Hirdetés
Fórum
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Akkumulátorok új
- Körbálázót, de milyet? új
- Direktvetés, no-till. új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Papírok nélküli traktor újra forgalomba helyezése új
- Massey Ferguson traktorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Búza termény felvásárlási árak új
Cikkajánló
Hirdetés
886 hozzászólás
Válasz #235. hozzászólásra
Szerintem közép kötöttön el bír simán 140 szélességet ekéből.
A jumzhoz hasonlitanám lomha, az a motor, ahogy egy pár helyen olvastam tényleg gyenge bele 2 évig használtam a motor hengerfejezésen kivül nem volt komoly gond de max 100- 110 fogásszélességü ekét bir középkötött földben az mtz is elszánt 80-90-es -el elcseréltem egy t-150-es-re AZ MÁR MEGY! és nem drágább,
Válasz #233. hozzászólásra
Mi a baj vele?
Válasz #228. hozzászólásra Ok,de látod te is első hajtásosat vettél.Ezért mondtam hogy nézzen szét a 303-as-ok között is nehogy csalódjon,én a 323-as ba is csalódtam többet vártam tőle de ez az én hibám biztos.
Válasz #231. hozzászólásra
antalzoli kukac citromail.hu-ra tudnál küldeni elérhetőséget?
Válasz #230. hozzászólásra
Tompán.
Válasz #229. hozzászólásra
Az sok
Mely vidéken található?
Válasz #227. hozzászólásra
Csak úgy odaadom.
Válasz #226. hozzászólásra
ok. rosszul ertettem.
En mar a tavaly ota nezegettem a 303/323-okat, aztan en is az iden vettem egyet (323) 950ezerert, piros rendszammal.
Válasz #225. hozzászólásra
Engem érdekel.
Mennyit kérsz érte?
Válasz #218. hozzászólásra 303-as ra gondoltam nem 323-as ra, de tényleg ki lehet fogni mikor én kerestem a zt-ket
amikor már megvettem az enyémet utána találtam egy párat lejárt müszakist 303-as piros rendszámos 450-ért meg papir nélküki 323-ast 600-ért én meg 950-ért vettem egy fekete rendszámos forgalomból kivont 323-ast.Igaz ha tényleg uj gumik vannak rajta az nyom az áron. Nem kötekedésböl írtam csak nehogy egy év mulva azon agyaljon hogy hogy kéne eladni és venni egy 4x4-est
Válasz #224. hozzászólásra
Itt vannak a képek róla:
ZT-300-303,ashoz van egy kardán kihajtásom,csőtengellyel.Ha valakit érdekel.
Válasz #218. hozzászólásra 303-as ra gondoltam nem 323-as ra, de tényleg ki lehet fogni mikor én kerestem a zt-ket
amikor már megvettem az enyémet utána találtam egy párat lejárt müszakist 303-as piros rendszámos 450-ért meg papir nélküki 323-ast 600-ért én meg 950-ért vettem egy fekete rendszámos forgalomból kivont 323-ast.Igaz ha tényleg uj gumik vannak rajta az nyom az áron. Nem kötekedésböl írtam csak nehogy egy év mulva azon agyaljon hogy hogy kéne eladni és venni egy 4x4-est
Válasz #220. hozzászólásra
igaz.....
Válasz #212. hozzászólásra Amint elnézem,mivel nekem 303 van egyre jobban nennek fel az árak.Amit a 300 -nál leírt,hogy mi az új rajta ,nem kap 700eft -ért sem 303 -ast
Válasz #218. hozzászólásra
zt-t irt nem 323-at.
Válasz #218. hozzászólásra Nem 323 -as ,hanem 300.ról van szó (első hajtás nélkül)
Válasz #212. hozzászólásra
Hol lehet ennyiert 323-ast kapni?
Válasz #215. hozzászólásra Még egy dolog vigyázz az adagolóházra ,mert nem azonos az Ifa -éval.Egy hátsó gumi 130eft(a legolcsóbb is)
Válasz #215. hozzászólásra Nekem a mastani fő gondom az,hogy hogyan szerezzek rá zöld rendszámot,de ahogy körbejártam adolgot nem fog ez menni,mert felénk (Pápa) nagyon felvilágosultak az okmányírodások .Fekete rendszám adásvételivel nagyon sok guba!
Válasz #213. hozzászólásra Ennyi pénzért vedd meg ! Többet ér,mint az Mtz 80.as .Én tavaly vettem egy Zt303 -ast.Négyes ekét (33cm /ekefej) lajta vidáman viszi öntéstalajon.(igaz müködik rajta a elsőkerék rásegités(autamata). Nehezen fordul!A motorhoz Ifa boltokban kapsz alkatrészt.Alkatrész-és javítási ut,mut.rendeld meg az itt hirdető evvel foglalkozó hírdetőtöl.Nézd meg van-e a hátsó kerekeken kerék súly ,az jó ha van. Kényesebb jószág,mint az Mtz 80-as
Azért is nem akarok javítással kezdeni ,mert két hete vettem egy ötvenest 180.000 ért örültem neki hú de jó olcsó,és eddig a következőket költöttem rá:4db új gumi külső belső150.000ft
új akksi,37000ft
új kisönindító21.000ft,
adagoló porlasztóbelőve,25.000ft,
most motorgenerál kb50.000ft,
meg hátulja meg váltó kb még legalább 100.000ft ,ahátulja nem rossz belenéztünk ,max tlt csapágyat kell cserélni,a váltó se rossz,csak csapágyat kell cserélni a fogasgyerekek jók,az szerintem nem rég lehetett felújítva,jah még apróságok ,mint vízcsapok ,kormánykerék ,mert el volt repedve ,ponyvatető,ablakok,lakatok,hátra,50.000et hjagytam ott,és még tavasszal egy festést kap ha jó idő lesz,durván fél milla lesz ráköltve a gépre,igaz akkor patent lesz,lehet ki fog bírni annyit mint a most legördült johnik,csak sok vel a munka,ezért akarok egy olyan ztét venni amibe nem kell belebújni ennyire,mondjuk ezt azért is akarom felújítani,mert ritka a jó áálapotú 50es ,ez nagyon patent lesz ha kész lesz.
Válasz #212. hozzászólásra
Lehet egy leharcoltat,de ebbe új gumik vannak ,új akksik,tavaly volt hüvelyezve,meg kuplungozva(erről képek is vannak),meg frissen festve,és piros rendszám van rajta,annai a fék nem jó ,de azt mondta ő már így megy vele 4 éve,nem akarok egyből javítással kezdeni ,ezért akarom ezt megvenni,meg látszik volt gazdája.Ami rá volt költve az kb 200.000ft,mondta a tulaj is,és még teli is van tankolva,szóval ha ezeket leszámoljuk ,majdnem hogy ajándék,jaH és add még hozzá,egy hátsó kereket,felnistől,kb 50%os gumival ,meg egy elsőt azon kb 80%os gumival szóval nagyon megéri,annyi hogy,nincs rajta műszaki,de azt én megoldom.
Válasz #211. hozzászólásra Semmi közöm hozzá de 4-500 között vehetsz 4 kerék halytású ZT-t is!
Holnap megyek mégegyszer megnézni a fortschrtt zt 300at,szerintem meg is veszem,mert annyit megér400.000ft,szerintem .kérdés hol lehet ehez alkatrészt kapni,meg a döntéshez még az kellene kb mtztől mennyivel drágább bele a cucc,válaszokat előre is kösssz.
Válasz #197. hozzászólásra
E rendszám tudtommal sulyadó köteles
Válasz #208. hozzászólásra A segítségednek kioktató stilusán nem ártana javítani,egyébbként köszönöm!
Válasz #207. hozzászólásra
Illene megköszönnöd a hogy időt szántam rá hogy segítsek neked!
Válasz #206. hozzászólásra Szerinted meg kellene köszönöm ,hogy leostobázd a kérdésemet.A továbbiakban nem tartok igényt a kiokitásodra!
Válasz #205. hozzászólásra
Elég furcsa módon fejezed ki a:
"A köszönöm a segítséget, elég ostobaság volt tőlem, hogy magamtól nem jöttem rá"-T
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-02-07 18:40:55
Válasz #203. hozzászólásra
Ott a nevem, nem látod???
Inkább írd be a googlébe, hogy "e rendszám" mint hogy ostoba kérdéseket irkálj!
Válasz #201. hozzászólásra Ki vagy Te,hogy lekezeld az embereket?
Válasz #201. hozzászólásra
Maradj má B.A.Z.+.
Megnézlek 30 év múlva h. fox konyítani az akkori technikához.......
Válasz #200. hozzászólásra
Ha nem találsz 1/2 perc alatt leírást a neten róla, megérdemled, hogy sose tudd meg!
Válasz #199. hozzászólásra :Ha nem tudsz okosat,akkor meg ne játszd meg magadat!
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-02-07 18:20:18
Válasz #197. hozzászólásra Halgatjuk, én tényleg nem tudom.
Ezek szerint senki nem tudja mire jó az "E" rendszám?
Válasz #193. hozzászólásra :nem jó ugy,mert ,akkor a hatósági jelzéssel való visszaélés büncselekmény jön!
Válasz #192. hozzászólásra: Van egy Cd 105 kombájnom ,amire ki kell váltani a zöld rendszámot. Miért úgy jobb a helyzet a ZT -re a zöld redszám?
Válasz #190. hozzászólásra
A 303-asnak nincs ilyen olajcsöve, de viszont ugyan olyan a hasmagassága, úgy-hogy...
Válasz #192. hozzászólásra
Vagy most ötlött be,vegyél egy forstritt(simson motoros)kertigépet és arra váltsd ki és átrakod a trakira ,mivál azekre a kapállogépes micsodákra is kellene rendszám
Válasz #191. hozzászólásra
Kombájnod van?
Válasz #190. hozzászólásra.:Nem akarom én az erdőben használni,csak valamit ki kell találnom,hogy eséllyel induljak a zöld rendszámért.Csak 1km.t kell mennem a 4számjegyű úton,de mióta a rendőröket érdekelté tették--keressék meg a juttatásuk egy részét --kurva világ következik! ha már itt vagy ,vagy bárki más a "E" vagy ehhez hasonló rendszámokról ki mit tud? Köszi
Válasz #188. hozzászólásra Szerintem a zt nem erdészeti közelitőnek való az a fő baj vele hogy nagyon alacsony hamar felül az alja, a másik baj hogy az alján van 1 vastag gumicső ami összeköti a váltót az olajtartállyal ha ez elszakad, vagy egy ág lehuzza akkor 90 liter olaj minusz. Inkább nézz valami más gépet SZERINTEM.
Válasz #188. hozzászólásra
Ki tudna segiteni abban,hogy a ZT303 traktorról készitsek fény képet! Nem akár milyent:Ha van M.o -on olyan amelyikre hátul darú van szerelve és ráadásul a szine:--kék ,fehér .Erdészeti faközelítőnek kelle --zöld rendszám?!
Válasz #186. hozzászólásra