Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Tovább emelkedett a búza ára!
Európában hol a túl sok, hol a túl kevés csapadék kínozza az őszi búzát.
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
679 hozzászólás
Válasz Sötét Paraszt #328. hozzászólásáraJó leesett most már mi a gondod.Ebből van két fajta,a tiéd hosszabb.
1 vagy 2
Válasz mtz1221 #327. hozzászólásáraA probléma az, hogy levettük a kerekeket, oszt méregettünk, és 1715 körül van a felfekvő felületek távolsága amire a felni megyen. A nyomtáv 1520 ra van állítva könyv szerint, meg méregetve is. Namost 1520+304-160 az 1664. A -160 azé mer ha ráteszel egy vonalzót a felni szélére akkor 80mm-re van beljebb az agy.
Válasz Sötét Paraszt #326. hozzászólásárahttp://webaruhaz.habi.hu/termekcsoport/KTGTAR/Kerektarcsak.html?ps=100
Válasz fexco #325. hozzászólásáraEzt nekem is mondták, hogy több fajta lehet.
Esetleg azt valaki tudja, hogy a 12*24-es mtz felni milyen széles a külső pereme 304,8 mm?
Válasz Sötét Paraszt #324. hozzászólásáracsak azt tudom,hogy minimum 2 fajta szélesség van az biztos!(ha a ruszki egyenes hidról van szó,ami nem is egyeneshid......)
Mtz egyenes első híd milyen széles, ahova felfekszik a felni?
17xx???
Válasz mtz1221 #322. hozzászólásáraCsak úgy meg hogy látom hogy jó lesz-e? Látni kellene hogy összehozható-e ivánnal.Most használt T25 felnire vadászok,a régebbi 32x8-as jó lenne 8,3-as gumival, de még a 28-as is összehozható.
Válasz csferri #321. hozzászólásáraMade in china,ebay vagy valamelyik weboldalon nem lehet találni ??Én is meglepődtem ezen a 40 eurós áron. Persze hogy elkapkodták,valami 2000euró bruttó körül volt a 2 pár.
Válasz mtz1221 #320. hozzászólásáraJó csak ezt is hogy lehet itt beszerezni. A yto forgalmazót is felhívtam , létezett ilyen felni tényleg gumistól , de elkapkodták és egy darabig nem lesz, (kína messze van)
Válasz csferri #319. hozzászólásáraA legalsót nézd,11.2/28 ra való.
http://www.jusel.com/pretraga.php?pageno=9&fraza=539
Válasz Sötét Paraszt #316. hozzászólásáraJa lehet,én tavaly is csináltam szépen meg lehet hegeszteni ez a legköltséghatékonyabb egyébként, csak ez a párosítás elég alacsony , gabonába jó lehet permetezni ,de én szoktam a naprát is gombázni mikor jó méteres, a szöghidas mtz nem törte az meg el lett adva, az egyeneshidas eleje vagy 10 centivel lentebb van
Válasz Sötét Paraszt #316. hozzászólásáraÍrj a zetorosba hátha valamelyik északinak van/tud 11.2r24 és felnit.A hátsó szerintem is elmenne.
Válasz Sötét Paraszt #316. hozzászólásáraLehetni lehet hà
Válasz csferri #315. hozzászólásáraJa 10-es felni kellene.
Olyant lehet csinálni, hogy a gyári felniket elvágni és összehegelni?
Válasz Sötét Paraszt #314. hozzászólásáraA 12x24 felnire nem lehet rá tenni.A hátsó lehet hogy elmenne, a 11,2 es gumihoz 9-vagy 10 colos felni kéne.
12x24 -es mtz első felnire rá lehet tenni a 11.2R24-es gumit?
8x42-es hátsóra a 11.2xR42-est?
Válasz határjáró #310. hozzászólásáraHasznál valaki ilyen traktoron müvelőkereket?
Válasz Bárány #311. hozzászólásáraÉn is velük csináltattam! Korrektek szerintem is. Ajánlom őket én is.
Válasz apuci #309. hozzászólásáraIgen! Nagyon tudom ajánlani! Egyedi felniket is gyártanak, ha az kell, nagyon profi csapat!
És pl. az Axiálhoz képest kb. féláron adták volna ugyanazt a felnit.
Egy árajánlatot mindenképp érdemes kérni tőlük.
John Deere 6310-es traktorhoz kellene müvelőkerék. Nem tud valaki eladót?
Válasz Sanyee #308. hozzászólásáraBárány kolléga ajánlotta az atra kft, meg van vele elégedve!
Válasz Sanyee #307. hozzászólására*művelőkerékre felnit
Valaki csináltatott már velük művelőkereket?
Árban jók?
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gumi/felni/felnik-es-ikerkerekek-gyartasa/h_6726989?ref=708658cb
JD 6800,R28 R38 gumival van.Megoldás,legolcsóbb művelő kerék,hol,milyen?
Válasz .Feco. #295. hozzászólásáraAtra...
Válasz GREVEN #300. hozzászólásáraBelsőt bele és hadd menjen!
Válasz Bárány #302. hozzászólásáraUgyan itt újszerű, megkímélt keveset futott felni és gumi eladó
Válasz GREVEN #300. hozzászólásáraMiért, mi baja?
Válasz GREVEN #300. hozzászólásáraKínai felnikkel nincs gond, viszont a gumi elég gyalázatos. Ezt feltenni nem életbiztosítás:)
Javítható még ez a felni? Egyáltalán érdemes javítani ha igen? A gumi kap egy kerek foltot jó lesz még sokáig!
Továbbá kell venni felnit így is úgy is. Ezekkel a kínai felnikkel van valakinek tapasztalata? Elég jó áron kínálják őket egy némethez képest. Szabad ilyet venni mezőgazdasági pót alá?
Válasz .Feco. #295. hozzászólásáraCsak még most derült ki,12,4 R 36 a mérete és fix a felni.
Válasz .Feco. #297. hozzászólásáraMegkérdezem,estére kiderül.
Válasz Kisvuk #296. hozzászólásáranem tudom megmondani, elképelhető. utána tudsz kérdezni nekem?
Válasz .Feco. #295. hozzászólásáraA moreau répaásónak nem ilyen volt az első kereke?Itt van egy a környéken bontás alatt.
Sziasztok, SOS keresek 230/95R32 kerekeket 2 db-ot, állítható felnivel! Herieau alatt volt ilyen kerék elől, valamint ez a 4 hengeres traktorok első gumimérete keskeny gumizásnál, a 14.9R24 helyett...
Válasz balazoooo #293. hozzászólásárahelyére*
Sziasztok!
Megtudnátok mondani mekkora művelőkerekeket lehet feltenni a 380/70r24 és a 480/70r34?
Válasz .Feco. #288. hozzászólásáraMi a ----- volt 4 millio?
350 400... kb 1 gumi....
2 felni meg 3.2??
46os keskeny felni 500eu
5000 be számolnak 1 15x46ost ?
Mégha akármilyen erősitett is...
Nane
Válasz .Feco. #290. hozzászólásáraNeked ezek a művelők gondolom teli felnik?
Nincs róla esetleg egy képed, hogy is néz ki ez az erősített felni? Privátban is jó akár.
Lehet olcsóbban jönne ki esetleg egy ilyen 480 meg 520-as garnitúra?
Válasz GREVEN #289. hozzászólására270/95R36
azért ez elég tág, van 16-16 cm-ed jobbról-balról... aki nem használ művelőkereket az 480-assal meg 520--assal megy benne...
Válasz .Feco. #288. hozzászólásáraEzzel a mérettel azért könnyű sorba menni? Nem esik a nyomtáv a sorhoz közelre?
Mondanál nekem egy első gumi méretet is?
Köszönöm
Válasz GREVEN #287. hozzászólásárade van hozzá művelőkerék, de 420/80R46-os méret és erőssített felni, kb. 4 millió ft volt úgy, hogy nincs ikresítve sem... húzattunk vele répát is már, 270-es gumikon de annyira gyűrte a gumit hogy úton nem mentünk vele, csak a föld sarkán aláraktuk, húzatott 3 napig, majd vissza a normál kerék hazamenetelkor...
Válasz .Feco. #286. hozzászólásáraEz elég elkeseritő. Felénk akkor ezeken a rossz homok fujta földeken, a kartel tolná a földet lehet.
Ti a 7430-assal nem jártok sorba akkor gondolom és nincs is rá művelő kerék?
Pedig azon agyaltam egy olyat jó lett volna sorba beletenni simpla kerekekkel.
Válasz GREVEN #284. hozzászólásáracsak egy egyszerű kép:
120 lóerős traktor, hengerrel zért, tömör magágy, répavetőgép ami feltankolva sincs 300 kg, és nem igényel vonóerőt hogy húznia kelljen... mégis 10+ cm a merülése...
Válasz GREVEN #284. hozzászólásáraha a hasa felül akkor lejjebb már nem nagyon megy... legtöbbször...
de amúgy komolyan, nem játék sem közlekedni, pl. függesztett vetőgéppel, vagy vontatott kormányzott permetezővel, sem pedig dolgozni... meg tud úgy merülni vetőgéppel hogy húzatáskor már úgy mégy mint a sinautó...
Ezekkel a művelőkerekekkel mennyire kell finoman közlekedni?
Nedvesebb talajba nagyon bele tudnak vágni?
Válasz Mokári Ádám #282. hozzászólásáraKimondja?
Az a 42esé + 10 centi kb
Válasz *** HM *** #280. hozzászólására270/54 u az az átmérő mint az 520 38
Válasz Mokári Ádám #278. hozzászólására6 hengeresre nem árt az a 320 ám a 270 tud kevés lenni
Válasz Mokári Ádám #277. hozzászólására270 54 megintcsak 1el nagyobb méret