400-as cyclohoz műtrágya adagoló rendszert?
ih cyclo monitorral kapcsolatban tudnátok sgíteni?
a kijelző mit mutat alapesetben?
Válasz #1350. hozzászólásra
csak olyan kell, ami meg is jegyzi, és univerzális. A kite is árul ilyet.
Válasz #1347. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Na, ezek szerint nem is volt olyan rossz 5let tőlem.
Válasz #1351. hozzászólásra
http://www.agrarkereso.hu/gep/megmutat.php?hird=36302&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=868462
Válasz #1351. hozzászólásra
Válasz #1347. hozzászólásra
Szia!Nem találom,pedig megnézném,h megéri e átalakitani!Mikor hirdették?
Válasz #1348. hozzászólásra
Jó, de az automata, meg is jegyzi, tavaszra a nyomvonalat, vagy nyomjelzőzni kell?
Válasz #1342. hozzászólásra
Szia!Én tavaly vettem meg a tárcsa részeket hozzá,meg 1 db tartó volt!Nemrég csináltam meg a 6 tartót!Méretet tudok adni ha érdekel!19.én megyek haza,ha érdekel,akkor lefényképezem,meg lemérem!Egy jó lakatos hamar megcsinálja a tartókat,a tárcsákat,meg a közte lévő agyat,meg megrendeled vagy ha azt tudsz szerezni valahonnan,akkor nyert az ügy!
Válasz #1346. hozzászólásra
ha kapnék demó automata kormányt, akkor ősszel 76 cm-es sortávval húznám. Egyébként meg sűrűbb késosztással húznánk.
Hali
Agrárkeresön árulnak ilyet 300-400-ért gúberkések vannak rajt.
Szerintem, gyenge lenne, sokkal nagyobb az ellenálás egy 40cm-en hasító késnél, mint egy vetőkocsinál, mondjuk attól is függ mekkora géppel húznád, de kéna azért 200+ az meg már meg tudja rántani.
Különben, mi volna a stratégia, nyáron-őszel lazítás RTK-val utána elmunkállás, vagy nyomjelzővel elmunkálás nélkül? Vagy tavasszal vetés előtt?
Válasz #1344. hozzászólásra
![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
A strip tillen már régóta agyalok.
Nincs, csak egy 12 sorosom, de bontott 6 soros 800ast olcsón lehetne szerezni. Majd lemérem egynek a gerendelyét, valamint a húzórészt is, de szerintem azt meg kellene erősíteni.
Válasz #1343. hozzászólásra
te is stripp-till-en agyalsz? Amúgy nem rossz az ötlet, átszerelnél, vagy van egy fölös vázad?
Vazze,
szerintetek a 6 soros 800-as cyclo húzórésze elbírná, ha 6 lazítókés lenne a vetőkocsik helyén? Mondjuk úgy 40 cm mélységben húznánk.
Nem tudtok 400-as cyclohoz műtrágyaadagolót?
Válasz #1338. hozzászólásra
Szia!Nekem 400asom van,s azon a dobon van a gumi,azt mindig lefújom grafit sprayvel,meg a lemezt is,ahol a gumi lezárja a levegő útját!Ezzel a gumit véded,ami nem olcsó éppen!
Válasz #1338. hozzászólásra
20ha le lehet vele nyomni,még ha mükakait is szórsz közbe.
mennyire kemény talajba teszi bele a kombinátorozott hengerezett tavaszi szántásba lehet vele vetni?
400-as cyclonak mennyi a területteljesítménye?
grafit spray-vel célszerű a dob melletti gumit befújni?
Válasz #1320. hozzászólásra
Azt a táblázatot, ami a vetésellenőrzőn van, nem tudná nekem valaki lefotózni és elküldeni, mert kíváncsi lennék, hogy pontos e a szerkezet!!!
Előre is köszönöm.
E-mail címem: pocsik89@freemail.hu
Válasz #1335. hozzászólásra
Köszi előre is
Válasz #1334. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Holnap megszámolom.
Válasz #1333. hozzászólásra
Köszönöm Tibi bácsi .
Válasz #1330. hozzászólásra
Holnapra ígértek eredményt az Axiálosok,majd meglátjuk mit mondanak.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2012-04-16 22:19:19
Válasz #1329. hozzászólásra
Nekem azt mondták,hogy nincs csak komplett hidrómotor!
OK.Köszi.Azóta megtudtam,h. van hozzá javító készlet állítólag.Holnap érdeklődök az Axiálnál.
Válasz #1325. hozzászólásra
Nekem szimering volt benne de elég hülye méret de tuti lehet szerezni valahol .
Válasz #1325. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Hali
Tömszelence van benne de sehol nem kapni hozzá!
Válasz #1320. hozzászólásra
Köszi a választ! Mi a helyzet, ha nem a 15s-es számlálót használom, akkor mit kell mutasson?
Van egy tiszta új hidromotorom a 800-ason,és folyik a tengelynél az olaj egy kicsit.Szedett már ilyet szét valaki?Valamilyen speciális szimering van ebben,vagy hagyományos,amit én is ki tudnék cserélni?
Válasz #1322. hozzászólásra
35e. Ft a kiténél, most vettem.
Válasz #1321. hozzászólásra
szntem nem. :(
Valami infó a hidromotorról?
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Ebbe a gépbe bordás a tengelye és egy kis reteszecske adja át a hajtást.No ez tegnap elszállt,még szerencse,hogy a másikba benne volt.Ha elszáll a retesz, megszűnik a hajtás nem lesz ellenállása a hidromotornak így leesik az nyomás.Jó gondolom ugye?
Nem ment tönkre a hidromotor?
Szerintetek Ciklo-val lehet tökmagot vetni?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Nem annyira bonyolult, kövesd a feliratokat!
A piros gomb kikapcsolja az egész ellenőrzést, a feketék soronként. Ezekkel soronként tudod ellenőrizni a fotocellák működését. Elvileg a számlálón tudod ellenőrizni a 15 s alatt kiadott szemek számát és a monitor tetején lévő táblázat alapján tudod ellenőrizni, h mennyit vetsz. Ahova tekered a piros gombot, azt a sort számolja.
Válasz #1318. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120413071949_PICT0042.JPG)
Monitor
Friss beszerzésű monitoromhoz nincs használati utasítás. Valaki tudja hogyan kell kezelni, melyik gomb mire való?
Engem érdekelne vetésellenőrző monitor cyclo 400 asra.
Ha valaki tud szóljon már légyszives!