Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #602. hozzászólásra
Enyém minden de a pénzt ők állják meg a végső szó nagyban az övéké ez miatt .Mivel 3,5 éve végeztema sulival és semmi más melóm nics ez mellett és fizut se kapok . Csak ami csurran cseppen abból szedegetem a lóvét össze . Abból lenne a vetőgép egyenlőre mert azt sem akarják hogy vegyek meg majd abból a lóvéból lenne a ZT-323-is ha minden jól megy .
a gumiszalag a dobra 10 eft volt idén az Axial-nál,én 140 ért vettem 4 kerékkel,2 dobbal,monitorral,mütrágyaszoró egység nélkül,de a 2 tartály rajta volt!!!Szivattyú,h.motor jó!Ráköltöttem kb 80 eft-ot,baja nincs!Az enyémen is ki van kopva a tömöritő kerék tengelyeinél,aztkiheggesztem,meg új csapágyakat veszek majd oda!Könyvem van hozzá,ha kell esetleg!De szerintem ez is drága,de a Domi is!!!!!!!
Az egésszel az abaj hogy egy hónapja azzal szekál a család hogy adjam el a 14-est és majd pár év múlva veszünk valami jobb gépet , de én nem megyek bele mert úgy is az lessz később hogy nem kell venni mert a múlkor sem ment a kombájnozás és ezért nem lessz semmi az egészből . De én ha már bele vágtam nem akarok kombájn nélkül maradni . Ezért gondoltam cserére meg az sem mellékes hogy lessz az idén 30 Ha étkezési kuki amit kamionra kell vágni de nem gondoltam volna hogy ennyire ráállnak a dologra . Majnem bármi áron kiakarják cserélni arra a domira ezt a gépet , pedig lassan teljesen ki lessz javítva a 14-es
Válasz #594. hozzászólásra
Hát igen de ha szőrbe cserélné a domit a 14-es+asztal+kocsi+kukiadapter akko menne a csere gond nélkül de ő még ezekre + lóvét is szeretne meg hát lehet nem kell a kuki adapter sem .
Válasz #592. hozzászólásra
A 2 belső hiányzik a megejtő kerekeket néztem de valamiért a lemezt meg gumit elfeljtettem . A tömörítő kerekeket lehet perelyezni mert lötyögnek kicsit a vázukban ?
néztem,az sok,3 nál nemér többet azért menne a cserébe,mert ,ha 4,1ből levonsz másfelet,az 2,6 magyarul ha 3 ba számolod a domit,akkor neki az 514 400 ba van.
Válasz #586. hozzászólásra
A másik két kerék komplettba hiányzik az összekötő csőről amit a munkahenger mozgat . Hidromotor nincs mert átszerelték gardánosra , minden burkolat a helyén van ezért nem tudtam nagyon benézni alájuk mert már este volt mikor odaértem .
Válasz #584. hozzászólásra
Én rá indultam akkor de mikor jobban belegondoltam rá jöttem nem valami nagy üzlet de nem lépek vissza azért . A család meghallotta mit akarok ( még az első órákban mondtam nekik ) nagyon ellnezték de mire és kezdtem gondolkodni ők meg bele élték magukat hogy csere lessz és most erőltetik nagyon még azt is bevállalnák hogy fizetünk . Én csendben kivárásra játszok bár ha meglátja a képeket nem biztos belemegy mert még lemosni sem volt időm a kapkodásban és nagyon csúnyát mutat . De ha mégis belemegy át legyen .
Nincs mit!
másik 2 agy megvan a kerekekhez?Monitor?magejtő gumikerekek jók?a dob végén lévő gumiszalag jó?Nem kopott?a lemez a dob mögött nincs nagyon bekopva?fogaskerekek megvannak az állitáshoz?szivattyú,h.motor jó?
szerintem próbáld meg eladni a tiedet és kp-ért olyat veszel amilyet akarsz.
de lehet jobban járnál ha 1-2 évet még kiböjtölnél ezzel és akkor vennél egy jobbat
Szerinted 170-ezret mggérne egy ilyen cyclo kuki és napra dobbal működő műtrágya adagolóval műtrágya csoroszlya nélkül elfogadható állaptban ami már két éve nem ment . Ja és csak két kereke van a 4 helyett .
Válasz #578. hozzászólásra
Még nem ma akarom elküldeni a képeket a 14-esről az illetőnek hogy eldöntse akar-e cserélni vagy nem de részemről már nem biztos mert már lassan a kuki adaptert se kéri de a 4 millás domcsi árból nem akar engedni sőt még ha adom a kuki asztalt akkor is kellne fizetnem neki sz ő elképzelése szerint pedig egy 1985-ös domcsi légkondical szecskázóval az 5,1-es asztallal meg gyári claas kocsival .
2016 hozzászólás
Már javitottam sokat rajta,de vetés elött!Már jobban néz ki,csak leszakitottam az egyik nyomjelzőt,majd meghegesztem már!de jó gép,jobb mint az spc!!!
Hát jobban mint a sárga,s 500 eftal olcsobb,de szerintem még enged belöle,s Zöld,nem sárga!!!!!!
Válasz #612. hozzászólásra
Igen az
Válasz #610. hozzászólásra
jól néz ki
Válasz #609. hozzászólásra
a 170 eft-os?!
Válasz #608. hozzászólásra
Csak hirdetésen,nekem már itt van a Domim!!!:-)
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/101406/Claas_Dominator_106.html
Válasz #607. hozzászólásra
Amit néztem külsöre kb úgy áll mint a tied .
Válasz #607. hozzászólásra
Tudom nem vagyok egyszerű eset majd kiderül mi lessz . Egyenlőre megvárom az illetőt mit mond az enyémre .
Te személyesen nézted azt a domit vagy csak hirdetésben .
Válasz #604. hozzászólásra
Hát passz akkor,de ez a Domi drága annyiért!Eladod emezt,veszel egy Domit normális áron,s még futja a pénz egy Cyclonra is!Nem mindegy!!!
Az enyém igy nézett ki mikor megvettem!
Még festés hija van,meg nekem is kopott a tömöritő kerekeknél,de oda csapágyház jár csapággyal együtt!
Válasz #604. hozzászólásra
220 -270 között már jó Cyclon kapható!De ezeket,amiket irtam,érdemes megnézni!!!
Enyém minden de a pénzt ők állják meg a végső szó nagyban az övéké ez miatt .Mivel 3,5 éve végeztema sulival és semmi más melóm nics ez mellett és fizut se kapok . Csak ami csurran cseppen abból szedegetem a lóvét össze . Abból lenne a vetőgép egyenlőre mert azt sem akarják hogy vegyek meg majd abból a lóvéból lenne a ZT-323-is ha minden jól megy .
300ért drága,vagy nagyon jónak kell lennie!
Válasz #598. hozzászólásra
Ha tiéd a kombájn,akkor mi a gond?!Eladod,nézel egy másikat,s megveszed!S akkor is belepótolhatnak nyugodtan!
Válasz #599. hozzászólásra
Hét végén megyek mmég egy másikat nézni de az 300-ról indul
600
Válasz #595. hozzászólásra
a gumiszalag a dobra 10 eft volt idén az Axial-nál,én 140 ért vettem 4 kerékkel,2 dobbal,monitorral,mütrágyaszoró egység nélkül,de a 2 tartály rajta volt!!!Szivattyú,h.motor jó!Ráköltöttem kb 80 eft-ot,baja nincs!Az enyémen is ki van kopva a tömöritő kerék tengelyeinél,aztkiheggesztem,meg új csapágyakat veszek majd oda!Könyvem van hozzá,ha kell esetleg!De szerintem ez is drága,de a Domi is!!!!!!!
Válasz #597. hozzászólásra
Nem eladó a gép csak esetleg valami hasonló csere azt kész .
Az egésszel az abaj hogy egy hónapja azzal szekál a család hogy adjam el a 14-est és majd pár év múlva veszünk valami jobb gépet , de én nem megyek bele mert úgy is az lessz később hogy nem kell venni mert a múlkor sem ment a kombájnozás és ezért nem lessz semmi az egészből . De én ha már bele vágtam nem akarok kombájn nélkül maradni . Ezért gondoltam cserére meg az sem mellékes hogy lessz az idén 30 Ha étkezési kuki amit kamionra kell vágni de nem gondoltam volna hogy ennyire ráállnak a dologra . Majnem bármi áron kiakarják cserélni arra a domira ezt a gépet , pedig lassan teljesen ki lessz javítva a 14-es
Szerintem se ér annyit!!!Nézz még körbe!Hirdesd meg a tiédet!Most is keresnek E-514est!!!
Hát igen de ha szőrbe cserélné a domit a 14-es+asztal+kocsi+kukiadapter akko menne a csere gond nélkül de ő még ezekre + lóvét is szeretne meg hát lehet nem kell a kuki adapter sem .
Válasz #592. hozzászólásra
A 2 belső hiányzik a megejtő kerekeket néztem de valamiért a lemezt meg gumit elfeljtettem . A tömörítő kerekeket lehet perelyezni mert lötyögnek kicsit a vázukban ?
Válasz #588. hozzászólásra
néztem,az sok,3 nál nemér többet azért menne a cserébe,mert ,ha 4,1ből levonsz másfelet,az 2,6 magyarul ha 3 ba számolod a domit,akkor neki az 514 400 ba van.
Válasz #590. hozzászólásra
Sárga 106-os 2 képpel . Az árral nem lenne bajom ha a 14-est kuki asztallal együtt elvinné szőrért .
Válasz #589. hozzászólásra
hát de a gumik hátul vannak,a lemeze is hátul van,ott látnod kellett volna ezeket!Melyik 2 kerék hiányzik?2 belsö vagy a 2 külső?170 a vége?
Monitor nincs hozzá a mgeljtő gumikerekek jók a lemezt meg a gimu csikot nem néztem .
egy sárga domi,1 vagy 2 kép van róla!Külsöre jó,én is néztem a párommal,de én sokallom az árát,de ezt te tudod!
A másik két kerék komplettba hiányzik az összekötő csőről amit a munkahenger mozgat . Hidromotor nincs mert átszerelték gardánosra , minden burkolat a helyén van ezért nem tudtam nagyon benézni alájuk mert már este volt mikor odaértem .
Válasz #585. hozzászólásra
Az aprók között leszükíted a keresést csak kombájnokra és az első vagy második lapon ott virít majd .
Válasz #584. hozzászólásra
Én rá indultam akkor de mikor jobban belegondoltam rá jöttem nem valami nagy üzlet de nem lépek vissza azért . A család meghallotta mit akarok ( még az első órákban mondtam nekik ) nagyon ellnezték de mire és kezdtem gondolkodni ők meg bele élték magukat hogy csere lessz és most erőltetik nagyon még azt is bevállalnák hogy fizetünk . Én csendben kivárásra játszok bár ha meglátja a képeket nem biztos belemegy mert még lemosni sem volt időm a kapkodásban és nagyon csúnyát mutat . De ha mégis belemegy át legyen .
Válasz #582. hozzászólásra
Nincs mit!
másik 2 agy megvan a kerekekhez?Monitor?magejtő gumikerekek jók?a dob végén lévő gumiszalag jó?Nem kopott?a lemez a dob mögött nincs nagyon bekopva?fogaskerekek megvannak az állitáshoz?szivattyú,h.motor jó?
Válasz #583. hozzászólásra
melyik hirdetés?linkeld be.
Válasz #580. hozzászólásra
szerintem próbáld meg eladni a tiedet és kp-ért olyat veszel amilyet akarsz.
de lehet jobban járnál ha 1-2 évet még kiböjtölnél ezzel és akkor vennél egy jobbat
Válasz #581. hozzászólásra
106-os fenn van a hirdetések között MTZ-552 ajánlotta a hirdetést . Egy sárga gép Szombathelyen .
Válasz #579. hozzászólásra
Erre gondoltam én is de inkább megkérdeztelek hátha tényleg van szerepe .
Köszi hogy ilyen időben kimentél lefényképezni .
Szerinted 170-ezret mggérne egy ilyen cyclo kuki és napra dobbal működő műtrágya adagolóval műtrágya csoroszlya nélkül elfogadható állaptban ami már két éve nem ment . Ja és csak két kereke van a 4 helyett .
Válasz #580. hozzászólásra
Hanyas Domi?
Válasz #578. hozzászólásra
Még nem ma akarom elküldeni a képeket a 14-esről az illetőnek hogy eldöntse akar-e cserélni vagy nem de részemről már nem biztos mert már lassan a kuki adaptert se kéri de a 4 millás domcsi árból nem akar engedni sőt még ha adom a kuki asztalt akkor is kellne fizetnem neki sz ő elképzelése szerint pedig egy 1985-ös domcsi légkondical szecskázóval az 5,1-es asztallal meg gyári claas kocsival .
Válasz #577. hozzászólásra
Az lehet,h a hó,meg az eső miatt volt csak bele téve,de nem biztos!
Válasz #577. hozzászólásra
megvolt a csere?
Válasz #576. hozzászólásra
A tiéden nem látok olyan lemezt . Amit néztem ott a gumikerekek és a mag csövek között volt elfektetve .
Válasz #575. hozzászólásra
Ilyen a hátulja a dob nélkül!Menyikre gondolsz?
Válasz #574. hozzászólásra
Oksa köszi előre is
Válasz #573. hozzászólásra
Várj,kimegyek ,lefényképezem!Most az enyémen sincs fent a dob!Kb 10 perc!Majd felteszem az avatárba!
Válasz #572. hozzászólásra
Nem volt fenn a dob a helyén mikor néztem és a gumikerekek alatt volt egy kör alaku lemez
Válasz #571. hozzászólásra
Ezt a képet még akkor csináltam,mikor megnéztem a gépet,mielött megvettem!De semmi lemez nincs nekem felette!!
Válasz #570. hozzászólásra
a vetődog felett egy tengelynek kell lennie,s rajta a vetömag ejtö gumikerekeknek
Válasz #569. hozzászólásra
Néztem tegnap egy cyclo 400-ast .
A vetődob felett van egy kerek lemez ,az mire van ott .
Válasz #568. hozzászólásra
Szia!Vagyok!Mizujs?Virusom volt,s újra kellett telepiteni a gépet!
Roland jelentkezz ha vagy
Válasz #563. hozzászólásra
Jóéjt!!